A nagy mészárlás

Mike Stone: A nagy mészárlás – The Culling c. írása alapján

A szerző igen részletesen tájékoztat a madárinfluenza-hisztéria eredetéről. Normális tipográfiával saját megállapításai olvashatók. Világoskék keretben hatósági, minisztériumi, főáramú médiákban közölt állásfoglalásokat idéz, alatta ott van az idézet forrása. A bő terjedelem miatt előzetesen összefoglaljuk a legfontosabb megállapításokat.

1, A legfontosabb mindenekelőtt: Validált, minden kétséget kizáró bizonyíték a madárinfluenza kórokozójának kinevezett genom (szekvenciasorozat) létezésére nincs. Ehelyett közmegegyezés van a kérdésben: Ha programom a “levesben” – (amely a feltételezett, szárnyasban honos vírus mellett emberi, majom és szarvasmarha és csirkeembrió eredetű szekvenciatöredékeket is tartalmaz) – talált valós rövid, 150 bázispár hosszúságú szekvenciadarabokból (read) összerak egy  több tízezer bázispár hosszúságú konstrukciót (vírusgenomot) akkor a tudományos világ elfogadja a vírust létezőnek. Hogy hova vezet a közmegegyezés elfogadása a verifikált, ellenpróbákat is elvégző vírusbizonyítás helyett, mutatja a kovidhisztéria.  Ha a számítógépen alkotok egy unikornist, ez még nem bizonyíték az unikornis létezésére. A genomanalízis (és -alkotás) nehézségeiről itt olvashatunk:

Vírus, mint a téves értelmezés eredménye – Hogyan alkotnak fiktív vírusokat a genomanalízissel

A különbség itt az, hogy a vírusalkotó technikák, amelyek 2020-ban a kovidhisztéria kapcsán felkeltették a közvélemény figyelmét, már régóta léteztek.

2, Az Egyesült Államok rendelkezik a világ legerősebb madárinfluenza felügyeleti programjával. A megfigyelés megkülönböztet alacsony és magas patogenitású vírusokat (LPAI, nulla vagy enyhe tünetek, ill. HPAI, amely energiaszegénységgel, köhögéssel és orrfolyással jár).

3, Mint ahogyan az USA madárinfluenza megfigyelő programja, az APHIS is elismeri, a vírusokat egészséges madarakból is ki lehet mutatni. Magyarul: A számítógépen alkotott genom nem specifikus a madárinfluenzára. 

4, A 90-es évek végén a vírus altípusokat még antiszérum segítségével határozták meg. Így lettek ismertek a különböző influenzavírus altípusok, és így állapíthatták meg a tudósok, hogy a madárinfluenzavírus rokonságot mutat a H5N1 influenzavírusokkal, illetve, hogy ez utóbbiak rendszeresen kimutathatók Kínában a víziszárnyasokból.
A trükkös víruskimutatás azonban végzetes következményekkel jár az érintett szárnyasokra: Akár egyetlen egy vírusfertőzött madár is az egész állomány elpusztításához vezethet.

5, 2022. január 14-én az USDA bejelentette, hogy ázsiai HPAI (H5) madárinfluenzát találtak egy amerikai fütyülő récében Dél-Karolinában. A CDC zavaros, egyik mondatában az előzőnek is ellentmondó hírközlésében hol arról beszél, hogy a a vírusfertőzés kockázata az emberek számára alacsony, hol pedig arról, hogy akik a fertőzést elkapták, azok 53 %-a meghalt. 

6, Szerző ezután bemutatja, milyen brutális módon mészárolják le a TELJES BAROMFIÁLLOMÁNYT, ha csak egy fertőzött szárnyast is találnak. 2022 első hónapjaiban már 24 millió szárnyast mészároltak le – validálatlan, kérdőjeles, számos hamis pozitív eredményt adó teszt alapján. Voltak farmok, ahol 5 milliót is elért a lemészárolt szárnyasok száma. A lemészárolt szárnyasok száma 2022 végére elérte az 53 milliót.

7, A bejegyzés ezután ismerteti: A perui hatóságok ugyanolyan megbízhatatlan tesztek alapján megtiltották a gazdálkodóknak a guanó gyűjtését, amely különösen a biogazdálkodókat érintette érzékenyen.

8, 2022-ben az állítólagos madárinfluenza fókák és pelikánok ezreit ölte meg Peru védett területein.

9, Az USA hatóságok valóságos vírusvadász mániában szenvednek. Több elhullott vadon élő emlősből is kimutatták a H5 madárinfluenza vírust. 

10, A hatóságok ilyen esetben minden esetben hozzáteszik: Fordultak elő szárnyasról emberre történő fertőzések, de emberről emberre nem – egyelőre legalábbis. 

11, Láthatjuk tehát, hogy csak idő kérdése, hogy a madárinfluenza emberi kitöréséből hasznot húzók mikor döntenek úgy, hogy ezt a narratívát előtérbe helyezik. Mindössze tömeges PCR-tesztekre van szükség, és arra az állításra, hogy ugyanazok a betegségtünetek, amelyeket minden évben látunk a “Covid”, az influenza, az RSV stb. esetében, most a H5N1-től erednek. A mainstream média által jól megszervezett félelemkampány és a márkanévváltás kell ahhoz, hogy az ijedt embereket újra sorba állítsák a következő kísérleti injekció előtt. 

És mit ad ég…

12, 2024 júliusának első napjaiban bejelentik,  hogy az USA kormány 176 millió dollárért rendelte meg a Modernától vakcina kifejlesztését az  emberre is veszélyes madárinfluenza ellen.  https://www.pbs.org/newshour/health/u-s-government-will-pay-moderna-176-million-to-develop-an-mrna-bird-flu-pandemic-vaccine
(ez utóbbi hír frissessége miatt nem szerepel a bejegyzés törzsében, Közzétevő betoldása).

13. Szerző ezután idéz néhány forrást, melyek bizonyítják, soha senki nem izolált még H5N1 vírust.

 

Az elmúlt három évtizedben háborút indítottak madaraink ellen, ami súlyos áldozatokat követelt madárállományunktól. Mindezt a madárinfluenza veszélyének leple alatt tették, amely egy A típusú influenza, amely állítólag rendkívül fertőző és halálos a madarakra nézve.

“Állítólag elsősorban csirkéket, pulykákat és kacsákat érint, és két különböző kategóriája létezik: alacsony patogenitású madárinfluenza (LPAI) és magas patogenitású madárinfluenza (HPAI). Az alacsony patogenitású fajtában megbetegedettek állítólag nulla vagy enyhe tüneteket mutatnak, míg azok, akiknek a magas patogenitású törzs “fertőzéséhez van szerencséjük”, energiaszegénységet, köhögést és orrfolyást tapasztalhatnak.”Az LPAI vagy “alacsony patogenitású” madárinfluenza gyakori a vadon élő madarakban. A legtöbb esetben enyhe megbetegedést okoz, vagy a betegségnek nincsenek felismerhető jelei.”

Forrás: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.usda.gov/sites/default/files/documents/usda-avian-influenza-factsheet.pdf&ved=2ahUKEwj11vP3-qb9AhWVrYkEHedwDNsQFnoECAoQBg&usg=AOvVaw3pbnKOl7-ZG7tDoPW6uyXP

Ezeket a “vírusokat” a madártetemekből vett minták, valamint az egészséges madarakból vett minták rutinszerű molekuláris vizsgálatával figyelik, hogy megállapítsák, terjed-e az alacsony patogenitású vagy magas patogenitású madárinfluenza “vírusa” a populációban.

“2016 és 2021 között az NWHC több mint 3400 vadon élő madártetemet és több mint 12 400 egészséges vadon élő madarakból vett tamponmintát vizsgált madárinfluenza-vírusok jelenlétére. Míg a magas patogenitású madárinfluenza-vírust nem mutatták ki egyetlen mintában sem, több mint 2600 esetben alacsony patogenitású madárinfluenza-vírust azonosítottak és jellemeztek, ami fontos információkkal szolgál a természetvédelemben és a mezőgazdaságban dolgozó szakemberek számára az USA-ban előforduló madárinfluenza-vírusok területi eloszlásáról és törzseiről.”

Forrás: https://www.usgs.gov/centers/nwhc/science/avian-influenza-surveillance#overview

Ezeket a “vírusokat” azonban rendszeresen kimutatják e rutinvizsgálatok során olyan madarakban is, amelyek nem betegek, amint azt az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma is elismeri:

“Az Egyesült Államok rendelkezik a világ legerősebb madárinfluenza felügyeleti programjával. Folyamatos vadmadár-felügyeleti programunk részeként az APHIS nagyszámú mintát gyűjt és vizsgál meg az észak-amerikai repülési útvonalakon vadon élő madarakból. Nem ritka a madárinfluenza kimutatása a vadon élő madarakban, mivel a madárinfluenza-vírusok szabadon keringenek ezekben a populációkban anélkül, hogy a madarak betegnek tűnnének. A vadon élő madárpopulációk madárinfluenzájának nyomon követése mellett az APHIS a vírust a kereskedelmi és háztáji madarakban is nyomon követi.”

Forrás: https://www.aphis.usda.gov/aphis/ourfocus/animalhealth/animal-disease-information/avian/avian-influenza/2022-hpai

A fenti bekezdésnek figyelmeztető jelnek kellene lennie mindenki számára, aki intellektuálisan becsületes. Amikor a molekuláris tesztek rendszeresen “vírusokat” mutatnak ki olyan madarakban, amelyek nem betegek, az egyértelmű jele annak, hogy amit kimutatnak, az valójában egyáltalán nem patogén “vírus”, hanem valószínűleg normális genetikai anyag. Láthatjuk, hogy ez a legvalószínűbb forgatókönyv, ha megvizsgáljuk a madárinfluenza “vírusainak” eredetét. Tavaly részletesen bemutattam a “madárinfluenza” elleni vakcina Maurice Hilleman által 1957-ben történt kifejlesztését. Ez a felfedezési folyamat megmutatta, hogy a tudományos módszer betartásával még soha nem sikerült a madárinfluenza “vírusát” megtisztítani és izolálni, vagy bizonyítani, hogy az patogén. A “vírusok” csirke, baromfi és emberi genetikai anyagok keveredéséből származtak. Ez a tanulmány önmagában is megkérdőjelezi a madárinfluenza “vírus” létezését.

Megjegyzendő azonban, hogy az első ismert, magas patogenitású H5 “vírust” (H5N3); A/tern/South Africa/61 1961-ben “izolálták” a tengeri fecskéből. Bár nem elemzem a teljes tanulmányt, az első két oldalból látható, hogy a “vírus” ismét a genetikai anyag összeolvadása. A csérekből származó folyadékokat csirketojásban szaporították, majd majomvese-sejtekhez, rosszindulatú emberi hámsejtekhez és csirkeembriósejtekhez adták, mindezt a szokásos szennyeződésekkel keverve, mint például magzati szarvasmarha-szérum, fenolvörös, antibiotikumok, valamint ebben az esetben baromfiszérum. Más szóval, ez egy genetikai leves:

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2134739/

Ami a H5N1 vírussal kapcsolatos jelenlegi riadalmat illeti, ezt a törzset állítólag 1996-ban fedezték fel egy kínai libában. Sajnos nem tudtam megszerezni az eredeti tanulmányt angol fordításban. Az 1998-ban végzett genomikai jellemzési tanulmányból azonban képet kaphatunk arról, hogy mi történt:

A patogén influenzavírus A/Goose/Guangdong/1/96 (H5N1) genetikai jellemzése: A hemagglutinin génjének hasonlósága az 1997-es hongkongi járványok H5N1 vírusainak génjeivel.

“1996 nyarán és kora őszén a kínai Guangdong tartomány egyik libatenyészetében 40%-os megbetegedési arányú járványkitörés történt. Legalább két influenza A vírust (H5N1) izoláltak beteg madarakból a 9-11 napos embriós tojások allantoikus üregeiben. A vírus hemagglutinin (HA) és neuraminidáz (NA) altípusait a pekingi Kínai Nemzeti Influenza Központban (Kína) határozták meg az influenza A vírusok különböző altípusai elleni antiszérumok sorozatával (az antiszérumokat Dr. Robert Webster a St. Jude Gyermekkutató Kórházból (Memphis, TN) bocsátotta rendelkezésünkre). Az egyik ilyen izolátum, az A/Goose/Guangdong/1/96 patogenitását kísérletileg beoltott libákon vizsgálták, és a vírus megbetegedést és elhullást okozott (Y. Guo, személyes közlés). Arról is beszámoltak, hogy ez a vírus megbetegedést és pusztulást okozott intravénásan vakcinázott csirkékben kísérletileg (12)”.

Forrás: Kérdések és válaszok a madárinfluenzával kapcsolatban (USA Nemzeti Baromfitanács), ill.: Charakterisierung von H5N1-Influenzaviren, die weiterhin in Gänsen im Südosten Chinas zirkulieren – PMC (nih.gov)
A “vírust” 9-11 napos embrió állapotú tojások allantoikus üregében “izolálták”. Más szóval, vettek egy kis folyadékot egy libából, befecskendezték az embrió állapotútojásokba, és várták, hogy mi fog történni.

Ha közvetett bizonyítékokat észleltek, mint például a himlő kialakulása, a fejlődő hártya ödémája vagy valamilyen szerológiai eredmény, akkor feltételezték, hogy a tenyészetben “vírus” van jelen. Bár a fenti tanulmány nem részletezte, hogy milyen anyagokat használtak a szekvenálás során, a korábbi tanulmányok módszereit követve ezeket a folyadékokat valószínűleg majomvese-sejtkultúrával kombinálták a szokásos adalékanyagok listájával együtt, és a genomot ebből a tisztítatlan genetikai levesből hozták létre (alkották meg számítógépes programok segítségével). A patogenitást a személyes közlés “nagyon megbízható” útján, valamint a tisztítatlan sejtkultúrával tenyésztett nyálka csirkék vénáiba történő befecskendezésével “bizonyították”. Mivel maga a genom számos forrásból, többek között madarakból származó genetikai anyag Frankenstein-alkotása, nem meglepő, hogy ez a genetikai anyag rendszeresen megtalálható egészséges madarakban.

A csalárd molekuláris tesztek alkalmazása egy “vírus” “megtalálására” egy madárpopulációban nagyon emlékeztet arra, amit az embereknél tapasztaltunk a “Covid-19” korszakban. Ez a molekuláris trükk azonban még rosszabb következményekkel járt a “vírussal” megjelölt madarakra nézve, mivel a baromfileölésnek (culling) nevezett brutális gyakorlathoz vezetett. Ez a rémálomszerű politika káros hatással van madarainkra, gazdáinkra és gazdaságunkra. Számos módja van annak, hogy ez a madárjárvány a jelenleginél is jobban ellenünk forduljon, és ez baljós előjele az elkövetkezendő dolgoknak. Vizsgáljuk meg, milyen hatása van ennek a madarak elleni háborúnak, és mit jelenthet potenciálisan az emberiség jövőjére nézve, ha nem tárgyalunk egy egyezményről, és nem vetünk azonnal véget ennek a “vírusos” őrületnek.

Az ember azt gondolná, hogy elég sok időbe telik, mire riadót fújnak, hogy egy rendkívül fertőző és halálos “vírus” támadja meg madarainkat. Azt gondolnánk, hogy az elhullott madarak óriási tömegsírokat töltenének meg. Úgy tűnik azonban, hogy nem ez a helyzet. 2022. január 14-én az USDA rutinvizsgálatainak részeként bejelentette, hogy Dél-Karolinában egy vadon élő amerikai galambban megtalálta a H5N1 “vírust”. Ezzel kezdetét vette a madarak elleni háború jelenlegi új fejezete az Egyesült Államokban:

“Ez a kép egy amerikai fütyülő récét ábrázol repülés közben. 2022. január 14-én az USDA bejelentette, hogy ázsiai HPAI (H5) madárinfluenzát találtak egy amerikai fütyülő récében Dél-Karolinában, ami 2016 óta az első eset, amikor ezt a vírust vadon élő madaraknál kimutatták az Egyesült Államokban.

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának (USDA) Állat- és Növényegészségügyi Felügyeleti Szolgálata (APHIS) a közelmúltban jelentette be, hogy 2016 óta először mutatták ki az ázsiai magas patogenitású madárinfluenza (HPAI) H5 vírusát vadon élő madarakban az Egyesült Államokban. A vadon élő madarak a HPAI A(H5N1) madárinfluenzát tünetmentesen terjeszthetik, de ezek a vírusok megbetegedést és halált okozhatnak a házi szárnyasoknál.”

Forrás: https://www.cdc.gov/flu/avianflu/spotlights/2021-2022/wild-bird-flu.htm

Amikor ezt a genetikai anyagot csalárd módon “vírusnak” nevezték (ami bevallottan rendszeresen előfordul egészséges madarakban), az USDA figyelmeztetést adott ki, és azt tanácsolták a gazdáknak, hogy keressék ennek a “vírusnak” a jeleit. Ha a gyakori tünetek bármelyikét és/vagy a madarak pusztulásának növekedését észlelték, a gazdáknak fel kell venniük a kapcsolatot a helyi állatorvossal, hogy megvizsgálják őket. Ha a teszt pozitív, az egész állományt el kell pusztítani az irányelveknek megfelelően:

Mi történik, ha egy csirkefarmon kitör a madárinfluenza?

“Kitörés esetén a baromfiágazat az állami és szövetségi szervezetekkel összhangban szigorú eljárásokat alkalmaz a probléma azonosítására és a betegség terjedésének visszaszorítására. Ha madárinfluenzát azonosítanak, az alábbi ötlépcsős válaszadási tervet hajtják végre:

1, Karantén
Először is a gazdálkodó biztosítja, hogy az érintett állomány egy területen maradjon, minden olyan berendezéssel együtt, amely a madarak közelében lehetett.
2, Kiirtás
Az érintett állományt ezután gyorsan és kíméletesen elaltatják.

3, Megfigyelt körzet
Ezzel egyidejűleg egy széleskörű “ellenőrzési körzetben” a vadon élő és a háziasított madarakat egyaránt megvizsgálják és megfigyelik madárinfluenza szempontjából.

4, Fertőtlenítés
A gazdaságot, ahol az állományt tartották, alaposan fertőtlenítik, hogy a vírus minden nyomát elpusztítsák.

5, Tesztelés
Végül az egész baromfifarmot 21 napon keresztül alaposan megvizsgálják, hogy biztosítsák, hogy mentes a madárinfluenzától, mielőtt új madárállomány érkezhetne.

A magas patogenitású madárinfluenzával fertőzött állományokból származó madarak soha nem kerülhetnek az élelmiszerláncba.”

Forrás: Kérdések és válaszok a madárinfluenzával kapcsolatban (USA Nemzeti Baromfitanács)

Ez a szörnyű tömeges mészárlás akkor is meg fog történni, ha a “vírust” csak egyetlen madárban mutatják ki:

A madárinfluenza és Ön: hogyan segíthet a helyi madárpopulációk védelmében

“A vírus csaknem 100%-os elhullási arányt mutat a baromfikban, és a fertőzött baromfival csak úgy lehet elbánni, ha egész állományokat altatnak el. Ez akkor is érvényes, ha a vírust az állományban csak egy madárban mutatták ki. A coloradói mezőgazdasági minisztérium állami állatorvosa kijelentette, hogy az Egyesült Államok történelmének legnagyobb madárinfluenza-járványa során több mint 52 millió madár veszett oda az Egyesült Államokban.”

A 6 mérföldes körzetben lévő állományokat 21 napig figyelik és rendszeresen tesztelik. Ha akár egyetlen teszt is pozitív, az egész állományt elaltatják:

“A megerősített esetektől számított 6 mérföldes körzetben lévő állományokat HPAI-tesztekkel vizsgálják. Ezeket az állományokat a járvány kitörése alatt is figyelemmel kísérik. Eutanáziára csak a fertőzött madarak esetében kerül sor.”

Forrás: https://extension.umn.edu/poultry-health/avian-influenza-basics-noncommercial-poultry-flock-owners

Ha minden egyes madarat egyetlen madár genetikai teszteredménye alapján vágnak le, akkor elég könnyű garantálni a “közel 100 százalékos elhullási arányt”, ami egy “vírusnak” tulajdonítható. Ez a madarak között terjedő “fertőzéstől” való félelem vezetett oda, hogy a gazdák önként részt vesznek ártatlan állományaik tömeges levágásában. Bár azt állítják, hogy a teljes állomány elaltatására használt módszerek humánusak, a folyamat minden, csak nem az. Az Amerikai Állatorvosok Szövetsége elismeri, hogy a tömeges selejtezéshez használt módszerek nem garantálható, hogy a madarak számára fájdalommentes és stresszmentes halált eredményeznek. Miért van ez így? Vizsgáljuk meg röviden a 3 fő módszert:

  1. Tűzoltóhabot permeteznek a madarakra, hogy megmérgezzék őket és fulladást okozzanak.
  2. Lezárják az istállókat és szén-dioxidot vezetnek be, hogy fulladást okozzanak a madarakat, miközben azok félelmükben megpróbálnak elmenekülni.
  3. Kikapcsolják a szellőzést, és leállítják a levegő áramlását az istállókba, ezzel olyan szintre emelve a hőmérsékletet, hogy a madarak megfulladnak és elpusztulnak.

Mint látható, a mészárlás során a madarakat megmérgezik, megfőzik, és fulladást okoznak nekik. Ezek a módszerek görcsöket és szívmegállást okozhatnak a madaraknál. Ezekben a gyakorlatokban semmi humánus nincs, és miután ez a groteszk mészárlás befejeződött, a testeket tömegsírba temetik, elhamvasztják, vagy hetekig hagyják bomlani a pajtákban. A bomlott maradványokat aztán komposzttá őrlik, és a növények trágyázására használják:

A madárinfluenza hátborzongató kérdése: hogyan lehet baromfik millióit megölni?
Halálos hab

“Azok a gazdaságok, amelyeknek ennyi madarat kell leölniük, az Amerikai Állatorvosi Szövetség ajánlásaihoz fordulnak. Bár a szövetség kifejlesztett módszereket a baromfik gyors elpusztítására, elismeri, hogy technikái “nem garantálják, hogy az állatok halála fájdalommentes és stresszmentes legyen”. Az állatorvosok és az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának tisztviselői jellemzően szintén felügyelik a folyamatot.

Az egyik kedvelt módszer az, hogy vízalapú oltóhabot permeteznek a madarakra, miközben azok az istálló padlóján vannak. Ez a hab elpusztítja a madarakat azáltal, hogy elzárja a levegőellátásukat.

Ha a hab nem működik, mert a madarak a padló fölött lévő ketrecekben vannak, vagy túl hideg van, az USDA azt javasolja, hogy zárják le az istállókat, és juttassanak be szén-dioxidot, amely először eszméletlenné teszi, majd végül elpusztítja a madarakat.

Ha e módszerek egyike sem működik, mert nem áll rendelkezésre felszerelés vagy munkaerő, vagy ha az állomány mérete túl nagy, a szövetség szerint a végső megoldás a szellőzés leállításának nevezett technika. Ebben az esetben a gazdák leállítják a levegő áramlását az istállókba, ami olyan szintre emeli a hőmérsékletet, hogy az állatok elpusztulnak.

Az USDA és az állatorvosi szövetség azt javasolja, hogy a gazdák adjanak plusz hőt vagy szén-dioxidot az istállókba, hogy felgyorsítsák a folyamatot és korlátozzák az állatok szenvedését.”

“Az állatvédő csoportok szerint a madarak gyors leölésének mindezen módszerei embertelenek, bár különösen ellenzik a szellőzés kikapcsolását, ami szerintük órákig is eltarthat, és ahhoz hasonlítható, mintha egy kutyát a forró autóban hagynának. Az állatvédő csoportok tavaly petíciót adtak át, amelyet 3577, az állatok gondozásával foglalkozó ember, köztük közel 1600 állatorvos írt alá, és amelyben felszólították az állatorvosi kamarát, hogy ne javasolja tovább a szellőzés kikapcsolását, mint lehetőséget.

“Jobbat kell tennünk. Ez semmiképpen sem elfogadható” – mondta Sara Shields, a Humane Society International haszonállat-védelmi tudományos igazgatója.

A szabványos technikák ellenzői szerint a tűzoltóhab káros vegyi anyagokat használ, és lényegében fulladást okoz a madaraknak, ami a csirkék és pulykák halálakor rohamokat és szívmegállást okoz. Azt mondják, hogy a szén-dioxidot fájdalmas belélegezni, és a madarak számára érzékelhető, ami arra készteti őket, hogy megpróbáljanak elmenekülni a gáz elől”.

“Miután a baromfi elpusztult, a gazdáknak gyorsan meg kell szabadulniuk a madaraktól. Általában nem akarják kockáztatni a vírus terjedését a tetemek hulladéklerakóba szállításával, ezért a személyzet általában hatalmas sorokba halmozza a madarakat az istállókban, és más anyagokkal, például őrölt kukoricaszárral és fűrészporral együtt komposztálja őket. 

Néhány hetes bomlási folyamat után a tetemekből olyan anyagot állítanak elő, amelyet a termőföldeken a növények trágyázására lehet felhasználni. Egyes esetekben a tetemeket a gazdaságban árkokban temetik el, vagy elégetik őket.”

Forrás: https://www.google.com/amp/s/www.cbsnews.com/amp/news/bird-flu-kill-millions-of-poultry/

Ennek a szörnyű gyakorlatnak a hatásai kegyetlenül megviselik a madarakat, amelyeket minden ok nélkül, elpusztítanak. 2022-ben eddig 58,4 millió madarat mészároltak le, és nem úgy tűnik, hogy ez a szám egyhamar lassulni fog. Ez a szám felülmúlja a 2015-ben elpusztított 50 millió madarat, amelyet korábban a madárinfluenza legsúlyosabb kitörésének tekintettek. Mivel ezek a levágott madarak nem kerülhetnek be az ország élelmiszer-ellátásába, a selejtezés indokolatlan tömeggyilkosságnak minősül – egy olyan teszt alapján, amelyről beismerik, hogy a teljesen egészséges szárnyasokból is ki lehet mutatni a vírust.

Miközben ez a helyzet a madarak számára pusztító volt, mindannyian érezzük a hatását. Az amerikai kormány több mint 661 millió dollárt költött az adófizetők pénzéből a “fenyegetés” megfékezésére. A tyúkok számának csökkenése tojáshiányhoz vezetett, ami felhajtotta a fogyasztói árakat.

Miközben a gazdák kártérítést kapnak a nyájaik meggondolatlan leöléséért, együttesen legalább 1 milliárd dollárt veszítettek, ami ártott az amerikai gazdaságnak:

Nem látszik vége a madárinfluenza-járványnak, amely az egekbe vitte a tojásárakat

“A 2022-es madárinfluenza-járvány mintegy 661 millió dollárjába került a kormánynak, érzékenyen érintette a fogyasztók pénztárcáját, miután több mint 53 millió madarat vágtak le a vírus terjedésének megfékezése érdekében.

A kormányzati válaszlépések költségei mellett, amelyeket az USDA összesített, valamint a tojás, a csirkék és a pulyka árának emelkedése mellett az ezeket az állatokat tenyésztő gazdák könnyen több mint 1 milliárd dollárt veszítettek – mondta egy mezőgazdasági közgazdász, bár az iparág teljes költségét még senki sem számolta ki.

“A 2022-es járványban 53 millió szárnyast vágtak le 47 állam több mint 300 kereskedelmi gazdaságában. Ez azért van így, mert minden alkalommal, amikor a vírust észlelik, az adott gazdaság teljes állományát – amely több millióra tehető – le kell ölni a betegség terjedésének megfékezése érdekében. Csak Hawaii, Louisiana és Nyugat-Virginia nem jelentett még madárinfluenzás esetet. A rekordot Iowa – az ország legnagyobb tojástermelője – tartja közel 16 millió levágott madárral.

2015-ben 15 állam több mint 200 gazdaságában mintegy 50 millió csirkét és pulykát vágtak le 15 államban”.

“A legfrissebb kormányzati adatok szerint a tojás ára 2022 januárjában 4,82 dollárra szökött fel tucatonként az egy évvel korábbi 1,93 dollárról. Az emelkedés az árdrágítás vádját hozta magával, bár az iparág azt állítja, hogy a madárinfluenza és a jelentősen megemelkedett takarmány-, üzemanyag- és munkaerőköltségek kombinációja hajtja ilyen magasra az árakat”

“A hatóságok szerint a madárinfluenza nem jelent jelentős veszélyt az emberi egészségre. Az emberi megbetegedések rendkívül ritkák, és a fertőzött madarak közül egyik sem kerülhet az ország élelmiszer-ellátásába. A baromfi megfelelő, 165 Fahrenheit-fokos (75 °C) sütése pedig minden vírust elpusztít.”

Forrás: https://www.google.com/amp/s/thehill.com/changing-america/respect/poverty/3865668-no-end-in-sight-for-bird-flu-outbreak-causing-sky-high-egg-prices/amp/

Bajban a gazdálkodók

A madárinfluenza Peruban több ezer tengeri madarat ölt meg, és megfertőzött néhány tengeri emlőst.

Peruban a biogazdálkodókat súlyosan érinti a guanó kitermelésének betiltása. Az őshonos madarak ürüléke értékes anyag a biogazdaságok számára, mivel sokkal olcsóbban használható, mint a szervetlen trágyák. A gazdák guanókészletei azonban meredeken csökkennek. Ez a csökkenés nem az őshonos madarak “vírus” okozta tömeges pusztulásának köszönhető. Inkább annak, hogy a perui kormány betiltotta a guano begyűjtését, mert attól tart, hogy a “vírus” átterjedhet az emberekre:

 

“A pelikánok, kormoránok és túzokok körében kitört járvány a helyi gazdaság egy sajátos ágazatát is érinti: a guanógyűjtést. A madarak szárított, tömörített ürüléke értékes trágya a mezőgazdaságban. “Ez a három faj évente mintegy 86 000 tonna guanót termel, ami körülbelül 50 millió dollárnak felel meg” – mondja Daniel Plazas-Jiménez biológus a kolumbiai Unitrópico Egyetemről.

Plazas-Jiménez szerint a guano jelentősége messze meghaladja annak pénzbeli értékét. “Peruban a guanó nagy részét bio- vagy hagyományos gazdálkodóknak adják el, akik közül sokan őslakos közösségekből származnak, a szervetlen műtrágyákhoz képest alacsony áron. A perui hatóságok 2021-ben mintegy 25 000 tonnát terveztek kitermelni, hogy több mint 40 000 családot lássanak el. Sokaknak szükségük van a guanóra ahhoz, hogy fenntartsák a bio minősítésüket, és gyakran kevés gazdasági forrással rendelkeznek más műtrágyák megvásárlására. Ez tehát az élelmezésbiztonságukat is érinti.”

“A perui guanóipar nem iparszerű” – teszi hozzá Zavalaga – “nagyon is helyi jellegű. Tavaly például csak két perui szigeten takarították be a guanót. Idén három vagy négy [másik szigeten] tervezték a betakarítást”. “Kételkedik abban, hogy a vírus túlélhet abban a zord környezetben, amelyet maga a guano jelent”. Én inkább attól tartanék, hogy az élő madarak átterjeszthetik a vírust az emberekre, akár a szigeteken, akár a szárazföldi strandokon, ahol szintén vannak elpusztult állatok. Most nyár van, ezért sokan járnak oda”.

A járvány kitörésére válaszul a perui egészségügyi minisztérium 90 napos szükségállapotot hirdetett ki, hogy megakadályozza a vírus emberekkel való megfertőződését. Inga Díaz szerint az intézkedések közé tartozik a guanógyűjtés betiltása, a vadállatok kezelésének és a kockázatos strandok használatának visszaszorítása, valamint a parkőrök képzése az állatok egészségének ellenőrzésére.

Forrás: https://www.google.com/amp/s/news.mongabay.com/2023/02/avian-flu-hits-peru-killing-thousands-of-sea-birds-and-infecting-some-marine-mammals/amp/

A madárinfluenza káros hatásai a saját magunk által létrehozott termékek. A tömeges halálozás nem egy láthatatlan kórokozónak köszönhető. Ez az egészséges madarak kényszerű selejtezésének közvetlen következménye, amelyet aztán a CDC és más egészségügyi ügynökségek a “vírus” következményének nyilvánítanak. A csalárd molekuláris vizsgálatok és e láthatatlan lény terjedésétől való félelem miatt mészárolják le az állományokat. Ez a félelem leállítja a guanógyűjtést Peruban, és a műtrágya hiánya miatt kárt okoz a biogazdáknak a termesztésben. Ez a túlreagálás a pénztárcánkat is érinti, mivel károsítja az élelmiszerellátásunkat, ami megnöveli a termékek árát. A gazdák feleslegesen veszítenek állatállományt és erőforrásokat. Az adófizetők hatalmas összegeket költenek ránk, hogy “megfékezzük” ezt a “fenyegetést”, egy olyan fenyegetést, amelyet mi magunk idéztünk elő, és amely alaptalan félelemre épül.

Eközben azt mondják nekünk, hogy ez a fenyegetés nem fog egyhamar megszűnni, mivel a “vírus” mutálódhat, ahogyan azt az influenza “vírus” elképesztő képességeivel kapcsolatos kitalált narratíva lehetővé teszi. Ezt nemrégiben bizonyította a “vírus” “felfedezése” nemcsak madarakban, hanem emlősökben is. Peruban és Chilében is azt mondják, hogy a tengeri oroszlánok is érintettek ebben a “vírusban”, mivel számos tetemet találtak a partokon:

A madárinfluenza fókák és pelikánok ezreit öli meg Peru védett területein.

“Január közepe óta számos fóka szokatlan halálát is regisztráltuk, eddig mintegy 716 elpusztult fókáról van szó a partvidék hét védett területén” – mondta Roberto Gutierrez, a Védett Területek Nemzeti Szolgálatának felügyeleti vezetője.

“2021 eleje óta a madárinfluenza pusztított a világon, a Nemzetközi Állategészségügyi Szervezet szerint több mint 200 millió madár pusztult el a betegség vagy a tömeges lemészárlás miatt.”

“Chilében az egészségügyi hatóságok a múlt héten fedezték fel az első pozitív esetet tengeri emlősöknél, egy fókánál az ország északi részén található strandon.”

“Az elmúlt hetekben a perui Nemzeti Erdészeti és Vadvédelmi Szolgálat munkatársai műanyag védőruhában, kesztyűben és maszkban több száz fókát gyűjtöttek össze és földeltek el Peru központi partvidékének több strandjáról.

“Amit tavaly a pelikánokkal kezdtünk, most ezekkel a tengeri emlősökkel folytatódik” – mondta Javier Jara, a szolgálat állatorvosa.

Forrás: https://www.usnews.com/news/world/articles/2023-02-21/bird-flu-kills-sea-lions-and-thousands-of-pelicans-in-perus-protected-areas

Az Egyesült Államokban a madárinfluenza mostanra egy fekete medve, egy hegyi oroszlán és egy borz halálával hozható összefüggésbe.

 

Igaz, a medvét nem önmagában a “vírus” ölte meg, mivel influenzaszerű tünetek miatt elaltatták, és később pozitív lett a HPAI tesztje. A hegyi oroszlán esetében holtan találták, és a boncolás során kiderült, hogy a oroszlánnak májelhalása és tüdőgyulladása volt, ami a madárinfluenzás házimacskáknál jellemzően előfordul. Ebből arra következtettek, hogy elkapta a “vírust”. A hatóságok azt is állítják, hogy a rókák, a vörös hiúzok, a prérifarkasok és a mosómedvék mind pozitívak voltak a “vírusra”. 

Madárinfluenza okozta a fekete medve és a hegyi oroszlán halálát Coloradóban, a hatóságok szélesebb körű elterjedésre figyelmeztetnek
“A madárinfluenza kapcsolatba hozható egy fekete medve és egy hegyi oroszlán halálával Coloradóban az elmúlt hónapokban – jelentették be csütörtökön az állami hatóságok, csatlakozva a vadon élő állatok egyre növekvő listájához, amelyek fogékonyak a hivatalosan magas patogenitású madárinfluenzaként ismert jelenlegi törzsre.

A Huerfano megyében élő fekete medve esetében a Colorado Parks and Wildlife közölte, hogy egy vadvédelmi tiszt elaltatta azt, miután 2022 októberében madárinfluenza tüneteivel találtak rá. A medve görcsrohamokban szenvedett, nem reagált az emberi jelenlétre és szervi károsodást szenvedett. A medve tesztje később pozitív lett a magas patogenitású madárinfluenzára.

A múlt hónapban Gunnison megyében, Gunnison város határán kívül, egy puma aktivitásáról ismert területen holtan találtak egy hegyi oroszlánt. A boncolás kimutatta, hogy a macskának májelhalása és tüdőgyulladása volt, ami a madárinfluenzában szenvedő házimacskáknál jellemzően előfordul.

Weld megyében egy görényt is pozitívnak találtak a vírusra 2022 novemberében.

A CPW tisztviselői elmondták, hogy mindhárom esetben a Fort Collins-i Colorado Állami Egyetemen és az iowai Amesben található Nemzeti Állatorvosi Szolgálat laboratóriumában végezték a vizsgálatokat.

A tisztviselők megjegyezték, hogy számos más vadon élő állat is megfertőződött a jelenlegi törzzsel, köztük rókák, hiúzok, prérifarkasok és mosómedvék. A madárinfluenzára fogékony emlősök nagy száma ellenére a megbetegedések száma jelenleg alacsony.

Úgy gondolják, hogy az állatok a vírust hordozó madarak elfogyasztása után kaphatták el a madárinfluenzát. Azonban nem minden emlős, amely fertőzött madarat eszik, kapja meg a vírust. Az is ritka, hogy egyes magas patogenitású madárinfluenza-törzsek megfertőzzék az embert.”

Forrás: https://www.cpr.org/2023/02/11/avian-flu-mammal-spread-black-bear-mountain-lion-deaths/

Egy láthatatlan “vírus” fajokon átívelő elbeszélése az, ahogyan felkészítik a lakosságot a madárinfluenza esetleges kitörésére az emberekben, amikor eljön annak kívánatos (és tervezett) időpontja. A betegség és a halálozás egyéb lehetséges okait, mint például a 2022 márciusában Peruban nemrégiben történt olajkiömlés, amely a vadon élő állatokat érintette, soha nem vizsgálják, mint lehetséges okot:

Tengeri olajszennyezés: ki fizet Peru legsúlyosabb környezeti katasztrófájáért?

“Több mint egy hónappal Peru legsúlyosabb tengerparti környezeti katasztrófája után kevés jele van annak, hogy a Repsol, a spanyol energetikai vállalat, amely azt a finomítót vezeti, ahol több mint 10 000 hordó nyersolaj ömlött a Csendes-óceánba, miután egy rutinszerű tartályhajó kirakodása rosszul sikerült.

A szél és az áramlatok által északra sodort fekete olajfolt 25 strandot kátrányozott be, három védett tengeri területet szennyezett be, és mintegy 106 négyzetkilométeres – ez Párizs nagyságú – területet borított be.

A perui Szövetségi Védett Természeti Területek Nemzeti Szolgálata (Sernanp) szerint az olaj elpusztította a világ egyik leggazdagabb tengeri ökoszisztémáját; halakat és gerinctelen állatokat, több mint 1000 tengeri madarat borított olajjal, több száz olyan tengeri emlős is elpusztult, mint a veszélyeztetett tengeri vidra.” – írja a perui Szövetségi Védett Természeti Területek Nemzeti Szolgálata (Sernanp).”

Forrás: https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/environment/2022/mar/07/oil-spill-at-sea-who-will-pay-peru-worst-environmental-disaster

2019-ben Chilében történt egy olajszennyezés, amelynek során 40 000 liter olaj került az óceánba. Milyen maradandó hatása volt ennek a szennyezésnek az élővilágra? Láthatjuk-e a pusztító hatások egy részét, ahogy a tengeri élővilág a környezeti mérgezés következetes mintájának enged? Colorado az Egyesült Államokban az egyik legrosszabb levegőminőségű ország, mivel domborzatán az ipari füstökből, az autók és repülőgépek kipufogógázaiból, valamint az erdőtüzek füstjéből származó mérgező légszennyezés található. Milyen hatással van az ottani vadon élő állatokra a magas légszennyezőanyag-szintnek való tartós kitettség? A csirkék esetében a zárt térrel járó, természetellenes életkörülmények, a mozgás és a napfény hiánya, a rovarirtószerekkel terhelt takarmány és a légszennyezés potenciális betegségtényezők. A csalárd genomikai vizsgálatokon alapuló “vírus” nem szükséges ahhoz, hogy megmagyarázza az esetleges influenzaszerű tüneteket és légzőszervi megbetegedéseket ezen állatok bármelyikénél.

A “vírusos” narratíva azonban eltereli a figyelmet a környezetszennyező anyagokról és az embertelen életkörülményekről, és azt a mítoszt terjeszti, hogy az emberek a vadon élő állatoktól kaphatnak betegségeket. Bár azt állítják, hogy a madárinfluenza emberi megbetegedései ritkák, és az emberre jelentett kockázat alacsony, mégis potenciális veszélyként hivatkoznak rá. A CDC szerint a “vírus” szórványos esetei emlősöknél és embereknél is előfordultak, és a madarakkal érintkezők vannak a legnagyobb veszélynek kitéve. Bár megjegyzik, hogy a madárinfluenza emberi esetei és az emberről emberre történő átvitel esetei ritkák, a CDC szemmel tartja a helyzetet arra az esetre, ha a “vírus” úgy dönt, hogy tovább mutálódik és veszélyt jelent az emberiségre:

A madárinfluenza helyzete 2022-ben az emberekben az Egyesült Államokban.

Az Egyesült Államokban, Kanadában és más országokban szórványosan jelentettek magas patogenitású A/H5N1 madárinfluenza-fertőzéseket emlősökben, de a lakosságot érintő, e vírusok által okozott kockázat továbbra is alacsony. További információért lásd: Kérdezd a szakértőt: A(H5N1) magas patogenitású madárinfluenza-vírusok.

Az A/H5N1 madárinfluenza-vírus első esetét egy embernél az Egyesült Államokban 2022. április 28-án jelentették. Erről az esetről további információk állnak rendelkezésre.
Az Egyesült Államokban eddig mindössze négy alacsony patogenitású madárinfluenza (LPAI)*A(H7N2) vírussal történt emberi fertőzést azonosítottak, amelyek enyhe vagy közepesen súlyos megbetegedést okoztak.

A lakosságot jelenleg alacsony kockázat fenyegeti

“A H5 vírusok vadon élő madarakban, baromfikban, egyes emlősökben és egy emberben történő kimutatása az Egyesült Államokban nem változtat a közegészségügyi kockázaton, amelyet a CDC alacsonynak ítél. A házi baromfi és háztáji baromfiállományokban kitörő járványok, valamint a vadon élő madarak és egyes emlősök fertőzései azonban a madarakkal foglalkozásszerűen vagy szabadidős céllal érintkező emberek egyes csoportjait nagyobb fertőzési kockázatnak tehetik ki. A madaraknak vagy fertőzött emlősöknek foglalkozásuk vagy szabadidejük során kitett embereknek megfelelő óvintézkedéseket kell tenniük a madárinfluenza elleni védelem érdekében.
A H5N1 madárinfluenza egyelőre továbbra is elsősorban állategészségügyi problémát jelent. A CDC azonban szorosan figyelemmel kíséri a helyzetet, és rutinszerű elővigyázatossági és megelőző intézkedéseket tesz arra az esetre, ha ez a vírus az emberi egészségre nézve nagyobb kockázatot jelentene.
A közegészségügyi kockázatot növelő jelek közé tartozhatnak a madarakkal való érintkezésből származó, emberekben bekövetkezett H5N1-vírusfertőzésekről szóló többszöri jelentések, vagy egy fertőzött személyről egy közeli kapcsolatban álló személyre történő terjedés azonosítása.
A jelenleg az Egyesült Államokban és világszerte madarakban keringő A(H5N1)-vírus emberről emberre történő terjedése nem ismert. A 2021 óta a madarakban keringő H5N1 vírusokkal 2021 óta előforduló szórványos emberi megbetegedések fertőzött baromfival való érintkezést követően fordultak elő. A H5N1 madárinfluenza-vírus korábbi, világszerte baromfikban előforduló kitörései során az emberi fertőzések ritkán fordultak elő. 2003 óta a világ különböző országai ritka, szórványos emberi fertőzéseket jelentettek az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) H5N1 madárinfluenza-vírusokkal. A havi esetszámok a WHO honlapján olvashatók.
A madárinfluenza-vírusok fertőzött személyről közeli kontaktusra történő átterjedése a múltban más országokban ritkán fordult elő, és amikor előfordult, akkor is csak korlátozottan és nem volt fenntartható, és nem terjedt tovább a közeli kontaktusokon túlra.”

Forrás: https://www.cdc.gov/flu/avianflu/inhumans.htm

Láthatjuk tehát, hogy csak idő kérdése, hogy a madárinfluenza emberi kitöréséből hasznot húzók mikor döntenek úgy, hogy ezt a narratívát előtérbe helyezik. Mindössze egy tömeges PCR-tesztre van szükség, és arra az állításra, hogy ugyanazok a betegségtünetek, amelyeket minden évben látunk a “Covid”, az influenza, az RSV stb. esetében, most a H5N1-től erednek. A mainstream média által jól megszervezett félelemkampány és a márkanévváltás kell ahhoz, hogy az ijedt embereket újra sorba állítsák a következő kísérleti injekció előtt:

A Moderna sikeres madárinfluenza elleni vakcinakísérletet jelentett be. 

“”A Moderna már 2017-ben(!) bejelentette az influenza elleni mRNS-1440 sikeres fázis 1 klinikai vizsgálati eredményeit. A vakcinát a H10N8 influenzavírus, a madárinfluenza 2014 óta elterjedt törzse ellen fejlesztették ki. A kettős vak vizsgálat során a Moderna arról számolt be, hogy a vizsgálatban mindössze három résztvevőnél (harmincegyből) jelentkeztek mellékhatások, amelyek mérsékeltek és visszafordíthatóak voltak. A vállalat megjegyezte, hogy ez a tanulmány pozitív eredményeket mutat az mRNS-vakcinatechnológia alkalmazásával, amely serkenti a vírus antigén fehérjék sejttermelését és expresszióját”.

Forrás: https://www.q1productions.com/moderna-announces-successful-bird-flu-vaccine-trial/

illetve

https://investors.modernatx.com/news/news-details/2017/Moderna-Announces-Positive-Interim-Phase-1-Clinical-Data-Demonstrating-First-mRNA-Vaccine-Candidate-mRNA-1440-Induces-High-Levels-of-Immunogenicity/default.aspx
Ezek a mérgező injekciók nemcsak az embereket, hanem az állatainkat is elérik, megbetegítik a madarakat és szennyezik az élelmiszer-ellátást:

A madárinfluenza halálesetek számának növekedése miatt az Egyesült Államok baromfikon teszteli a vakcinát.

 

“A Biden-kormányzat egy olyan vakcinát fog tesztelni, amelyet baromfikba lehetne beadni a jelenlegi madárinfluenza-járvány ellen, amely mintegy 58 millió madarat ölt meg, főként a kereskedelmi célú baromfiállományokban.

Ez lenne évek óta az első olyan vakcina, amelyet baromfiknak adnának a madárinfluenza elleni védelem érdekében. A baromfikat már beoltották olyan betegségek ellen, mint a fertőző hörghurut, és a korábbi járványok esetén is engedélyezték a vakcinákat.”

Forrás: https://www.webmd.com/a-to-z-guides/news/20230210/us-to-test-vaccine-in-poultry-as-bird-flu-deaths-rise

A madárinfluenza-riadó az egykor elkerült vakcinák felé tereli a világot

“Az egész EU-ra kiterjedő stratégia részeként 2023-ban Franciaország kacsákon teszteli a vakcinákat, amelyek rendkívül fogékonyak a vírusra, és napokig tünetmentesek maradnak, ami növeli a más gazdaságokba való átterjedés kockázatát.

Hollandia tojótyúkokon, Olaszország pulykákon, Magyarország pedig pekingi kacsákon teszteli a vakcinákat, és az uniós kísérletek eredményei a következő hónapokban várhatóak.

A francia Ceva Animal Health vállalat, amely a német Boehringher Ingelheim céggel együtt az egyik fő madárinfluenza elleni vakcinát fejlesztő vállalat, elmondta, hogy a kezdeti eredmények “nagyon ígéretesek”, különösen a vírus fertőzött madarak általi kihullásának erőteljes csökkenése miatt.

A Ceva elmondta, hogy a COVID egyes vakcináiban használt mRNS-technológiát először alkalmazza baromfivakcinákban.

A madárinfluenza elleni vakcinák globális piaca Kína kivételével évente körülbelül 800 millió-1 milliárd adagot tenne ki, mondta Sylvain Comte, a Ceva baromfiágazati marketingigazgatója.

Bár a madárinfluenza által az emberekre jelentett kockázat továbbra is alacsony, és még soha nem fordult elő emberről emberre történő átvitel, az országoknak fel kell készülniük a status quo bármilyen változására – közölte az Egészségügyi Világszervezet a múlt héten.”

Forrás: https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/bird-flu-alarm-drives-world-towards-once-shunned-vaccines-2023-02-17/

Mindennek riasztónak kell lennie, hogy mi történik a madarak elleni háború során, akár hisz a “vírusokban”, akár megérti, hogy ezek a kitalált entitások nem léteznek. Szárnyasok millióit vágják le embertelen módon csalárd molekuláris tesztek alapján. Ezeket a teszteket soha nem kalibrálták vagy validálták egy tisztított és izolált H5N1 “vírus” ellen, mert az nem létezik. Ezt a tényt megerősíthetjük, ha elolvassuk az eredeti tanulmányokat, amelyek azt állítják, hogy ezek a “vírusok” izoláltak, de nem léteznek, valamint ha Christine Massey briliáns munkájához fordulunk. Az információszabadság (FOI) iránti kérelmek mesteri felhasználásával Christine megszerezte a CDC, a Kanadai Közegészségügyi Ügynökség és Thomas Piggott (a Peterborough-i közegészségügyi hivatal egészségügyi tisztje) megerősítését, hogy sehol sincs bizonyíték tisztított és izolált madárinfluenza “vírusra”. Egyszerűen nem létezik:

2022 május 5.:

“Az amerikai CDC és a Toxic Substances and Disease Registry ügynökség megerősítette, hogy a nyilvántartásaikban végzett keresés során nem találtak olyan leírást, amely szerint a Földön bárki is talált volna egy állítólagos “madárinfluenza-vírust” egy beteg, fertőzött  gazdatest (állat vagy ember) testnedveiben, és megtisztította volna “azt” … ami szükséges ahhoz, hogy “azt” szekvenálni, jellemezni és ellenőrzött kísérletekkel tanulmányozni lehessen.”

 

Kattintson ide a CDC-avian-influenza-PACKAGE-redacted.pdf eléréséhez.

2022. május 20:

“A kanadai Közegészségügyi Hivatal megerősítette, hogy nincs nyilvántartásuk arról, hogy a bolygón lévő bármely beteg “gazdatest” testnedveiben/szöveteiben/kivonatában találtak és tisztítottak volna bármilyen állítólagos “madárinfluenza-vírust” (hogy azt” szekvenálni, jellemezni és ellenőrzött kísérletekkel tanulmányozni lehessen) bárkitől, bárhol, bármikor.

Őrületes módon ragaszkodnak ahhoz, hogy 1) a “vírusok” a gazdaszervezetekben vannak, annak ellenére, hogy teljesen képtelenek ott megtalálni őket, 2) nem gazdaszervezeti sejtekben kell “növeszteni” őket (mintha “ők” ott jobban növekednének, mint állítólag a beteg gazdaszervezetben, lol), és 3) úgy tesznek, mintha a komplex anyagok keverése = tisztítás lenne.”.

 

Kattintson ide a PHAC-avian-influenza-PACKAGE-redacted.pdf eléréséhez.

2022. április 11:

 

“Thomas Piggott, az ember, aki a Peterborough Public Health (Ontario, Kanada) egészségügyi tisztségét tölti be, nem rendelkezik olyan tudományos tanulmányokkal, amelyek meggyőznék arról, hogy az állítólagos “madárinfluenza-vírus” egyáltalán létezik… és nincs feljegyzés arról, hogy “azt” valaha is megtisztították volna egy állítólagos gazdaszervezetből bárhol a Földön (ami szükséges lépés lenne annak bizonyítására, hogy egy állítólagos vírus létezik)… és még az “esetek megerősítésére” bevezetett vizsgálati protokollról sincs másolata.”

 

Kattintson ide a Peterborough-Public-Health-avian-flu-PACKAGE-redacted.pdf eléréséhez.

Ezért fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy miért veszünk célba egy képzeletbeli “vírust”, és miért pusztítjuk el groteszk módon ártatlan madarak életét, amikor sokkal hihetőbb magyarázatok is léteznek bármilyen betegségre. Miért engedjük meg, hogy csalárd genetikai tesztekkel állapítsák meg, hogy egy állat beteg-e vagy sem? Miért kell feltételezni, hogy minden egyes madár fertőzött, és ezért ki kell selejtezni? A madárinfluenza ilyen felperzselt földhöz kötődő megközelítése, egy képzeletbeli “vírus” kiirtása hasonló a Covid-19 intézkedésekhez, amelyek az elmúlt három évben sok ember életét tették tönkre.

Bár talán erőltetettnek tűnik, hogy az embereket egy molekuláris teszt eredményei alapján irtják ki, nem túl nehéz belátni, hogy a láthatatlan “fenyegetés” miatt hogyan állíthatjuk a feje tetejére és tehetjük tönkre az életünket. Már megtapasztaltuk a kényszerített zárlatokat. Karantén és maszkkényszer. Láttuk a kényszertesztelést és az idősek otthonaiban élő idősek elképzelhetetlen bánásmódját, akiket sok esetben korai halálba segítettek a rájuk kényszerített intézkedések. Azokat, akiket kórházba szállítottak, halálra mérgezték Remdesivirrel és más mérgező gyógyszerekkel és/vagy a tüdejüket kifújták, amikor invazív lélegeztetőgépre helyezték őket. Sokan öngyilkosok lettek a rájuk kényszerített korlátozások miatti félelem és gazdasági nehézségek miatt. Még ha az istállókban dolgozó embereket nem is gázosították el, különböző módon “selejtezték” őket a “világjárvány” során anélkül, hogy a nyilvánosság valaha is tudomást szerzett volna róla.

Azt is láthattuk, hogy milyen könnyen rávehetők az emberek arra, hogy kimondhatatlan tetteket kövessenek el a felelősök által adott menetparancsok alapján. Ahogyan a gazdák az USDA utasításai alapján meggondolatlanul ártatlan madarak millióit ölik meg, és eközben saját magukat is megsebesítik, a rendőrök brutálisan támadtak azokra, akik nem engedelmeskedtek a törvénytelen parancsoknak. Ahogy a gazdák a saját állományuk ellen fordultak, úgy láttuk, hogy a saját szomszédaink is azok ellen fordultak, akik ellenálltak, mindezt egy láthatatlan ellenségtől való félelem nevében. Azzal fenyegettek meg minket, hogy ha nem engedelmeskedünk, elveszítjük az üzlethez, szórakozóhelyhez, étteremhez, munkahelyhez stb. való hozzáférésünket. Mennyi idő múlva fognak elvágni bennünket a pénzügyeinkhez való hozzáféréstől, ha ellenállunk ezeknek a drákói intézkedéseknek egy jövőbeli járvány kitörésekor? Mi fogja megakadályozni őket abban, hogy tömeges teszteléseket kényszerítsenek ki, ahogyan az Kínában történt? Mi fogja megállítani a hatalmon lévőket abban, hogy mérgező gyógyszereket, invazív orvosi kezeléseket és kényszeroltásokat vezessenek be, mindezt a közösség védelmének ürügyén?

Ez a madarak elleni háború sokféleképpen érint minket. Táplálja a “vírusos” hazugságot, és lehetővé teszi a teljesen őrült ellenintézkedések igazolását, hogy megvédjenek minket egy láthatatlan ellenségtől. Ezek az intézkedések riasztó mértékben fokozódnak, ezért meg kell állítanunk ezt a háborút, és meg kell akadályoznunk, hogy ez az őrület még jobban kicsússzon a kezünkből. Ha hagyjuk, hogy ez a mészárlás ellenállás nélkül folytatódjon, akkor a végén nem csak a jogainkat fogjuk elveszíteni. Elveszítjük az emberségünket.

 

2024. július
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük