Videósarok – frissítve 2023.07.07.

Ezen az oldalon linkeket teszünk egy-egy megnézésre érdemes videóhoz – függetlenül attól, milyen nyelven készültek.


2023.07.07.

Toroczkai László (Mi Hazánk Mozgalom) leleplező videója a WHO pandémiaszerződésről.

Mindössze 15 perc, érdemes az időt rászánni.

 

2021.11.24.
Dr. Robert Hodkinson kanadai patológus
Ami most folyik, az orvostudomány történetének legszörnyűbb és példátlan horror-show-ja… Ne higgyünk el semmit… Ez a félelem világjárványa… PCR-tesztek: több mint 95 %-ban hamis pozitív eredményt adnak…


2021.09.26.
Prof. Kary Mullis és Dr. Gary Null beszélgetése az AIDS járványról, Anthony Fauciról, CDCről és a NIHről.
Csaknem kétórás,magyar felirattal.
Kary Mullis – Teljes interjú (1996) – magyar feliratos – YouTube


2021.09.15
Fügetlen, az “Independent Science and Research” (ISR) keretében tevékenykedő, különböző országokból származó tudósok, orvosók, kutatók által készített videó: Bill Benser: “A tüskeprotein-injekciók mérgezőek.” Védjük magunkat az oltástól.

Német vagy angol nyelven, a https://independent-science.webnode.com/ oldalon lehet váltani.


2021.09.02.
Marcel Barz egy német informatikus. Egészen pontosan adatbányász, – data miner – amit ő úgy nevez, hogy borsószámláló. Barátja nem hisz a pandémiában és a médiák covid-narratívájában. És ez mértéktelenül felbőszítette Marcelt. “Ide figyelj,” –  mondta neki. “Szakmai hátteremből kifolyólag olyan helyzetben vagyok, hogy be tudom neked bizonyítani, igenis volt, van pandémia. És ha ez sikerül, akkor ígérd meg, hogy felhagysz az emberek félretájékoztatásával.”  Barátja rövid gondolkodás után igent mondott. Az eredmény mindkettőjüket meglepte. Marcel saját alapos, professzionális adatgyűjtése alapján jött rá: Nincs pandémia. A felismerési folyamatról készített 80 perces videót a Youtube egy nap múlva törölte. “Sérti közösségi irányelveinket. ”
Itt megtekinthető. 
Csak németül tudóknak.


A nagy átverés. A Covid-19 virológia átverés 19 percben elmagyarázva. (Közzétevő képtelen hosszú videókat megnézni, ezért örül az ilyen rövid, tömör összefoglalóknak.)


Egy Thaiföldre szakadt gyógyszerügynök szakértette meg “elfogulatlanul” Toroczkai videóját

Print Friendly, PDF & Email