Rövid hírek

Ebben a rovatban olyan írásokra hívjuk fel a figyelmet, melyek ismerete hozzásegít a vírushelyzet, immunrendszer, oltások témakör teljesebb megismeréséhez. Teljes fordításokra nem elég kapacitásunk.


2024.04.15.

Hatalmas tüntetések törnek ki Japánban a WHO pandémiás szerződése ellen

2024. április 13-a bevésődik a modern japán történelem évkönyveibe, amikor országszerte több tízezer polgár gyűlt össze egy sor pandémiás gyűlésen. A tiltakozások középpontjában a pandémiás szerződéssel szembeni széles körű ellenállás állt, a “fertőző betegséggel” és a “közegészséggel” kapcsolatos növekvő aggodalmak pedig hatékony eszközökké váltak a sokak által totalitárius megfigyelő társadalomként érzékelt példátlan törekvéshez.

Ikebukuro nyüzsgő utcáitól a Higashi-Ikebukuro Central Parkban tartott összejövetelekig a részvétel puszta mértéke sokatmondó. A szervezők 100 000 tüntető monumentális részvételét tűzték ki célul, hogy válaszokat követeljenek olyan kulcsfontosságú kérdésekben, mint a többlethalálozások számának erőteljes növekedése és az oltásokat követő káros hatások átláthatóságának hiánya.


2024.04.11

USA: Közel egymillió – eddig eltitkolt – mellékhatás, számos haláleset

Az USA járványügyi hatóság, a CDC minden hírverés nélkül új jelentést tett közzé a Covid mRNS-injekciók mellékhatásairól – írja a Slay News magazin. A jelentés szerint az ügynökség elismeri, hogy több százezer olyan esetről van szó, amikor ezek a “vakcinák” olyan sérüléseket okoztak, amelyek eddig “ismeretlenek” voltak.

A CDC most felfedte, hogy hihetetlen 780 ezer, korábban nem publikált jelentést kapott. Ezek a Covid-19 “oltások” káros hatásainak széles skáláját tartalmazzák, némelyikük halálos következményekkel járt. A legtöbb ilyen betegnél szívelégtelenség, vetélés, görcsrohamok, eszméletvesztés, Bell-bénulás (részleges és átmeneti arcbénulás) és még sok minden más következett be az injekciók következtében.

A leleplezésekre azt követően került sor, hogy az amerikai szövetségi kormány három éven át intenzív kampányt folytatott az ilyen jelentések “káros félretájékoztatásként” való delegitimálása érdekében – mutat rá a Slay News. Az egészségügyi hivatal azonban bírósági végzés nyomán kénytelen volt kiadni az információkat. A jelentéseket a CDC V-Safe jelentési rendszeréhez nyújtották be.


2023.06.22.

Sikeres német petíció a WHO pandémiaszerződés ellen

A petíciót egy héttel az akció befejezése előtt több mint 635 ezren írták alá. Így a német parlamentnek kötelező lesz – legalább a petíció bizottságban – a beadvánnyal foglalkoznia. A petíció többek között leszögezi: Nem volt halálos járvány, amely indokolta volna az eltúlzott – a társadalmat károsító – védőintézkedéseket, mint lezárások, maszk-kényszer, oltáskényszer (csak vészhelyzeti engedélyt kapó, a szokásos, több éves klinikai teszteket kihagyó, teljesen újszerű, hatásmechanizmusaiban és mellékhatásaiban ismeretlen géntechnikai oltóanyagokkal).


2023.06.21.

Emlékmű a korona-terror áldozatainak Németországban

A cseh határ menti kisvárosban, Zinnwaldban április vége óta áll a Corona-politika áldozatainak emlékműve. A magánterületen lévő emlékmű azóta hisztérikus reakciókat váltott ki a szász politikában. Az emlékmű felállítása után a szászországi rendőrség azt állította, hogy az emlékmű “a Német Szövetségi Köztársaság vagy valamelyik tartományának rosszindulatú rágalmazása”, valamint “a politikai életben részt vevő személyek megsértése, rágalmazása vagy becsületsértése”. A felirat a következő: “A Corona-oltási kísérlet és a Kretschmer-rezsim kényszerintézkedései áldozatainak emlékére.” A rendőrség követelte, hogy a “Szabad Szászok” párt távolítsa el a követ. A  párt ez ellen május elején fellebbezett, és egyúttal ideiglenes jogvédelmet kértek.

A bíróság első fokon úgy döntött, hogy a kőre vésett felirat miatt “közbiztonsági veszély” áll fenn. Emiatt jogszerű volt a rendőrség azon utasítása, hogy a nyilvánosan látható követ le kell takarni, és később teljesen el kell távolítani. A határozat továbbá megállapítja, hogy a kövön lévő felirat az “oltási kísérlet” kifejezés használata révén “asszociációt kelt a nemzetiszocialisták által, különösen a buchenwaldi koncentrációs táborban a tífusszal való megfertőzés céljából végzett oltási kísérletekkel kapcsolatban”. Ezáltal Szászország tartományt a náci állammal teszi egyenlővé. Továbbá a “Kretschmer-rezsim” szó “diktatórikus kormányként és illegitim uralomként” ábrázolja a szász tartományi kormányt – mondta a bíróság. Ennek következtében a Kretschmer-rendőrség leragasztotta és lepecsételte a követ, és ezzel megrongálta azt.

Az államilag kezdeményezett hatalmi harc után a szászországi felsőbb közigazgatási bíróság most végre véget vetett a tragikomédiának.

Az emlékkő felállítói, a kis szászországi párt, Die freien Sachsen (szabad szászok) kedd esti határidővel kötelezte a kretschmeri rendőrséget, hogy haladéktalanul távolítsa el a jogellenesen elhelyezett pecséteket. “Ismét bebizonyosodott: az ellenállásnak megéri – politikailag és jogilag is. Mi, szászok nem tűrünk tovább semmit!” – hangzott a Szabad Szászok közleménye.


2022.04.21
Reuters: Lengyelország nem kér többet a génmódosító oltóanyagokkból.
Megint egy olyan hír, ami csak összezavarná a magyar médiafogyasztók kis buksi fejét, így jobb, ha nem is tudnak róla. Teljesen mindegy, hogy közszolgálati vagy kereskedelmi médiáról van szó. A cenzorok ugyanazok.


2022.04.21
Elkezdődött…
Az EU-ban először Olaszországban vezetik be az állampolgárok viselkedésének pontozását kínai mintára. Más néven: kreditrendszer, social scoring.
Természetesen “csak” egy pilotprojektről van szó.
Bolognában idén ősztől – egyelőre csak kísérleti projektként – bevezetik a lakosok pontozását. Ez nem csak az állampolgárok permanens megfigyelés alatti tartását jelenti, hanem jutalmazásukat és büntetésüket viselkedésüktől függően.


2022.04.01
Gigantikus nyereség a Biontechnél
Tíz év folyamatos veszteség-termelés meghozta gyümölcsét: A Biontech 2021-ben 19 milliárd €-s forgalom mellett 10,3 milliárd € nyereséget ért el. A számok mutatják: A cég körülbelül 100 %-os haszonkulccsal dolgozott. Hazai kisvállalkozóink örülnek, ha éppen-éppen nem kell bezárni vállalkozásukat ezekben a szűkös időkben.
A cég egyetlen adag vakcinát sem adott el magánszemélyeknek.
Teljes forgalmát az államok által felvásárolt, az adófizetők által kényszerfinanszírozott, majd ugyanezekre az adófizetőkre rákényszerített, hatástalan, de súlyos mellékhatásokkal járó oltóanyagok tették ki.
A 10 éven keresztül sikertelen, ismeretlen, orvosi végzettséggel rendelkező, a rákot génterápiával gyógyítani próbáló németországi török vállalkozóhoz akkor köszöntött be a szerencse, amikor a Pfizer és Bill Gates befektettek a vállalkozásba.
A siker záloga volt, hogy a politikusok oltóanyag-vigécként viselkedtek, az állami gépezetet az oltások erőltetésére használták. A reguláris engedélyezési eljárást kihagyták, a vészhelyzeti engedélyezést a Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson, stb saját, manipulált tesztjei alapján adták meg. A kritikus hangokat elfojtották. A meghatározó főáramú sajtót milliárdokkal kente Bill Gates alapítvány úgy az USA-ban, mint Európában. Afrikában számos, a gépezettel nem kooperáló államfőt meggyilkoltak.
Éljen a piacgazdaság!
Csak remélni tudjuk: Karikó Katalin, a cég alkalmazottja érez némi bűntudatot (korábbi) hazája irányába, és juttat neki vissza valamit busás jutalékából, mégha szimbolikusan is. Jóvátenni a kárt, amit okozott, úgyse lesz képes.


2022.04.01
Keserű pirula Karl Lauterbach német egészségügyi miniszternek
Úgy tűnik, mégsem lesz kényszeroltás Németországban 
Még saját pártja, az SPD sem áll egyöntetűen Lauterbach mögött, aki már-már hisztériásan követelte az oltás kötelezővé tételét Németországban. Egyedül a fasisztoid Zöldek támogatták volna feltétel nélkül. A pályát tévesztett Lauterbach (kiváló gyógyszerügynök lehetett volna belőle) persze nem adja fel. Taktikai okokból most engedett, és vár a kedvező alkalomra, hogy újra előhozakodjon agymenésével. Az alternatív honlapok előszeretettel ábzázolják Lauterbacht Hitler-bajusszal.


2022.03.16.
Leukémiát okoznak a kínai vakcinák gyerekeknél? 
Kínában 2021. októbere óta oltják a 3-11 éves gyerekeket Sinovac és Sinopharm vakcinákkal. Novemberig 84 millió gyereket oltottak be, ami több mint 50 %-os átoltottságot jelent. Több gyereknél lépett fel az oltás után leukémia. A szülőket munkahelyi prémium megvonással, a hírhedt pontrendszerrel, a gyereknek az oktatásból való kizárásával kényszerítik rá az oltásra.
A hatóságok az evvel kapcsolatos kérdésekre nem válaszolnak.
A kínai közösségi médiában, a WeChat-en eddig 500 leukémiás esetet jeleztek. Mu Rongxue, 75 éves kínai aktivista próbál a hatóságoktól adatokat gyűjteni. de ő sem jár sikerrel.
A cikk a The Epochetimes honlapján jelent meg. Sajnos az írás nem taglalja, melyik vakcinához köthető inkább a súlyos mellékhatás.


2022.03.16.
“Hibás PCR-tesztek győztek meg bennünket arról, hogy a Covid-járvány  jóval veszélyesebbnek tűnt, mint amilyen ténylegesen volt?” – teszi fel a kérdést a brit főáramú média egyik zászlóshajója, a “The mail on Sunday”.
A lapot az a “dmg media” csoport adja ki, amely termékeivel 11 millió olvasót ér el Nagy-Britanniában, az interneten keresztül pedig 180 millió olvasót világszere.
Ami vélemény tehát eddig összeesküvés-elméletnek számított, Magyarországon – a világon egyedülálló módon – jogalap volt(?) 5 évig terjedő börtönbüntetésre a védekezés meghiúsítására, akadályozására való alkalmassága miatt,  most a főáramú médiában is polgárjogot nyert. A lap egy több részes cikksorozat első részében ilyen megállapításokat tesz:
“A korona-tesztek az influenzát is tesztpozitívnak mérték.”
“Olyan embereket is fertőzöttnek minősített, akiknek semmi bajuk nem volt.”
“A tesztpozitívokat alaptalanul szigetelték el a társadalom többi részétől.”
“Nagy-Britanniában 6 millió hamis pozitív teszteredmény – az összes pozitív eset egyharmada – született.”
[Közzétevő: Ami egy újságírói eufémizmus, a hamis pozitív esetek aránya nemzetközi vizsgálatok szerint 80-99 % között mozog.]
“Az Oxfordi Egyetem tudósai kaotikusnak és pazarlónak minősítik a 2 milliárd GBP-t elnyelő tesztprogramot.”
“Sokan nem voltak fertőzőképesek, noha a teszt pozitív eredményt mutatott.”
[Közzétevő: Hányan?]
“A PCR-laboroknak nem volt szakmai felügyelete.”
Egyes laborok 25, mások akár 45-ös ciklusszámmal dolgoztak.
[Közzétevő: ciklusszám, küszöbérték problematika: lásd itt.]
“Dr. Tom Jefferson professzor szerint 30-ban kellene maximálni a küszöbértéket.”
“Allyson Pollock, a Newcastle-i Egyetem közegészségügyi professzora szerint a tesztek kiterjesztése a járványkezelés egyik legnagyobb hibája volt. Nem szabadott volna bevezetni a tömeges teszteléseket, ami alaptalanul okozta a lezárásokat. A kormány avval védekezik, hosszútávú szerződéseket kötöttek a tesztelő laborokkal, a pénzt előre átutalták, meg volt kötve a kezük.”
A cikkhez eddig 4400-an fűztek kommentárt.
[Közzétevő: A cikk jól mutatja, mennyire egy kaptafára mentek a dolgok a rémhírterjesztésnek elkötelezett országokban, hazánkat is beleértve; mennyire nem a tudományos igazság, nem a járványügyi védekezés volt a fontos a hisztéria-pandémia építőmestereinek a politikában, médiában és a megvásárolt tudósok között, hanem a lakosság megfélemlítése, a táptalaj előkészítése a génmódosító oltások számára. Nem ismételjük magunkat, honlapunkon megtalálhatók a tesztekkel kapcsolatos összes visszásságok.]


2022.03.13.

Gyengítik immunrendszerünket a genetikai oltóanyagok?

“A SARS, MERS és RSV vakcinákat soha nem hagyták jóvá, és az ilyen vakcinák fejlesztése és tesztelése során keletkező adatok komoly aggodalomra adnak okot: az mRNS vakcinák súlyosbíthatják a COVID-19 betegség lefolyását – állítja egy tanulmány, amely “Informed Consent Disclosure to Vaccine Trial Subjects of Risk of COVID-19 Vaccine Worsening Clinical Disease” címmel jelent meg 2020.10.28-án a  International Journal of Clinical Practice orvosi szakfolyóiratban.


2022.03.13.
Hivatalos USA-adatok: A covid-gyógyszernek kikiáltott Remdesivir egy tömeggyilkos. (Déja Vu azidotimidin, mint AIDS-gyógyszer).


2022.03.11.
Yahoo News: 
A Children’s Health Defense (CHD) a Pfizer-vakcinák azonnali betiltását követeli a nyilvánosságra hozott adati alapján.
“Értjük már, miért akarta a Pfizer és az FDA az adatokat 75 évig titokban tartani.”
És azt is, miért íratott alá a Pfizer minden “oltóanyagot” vásárló állammal olyan szerződéseket, amelyek fölmentik őt bármiféle felelősség alól.
Mi is vigyorog ránk a plakátokról? Magyarország működik. Az oltások működnek.


2022.03.11.
WHO adatbank: 
Nyirokcsomó-gyulladás, autoimmun-betegségek, 3,4 millió nemkívánatos mellékhatás, 20 ezer halott a géninjekciók következtében.


2022.03.11.
Nyilvános az eddig titokban tartott Pfizer-adatok első adagja. 
Ha a nemzetközi és nemzeti egészségügyi hatóságok kivétel nélkül mind Bill Gates tenyeréből esznek, csak egy-egy, függetlenségét még megőrző bíró segíthet. Mark T. Pittman, az US Northern Texas District Court in Fort Worth bírója elrendelte, hogy az FDA-nak nyilvánosságra kell hoznia az rendkívóli engedélyezést alátámasztó adatokat. Az első néhány ezer oldal nem igazán könnyű olvasmány, csak alapos tanulmányozás után lehet rájönni,
a) a mellékhatások inkább a szabály, nem pedig a kivételek

b) többségükben veszélyesek és nem ártalmatlanok

c) a mellékhatások ismertek voltak az FDA, a CDC, az EMA vagy a Paul Ehrlich Intézet, ill. a Robert Koch Intézet felelőseinél. Ennek tudatában hagyták az oltásokat jóvá.


2022.03.11.
Nyilvános német statisztikai adatok kiértékelése:
Erős korreláció a génmódosító oltások és a váratlan halálesetek között. 
Következtetés: 100 ezer génmódosító oltásra 29 váratlan (a korábbi évek adatain felüli) haláleset jut.


2022.03.11.
A hatalmasok maffiája. 
Catherine Austin Fitts, bankár, egykori USA-miniszterhelyettes, egyórás filmben nyilatkozik Robert Cibis filmrendező kamerája előtt.
Főbb témák:

 • A háború mint üzlet
 • A pénzügyi puccs kezdete két évtizeddel ezelőtt
 • A kisvállalkozások ellehetetlenítése, a nagy, tőzsdén jegyzett cégek előnybe részesítése
 • nyugdíjvagyon ellopása
 • Az abszolút ellenőrzésre törekvő jegybankok
 • Kapcsolat a 2300 milliárd dollár Pentagonból való eltűnése és a World Trade Center 7 lerombolása között
 • A rabszolgaság visszaállítása a digitális technológiának köszönhetően
 • Névtelen kriptovaluták illúziója
 • Az ipari gazdaság és a hálózati gazdaság közötti különbség
 • Kiút a digitális börtönből
 • Egyszerű műveletek, amelyekkel minimálisra csökkenthető a további kár.

2022.03.11.
A (Németországban tervezett) oltáskényszer alkotmányellenes. 81 német tudós (jogász, orvos, pszichológus, vegyész, fizikus) 70 oldalas nyílt levele a német parlament (Bundestag) tagjaihoz.

2022.03.11.
A WHO a világuralomra törekszik. (Helyesebben: A WHO-t eszközként használó erők).
Az Ukrajna-konfiliktussal, vírus- és klímahelyzettel elfoglalt közvélemény nem vesz róla tudomást:
Genfben folynak a tárgylások, melyek ha lezárulnak, a WHO nem ajánlásokat fog többé megfogalmazni, hanem kétharmados többségnél mintegy világkormányként kötelező érvényű intézkedéseket kényszeríthet rá a tagországokra. A háttérben a Rockefeller Foundation és a Bill & Melinda Gates alapítványok állnak.
Ezt hívják hideg puccsnak.


2022.03.11.
Kína azzal vádolja az Egyesült Államokat, hogy 336 biolaborja van 30 országban, köztük 26 Ukrajnában, és “teljes körű beszámolót követel biológiai katonai tevékenységéről”.
Kicsit disszonáns minderről kinai politikustól hallani.


2021.11.07.
Mennyire veszélyesek a Covid-oltások aktív sportolók számára?
A Report24 német hírügynökség összeállított egy (hosszú) listát a sportolás közben elhunyt vagy kórházba került aktív sportolókról.

Az uncutnews svájci honlap két tucat esetet sorol fel, melynek során a játékosok mérkőzés közben összeestek a pályán, aminek következménye vagy halál vagy kórházi kezelés lett.
További szívproblémás esetek a beoltott sportolóknál a kanekoa honlapról itt.

Több mint figyelemreméltó…
Biztos, ami biztos: Amíg nem tisztázódik, összefüggenek-e a hirtelen szívinfarktus esetek az mRNS oltásokkal, a leghelyesebb volna felfüggeszteni az oltásokat a sportolók számára.
Hogyan? A köznép menjen tovább a Covid-vágóhídra?


2021.11.04.
WHO adatbank: 2,3 millió mellékhatás, 14 ezer haláleset az oltások következtében

Az írás tartalmaz egy rövid videót, mekkora az elhalálozás kockázata a Covid következtében a különböző korcsoportok számára. Angolul nem tudók számára is döbbenetes.


2021.11.01.

Mi követi a kényszeroltást? Lesz-e újabb világkrízis? Merre tart a klímaharc? Mire kell az univerzális alapjövedelem? Fabio Vighi újabb zseniális írása! (Erdély.ma)
A politikai elit a globális pénzügyi tőkével együttműködve a világjárványnak nevezett manipulációk gerjesztésével egy gazdasági világválság kirobbantását készíti elő. Az eddigi gazdasági rendszerek irányított összeomlasztása zajlik, aminek árnyékában a totális megfigyelés diktatúráját próbálják kivitelezni. Miközben a társadalmi párbeszédet cenzúrával és megfélemlítéssel fojtják el, egy olyan bio-technológiai-kapitalista disztópia felé terelnek bennünket, melynek pokoli mélységeit majd csak egy következő globális válság fogja igazán megmutatni. A vírussal való riogatást tekinthetjük akár előételnek is ahhoz, aminek a felszolgálását fő fogásként már meg is kezdték energiahiánnyal körített szén-dioxid-lábnyom formájában – írja legújabb tanulmányában egy olasz professzor, Fabio Vighi. A Cardiff Egyetemen tanára szerint a járvánnyal kapcsolatos tudomány, amit utasításra követnünk kell, azt már a saját szolgálatába állította a pénzügyi elit politikai bűntársaival együtt. Ezzel az eszközzel akadályozzák meg, hogy tudatosulhasson bennünk a körülöttünk összeomlóban lévő világunk – tette hozzá. Fabio Vighi hangsúlyozta: a valódi tudomány, ami mostanság már csak a cenzúra falai mögött láthatatlanul működhet, soha nem követelne magának olyan diktatórikus jogosítványokat, mint amilyeneket szerte a világon az állítólagos demokratikus országok vezettek be.

És hogy mi köze a pandémiának az univerzális alapjövedelemhez és a klímavédelem ideológiájához? – ez is kiderül az elmúlt évek egy legjobb elemzéséből. Fabio Vighi írását Dér Imre fordította, szakmailag pedig Szilágyi Erzsébet ellenőrizte. A témával kapcsolatban Fabio Vighi legutóbbi írását ugyancsak az Erdély.ma jelentette meg.


2021.10.25.

Ph.D. Peresztegi Sándor: PROGRAMOZOTT KORONAVÍRUS – A Covid-19-et az emberiség megtizedelésére tervezték
Az írást néhány pontatlanság, nem működő linkek miatt kivettük a bejegyzések közül.


2021. 10.22
Dr. Michael Yeadon, a Pfizer volt elnökhelyettese:
Egyértelműek a bizonyítékok a csalásra a Pfizer 95 %-os vakcinahatékonyságát illetően.
Forrás: https://humansarefree.com/2021/10/pfizer-vp-clear-evidence-of-fraud.html


2021. 10.22
Kiborul a bili a globálisan alkalmazott gyilkos covid-protokollról? – Irdatlan mennyiségű morfiumot és méregerős nyugtatókat írtak ki kezelésként a coviddal kezelt majd elhunyt betegeknek  a „halálkórházakban”

Eddig is nyílt titokként emlegették, sőt a sajtóban is több cikk jelent meg arról, hogy a covid osztályokon a hírhedt és globálisan elrendelt „covidprotokoll” során a betegeket félrekezelték, akaratuk ellenére lenyugtatózták, lekötözték és intubálták őket. Romániában több kórházban folyik emiatt ügyészségi vizsgálat, mivel az elhunytak hozzátartozói feljelentést tettek.

Az eddigi vizsgálatok azt igazolják, hogy a covid részlegeken döbbenetes mennyiségű morfiumot és méregerős nyugtatószereket írtak ki a kórházak patikáiból a covidosnak diagnosztizált  betegek részére.

Tovább itt. 


2021.08.28
A koronavírus hadművelet jelenlegi tendenciái 2021 augusztusában :
#1: Kötelező oltások, a beoltottak és nem oltottak elkülönítése

#2: Az oltatlanok hibáztatása

#3: Az oltatlanok megbüntetése

#4: Zsarnokság a végletekig

#5: Gyermekek maszkviselése

#6: Gyermekek beoltása

#7: Mentális és pszichikai kényszer értékelések azoknak, akik nem veszik be a narratívát

#8: Szívtelen szabályok és szívtelen szabálykövetők

#9: Ijesztően hangzó variánsok légből kapott kitalálása

#10: Egekbe szökő vakcinasérülések és halálesetek

Forrás : thefreedomarticles.com


2021.08.28
A természetes immunitás erősebb, mint az oltásoké 

15 tanulmány, mely azt mutatja, hogy a korábbi fertőzéstől létrejött természetes immunitás erősebb, mint az oltásoké.

Forrás : Theblaze.com


2021.08.28
A PCR tesztek alapjául szolgáló Corman Drosten tanulmány felülvizsgálata
Világszerte a tesztelések arany szabványa az RT-PCR teszt. Ennek a tesztnek a protokolját Chritiane Drosten és társai írtak le a Corman Drosten tanulmányba, mely lektorálás nélkül napokon belül világszabvány lett. Egy 22 kutatóból álló független (nincs anyagi érdekeltségük, nem állnak szerződésben sem a vakcina, sem a teszt gyártókkal) lektorálta és nem kevesebb mint 10 súlyos hibát találtak benne, melyek alkalmatlanná teszik diagnosztikai célokra. A tanulmány visszavonását javasolják. (Ez nem kevesebbet jelent, hogy az összes PCR testeredmény érvénytelenné válna.)

Forrás : cormandrostenreview.com


2021.08.28
Oltások: 21.766 halott, több mint 2 millió vakcina sérülés (ennek 50%-a súlyos)
Az EU hivatalos vakcina mellékhatás oldalán augusztus 18-áig 21.766 halottat és 2.074.410 ártalmas mellékhatás esetet jelentettek be.
Forrás : Healt Impact News


2021.08.28
Bill Gatesnek jelentős csomagja van Pfizer és BioNtech részvényekből
Az oknyomozó újságírók kiderítették továbbá, hogy az MHRA Angol egészségügyi hatóságnak, amely engedélyezi a vakcinákat  a legnagyobb anyagi támogatója szintén Bill Gates.
Forrás : Great Game India


2020.10.15
Az influenza megvéd a Covid-19-től

A Medscape angliai orvosi portál szerint 19.000 páciens viszgálata alapján arra jutotak, hogy az influenzával fertőzött betegek jóval ritkábban kapnak (68 %-kal alacsonyabb mértékben) kapnak Covid-19 fertőzést.
Medscape: Doppelinfektionen mit SARS-CoV-2 und Influenzaviren – höheres Risiko für schwere Verläufe? – 
Kommentárunk: Talán nem kellene erőltetni az influenza védőoltást…


2020.10.15
WHO: A SARS-COV-2 nem halálosabb az influenzánál
A WHO legújabb adatai szerint a mortalitás 24-szer(!) alacsonyabb, mint ahogy márciusban feltételezték.

WHO (Accidentally) Confirms Covid is No More Dangerous Than Flu


2020.10.15

Az Ely Lilly konszernnek félbe kellett szakítania az USA kormánya által finanszírozott gyógyszerkísérleteit – valakik kényes adatokat töröltek.

Pharmakonzern Eli Lilly unterbricht Studie mit Covid-19-Medikament 


2020.10.14.

A Német Betegbiztosítók Orvosegyesülete bírálja a Robert Koch Közegészségügyi Intézetet annak pánikkeltő kommunikációja miatt – Nach Corona-Warnung: Kassenärzte-Chef wirft RKI «falschen Alarmismus» vor 


2020.10.14

Német Gyógyszerészek Lapja: A Johnson & Johnson félbeszakítja Covid-19 gyógyszerkísérleteit. Az ok: súlyos mellékhatások – Deutsche Apotheker Zeitung: Johnson & Johnson unterbricht Impfstoff-Studie 


2020.10.07

Német Orvosi Lap: A maszkok módosítják  a vér gáztartalmának összetételét — Ärzteblatt: Einfluss gängiger Gesichtsmasken auf physiologische Parameter und Belastungsempfinden unter arbeitstypischer körperlicher Anstrengung 


2020.10.05
Peter Frey: Sie werden nicht aufhören! – Nem fogják abbahagyni
Az írás szerzője áprilisban látta előre, mi fog következni. “Semminek nincs vége, az enyhítések átmenetiek. Már készülnek az újbóli megszorításokra.” Addig fog maradni a maszk-kényszer, amíg az emberek fel nem lázadnak ellen. A hatalmon lévők önként nem fogják megszüntetni. A szerző sötét képet fest a jövőről. Minek kell még bekövetkeznie, hogy az emberek észrevegyék: A gyilkos vírus ürügyén a szabadságjogok megnyirbálása a cél?


2020.09.28, ill. 2020.10.01.
Aktenzeichen Bundestag – Bűncselekmény a Német Bundestagban (parlamentben)
A Covid-hisztéria rövid távon talán a gyógyszeriparnak hoz profitot, amennyiben oltásra kötelezik az emberiség azon részét, amely vevő a pánikkeltésre, illetve nem tud védekezni az oltás ellen.
Ezen írás szerint viszont van a pánikkeltésnek egy távolabbra mutató, mélyebb célja:
A háttérhatalom (deep state) a hisztéria örvén az emberiség totális ellenőrzésének ütemtervét akarja előbbre vinni. Az állomások ennek során: (könnyen manipulálható) tesztek, ennek alapján születő oltási igazolások, nyomkövető szoftverek, arcfelismerő rendszerek, annak önkényes szabályozása, ki, milyen ügyben, milyen igazolásokkal felvértezve léphet ki az utcára. Ezen írás névtelen szerzője a német Bundestag egyik parlamenti pártjának fizetett alkalmazottja.
Az egész lehetne akár egy átverés (álhír). Ez ellen szólnak viszont a szerző részletes, a parlamenti munkával kapcsolatos ismeretei. Az egész mélyebb értelmet kap, ha látjuk, hogy az EU azon személyei, akiknél tapintható a távoli irányítás (pl. Ursula v.d. Leyen) –  az éghajlat megmentésének ürügyén a személyi szabadságjogok olyan megnyirbálását készítik elő, amelyre normális esetben semmi esélyük nem volna. Ez jelenti a személyautók, mint az egyéni szabadságjogok szimbólumának korlátozását, fokozatos ellehetetlenítését, majd végleges betiltását.
Lásd:
https://www.klimarealista.hu/?s=leyen
Itt találkozik össze a klímahisztéria vírushisztériával. Mindkettő ugyanannak az ütemtervnek – egy totális diktatúra létesítése tervének – szolgálatába áll.


2020. 08.02

Oliver Märtens: Antitestek vagy anti-felvilágosítás?
Az antitestekkel kapcsolatos polémia

A halálos vírus örve alatt elénk tálalt szélhámosság egyik tartóoszlopa a PCR-csalás. Erről nem a PCR-módszer tehet, a módszert egyszerűen politikai célokra használták fel a teszt lehetőségeit meghazudtolva és elferdítve. Ugyancsak elferdítik az antitestekre vonatkozó vizsgálatokat. Ismeretes, hogy a tesztek bombaüzletet jelentenek azok forgalmazóinak. De kevésbé köztudott, hogy az antitest vizsgálatok – éppúgy, mint a PCR-tesztek – orvosilag értelmetlenek, és csupáncsak a pánik szítására szolgálnak. Erre viszont kiválóan alkalmasak. Pierre Sacré belga intenzív osztályos orvos: az antitest tesztek a PCR-teszt mellett a dezinformáció másik tartóoszlopa…

Hibás a nézet, hogy az antitest nélküli személyek veszélyt jelentenek a többiekre…
Az oltóanyaggal bevitt antitestek elpusztíthatják a már meglévő antitesteket…
A kimutatott antitesteket a hatóság értelmezheti az immunitás jeleként, de annak hiányaként is…

A természetes immunitás jól működik antitestek nélkül is. A hatóságok viszont kockázati tényezőnek fogják az illetőt tekinteni – aki top immunitással rendelkezik – és kötelezni fogják “védőoltásra”, amely épp a természetes immunitást támadja meg…
Az antitest tesztek a T-limfocitákat, a T-ölősejteket és a T segítő sejteket sem fogják kimutatni…
Az immunrendszer hárma gyűrűből áll:
IgA antitest
IgG antitest
T-sejtek
Az immunitástesztek csak az IgG antitesteket tudják kimutatni…
Sacré: Az emberek 60-85 %-a képes természetes immunrendszerével a koronavírusokat leküzdeni. Számukra nem is szükséges az IgG antitestek kialakulása…Összegezve: Az emberek 85 %-a erős, veleszületett immunitással rendelkezik, a maradék 15 %-nál képződik csak az IgG antitest. Az oltásmaffia viszont a 100 %-ot oltásra akarja kényszeríteni azoknak a már ismert, illetve még ismeretlen mellékhatásaival együtt…

Print Friendly, PDF & Email