Frontvonalbeli orvosok: Elég volt a félretájékoztatásból Covid-19 ügyben!

Az amerikai orvosok egy csoportja “fehérköpenyes csúcstalálkozót” tartott július 27én Washingtonban. Sajtótájékoztatójukat  a Capitol Hill-en (a törvényhozás épülete előtt) tartották, hogy kimondják, hogy a kínai koronavírust egy masszív félretájékoztatási kampány veszi körül, melnyek “Az Amerikai élet áldozatul esett.”
Ha az amerikai emberek számára továbbra is úgymond “szakértők” és médiaszemélyiségek hozák meg a döntéseket, akkor a nagy amerikai kísérlet az alkotmányos köztársaságra, mely képviseleti demokrácián alapul, meg fog szűnni – írják az esemény honlapján. https://americasfrontlinedoctorsummit.com/A kétnapos rendezvény célja, melyet a tea párti patrióták szerveztek, hogy a frontvonalbeli orvosok közvetlenül beszélhessenek az amerikai emberekkel és hogy olyan témákat megvitassanak, mint pl. az iskolák újranyitása.Forrás : https://www.breitbart.com/health/2020/07/27/watch-live-frontline-physicians-aim-to-dispel-massive-covid-19-disinformation-campaign/

Az esemény videóját 17 millióan látták a Youtube-on egy nap alatt, mielőtt a Youtube törölte azt. Jelenleg a Bitchute-on található. Az esemény szónokait a sajtó azonnal elkezdte lejáratni, a képen látható Dr. Simone Gold-ot másnap elbocsájtották a munkahelyéről, pedig 20 éves hibátlan sürgősségi orvosi gyakorlata van.

2020. augusztus
Közzéteszi: Robin

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük