Tobzoska, náthás denevér és halpiac: rehabilitálva

Ugye emlékszünk még rá. Bő egy évvel ezelőtt igen tudományos benyomást keltő személyek – valójában szélhámosok, kóklerek – magyarázták nekünk, hogyan ugrott át a koronavírus a vuhani halpiacon a tobzoskáról a denevérre, arról pedig az emberre, amely felelőtlenül levest főzött magának belőle. Aki pedig kételkedett ebben, és azt firtatta, hogy milyen érdekes, Vuhanban egy víruskutatással foglalkozó biológiai intézet van, az megkapta az alumíniumkalapos rémhírterjesztő jelzőt, és örülhetett, ha a rendőrség reggel 6-kor nem törte rá az ajtót.


Áraszd el a világsajtót egzotikus, az európi ízlés számára visszataszító képekkel. Nem is kell magyaráznod. Ak a képeket megnézi, annak számára ott van a megdönthetetlen bizonyíték, hogyan ugrott át a vírus a tobzoskáról a denevérre, majd onnan az emberre.

Anthony Fauci aktív alakítója volt a pandémiának, amelynek leküzdése a feladata lett volna.
Erre a megállapításra jutott június 2-án Tucker
Carlson a Fox News-en sugárzott Late Night sow (késő esti show) c. műsorában. Ennek hátterében azok az email-ek állnak, amelyek közreadását a BuzzFeed hírszolgáltató honlap kényszerítette ki a Freedom of Information Act  (információáramlás szabadságát biztosító törvény) alapján. A levelezés a 2020. január és június közötti időszakot öleli fel.A leleplezés néhány érdekesebb megállapítása:

 1. A levelezésben Fauci azt írja, hogy a maszk valójában nem véd, holott nyilvánosan azt állította, hogy igen, sőt vegyen fel mindenki kettőt!
 2. A levelezésben elismeri, hogy a covid megbetegedés legalább ugyanolyan szintű immunitást nyújt, mint maga a vakcina. A TV-ben erről elfelejtett beszélni. (Érthető. Mi lett volna akkor a gyógyszeripar milliárdos profitjával?)
 3. Már mondhatni a járvány kitörésekor tudta, hogy a malária gyógyszer (hidroxiklorokin) korai kezelésként gyógyítaná a covidot. 2020 áprilisában informálták az Ivermectinről és a N-acetil-ciszteinről (NAC), de ezt eltitkolta, ami szintén a gyógyszeripar és Bill Gates malmára hajtotta a vizet.
 4. «Fauci támogatta a groteszk és veszélyes kísérleteket, melyek nyilvánvalóan a koronavírus felbukkanásához vezettek.», mondta Carlson. 2020 januárjának elején Fauci legnagyobb gondja az volt, hogy a közvélemény nehogy azt a következtetést vonja le, hogy a koronavírus a Vuhani Virológiai Intézetből származik, ahol az USA-ban betiltott Gain-of-function kísérleteket végeztek Fauci finanszírozásával.
Gain-off function kutatás:

A virológiának az a területe, amely veszélyesebb mutánsokat állít elő mesterségesen, hogy ezek ellen ki tudjanak fejleszteni oltóanyagokat, hogy ha a mutáns magától keletkezne, akkor az ne érje váratlanul a kutatókat. (Wikipédia) Magától értetődik: Ezeket a kutatásokat nem lehet megkülönböztetni a katonai célú, ellenséges erőkkel szemben bevetni szándékozott vírustörzsek kutatásától, fejlesztésétől. A vonatkozó nemzetközi egyezmények tiltják a biológiai fegyverek előállítására irányuló kutatásokat, a biológiai fegyverek elleni védekezésre irányuló kutatások viszont megengedettek.
Ha most olvasóink felkiáltanak: “De hát hol van a különbség?” – akkor az azt jelenti, még nem veszítették el józan gondolkodásukat.

Az e-mail-ek tanúsága szerint Fauci és a vele levelezést folytató virológusok ismerték a ZeroHedge vonatkozó cikkét, mely szerint a Covid egy biológiai fegyverkénti alkalmazásra kifejlesztett mesterséges vírus. ZeroHedge: jobboldali USA honlap. Emiatt a közösségi médiák letiltották a ZeroHedge-t.

Carlson:

«A közelmúltig még csak említeni sem lehetett, hogy a koronavírus egy mesterséges vírus. Az ún. tényvizsgálók azonnal törölték az ilyen állításokat. Miért? Mert Fauci azt állította a közösségi médiák felé, hogy a koronavírus nem mesterséges eredetű.»

Carlson szerint Fauci nem mondott igazat a kongresszusban a Gain-of-function-kísérletekről. Ezek a kísérletek arra irányultak, hogy megnöveljék a kórokozók életképességét. Carlson utalt Dr. Ralph Baric, USA mikrobiológusra és immunológusra, aki végzett ilyen kísérleteket és ezekben szorosan együttműködött a “denevéres hölgynek” nevezett Shi Zhengli-vel. Az e-mail-ek ezt is megerősítik. Ami egyet jelent: Az USA gyógyszermaffia a kongresszus és a közvélemény háta mögött együttműködött a Kínai Kommunista Párttal.

A denevér koronavírusok vuhani kutatása, melyet az USA finanszírozott, 2014 óta folyt. Ebben kulcsszerepet játszott Dr. Peter Daszak zoológus, aki az EcoHealth Alliance nevű NOG-szervezetet vezeti.

A Gain-of-function kísérleteket firtató Randal Howard Paul szenátor kérdésére Fauci így válaszolt. «Dr. Baric nem hajtott végre Gain-of-function-kísérleteket, vagy ha mégis, akkor ezek során betartotta a vonatkozó előírásokat és ezeket North Carolina-ban végezte el.»

A BuzzFeed dokumentációja az esetről itt érhető el.

A dokumentáció szépséghibája: Az USA hatóságok felülvizsgálták és cenzúrázták az anyagot, mielőtt azt közlésre engedélyezték volna. Magunkfajta blogszerkesztő természetesen rögtön kíváncsi lesz: Ugyan mik azok az információk, amelyek ismeretére az USA adminisztráció éretlennek tartja saját alattvalóit állampolgárait? Illetve megállapíthatjuk: Az itt közölt e-mail-ek olyan információkat tartalmaznak, amelyek közzététele a hatóságok szerint nem jelent különösebb veszélyt. Ugyancsak naivság volna feltételezni, hogy Dr. Fauci ne számolt volna a vonatkozó információkérésekkel. Biztosak vagyunk benne: A csakugyan titkos információk egészen más email-címeken keresztül lettek továbbítva.

Mindezek alapján nem zárjuk ki, hogy az egész akció elterelő hadművelet. A kutya is hosszú ideig el tud rágódni a gumicsonton. Rágódjon csak a közvélemény azon, ez a piszok Dr. Fauci eltitkolta a SARS-COV-2 mesterséges eredetét. És ne foglalkozzon az alábbi tényekkel:

 • A SARS-COV-2 vírus létezése a mai napig nincs bizonyítva. Evvel együtt ismeretesek olyan adatok is, melyek szerint a vírust már hét évvel ezelőtt is kimutatták.
 • A PCR-módszer alkalmatlan a vírus kimutatására.
 • A vírus biológiai fegyvernek abszolút alkalmatlan. Ennél ártalmatlanabb, hatástalanabb fegyvert még nem látott a világ.

Fentiekből egyenesen következik, hogy az oltóanyagok nagy valószínűséggel teljesen hatástalanok, viszont mellékhatásaikat már a főáramú média sem vitatja. Ha csakugyan mérhető valamilyen pozitív hatásuk, az a placebo-effektuson, esetleg általános gyulladás-csökkentésen alapul.

Végső bizonyosságunk természetesen nincsen. A koronavírus fegyverként teljesen alkalmatlan, viszont nem zárhatóak ki olyan elszigetelt mesterséges fertőzések, melyek, ha nem is hadviselésre, de pánikkeltésre, és így az oltások, sőt oltási hullámok elfogadtatására kiválóan alkalmasak.

És hogy a magyar sajtó még az USA médiák szintjén sem tájékoztat, a kérdésben hírzárlat van úgy a közszolgálati, mint a kereskedelmi médiákban, csak egy jelzővel tudjuk kommentálni: szánalmas.

További információk az esetről német nyelven:
Das Coronavirus und die Biowaffenforschung der KPCh (freiewelt.net)
Wie Dr. Fauci den Ursprung von Corona vertuschen wollte › Jouwatch (journalistenwatch.com)
US-Geheimdienst: SARS-CoV-2 stammt aus chinesischen Labor (anonymousnews.ru)
Neue E-Mails zeigen: Anthony Fauci unterstützte Experimente im (…) – Corona Transition (corona-transition.org)

2021. június
Király József

Print Friendly, PDF & Email

10 hozzászólás

Add a Comment
 1. Király József ne akarj világméretű stratégiákat kitalálni.
  Közkeletű tévedés, hogy biológiai fegyvernek halálosnak kell lennie.

  Jó biológiai fegyver nem igazán öl meg senkit, csak harcképtelenné tesz vagy épp annyira komoly hogy kormányok lépjenek.

  Másik fontos ne lehessen könnyen felismerni, tünetek legyenek jellegtelenek, és csak ritkán halálosak.

  Kétségbeesést, káoszt, félelmet kell keltened, és utána emberek elfogadnak majd mindenféle megoldást amit kínálsz. Hétvégén összekutyult vakcinát is milliószámra veszik a kormányok ezek után.

  Nem kell senkinek meghalnia, elég annyi ha emberek hiszik hogy meghalhatnak ha nem fogadják el a megoldásodat.

  Háború művészetét ne hollywoodi propaganda filmekből tanuld hanem Szun-ce-től. Plandémiában nem is a betegség fontos, hanem psy-ops and narratívakontroll.

  1. Nem, szó sincs arról, hogy úgy tartanám, halálosnak kellene lennie a biológiai fegyvernek. De a Covid megbetegítésnek is afféle vízipisztoly, sem mint komoly fegyver. A médiahisztéria és a tesztelés erőltetése nélkül (a 80-90 %-ban hamis pozitív eredményt adó PCR-tesztekkel) nem tudnánk a SARS-COV-2-ről. Tehát nem a vírus a veszélyes, hanem a médiafelhajtás.
   Ugye tudjuk. A Covid, illetve az egyéb vírusok hatásának összege konstans. Amennyivel több lett a Covid, annyival lett kevesebb az egyéb vírus. Mindevvel együtt saját személyemben bizonytalan vagyok, mi is van itt tulajdonképpen. Sajnos az állami kommunikáció nem könnyíti meg a tisztánlátást, hanem azt megnehezíti. Vannak környezetemben is megmagyarázhatatlan súlyos megbetegedések. De ezek száma elenyésző, illetve nem tudom a körülményeket. Kaptak-e az illetők helytelen gyógyszeres kezelést, ráteték-e őket indokolatlanul a súlyos komplikációkat okozó lélegeztetőgépre, kaptak-e oltást, ha igen, melyiket, hányszor.

  2. fairi, ne akarj mindig, mindenkinél okosabb lenni…Illetve akarni akarhatsz…

 2. Saíjnos végzetes, nem szándékos hiba következtében törlődött. (Admin)

 3. Tisztelt admin !

  Már több bejegyzésemet nem tudtam elküldeni.

  Ez az üzenet csak egy próba.

  Kérnék szivesen egy rövid visszajelzést.

  Üdv. B.Gy.

  1. Tisztelt B.GY!
   Nem jön semmi sem Öntől. Próbálja meg még egyszer.
   Ha nem sikerül, megoldjuk email-ben.

 4. Megint elküldtem.
  De valami szürő miatt az üzenet kidobódik.
  Pedig nem is nagyon hosszú a hír.

  Kár hogy a javított verziót nem mentettem el.
  Van nekem 2 db. másik e-mail címem is.

  Vagy a B.Gy. helyett tudok mást beadni.

 5. Sajnos az én környezetemben megint nagyon szomórú esemény történt.
  Most a szomszédságban.

  Nevezeten egy fiatal 40 év alatti házas hölgy ment el ebből a földi életből.
  Mert a kedves hölgy nem koronában húnyt el, hanem lelki okok miatt.
  Ez az úgy nevezett előbetegség.

  Miért ?

  Persze, hogy volt. Mert amikor az fiatal lányka volt, akkor leesett a tornaszerről és az arca egy kicsit eltorzult.
  Aztán ezt az előbetegséget, valakik valami latin szóval
  ( hyper és pondia, lelki megterheltség )
  illetik.
  Ami magyarul valami beképzelséget jelent.
  Ezt azzal is lehet magyarárni, hogy a hölgy környezete az arc eltorzulását nem nagyon vette észre.
  De a hölgy egyedüllétében az arcát szokta nézegetni és a tapasztalatait sms-hírekben közölni.

  De mi van a dolgok mélyén ?

  A hölgynek jó munkahelye, pedikürös volt és sok emberrel volt kapcsolata.
  Azonkivül évente legalább 4 alkalommal a nővérét szokta meglátogatni külföldön.
  Ott a gyerekek közelségének is nagyon örült.

  De mi történt ?

  Az történt, hogy a mukahelyét a korona intézkedések miatt be kellett zárnia.
  A másik ok meg azt volt, hogy abba a bizonyos külföldi országba a korona miatt sem lehetett menni szabadságra.

 6. A következő hivatkozást találtam. Ami számomra erős vitatéma alapját szolgáltatná.

  Forrás:
  A COVID-19 betegséggel kapcsolatos valótlan egészségügyi információkra vonatkozó irányelv

  https://support.google.com/youtube/answer/9891785?hl=hu

  Már a cikk eleje is furcsa kijelentést tesz a WHO-val kapcsolatban.

  Ki képviseli Mo.-ot a WHO-ban ?

  Dr Zsuzsanna Jakab. Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=g6f0jcqupis

  És az előző WHO-főnők:
  Former director-general of the WHO, Dr. Margaret Chan on Wuhan lockdown

  https://www.youtube.com/watch?v=v86mxDmju78

  De a következő videó különösen érdekes:

  https://www.youtube.com/watch?v=m3j8dJm8a9c

  A világmühely betekíntéshez már csak van jogunk !
  Miképpen mennek ott a világot éríntő fontos dolgok és tanácskozások ?

 7. Amig a koronavirus korlátozások sújtják a világot, addig a nagyon kevesek magukat degeszre keresik.

  De közben sírnak is, de legalább is ez lenne a következő cikk felírata.

  A videó megtekíntéséhez nem kell különösebb nyelvtudás, mert a derék svájci szerző csak
  számokat sorol fel és a cikk írásos formában is létezik.

  Forrás: Jammernde Milliardäre

  https://www.kla.tv/2021-06-20/19050&autoplay=true

  Nem tudom, hogy lehetséges-e a kedves olvasó számára annak az összevetése,hogy ?

  1) Egy részről van egy járvány, sok korlátozással jár.
  2) És egyesek az emberek szólásszabadságot próbálják korlátozni.
  3) A korona betegek kezelésére kapcsán bizonyos gyógyszerek alkalmazása ellen lépnek fel.
  4) Mások meg csak a vakciknák, az ugy nevezett védőoltásokban látják a megoldás kulcsát.
  4) De mások meg vastagon keresnek ezen egy időben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük