RSV, koronavírus, influenza: Jöhet az új pandémia és oltáskampány

Stefan Homburg pénzügyi szakember és a korona-intézkedések kritikusa ismét rámutatott a politika és a gyógyszeripari vállalatok katasztrofális összefonódására. A múlt héten a Robert Koch Intézet (RKI) megkongatta a vészharangot, mert úgymond terjed a légúti szinciális vírus (RSV). Augusztus végén az EU-Bizottság először engedélyezte az RSV elleni vakcinát csecsemők és 60 év felettiek számára – természetesen a Pfizertől.[1] A német tévéhíradó erről szóló beszámolójában a „kórházak túlzsúfolt sürgősségi osztályairól” szólt, és arról, hogy „a szülők órákig keresgélnek egy szabad gyermekklinikai helyet”, ismerős képet rajzolt.

A korona mellett a gyermekekre és idősekre különösen veszélyes RS-vírus is elharapózott. Az a benyomás alakult ki, hogy a nagy jótevő Pfizer végre ismét megtalálta az ellenszert. Az RS-vírus azonban már régóta ismert, anélkül, hogy bárki is gondolt volna rá, mint olyan különleges veszélyre, amely ilyen széles körű oltást igényel.

A Biontech részvényeinek árfolyama máris felfelé száguld

A korona óta azonban a gyógyszeripar, a milliárdos alapítványok, az Egészségügyi Világszervezet és a politikusok kamarillája folyamatosan újabb és újabb „járványokat” és egyéb egészségügyi vészhelyzeteket próbál elővarázsolni, hogy az állandó félelemben élő közvéleménynek azt a benyomást keltse, hogy ezek csak a középkori pestishez hasonlíthatók. A valóságban ezek összehangolt akciók, amelyek lehetővé teszik a politikusok számára, hogy megmentőként állítsák be magukat az állítólagos veszélyektől, a gyógyszeripari vállalatok számára, hogy továbbra is milliárdokat kaszáljanak a felesleges oltóanyagokon, a WHO-nak  és az őket finanszírozó különböző alapítványoknak pedig, hogy demonstrálják állítólagos nélkülözhetetlenségüket az egész emberiség egészségének szempontjából.

A Biontech árfolyama az elmúlt egy évben.

Sokatmondó, hogy a Pfizer partnercégének, a Biontech-nek a részvényárfolyama, amely hónapok óta gyengélkedett, az elmúlt napokban ismét emelkedett.

Az ismét szuggerált „őszi hullám” fényében reménykednek abban, hogy hamarosan elindul a következő oltási hullám. Hogy milyen gyanús, egyenesen kriminális módon cselekedett a Biontech  a Corona alatt, továbbra sem érdekel senkit. A főáramú médiában, amely oly szívesen használja a „vitatott” jelzőt, egy negatív hír sem jelenik meg a Biontech-hel kapcsolatban, így a cég továbbra is az emberek szervezetébe juttathatja megkérdőjelezhető termékeit – a média és politika hathatós segítségével.

A cikk forrása:

RSV, Corona, Grippe: Es ist angerichtet, der nächste Impf-Hype kann kommen » Journalistenwatch

Hivatkozás:

[1] A Pfizer RSV-vakcináját több csecsemőhalállal hozták összefüggésbe az USA-ban.

2024. szeptember
Közzéteszi:
Király József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük