Robert Kahlert: Megrázó hírek Bajorországból

A Miesbach-i járási hivatal (Landratsamt) január 19-i jelentése szerint két idősek otthonában több koronavírus-eset lépet fel az oltások után. Az egyik otthonban hét idős személy hunyt el az oltás után, a nemoltottak közül egy személy. Az otthonban ezidáig nem fordult elő haláleset a koronavírus következtében. Az otthonban 41 személyt teszteltek pozitív eredménnyel, közülük 34 volt beoltva. Az elmúlt 9 hónapban a járásban csak öt idős személy hunyt el idősek otthonában. És most hirtelen a nyolc halott …Hivatalosan azt mondják, hogy a fertőzés korábban bejött az otthonba, és az oltásokat a lappangási idő alatt kaphatták az idősek. (Ami rögtön fölveti annak lehetőségét, ha ez egyszer előfordult, akkor bármikor újra előfordulhat. Tehát megfelelő tesztekkel, úgyszólván karanténeljárással ki kell zárni, hogy ilyen eset Magyarországon előfordulhasson) A lappangási idő alatti oltás, illetve, hogy az illető személyek oltás nélkül is meghaltak volna, lehet ugyan egy magyarázat, de nem zárható ki az sem, hogy az oltás okozta a haláleseteket.

A súlyos sorozatos halálesetek miatt ugyanis csak egy helyes reagálás lehet a hatóságok részéről: Minden oltás azonnali leállítása, amíg megnyugtatóan ki nem vizsgálták a haláleseteket.

Ha kiderülne, hogy az oltások okozták a haláleseteket, ez az oltási kampány végét és a mögötte álló politika, illetve Söder bajor miniszterelnök bukását jelentené.

Emiatt a bajor tartományi kormány nem érdekelt az események és okok teljes körű kiderítésében.

Időközben egyre többen jutnak arra a meggyőződésre, hogy az idős személyek számára nem szabadna az mRNS vakcinát beadni, mert a kockázatok magasabbak, mint a várható hozadék.

https://reitschuster.de/post/corona-impfung-explosives-im-kleingedruckten/

Egy összefoglaló az elmúlt hetek (elsősorban) németországi eseményeiről:

Csak remélni tudjuk: A bajorországi, illetve németországi esetek intő példa lesznek a magyarországi egészségügyi hatóságok számára, és azonnali hatállyal leállítanak minden oltást 75 évesnél idősebb személyek részére, amíg nem tisztázzák a következő kérdéseket:

  • Mitől véd a védőoltás?
    (A Pfizer vonatkozó tanulmánya védelemnek nevezi a tesztpozitívok 95 %-kal alacsonyabb arányát ami jelenthet tünetmentes tesztpozitivitást, illetve enyhe náthát is.)
    Az RKI jelentését a Multipolar itt kommentálja:
    RKI räumt ein: Geringe Evidenz für eine Wirksamkeit der Impfung bei alten Menschen – multipolar (multipolar-magazin.de) (Kevés a bizonyíték az oltás hatékonyságára idős személyeknél.) A Pfizer-tanulmány nem tér ki arra, milyen fokú a védelem a súlyos megbetegedéstől. A tanulmány egy fertőzöttről tesz említést az oltottak között és négyről a nemoltottak között. De náluk sem tudjuk, mit jelent hogy “fertőzött”.
  • Mekkora a kockázata a nemkívánatos mellékhatásoknak a 75 évesnél idősebb személyek részére?

Az írás itt jelent meg német nyelven:
An oder mit Impfung gestorben? | Peds Ansichten (peds-ansichten.de) ill.
Bayern: Sieben Tote nach Corona-Impfung in Altersheim – reitschuster.de

2021 január
Fordította: Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük