Az NIH még mindig nem javasolja járóbeteg-rendelésben Covid ellen a hidroxiklorokint és azitromicint

Dr. Vladimir Zelenko new yorki ortodox zsidó háziorvos.

Kezdettől fogva felhívja a figyelmet, hidroxiklorokin/azitromicin koktélja jóval olcsóbb és mindenekelőtt jóval hatásosabb a koronavírus elleni harcban, mint az oltások.

Zelenko: Vádolom az NIH-t (National Institute of Health, az USA egészségügyi intézete) emberiség elleni bűncselekményekkel, tömeggyilkossággal, tudományos csalással, valamint, mert a gyógyszeripar csicskásaként a liberális agenda és a globalista pszichopaták érdekében tevékenykedik.
Ezért az NIH ajánlásait nem szabad követni, mert hamis narratívát terjesztenek, és figyelmen kívül hagynak tucatnyi lektorált szakértői véleményt, amelyek a halálesetek, illetve a kórházi tartózkodások 85% -kos csökkenését igazolják, ha a magas kockázatú betegeket a tünetek megjelenése után néhány napon belül kezelik.Az NIH tanulmánya nem ajánlja a cink használatát, amely egy vírusölő szer, mivel gátolja az RNS-függő RNS-polimeráz enzimet.
A NIH azt állítja, hogy a hidroxiklorokin/azitromicin nem működik cink nélkül. Egyetértek ezzel, de cinkkel együtt használva működik, és  85%-kal csökkenti a kórházi ápolást és a halálozást.
Az NIH a halál, a közbetegségek eszköze, és a nyilvános félelem fenntartására törekszik. Ezután pedig bátorítja az orvosilag szükségtelen, hatástalan és rettenetesen veszélyes mérgező „oltást”.
Ön, kedves Olvasó, hagyja figyelmen kívül az NIH utasításait és életben marad.
2021. augusztus 25.

2020-ban még a NIH is megerősítette Zelenko egyes eredményeit. Eszerint a cink-adagolás csökkentette az alsó légúti betegségekben szenvedő fiatalok morbiditását a fejlődő országokban. Egy másik NIH-tanulmány szerint a hidroxiklorokin hatásos a SARS-CoV-2 in vitro (laboratóriumi körülmények között, nem élő szervezetben) kezelésében. A tanulmány címe: “In Vitro Antiviral Activity and Projection of Optimized Dosing Design of Hydroxychloroquine for the Treatment of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2)”

Források : Gab.com  ill. https://www.14streetmedical.com/blog/dr-zelenkos-miracle-cures-coronavirus
Gab: cenzurázatlan közösségi fórumnak tűnik.

2021. szeptember
Közzéteszi: Robin

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük