Ó mikron!

Az alábbiakban az Off-Guardian írására támaszkodva számolunk be a pánikkeltési orgia újabb állomásáról, az omikron variánsról. Az írás szerzője Knit Knightly.

Omikron = zéró mikron, azaz nem létezik. Minden el van rejtve a névben, mégis félreérthetetlenül jelen van. Mint mindig.


A WHO 2021. november 26-án a SARS-CoV-2 B.1.1.529 variánst “aggodalomra okot adó variánsnak” minősítette, és hivatalosan “omikron”-nak nevezte el.

Nemhogy ez következett volna?

Emlékszik még valaki arra, hogy 2020-ban Nagy-Britanniában kerek egy évvel ezelőtt megtalálták a B.1.1.7 variánst? Amivel Hancock brit egészségügyi covid-pánikkeltésügyi miniszter hátbatámadta hazáját és Johnsont, karácsonyra könnyítéseket bejelentő miniszterelnökét?

Emlékszünk még a Dél-Afrikában megtalált bétára, a brazíliai gammára, majd ez év áprilisa körül az Indiában megtalált deltára? A médiáknak mindezek jó alkalmat szolgáltattak a pánikkeltés újabb fordulójára, a hatóságoknak a szadizmus (maszk, távolságtartás, idősávos vásárlás) egy újabb eszközére, az oltások szuggerálására.

Idővel az emberek egyre inkább immunissá váltak – nem a vírussal, hanem a rémhírekkel szemben, – így nem lepődünk meg, ha elérkeztünk a “mostaztán-mindmeghalunk-hanemoltakozunk-mégnéhányszor” kampány újabb fordulójához, őfelsége omikron képében.

Mit akar velünk a gépezet az új variánsról elhitetni?

Az omikron-variánsban több tucat mutáció található, amelyet jelenleg tanulmányozunk – mondja  Rochelle Walensky, a CDC igazgatója.

Az omikron-hisztéria (oltóanyag-maffia) további üzenetei:

  • Az omikron változat átvihetőbb, de még nem tudják, hogy veszélyesebb-e. (Szóval meghagyják az opciókat.)
  • Afrikából származik, lehetséges, hogy egy “kezeletlen AIDS-betegben” mutálódott. (Ugye mindig is tudtuk: a veszélyes “mutációk” a betegekben születnek. Fokozás: Kezeletlen betegekben. Felsőfok: kezeletlen AIDS-betegekben.
    Igaz ugyan, hogy a hatósági, tudományos kommunikációban ott van a ‘lehetséges’ szócska, ami azt jelenti: lehetséges, hogy betegekben, lehetséges, hogy egészségesekben. Lehetséges, hogy kezeletlen betegben, de az ellenkezője is lehetséges. Lehetséges, hogy AIDS-betegben, de sanszos még a demencia, Parkinson-kór, stb.
  • “A mutációk száma több mint kétszerese a delta mutációinak… A tudósok ebből arra következtetnek, hogy a vírus nagyobb valószínűséggel fertőz, vagy újra megfertőzi a korábbi variánsokkal szembeni immunitással rendelkező embereket. (Folytatódik a pánikkeltés. Te kis tudatlan polgár, mi tudósok tudjuk a tutit, ne bízz a természetese immunitásban, a legjobb, ha rohansz újabb oltásokat fölvenni.).
  • “A tudósok aggódnak“, hogy a jelenlegi vakcinák nem olyan hatékonyak az új törzs ellen, lehet, hogy újabb emlékeztető oltások szükségesek. (Nosza, vegyük fel az újabbakat, kár, hogy még nem dobták őket piacra.)
  • “A tudósok arra számítanak, hogy a nemrégiben jóváhagyott vírusellenes gyógyszerek, mint például a Merck tabletta, hatékonyak lesznek az új variáns ellen.”
  • Már az egész világon elterjedt, és utazási tilalmakra lehet szükség ahhoz, hogy megakadályozzák az újabb korlátozások szükségességét.

A német pánikkeltő gépezet odáig ment, hogy az omikront az ebolával is kapcsolatba hozta, és éveken át tartó világméretű oltáshullámot vizionál.

Már látjuk a felkészülést az újabb korlátozásokra, “közegészségügyi intézkedésre”, a sajtó lélegzetvisszafojtva idézi az “érintett” közegészségügyi tisztviselőket. Az üzenet: Azért van szükség újabb korlátozó intézkedésekre, hogy elkerüljük a még súlyosabb korlátozó intézkedéseket. Persze csak akkor, ha betartjuk őket. Hát nem cuki ez a kormány?

Mintha már hallottunk volna ilyesmit a maszkokkal, távlságtartással, stb. kapcsolatban.

Általánosságban elmondható, hogy ez az egész meglehetősen ijesztő ostobaság.

AFRIKA

Érdekes, hogy az új változat állítólag Afrikából származik, talán “egy AIDS-beteg testében mutálódott”, mivel Afrika már több mint egy éve tátongó lyuk a Covid-narratívában.

Afrika messze a legszegényebb kontinens, sűrűn lakott, az alultápláltság és a mélyszegénység számos afrikai országban jelen van, és több AIDS-beteget tartanak nyilván, világ többi részén együttvéve. És valahogy mégsem volt Covid-válság.

A covid-narratívának így Afrika a gyenge láncszeme.

Tavaly nyáron az Egyesült Királyság vírusmodellezője, Neil Ferguson ezt avval próbálta megmagyarázni, hogy az afrikai nemzetek átlagosan fiatalabb népességgel rendelkeznek, mint a világ többi része, és a Covid csak az idősekre jelent veszélyt. De öt perc józan ész leleplezi ezt az elképzelést.

“Afrika azért rendelkezik fiatalabb népességgel, mert – átlagosansokkal betegebbek.”

Afrika nagy részén jelen vannak azok a betegségek, amelyek a nyugati világ túlnyomó részén teljesen megsemmisültek. Kolera, tífusz, sárgaláz, tuberkulózis, malária. A tiszta vízhez való hozzáférés és az egészségügyi ellátás is sokkal elmaradottabb.

És bár a közvélemény úgy tartja, hogy a Covid legnagyobb kockázati tényezője az idős életkor, ez pontatlan. Valójában a “Covid”-halál legnagyobb kockázati tényezője, hogy az illető egyéb súlyos, krónikus betegségben szenvedett.

Az igazság az, hogy minden valódi veszélyes légzőszervi vírus súlyos pusztítást okozott volna az egész kontinensen.

Ehelyett a múlt héten cikkeket kaptunk arról, hogy Afrika “elkerülte a Covidot”, és a a csak 6% -os oltottságú kontinens alacsony covid-halálozása, “rejtélyes” és “zavarba hozza a” tudósokat.

Az afrikai nemzetek eddig jóval kevésbé voltak fogékonyak a Covid-hisztériára, mint a világ többi része. Legalább két “Covid-tagadó” afrikai elnök – a burundi Pierre Nkurunziza és a tanzániai John Magufuli – hirtelen meghalt az elmúlt évben. Utódaik azonnal visszavonják a covid-politikájukat.

Talán az omikron variáns segítségével akarja az oltóanyag-maffia Afrikát a covid-narratívába visszavezetni? A jövő hamarosan megmutatja.

A VARÁZSTABLETTÁK

Térjünk vissza a Guardian fenti Covid-felsorolásához.

  • A tudósokat aggasztja a mutációk száma, és az a tény, hogy némely mutánsról már feltételezik, hogy leküzdi a már meglévő [vakcina által létrehozott] immunitást. Vagyis az oltóanyagok esetleg hatástalanok az új varáns ellen.
  • A tudósok arra számítanak, hogy a nemrégiben jóváhagyott vírusellenes gyógyszerek, mint például a Merck tablettája, hatékonyan fognak működni az új változat ellen.

Tehát, az “új variánst” már úgy írják le, mint amely potenciálisan ellenáll a vakcináknak, de nem az új vírusellenes gyógyszereknek.

A Merck és a Pfizer gyógyszeripari óriások egyaránt dolgoznak a “Covid tablettákon”, amelyeket három nappal ezelőtta sajtó szétkürtölt:

Lehet, hogy az USA-nak hamarosan új Covid-tablettája lesz, amely döntő változásokat hoz, de sikere a gyors tesztelésektől fog függni.

Az Egyesült Államokban a sürgősségi felhasználási engedélyt csak akkor lehet kiadni, ha nem áll rendelkezésre hatékony gyógyszer vagy kezelés, így a tény, hogy nem bizonyított a vakcinák hatékonysága az omikron variáns ellen, elengedhetetlenül szükséges lenne ahhoz, hogy a tablettákat az amerikai piacra dobják.

Ha az omikronról kiderül, hogy “ellenáll a vakcináknak”, de nem a tablettáknak, az ürügyet ad a kormányoknak arra, hogy olyan gyorsan keresztülvigyék tabletták jóváhagyását az USA-piacon, mint ahogyan azt a vakcinákkal tették.

Szóval, lefogadom, hogy a tesztelés “gyors” lesz. Szuper gyors. Egyet pislogsz a szemeddel, és már meg is történt. Olyan gyorsan, hogy nem is tudod, csakugyan megtörtént-e. Ürügynek ott lesz az omikron.

Minden úgy zajlik le, ahogyan már megismertük. .

Egy kis pánik az újév előtt. Egy ürügy, hogy az emberek azt higgyék, hogy a karácsonyuk veszélyben lehet. Egy kicsit megjáratják a gúzsbakötő mechanizmusokat, egy picit még megfejik a duplán oltott tömeget, amely most az omikron variánstól retteg, és a Pfizer árfolyama máris kap egy ünnepi lökést.

Ezen a ponton vagy látja valaki a mintát, vagy nem. Vagy szabadok vagyunk a félelemkeltés gépezetétől, vagy nem.

Van egy ezüstcsík a horizonton. Úgy néz ki, a gépezet kapkod. Fölfedezés kedden, névadás pénteken, utazási tilalmak szombaton. Közben a narratívának ellentmondó nyilatkozatok a megmondó gépezet egyes tagjaitól. Például a WHO túlzottnak tartja az omikron miatti aggodalmakat, amely akár a járvány végét is jelentheti, amennyiben gyorsan terjedő, de ártalmatlan variánst feltételeznek. Lehet, hogy érzik, a tömegek egyre kevésbé hisznek a narratívában?

Remélhetőleg, ahogy a narratíva egyre abszurdabbá válik, egyre több ember fog ráébredni a valóságra.

Az angol nyelvben az omicron betűiből ki lehet rakni a moronic (ostoba, gyengeelméjű) szót.

Az emberben felmerül, ez szándékos-e ez, és evvel űznek-e gúnyt belőlünk.

Itt végződik az Off-Guardian beszámolója, amelyhez csak annyit fűzünk hozzá:

A magyarországi megmondó brigád rögtön megszimatolta, esetleg változhat a széljárás, és Rusvai Miklós állatorvos és virológus személyében hangot adott véleményének, mely szerint az omikron a legkedvezőbb forgatókönyv is lehet.

Betegségek, járványok, influenza, tüdőbetegségek, sőt ebből adódó halálesetek 2020 előtt is voltak, és még csak nem is ritkábban. Az egyes évek között természetesen mindig voltak különbségek.

Legyünk tudatában: A covid-járvány (covid-hisztéria) akkor fog elmúlni, ha a lakosság nagy része kiábrándul a koronabálvány imádásából, megelégeli a hadisarc fizetést, bizonyos oltóanyagokkal történő mérgezést, a permanens hülyének nézést, és kedvenc pártjának mindezt félreérthetetlenül tudomására hozza. Ebből értenek. Másból nem. Amíg ez nem történik meg, a járvány időtlen időkig fennmarad, mégha a többi országban – szintén a közvélemény nyomására – be is rekesztik. Helyettünk senki sem fogja a gesztenyét kikaparni.

Kívánok mindevvel együtt pánik- és hisztériamentes ünnepnapokat. Hamarosan annak a Názáreti Jézusnak születését ünnepeljük, aki sokszor elmondta:

Ne féljetek!

Ne féljetek hát tőlük (a sátánfajzatoktól)! Hiszen semmi sincs elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s olyan titok sincs, ami ki ne tudódnék.
Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, a lelket azonban nem tudják megölni! Ugye két verebet adnak egy filléren? S Atyátok tudta nélkül egy sem esik le a földre.
Nektek minden szál hajatok számon tartják.
Ne féljetek hát! Sokkal többet értek a verebeknél.

2021. december
Király József
okl. vegyészmérnök

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük