Susan Bonath: A mellékhatás-tagadók

A kormány, a hatóságok, a médiák és az orvosok zöme eltitkolják, elbagatellizálják a covid-oltóanyagok veszélyeit.
Az írást egy német orvosnő készítette német adatok alapján. A Németországban beadott oltások 85 %-a mRNS oltóanyag (túlnyomórészt Biontech-Pfizer), 15 %-a vektor oltóanyag (gyakorlatilag Astrazeneca).

mRNS oltóanyag: A koronavírus fehérje elkészítéséhez szükséges kódot, az RNS-t juttatjuk be a szervezetbe. A fehérjét a beoltott személy sejtjei “gyártják le”, az immunrendszer pedig erre reagál majd.
Vektor oltóanyag: Ehhez a fehérjét kódoló DNS-t egy módosított adenovírussal (Ad26) juttatják be az ember szervezetébe.
Egyik típusú oltóanyaggal kapcsolatban sem állnak rendelkezésre hosszú távú tapasztalatok. 

A Magyarországon beadott oltások 44 %-a mRNS típusú, 37 %-a vektor bázisú, 19 %-a pedig hagyományos, inaktivált vírus bázisú. Az emberek  választhattak a vakcinák között, bár érzékelhető volt, hogy a megmondó emberek az mRNS oltóanyagot preferálták.

Összegezve: A Németországban beadott vakcinák 100 %-ban új típusúak, míg a magyarországi vakcináknak 81 %-a új típusú, ismeretlen hosszú távú hatásokkal, 19 %-uk pedig hagyományos oltóanyag. Nem lehet tehát egy az egyben átvinni az adatokat a magyarországi viszonyokra, de igenis oda kell figyelni rájuk. Németországban ugyanis egy fokkal tisztességesebben működik a statisztika, illetve a következmények levonása. Érzékeljük azt is, hogy arányaiban több német orvos karakánabbul áll ellen a fentről jövő nyomásnak, hűségesnek maradva orvosi esküjéhez. Persze  az oltási gépezetre negatív híreket ott is inkább csak elrejtve közlik. Az emberek a főáramú sajtóból tájékozódnak, nem pedig az egészségügyi intézmények heti jelentéseit olvassák.
Ezeket előrebocsátva ismerkedjünk meg a Németországban regisztrált mellékhatásokkal.

Az írás először a Rubikon honlapján jelent meg, onnan átvette a Peds Ansichten honlap.

Ha senki nem vizsgálja a halottakakt

Mindenekelőtt: itt csak Németországról fogok szólni. Az események azonban más országokban is hasonlóan zajlanak. És a problémák már az adatok összegyűjtésével és értelmezésével kezdődnek. Míg minden pozitív koronateszt „COVID-19-esetet” produkál, és az elhunytakat ennek megfelelően nyilvánítják korona-halottnak, az illetékes Paul Ehrlich Intézet (PEI) a feltételezett mellékhatásokat önmagukban véletlennek, nem pedig vakcina okozta károsodásának tekinti, mindaddig, amíg definitív be nincs bizonyítva az ok-okozati összefüggés. De pont ez az, amit általában nem vizsgálnak.

Nem ok nélkül feltételezik egyes orvosok, hogy az oltásból eredő halálozások tényleges száma jóval magasabb a regisztráltnál. Köztük van Peter Schirmacher heidelbergi főpatológus, aki több mint 40, oltás után elhunyt embert boncolt fel, valamint Antje Greve, a karlsruhei Egészségügyi Hivatal orvosigazgatója. Bírálatuk azon alapszik, hogy Németországban alig boncolnak fel halottat. Ráadásul az orvosok “jelentési morálja” is hagy kívánnivalót maga után, főleg a koronaoltások kapcsán. A bejelentési kötelezettség nem jelenti azt, hogy azt be is tartják. Más szóval: ahol senki nem keres, ott senki nem talál semmit. És ha senki nem teszi szóvá az eseteket, akkor nem is lesz belőlük ügy.

A Paul Ehrlich Intézet (PEI) biztonsági jelentéseiben számol be a mellékhatásokról. Azokat az eseteket kell jelenteni, amelyeknél a beoltott személyeknél az oltási reakció meghaladta a szokásos mértéket. Az orvosok valójában kötelesek erre. De maguk a hozzátartozók és az érintettek is jelentkezhetnek a PEI-nél.

A COVID-19 vakcinához kapcsolódó bejelentések nagymértékben meghaladják a többi oltóanyaggal kapcsolatos jelentést: csak 2021 szeptember végéig több mint 172 ezer bejelentés érkezett mellékhatásokról, köztük 21000 súlyos és 1802 haláleset. A beoltottak számához viszonyítva a koronaoltás után bejelentett halálesetek száma 2000 és 2020 között 54-szeresen haladta meg a hagyományos oltás utáni jelentéseket.

Ezek után magától értetődő volna, hogy az állam minden egyes esetet alaposan kivizsgáljon. Hiszen felmerül a gyanú, hogy az oltás megölte vagy károsította az embereket. De pont az ilyen vizsgálat nem történik meg.

Ehelyett a gépezet szívesebben beszél arról, milyen veszélyes a korona. Azonban egyet lássunk világosan: az oltás okozta haláleset vagy károsodás nem hasonlítható össze a légúti fertőzés következményeivel.

Így például, Susanne Stöcker, a PEI szóvivője nem tudta vagy nem akarta megmondani e sorok szerzőjének kérdésére, hány boncolást végeztek haláleset után, és hogy folytattak-e vizsgálatokat ilyen esetekben. Ez még az öt, feltehetően a védőoltások következtében meghalt gyereknek az esetében sem történt meg, akiket 2021. szeptember végéig regisztráltak.

Röviden: a gyanú tárgya 1802 vakcina okozta haláleset, köztük öt gyermeké – és még nem tisztázták őket.

Fiatal, beoltva – és hirtelen elhunyt

Úgy tűnik, a gépezet csak akkor ismeri el az oltások miatt bekövetkezett haláleseteket, ha a rokonok vagy a média erre kényszeríti. Így történt ez Dana Ottmann esetében: A 32 éves nő 2021 tavaszán egy igazságügyi orvos-szakértői vizsgálat szerint  AstraZeneca oltás következtében halt meg. Agyvérzést szenvedett thrombocytopenia – azaz a vérlemezkéknek az autoimmun antitestek okozta tönkretétele – következtében.

Édesanyja, Petra Ottmann számolt be a Focusnak a tortúráról, amit lánya halála után kellett elszenvednie. Süket fülekre talált, senki sem akarta elismerni a történteket.

Dana Ottmannal ellentétben a PEI-jelentésben említett öt, 12 és 16 év közötti fiatal, aki szeptember végéig belehalt az oltásba, nem vált ismertté a médiában. A PEI jelentése szerint halálozásuk okai közé tartozik: szívritmuszavar, tüdővérzés, trombózis, keringési sokk és tüdőembólia. Az intézet elutasítja az oltást, mint a halál okát, mert – szinte hihetetlen –  az öt eset nem mutatott klinikai hasonlóságot. Kétes távdiagnózis a sötétben? Lehetséges – Stöcker, a PEI szóvivője itt sem akarta elárulni, hogyan is jutottak erre a megállapításra.

Az oltás után elhunyt gyermekek és fiatalok listája pedig egyre bővül.

Időközben további három esetre derült fény. November elején a cuxhaveni járás egy tizenkét éves kisfiúnak az oltás után két nappal bekövetkezett haláláról számolt be, mert már “az interneten terjedt a hír”. Az előzetes boncolási jegyzőkönyv az oltást jelöli meg, mint okot.

A média és a törvényszéki orvosok csaknem két hét után visszakoztak. Cinikusan a fiú szívbetegségére utaltak, és úgy fogalmaztak, hogy a védőoltás „nem az egyedüli halálok volt”. Vagyis: az oltás oka volt a halálnak. És ezek után bizonytalan, kaphatnak-e a hozzátartozók kártérítést. [Ami természetesen nem kárpótolja a szülőket a kisfiú haláláért.]

Hasonló vesszőfutás várhat két – a Pfizer/BioNTech oltás után röviddel elhunyt – fiatal hozzátartozóira is. Amint arról a RTL kereskedelmi tévéadó 2021. november 20-án beszámolt, október végén egy berlini szállón ágyában holtan találtak egy 19 éves diákot – feltehetően szívproblémája volt. A fiú osztálykiránduláson volt Nem sokkal korábban oltották be. Az ügyész most nyomoz.

A 15 éves – a bayreuthi járásban fekvő Hollfeldből származó – Cheyenne Braun halála édesanyja nélkül nem került volna nyilvánosságra. A lány szívműködése leállt, röviddel azután, hogy november közepén megkapta a Pfizer/BioNTech oltást. Két hetes kómában halt meg a klinikán. Az anya elmondása szerint egészséges volt. Az oltás után trombózist és szívizomgyulladást kapott – ismert mellékhatások.

A Bayreuthi Főügyészség főügyésze, Martin Dippold megerősítette az esetet e sorok szerzőjének. Hatósága a halál okát “az elhunyt fiatal kora miatt” vizsgálja. Ez azt jelenti, hogy a hatóság nem folytatott volna vizsgálatot, ha az áldozat idősebb lett volna?

Rekord számú gyanús sürgősségi esetek

A hatóságok nyilvánvaló ködösítési gyakorlata, az összefüggések agresszív, gyakran vizsgálat nélküli tagadásával párosulva, a figyelmeztető orvosok – például egy braunfeldi orvosnő – általános megbélyegzése okot ad a gyanúra, hogy ezek az adatok egy jóval nagyobb jéghegy csúcsát jelenthetik.

De még ha feltételezzük is, hogy a PEI a bejelentett 1802 elhunytból „csak” 73-at ismerne el oltás áldozatának, ahogy a Berliner Zeitung közölte: ez már messze elegendő volna az ilyen gyógyszerekkel való kezelés felfüggesztésére.

Ezen túlmenően további jelei vannak a génterápiás mRNS és a vektorvakcinák által okozott potenciálisan súlyos károsodásoknak, amelyeket minden körülmények között ki kell vizsgálni.
Így súlyos gyanúra adnak okot a Robert Koch Intézet (RKI) úgynevezett sürgősségi helyzetjelentései. Ezeket hetente teszik közzé, és a sürgősségi betegfelvételek okait ismertetik néhány esetben. Az adatok azt mutatják: 2021. április vége óta a szív- és érrendszeri, valamint idegrendszeri betegségek miatti sürgősségi felvételek száma jelentősen, esetenként 70 százalék fölötti értékben volt magasabb a 2019-es és 2020-as megfelelő eseteknél. A szív- és idegrendszeri problémák a védőoltások ismert mellékhatásai.

Az RKI szóvivője, Susanne Glasmacher úgy kommunikálta az eseteket e sorok szerzője felé, hogy itt csak néhány sürgősségi betegfelvételről van szó. Azt feltételezi továbbá, hogy lehetséges, hogy később meg nem erősített első diagnózisokról beszélnek a jelentések, vagy a klinikákon belüli átszervezések torzíthatták el az eredményeket.

De rögtön adódik a kérdés: Az RKI miért nem vizsgálja ki ezeket a Glasmacher által felhozott elméleteket?

Szívizomgyulladás és idegrendszeri károsodás

Köztudott, hogy a vakcinák szív- és idegrendszeri károsodást okozhatnak. Különösen a Moderna vakcina tűnik már ki régebb óta a szívizomgyulladások magas aránya miatt, főként fiatal férfiaknál és fiúknál. Az RKI Állandó Oltási Bizottsága (STIKO) ezért 2021. november 18-án azt javasolta, hogy a vakcinával csak a 30 évnél idősebb korosztályt oltsák be.

Fiatalabbakat ezért csak a Pfizer/BioNTech vakcinával szabad oltani. A trombózis és a thrombocytopenia magas kockázata miatt a STIKO az AstraZeneca és a Johnson & Johnson vakcináit csak a 60 év felettieknek ajánlja.

[Fordító: Hogy értsük ezt? Értük már nem kár?]
De nemcsak a vektor-vakcinák, hanem a Pfizer/BioNTech mRNS-oltóanyaga is növeli a szívproblémák kockázatát. Ezt nemcsak a STIKO, hanem más országok is elismerték.

A PEI a feltehetően igen hiányos jelentési adataiban csak a Pfizer/BioNTech oltás után 930 szívizomgyulladás esetet regisztrált, ebből 392-t 30 év alattiaknál. A ritkábban alkalmazott Moderna vakcina után 238 esetet jelentettek, ebből 138-at a 30 év alattiaknál, továbbá 88 esetet az AstraZeneca vagy a Johnson & Johnson vektor vakcina beadása után. A kiskorúak esetében szeptember végéig 98 esetet regisztráltak. A PEI szerint összesen kilenc beoltott ember halt meg szívizomgyulladásban. A valós szám jóval magas lehet, mert egy ilyen betegség gyakran csak a boncolás során derül ki.

Hogy a szívproblémák gyakrabban fordulnak elő, bár a közvélemény nem figyel föl rájuk, a Berliner Zeitungnak is feltűnt. Anélkül, hogy egy szóval is megemlítette volna az oltásokat, mint lehetséges okokat, 2021. november 9-én a következő címet adta írásának: „Rejtélyes szívbetegségek a futballban. Sorra buknak fölt a fiatal játékosok és edzők. Egyre gyakoribbak az esetek” – így a lap. “Mindez csak titokzatos véletlen?”

[Fordító: A Bill Gates impérium által súlyos milliókkal szponzorált német sajtógépezet természetesen nem mehet ennél tovább.]
Az autoimmun reakciók által okozott idegbetegségek a COVID-19 oltások után is szintén közismertek. Példa erre a Guillain-Barré-szindróma (GBS), a gerincvelő gyulladása, amely valójában nagyon ritkán fordul elő, bénuláshoz vezet, és akár végzetes is lehet. A korona védőoltások után 255 GBS-esetet jelentettek a PEI-nek, öt elhunyttal. Ez is első sorban a fiatalabb és középkorú beoltottak csoportját érintette.

 Hirtelen több fiatal hal meg

Az első konkrét lépés az volna, hogy megvizsgálják, hogy az ilyen panaszok miatti sürgősségi betegfelvételek növekedése a védőoltások rovására írható-e.

A csaknem 2000 halálesetet és a jó négyezer maradandó károsodást is alaposan meg kell vizsgálni. Az átláthatóság hiánya, a takargatás csak gyanakvóvá teszi az embert.

Már csak azért is, mert az elmúlt hónapok össz halálozási számának növekedése aggodalomra ad okot. A Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2021 májusában körülbelül 7 százalékkal többen haltak meg, mint az előző négy év átlagában. Júniusban, amikor 8 százalékkal több volt a halálozás, a statisztikusok ezt a hőhullámnak tulajdonították. A szeptemberi (10 százalék) és októberi (9 százalékos) többlethalandóságra viszont ismét nem volt elfogadható magyarázat. A statisztikusok szerint ez önmagában a Coronával nem magyarázható.

Ráadásul, míg az első koronaévben megnövekedett halálozások száma csak a nagyon idős, 80 év felettiek korosztályát érinti, a Szövetségi Statisztikai Hivatal adatainak kiértékelése rendkívüli dolgokra hívja fel a figyelmet: 2021 májusa óta, több fiatal hal meg, anélkül hogy számuk megnövekedett volna.

A Szövetségi Statisztikai Hivatal 2021 májusa és októbere között összesen 7300 halálesetet regisztrált a 40 év alatti korcsoportban. Ez 6,7 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában (a korona ellenére), 4,6 százalékkal több, mint 2019-ben, 2,7 százalékkal több, mint 2018-ban, és 3,2 százalékkal több, mint 2017-ben. Még a 40-49 évesek körében is 2,2 százalékkal többen haltak meg, mint 2020-ban, bár a korcsoport lélekszáma enyhén csökkent, és 1,4 százalékkal többen, mint 2019-ben. Mivel valószínű, hogy érkeznek még be adatok, ezek csak minimális számok.

Honnan ered tehát a fiatalabbak halálozási többlete, amely az első koronaévben és 2021 elején is teljesen megfelelt a várható átlagnak? Természetesen nem csak a védőoltásokra lehet gyanakodni, hanem a korlátozó koronaintézkedésekre is, ebből kifolyólag az egyéb nem kezelt betegségekre vagy gazdasági nehézségekre, depresszióra, – ami szintén botrány lenne.

Tény, hogy 2021 tavaszán az idősotthonok lakóin kezdve fokozatosan egyre több embercsoportra terjesztették ki az oltását. Májusban az egyes tartományokban megkezdődött a 18 éven felüliek oltása a rendelkezésre álló vakcinákkal. Május végén az Európai Bizottság feltételesen jóváhagyta a Pfizer és a BioNTech oltóanyagát 12-17 évesek számára. Tehát az időbeli korreláció adott. Csak éppen vizsgálni nem vizsgál senki, hivatalosan legalább is nem.

A szövetségi kormány, mint álhír-gyár

A szövetségi kormányt mindezt nem hatja meg. Akár halott gyerekek, akár halott fiatal felnőttek: a propagandagépezet halad rendületlenül, a megcélozva az első, második, harmadik, és ki tudja, hanyadik oltásokat. A média pedig mindenben támogatja az akciót. Nem akarok most itt arra utalni, hogy úgy a német számok, mint a többi ország adatai alapján mindenki számára világosnak kell lennie, hogy az oltások nem eredményezik azt, amit a konszernek és a feltehetően korrupt engedélyező hatóságok megígértek az embereknek. A többi országok tekintetében álljanak itt a Gibraltári, Írosrszági, izlandi, izraeli és egyéb példák. A gépezet, ha rákényszerítik, megszépítve sajnálatos oltás áttörésekről beszél.

A szövetségi kormány mindenesetre bizonyíthatóan hamis adatokkal reklámozza az oltást. Facebook-oldalán olyan dolgokat tesz egymás mellé, amelyek egyrészt hamisak, másrészt pedig nem összehasonlíthatók. Így figyelmeztet: állítólag minden tizedik pozitívként tesztelt személynek súlyos lefolyású koronabetegséggel kell számolnia, amely tüdőelégtelenséghez vezethet. Ez nyílt hazugság.

Feltételezhető, hogy a nehéz lefolyású esetek többsége klinikára kerül. A november 22-i jelentés szerint 100 000 lakosonként 5,28 eset a COVID-19 esetek kórházi kezelési gyakorisága. 83,2 millió lakosra extrapolálva ez 4400 klinikán ápolt COVID-19 beteget jelent. A megadott 637 200 „aktív COVID-19 esetből” (tesztpozitívból), ez nem 10, hanem csupáncsak alig 0,7 százalék. Az intenzív osztályokon aznap 3675 embert kezeltek pozitív teszttel – ez kevesebb, mint 0,6 százalék.

Így semmiképp nem számolhatunk 10 % súlyos megbetegedéssel a tesztpozitívok között, főleg, hogy nem minden tesztpozitív kerül kórházba covid miatt. Mint ismeretes, jó néhány olyan eset van, amikor egyéb vizsgálatok során tesztelik a pácienst covidra is, és a teszt pozitív értéket jelez. És mégis beleszámítják ezeket az eseteket is a statisztikába. Egyébként a klinikák több pénzt kapnak a betegbiztosítóktól covid-betegek után.

A szövetségi kormány most szembeállítja ezt a nyilvánvaló hamis 10 % kórházi ápolt adatot a szívizomgyulladással kezeltek számával. A kormány szerint 5000 beoltott emberből egyet érintenek az ehhez hasonló súlyos mellékhatások. Túl azon, hogy jó néhány gyulladásos eset nem kerül bele a statisztikába, nem tesznek említést arról, hogy az oltás utáni szívizomgyulladások elsősorban a fiatalok számára jelentenek veszélyt, akik számára maga a covid alig-alig jelent reális fenyegetést. Még ha igaz is volna a 10 %-os adat, ami pedig nem igaz, megengedhetetlen volna az összehasonlítás az idős, súlyosan beteg páciensekkel.

Ha hamis statisztikát szuggerálunk, a reális veszélyeket elbagatellizáljuk, ehelyett viszont hamis, irreális veszélyeket állítunk előtérbe tudományosan nem igazolt állításokkal, a lakosság egyes részeit hibáztatjuk, a gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket kirekesztő terrorral olyan orvosi kezelésre kényszerítjük, amelynek haszna az egészségi állapotra nagyon csekély, viszont egészségkárosító potenciálja nagyon nagy: ez több mint szimpla gondatlanság.

Az, hogy a szövetségi kormány nem ismeri a felsorolt ​​adatokat, nehezen hihető, és későbbi kifogásként sem alkalmas. A közvetett bizonyítékok lánca túl hosszú, az eltussolás szándéka túl nyilvánvaló.

Fordító:
Itt végződik Susan Bonath írása. Mivel Magyarországon 81 %-ban azokat a hosszú távon ismeretlen mellékhatású oltóanyagokat alkalmazzák, amelyeket Németországban 100 %-ban, erősen valószínűsíthető, hogy ugyanilyen arányban jelentkeznek nálunk is ugyanezek a mellékhatások, a halált is beleértve. Csak itt jobban működik az eltussoló gépezet.

A német példából egyértelműen kitűnik: Az oltás évében több volt a korona-halottnak minősített haláleset, – pontosan azokkal a jellemzőkkel, amelyeket mellékhatásként az új típusú oltóanyagok okoznak – mint az első koronaévben, vagy mint a koronaválságot megelőző években. (A fő mellékhatások a vérrögképződés, embólia, szívizom-problémák.)
Magyarul: Az oltások nem működnek. Az oltások nem védenek meg senkit semmitől sem. Viszont sok esetben súlyos mellékhatásokat és néhány esetben halált okoznak.

Ezúton ismmételjük meg tehát kérésünket az ország politikai vezetői és az egészségügy illetékesei felé:

Azonnali hatállyal szüntessék meg a vektor és mRNS típusú “védő”oltásokat, amíg független, főleg a gyógyszeripartól független hosszú távú vizsgálatok nem tisztázzák az ebben a cikkben megfogalmazott súlyos – de statisztikai adatok alapján valószínűsíthető – vádakat.

2021. december
Fordította:
Király József
okl. vegyészmérnök

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük