Az osztrák Alkotmánybíróság kérdései a kormány felé

2022.02.04-én jelenti az MPI (Magyar Pánikkeltő Iroda), hogy az osztrák parlament felsőháza is megszavazta az általános oltási kötelezettséget.
Az MTI – a magyar médiához hasonló módon – nem számol be arról, hogy az osztrák Alkotmánybíróság egy öt oldalas kérdéskatalógust intézett a kormányhoz, melynek törvény szabta megválaszolási ideje 2022.02.18.
Az alábbiakban kivonatosan ismertetjük a kérdéseket a reitschuster.de tájékoztatása alapján. Ezen a honlapon elérhető az AB kompplett kérdéskatalógusa.

Game over? Itt a vége?

2022. január 26-án az Osztrák Alkotmánybíróság (Verfasssungsgerichtshof, VfGH) rendelet-felülvizsgálati eljárást indított, és egy hosszú kérdéskatalógust küldött az osztrák egészségügyi miniszternek. Olyan kérdések, amelyek eddig abszolút tabunak számítottak. Amelyek megingatják a “pandémia” alapjait. Az egészségügyi miniszternek 2022. február 18-ig kell válaszolnia, és lehet, hogy ez egyben az ausztriai “járvány” végnapja is lesz.

Az Alkotmánybíróság részletesen szeretné tudni, hogy a kórházi kezelések és a halálozások számai tartalmazzák-e az összes fertőzöttet. Fölteszik a régi kérdést: Az elhunytak Covidban hunytak el, vagy kimutatható volt náluk a Covid?  Ha minden tesztpozitívot betegnek tekint az egészségügy, az Alkotmánybíróság szeretné tudni ennek okát.

Ezenkívül az Alkotmánybíróság szeretné látni a Covid-halálesetek és a kórházi kezelési esetek részletes adatait. Mely esetekben volt a korona a halál oka? Mely esetekben volt a halál oka valami egészen más, és a koronavírus csak kimutatható volt a betegből? Még a kórházba kerültek és elhunytak korát is megkérdezik!

Az egészségügyi miniszternek bizonyítékot is kell szolgáltatnia arra vonatkozóan, hogy az FFP2 maszk követelményének van-e értelme.

De most jön a lényeg (a gyógyszermaffia számára). Az Alkotmánybíróság 0,15%-ra teszi a Covid miatti halálozás kockázatát. Azt kérdezi, hogyan kell értelmezni az oltás abszolút és relatív kockázatának csökkentését. Az Alkotmánybíróság azt szeretné tudni, hogy egy, két vagy három oltás után mekkora az abszolút kockázat csökkenése. A 95%-os hatékonysági hazugságnak itt a vége.

Ráadásul megkérdőjelezik az „oltatlanok járványát”. Az egészségügyi miniszternek kell válaszolnia arra, hogy a “védőoltás” mennyiben csökkenti a fertőzések, betegségek és átvitel kockázatát. Mivel „a tudomány jelenlegi állása szerint – úgy tűnik, hogy – a Covid-oltásban részesülők is megfertőződhetnek Sars-Cov-2-vel, elkaphatják a Covid-ot és továbbítják a Sars-Cov-2-t”.

Aztán olyan területekre kerül, amelyek veszélyesek az egészségügyi miniszter számára. Az Alkotmánybíróság szeretné tudni, mekkora a kórházba kerülés valószínűsége a betegségből felgyógyultak és védőoltást kapottak számára, életkor és oltások száma szerinti bontásban. Itt már előjönnek az oltás mellékhatásai, amelyeket eddig elegánsan figyelmen kívül hagytak.

Az Alkotmánybíróság még az „oltatlanok közéletből történő kizárását (lockdown)” is megkérdőjelezi. Azt kérdezi, hogy mennyivel lenne magasabb az ágyak kihasználtsága e lezárás nélkül.

És végül a halálos döfés: Az Alkotmánybíróság tájékoztatást kér arról, hogy helytálló-e, hogy 2021-ben kevesebb lett a koronavírus-halálozás, de továbbra is három számjegyű a heti többlethalálozás (mortality excess). Azt akarja tudni, mivel magyarázható ez a többlethalandóság.[1]

Mindezeket a kérdéseket a „világjárvány” kezdete óta feltették fel a “covidióták, összeesküvés-elmélet hívők.” A kormány a megvásárolt médiák és megvásárolt “tudósok” segítségével lesöpörte őket.[2]
Ennek vége. A kormánynak válaszolnia kell az Alkotmánybíróság kérdéseire.

Úgy gondolom, hogy ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása véget vet a “pandémiának”, de a kormánynak is. Remélhetjük, hogy megúsztuk egy súlyos leckével. De ne felejtsük el ezt a leckét. A szabadság soha nem hal meg drámaian egyik pillanatról a másikra. Leszeletelik, mint a szalámit. A szabadságot soha nem szabad magától értetődőnek, természet adta állapotnak tekinteni. folyamatosan meg kell küzdeni érte. Most is, egészen addig, amíg a hatalmon lévőket bilincsben nem távolították el hivatalukból.

[1] Gyengébbek kedvéért: Megfelel-e a valóságnak, hogy a védőoltások semmitől nem védenek meg, de rengeteg halálesetet okoznak.

[2] Magyarországon még börtönnel is fenyegették a kritikus hangokat, úgymond a védekezés meghiúsítása miatt. Örök szégyene ez a nemzeti konzervatív keresztény irányvonalnak, és a lakosságnak, amely mindezt birka módjára elhitte és eltűrte.
Lesz valaha a magyar alkotmánybírákban annyi tartás, hogy az osztrák példát kövessék?

2022. február
Közzéteszi az idézett írás alapján:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

5 hozzászólás

Add a Comment
 1. Meddig még ?

  Forrás:
  AUF1-Doku: Was in Spitälern, Heimen und Ordinationen wirklich passiert

  https://www.pi-news.net/2022/02/auf1-doku-was-in-spitaelern-heimen-und-ordinationen-wirklich-passiert/

  Nagyon megkérem a politikai döntéshozokat az ilyen jellegü videók megtekíntésére !
  Most már nagyon ajánlatos lenne, hogy a felelős személyek végre elgondolkodjanak azon,
  hogy mit tesznek az emberek ellen.

  Nem hiszen, hogy ebben a videóban feltártak csak Ausztriára lennének jellemzőek.

  1. On tenyleg azt hiszi, hogy a politikai vezetoink nincsenek tisztaban a tenyekkel?

 2. Nem gondolom egy percig sem, hogy bármely covidiotizmusban részt vevő ország bármely alkotmánybírósága kimaradt volna a megfelelő “oktatásból”, vagy hogy eleve bekerülhet-e olyan bármely ország alkotmánybíróságába, aki nem része a “rendszernek”. Szerintem nem, de nagyon várom, hogy tévedjek.

  1. Tisztelt Piffu, egyetértek Önnel, de nem hiszem hogy téved. Egy régebbi példát hadd hozzak ehhez.
   Iraki háború. A háttérhatalom kettős nyeresége a dollártól, azaz a háttérhatalom banki rendszerének alapjául szolgáló valutától szabadulni kívánó iraki államfő elleni háborúban.
   Az ide illő párhuzam:
   1/ Németország egyes cégei, mintegy 80 fegyvert szállít Iraknak az érvényben lévő embargó alatt is.
   https://www.origo.hu/nagyvilag/20021218kinos.html
   https://ujszo.com/panorama/nemetorszag-volt-bagdad-titkos-favoritja-4
   2/ Németország katonai erővel vesz részt Irak ellen a háborúban.
   https://de.wikipedia.org/wiki/Irakkrieg#Deutschland

   Konklúzió: a háttérhatalom annyi színű, amennyire szükség van az emberek becsapásához, a háttérhatalom áll a látszólag dipolarizálódó vagy multipolarizálódó világ mögött mindenütt. Az erő-ellenerő elve az emberiség tudatmódosított elméiben nem jelenik meg mint egyetlen erő belső “játéka”.
   Poégárháború kirobbantása – ahogyan Király Úr is felvetette idén – a deep state-nek ha érdekében fog állni, mindent a maga idejében elv alapján meg fog történni. Azonban polgárháborúhoz fegyver kell. Az ingyen fegyver 1956-ban megvolz Magyarországon, de csak a fővárosban, kinyitott fegyverraktárakkal. És van valakiknél fegyver azon országokban, ahol nincs fegyverviselési és tartási engedély? Van. Kiknél van? A háttérhatalmat kiszolgáló és védő fegyveres testületeknél, illetve az állammaffia vezetőit védő maffiózóknál, melyek mind a polgárháború kirobbanásakor magánhadseregként fognak szolgálni a deep state és láncoskutyái megvédésében.
   A kamionos sztrájk hoz-e eredményt? Magyarországon a taxisblokádot titkosszolgálati támogatással, irányítottsággal szervezték meg és vezényelték le, a lakosság szempontjából semleges eredménnyel. A kamionosok sztrájkja is nagy hűhó semmiért. Persze a résztvevők jó része azt hiszi hogy jó célért küzd. De Trudeau elővette már a szvasztika-hazugságprogramot (https://hang.hu/kulfold/ottawaban-szuksegallapotot-hirdettek-a-kanadai-kamionosok-konvoja-miatt-136676) Sulamit Aloni receptje szerint. Egyébként eléggé fantáziátlan a háttérhatalom. Háborúk, éhínség, járványok, tudatmódosítás minden módon és szinten. Ennyi. Csak a kifinomultság változik. 1347-1352 közötti, Európa lakosságának mintegy felét kipusztító pestisjárványt Közép- és Belső-Ázsiából a Selyemúton hozták be a már akkor diaszporális háttérhatalomként működő kereskedők. Most egy kicsit keletebbről, a háttérhatalom egyik emberkísérleti telepéről, Kínából, Vuhanból indították útjára, most már repülőkön, egyéb közlekedési eszközökön. A program ugyanaz vagy hasonló, rafináltabb, több szenvedést hozó, de az ötlet ugyanaz évezredek óta. Miért várnánk bármi alulról szerveződést? A háttérhatalom dollárját negligáló Kadhafi líbiai elnök ellen Facebookon szerveződtek a helyi felfegyverzett primitív erők, majd Baby Zuckerberg letiltotta a Facebookon a csoportosulás lehetőségét. Hát nem primitív? És az emberek orra előtt zajlik minden és semmit sem vesznek észre. Két évnek kellett lezajlania hogy kamionos sztrájk legyen Ottawában??? Két évnek?? Mert az ő érdekeik sérülnek? Ennyit a gyorsreagáéású emberiségről, erről a globális agyi katasztrófáról.
   Két év. És mennyi idő kell hozzá, hogy felfogják, mit játszik a háttérhatalom. De akkor már késő lesz, nagyon késő, már most az. Megalszik az emberek szájában a tej, valamint mindenki félti ami már így sem úgy sem lesz az övé tíz éven belül. És krónikaíró sem marad, aki megírná, hogy a homo sapiens hogy vált hobo maffiens fajjá önnön szellemi primitívsége által.
   Saknos nem pesszimista vagyok, de realista. Az emberiség ma ismert történelme egy kaptafára íródott, az okosnak reklámozott háttérhatalom primitív intelligencia-szintje, primitív szintű tudása nem is eredményezhetett mást.
   Tisztelt Piffu, reménykedhetünk, még netalán hozhatnak járványt megszüntető intézkedéseket, de már régen elérték amit akartak vele. Még nem az emberirtás volt a fő szempont, habár a világ beoltásával ez is bekövetkezhet. Van még néhány primitív, de évezredek óta jól bevált szenvedtető ötlete a háttérhatalomnak.

 3. Bíró Éva összefoglalója az „Igazság tanúi” jelentésről

  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/biro-eva-osszefoglaloja-az-igazsag-tanui-jelentesrol

  Bíró Éva leírta egy kicsit részletesebben azt, hogy itt miről van szó.

  Ezek útán nem tudja már senki sem mondani a hivatalos magyar kormány részéről, hogy erről
  mi nem tudtunk. Mert pont ellenkezőleg, ezen videó megtekíntése nélkül is, nagyon jól
  tudják a felelős vezetők a részleteket.

  De most már mi is tudunk arról, hogy mi folyik itt tulajdonképpen.

  AUF1-Doku: Was in Spitälern, Heimen und Ordinationen wirklich passiert

  https://www.pi-news.net/2022/02/auf1-doku-was-in-spitaelern-heimen-und-ordinationen-wirklich-passiert/

  ZEUGEN DER WAHRHEIT: Was in Spitälern, Heimen und Ordinationen wirklich passiert

  https://uncutnews.ch/zeugen-der-wahrheit-was-in-spitaelern-heimen-und-ordinationen-wirklich-passiert/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük