Magyar Nemzet: Óvakodjunk a vírusszakértőktől!

Ha a magunkfajta két évvel ezelőtt ilyen dolgokat írt volna le, akár börtönbe is zárhatták volna vészhelyzet esetén, mert gondolatai úgymond “alkalmasak a koronavírus elleni védekezés meghiúsítására.”
Idézünk a cikkből:
“Tudják-e önök, hogy ez év márciusában a WHA, az ENSZ Egészségügyi Világközgyűlése új, globális közegészségügyi világrendet jelentett be, amely alapvetően globalizálja a kormányok válaszát a pandémiára? És hogy ehhez a tervhez csatlakozott az unió csúcsszerve is? S tudják, hogy – ha aláírják az egyes államok vezetői – ez azzal járhat, hogy kikerülhet a nemzetállamok kezéből annak az eldöntése például, hogy akarnak-e kötelező oltást vagy sem? S hogy ez végül oda vezethet, hogy 2024-től akár kötelező világoltást „szabadítanak rá” a Föld összes országára és lakosára, beleértve önöket és engem is?
De szólnom kell Bill Gatesről is, aki nemrég arról beszélt, hogy a koronavírusnál is sokkal súlyosabb világjárványok kialakulása várható, és erre fel kell készülni. Ő csak tudhatja, hiszen kétségtelen, hogy 2017–2018-ban kiváló és egyben félelmetes jósnak bizonyult, amikor ő és felesége arról beszéltek, hogy a globális járvány már úton van, ami a húszas években fog kitörni[1], és akár harmincmillió ember halálával is végződhet. Nem beszélve Tedrosz Adhanom Gebrejeszuszról, a WHO jelenlegi főigazgatójáról, aki január végén kijelentette – mielőtt még reménykedni kezdhettünk volna, hogy lassan lecseng a járvány –, hogy a pandémia még egyáltalán nincs közel a végéhez, s a legrosszabb még hátravan…
Bill Gatest, a Microsoft alapítóját, a világ egyik leggazdagabb emberét aligha kell bemutatnom. A számítógépek világa már régen hidegen hagyja, egy ideje már „járványszakértő” vált belőle, feleségével együtt megalapította a Bill és Melinda Gates Alapítványt, amely óriási pénzekkel támogatja a WHO-t. Olyan mértékben, hogy amikor Trump döntése alapján az amerikai kormány kivonult a WHO támogatásából – azért, mert az előző amerikai elnök szerint túlságosan is a kínai lobbi irányítása alatt dolgoznak –, akkor lényegében véve a WHO legnagyobb pénzügyi támogatójává vált. Lehet, hogy ez a tény a WHO aktuális állásfoglalásait is befolyásolhatja…?

Mindenesetre Gebrejeszusz és Gates nyilatkozata egy irányba mutat. Gebrejeszusz igazán érdekes ember: ő egy erőszakos forradalmi kommunista párt vezetője volt Etiópiában, amelynek neve Tigray People Liberation Front (TPLF). A párt kiemelkedő szereplője volt az etiópiai polgárháborúnak, amely 1991-ig tartott. Az amerikai belbiztonsági minisztérium értékelése szerint a TPLF III. szintű terrorszervezetnek minősül, egy olyan párt, amelyik kemény vérontásokban vett részt. Nos, ennek a szervezetnek volt az egyik vezetője Gebrejeszusz, kormánytag lett, s végül az ENSZ szakosított szervezetének, a WHO-nak az élére került. Nyilván azért, mert sokat foglalkozott az emberéletekkel…

Fauciról nemrég az is kiderült, hogy óriási befolyását kihasználva mindent megtett azért, hogy ne kerüljenek nyilvánosságra azok a dokumentumok, amelyek azt valószínűsítik, hogy a Covid–19-betegséget okozó vírus a vuhani laboratóriumból került ki (ma már az FBI is leginkább ezt a verziót fogadja el). Orosz, izraeli, amerikai, ausztrál, német és brit kutatók is arra panaszkodtak (erről egyedül a Fox News számolt be), hogy az ezzel kapcsolatos tanulmányaik megjelentetését ismeretlen erők megakadályozták. Lehet, hogy Fauci erről is tud valamit?
Nem véletlen, hogy republikánus szenátorok felvetették dr. Fauci büntetőjogi felelősségének kérdését, bíróság elé állítását javasolták. Azonban mindhiába: Fauci mindent túlél, ő egy következmények nélküli ember… Vajon miért, kik védik őt?
Mindezek alapján mondom azt, hogy a koronavírus témájában se maradjunk naivak, ha lehetséges. Ha egy több mint gyanús amerikai orvos elmozdíthatatlan és számonkérhetetlen, ha Bill Gates hivatásos jósként és virológusként léphet fel, ha egy terrorszervezet volt vezetője irányíthatja a WHO-t, ha minden alternatív véleményt a Coviddal és annak hátterével kapcsolatban módszeresen elhallgattatnak a médiumokban és a nyilvánosság előtt, akkor csak egyet tehetünk felelősségteljesen: élünk a gyanúperrel, hogy szándékosan átvernek bennünket valami átfogó globális cél érdekében.
És a hab a tortán: nemrég olvashattuk, hogy az omikron változat felfedezője, dr. Angelique Coetzee azt nyilatkozta a Die Weltnek, hogy európai kormányok arra próbálták rávenni, ne állítsa azt, hogy az omikron a Covid enyhe és kevésbé veszélyes változata, mondja azt, hogy ez is veszélyes és súlyos betegség.”

Nos, ha a Magyar Nemzetben ilyen eretnek gondolatok megjelenhettek, ez azt jelenti, hogy a cikket a legfelsőbb helyen jóváhagyták.
Szóba került vajon a cikk Ursula von Leyen budapesti villámlátogatása alkalmával május 9-én?
A teljes cikk itt elérhető.
[1] Lásd Covid-19 – A kronológia c. írásunkat.
2022. május
Közzéteszi:
Király József
Print Friendly, PDF & Email

4 hozzászólás

Add a Comment
 1. A WHO szerint mindenképpen újra és újra és saját felelősségre oltásokat kellene kapnunk, nélkülük az oltásigazoló QR kód hiányában teljesen ellehetetlenítenének, á kicsit sem gyanús. Mindezt úgy hogy oltatlanul sem betegedtünk meg rengetegen. Akkor se éreztük a “koronát” ha “pozitívak” voltunk a kamu pcr teszten. Az oltottak meg sorra betegednek le, vagy rosszabb esetben meg is halnak.
  De ha mindenki oltott lesz, nem látszik majd a különbség!
  A nemzetközi magánhatalom ügynökei egész biztos megpróbálnak majd emellett is érvelni a mesterkélt hazugságaikkal.

  https://www.pokolafoldon.hu/blog/amit-a-who-pandemiaszerzodeserol-tudni-kell

 2. Én garantálom hogy nem az oltásokba fogok belehalni, mert ha kell, erőszakra erőszak lesz a válasz. Sohasem lázadtam, egy katona nem lázad, ez NEM lázadás. Ez háború. Itt Lent is és Kint is. Háború a Földön a lelkek ellen. Mielőtt a testük meghalna. Kint a lelkem ellenségei a háttérhatalom lelkei és kolóniaistenei, itt Lent sem kerülhetem el úgy látszik a fizikai harcot. Ha harc hát legyen harc. Én nem akartam, de kikényszerítik. Van aki a halála után veszélyesebb mint életében. Így is úgy is, bármilyen hihetetlennek tűnik. Hát én ezek közül való vagyok.

 3. https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/a-wef-es-who-jelentette-veszelyek

  “És ami talán a legdurvább, a WHO megszabhatja, hogy mikor és milyen mértékben válhat szükségessé kötelező vakcinázás, vagyis akár a világoltás elrendelése is a WHO kezébe kerül. Szerencsére a Biden-kormány javaslatát végül nem fogadták el, de ez még nem a háború megnyerését jelenti. Az Európai Bizottság időközben kinyilvánította, hogy ősztől fokozni kell az oltást, az emlékeztető oltásokat és a teszteket. Van összefüggés?”

  1. Hogy szoros összefüggés van-e, nem tudom. Egy biztos. Fel kell készülnünk a másik oldal – WEF, WHO – legdurvább, totális támadására. Nem volt benne a forgatókönyvben, hogy megbukik a májusi puccskísérlet, ezért most mindent eszközzel igyekszenek ezt korrigálni. Nekünk marad az ellenállás, aztán hátha jön egy váratlan segítség, mint ahogy most jött az afrikai államok részéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük