Kovidhívők figyelem: A négyszeres oltás sem véd meg a fertőzéstől

E sorok írója nem hisz a SARS-COV-2 nevű vírus létezésében, és aki a biológia és bioinformatika minimális szintű ismeretével rendelkezik, az ugyancsak nem tud mást mondani. Na jó, egy kicsit még a logika is segít ebben.
Elvallástalanodott világunkban az ember (“a vallásos állat”) persze öntudatlanul is keresi az istenpótlékot. És ezt korunk tömegei (a média kis segítségével) a kovidvallásban találták meg. Vallásos meggyőződéssel nehéz vitatkozni, az illetők a tények kizárásával reagálnak minden olyan hírre, amely megingatná hitüket.

Úgy hogy nem is akarok meggyőzésükkel próbálkozni, csupáncsak felhívom a figyelmüket arra, hogy

a világ vezető hatalmának elnöke négy oltás után lett úgymond kovidos. A Fehér Ház sajtóközleménye szerint Biden elnök enyhe tüneteket mutat, de – hála a Paxlovid nevű gyógyszer szedésének – jól van, és végzi munkáját.

A hírügynökségek időközben (milyen utasításra?) rájöttek, nem biztos, hogy jó propaganda a négy oltás a vakcinabiznisznek, ezért két frissítőoltásról beszélnek. Ami azt jelentené, hogy egy alap plusz kettő, az három. De ha két oltást alapoltásnak nevezünk, kettőt meg frissítésnek, akkor kijön a négy.

Ismerve a médiák igazsághoz való ragaszkodásának mértékét:

Egyáltalán nem biztos, hogy Biden akár egyszer is be lett oltva vakcinával. Ha valaki videófelvételekkel bizonygatja az oltás felvételét, az azt jelenti, az illető, illetve környezete azt akarja szuggerálni. Hogy mi volt az ampullában? Netán fiziológiás sóoldat? Sohasem tudjuk meg.
Egy biztos, a gépezet, amely el akarja nekünk adni a hisztériát, saját maga nagyon pontosan tudja, nincs kovidvírus, a hisztéria eszköz a kamatrabszolgaság bebetonozásához, egy világdiktatúra bevezetéséhez az egészségvédelem ürügyén, és ezen túlmenően a fehér fajok népességének redukálásához.

Gyanús a történetben a Paxlovid reklámozása, amiről látatlanban meg lehet mondani: sokba kerül, semmit nem használ, és súlyos mellékhatásai vannak.

Nem létező vírus ellen persze nehéz hatásos vakcinát, gyógyszert alkalmazni. Pontosítok. Lehet, hogy létezik a SARS-COV-2 vírus a nekünk bemutatott genommal. Csak eddig ezt még senkinek nem sikerült bizonyítani. A felkínált 150 milló €-t – amely több mint a Nobel-díjjal járó pénzösszeg – sem akarja senki fölvenni az utcáról. A nekünk szuggerált SARS-COV-2 számítógépes alkotás eredménye. Az alkotók szerint ilyen a SARS-COV-2.

Ugyancsak gyanús, hogy a média, amely naprakész a különböző variánsokból, most lebegteti, milyen variáns is fertőzte Joe Bident. Nyilván kicsit még mérlegeli, melyik megnevezése hozhatja a legnagyobb hasznot, azaz értsd, minél több újabb oltást, egészségünk további károsítását.

Joe Biden pozitív koronatesztjénél sokkal érdekesebb lett volna IQ-tesztjének eredménye.

Szép nyarat kívánok, és tudatosítsuk: Minél többen adnak hangot kételyeiknek, annál inkább habozni fog a gépezet a sanyargató, de semmit nem használó intézkedések bevezetésével ősszel. Sanghajban vakon hitt mindenki a kovidnarratívában, megkapták érte jutalmukat.

Néhány link a történtekről:
https://www.t-online.de/nachrichten/ausland/usa/id_92366998/so-geht-es-us-praesident-joe-biden-mit-seiner-corona-erkrankung.html (négy oltás)
https://www.nytimes.com/2022/07/21/health/biden-covid-booster.html (két frissítő oltás)

2022 július

Király József

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük