Nyolcvan oltott kanadai orvos – R.I.P.

E sorok írója be akart számolni 32 kanadai orvos haláláról. A 32 orvosban a közös, hogy mindannyian beolttatták magukat, ki kétszer, ki háromszor, ki négyszer. Írásunkat Dr. William Makis, az Albertai Egyetem, Radiológiai Tanszéke orvosának levele váltotta volna ki, aki 2022. szeptember 3-án kelt levelében felhívta a Kanadai Orvosi Kamara figyelmét a 32 orvos halálára. A levélre a kamara nem reagált.

Nos, mire odajutottunk, hogy publikáljuk és kommentáljuk az írást, dr. Makis immár 80 oltott kanadai orvos halálára hívta fel a figyelmet az orvosi kamara és a közvélemény felé.

Az alábbiakban közzétesszük Dr. William Makis második levelének fordítását.

Dr. William Makis MD, FRCPC
Alberta Egészségügyi Szolgálat (AHS)
Albertai Egyetem, Radiológiai Tanszék
5970 Mullen Way, Box.36560, Edmonton, AB, T6R 0T4
E-mail: makisw79@yahoo.com, GETTR: @MakisMD
2022 október 15.
Kanadai Orvosi Kamara (CMA)
Ottawa, ON, K1J 9B9
Tárgy: 80, javarészt fiatal kanadai orvos hirtelen halála a COVID-19 vakcinák bevezetése óta  Tisztelt Dr. Alika Lafontaine (2022-23) és Dr. Katharine Smart (2021-22), mint az Orvosi Kamara elnökei!

2022. szeptember 3-án írtam Önöknek egy levelet a COVID-19 vakcinák bevezetése óta 32 fiatal kanadai orvos hirtelen és váratlan halálával kapcsolatban, és szóvá tettem aggályaimat a COVID-19 vakcinákkal és az oltási kötelezettségekkel kapcsolatban, amelyek hozzájárulhattak ezekhez a hirtelen halálesetekhez. A levél vírusként terjedt a közösségi médiában, világszerte több millióan látták, több tucat nyelvre lefordították, és számos podcast, médiainterjú, internetes videó és hírcikk témája lett.

Világszerte óriási érdeklődést váltott ki, hogy mi végez Kanada COVID-19 oltásban részesült fiatal orvosaival. Sajnos Kanada egészségügyi vezetői, köztük a CMA, nem osztják ezt az érdeklődést. Önök mindketten elmulasztották vagy visszautasították, hogy válaszoljanak levelemre, és ugyanígy elmulasztották vagy visszautasították, hogy válaszoljanak Steve Kirsch amerikai filantróp, illetve más újságírók megkereséseire.

Most tájékoztatom Önöket 80, javarészt fiatal kanadai orvosról, akik a COVID-19 vakcina bevezetése óta hirtelen vagy váratlanul meghaltak. Az előző levelem óta további orvosok haltak meg, és ezek a váratlan halálesetek egyre gyorsulnak. Ezt nem hagyhatják továbbra sem figyelmen kívül.

Munkacsoportom összeállított egy adatbázist 1638 kanadai orvos haláláról a 2019-2022 közötti időszakban, ebből 972 a CMA saját weboldaláról származik. E kiterjedt adatok előzetes elemzéséből arra következtetünk, hogy az 50 év alatti kanadai orvosok halálozása 2022-ben kétszer magasabb lesz a 2019-2020-as átlaghoz képest. Megdöbbentő módon a 40 év alatti kanadai orvosok halálozása 2022-ben már ötször magasabb, mint a 2019-2020-as átlag, a 30 év alatti kanadai orvosok halálozása pedig nyolcszor magasabb!

A McMaster Egyetem nemrégiben jelentette be, hogy 2022 nyarán 3 fiatal, teljesen COVID-oltott orvos rezidens hunyt el hirtelen, amire még nem volt példa. Minden kanadai orvostanhallgatót és rezidenst rákényszerítettek a tudománytalan, etikátlan, kegyetlen és káros COVID-19 oltás felvételére.

Ismételten arra kérem Önöket, hogy emlékezzenek a hippokratészi esküre, saját CMA etikai kódexükre, és szólítsanak fel a kanadai egészségügyben a COVID-19 vakcinára vonatkozó valamennyi oltási kötelezettség azonnali leállítására.

Köszönettel,

Dr. William Makis MD, FRCPC

 

Kommentárunk:

Nem csak az volt a közös a nyolcvan orvosban, hogy be voltak oltva, hanem hogy a kételkedés legapróbb szikrája nélkül feltétlenül bíztak a hivatalos narratívában, abban, aminek ellenkezőjéről naponta meggyőződhettek. Elhitték, hogy a kór veszélyes, és a védőoltás veszélytelen. Szemük előtt történtek a rettenetes mellékhatások, a vetélések, a gyerekek és sportolók hirtelen halálesetei. És mégis…
Abban reménykedtek, hogy ők a statisztikai törvényszerűségek alapján megússzák? Vagy tudták, hogy simlisség az egész, a vakcinák adott esetben halálos mérgek, de a rendszer egyszerűen nem tette lehetővé a kibúvót? Még egy orvosnak sem?

Akárhogy is, drámai és ijesztő a helyzet. Oda jutottunk, hogy akiknek először kellene tudniuk, hogy semmi sem stimmel a kovid körül,

  • hogy a vírus – ha egyáltalán létezik – nem jelent különösebb veszélyt, mint a már jól ismert influenza, amelynek eddig ismert több mint ötven azonosított (vagy legalábbis állítólag azonosított) kórokozójához hozzájön az ötvenegyedik;
  • hogy a tesztmódszerek validálatlanok, több mint kétségesek, és köszönő viszonyban sincsenek avval, hogy ki a beteg, és ki az egészséges;
  • hogy a védőoltásnak kikiáltott mérgek semmiféle védőhatást nem eredményeznek, de halálos veszélyt jelentenek;
  • hogy a politika, a média és saját szakmai szervezeteik mindent alárendelnek az oltásoknak, úgy a gazdaságot, mint az emberek millióinak életkörülményeit, sőt életüket;

azok hagyják magukat ellenkezés nélkül a vágóhídra vinni?!

Hova jutottunk? Akiknek a többi embert kellene gyógyítani, nemhogy nem gyógyítanak, hanem saját maguk is engedelmesen fölveszik a méreglöttyöt? Ezek az orvosok nem tájékozódnak? Vagy annyira feltétlen a bizalom, hogy minden információt, amely ellentmond a hivatalos narratívának, kizárnak életükből?

Akármerről nézzük, akárhogy forgatjuk, ijesztő a helyzet.

R.I.P. Requiescat in pace – nyugodjatok békében. Ha az orvostársadalom világszerte ráeszmél, milyen gyilkos ütemterv végrehajtóivá akarják őket tenni, nem volt hiábavaló halálotok.

Források:

Why Won’t the Canadian Medical Association Comment on the 32 Deaths of Vaccinated Doctors Since the Rollout Began?

2022-10-15-CMA-Letter-FINAL.pdf (dropbox.com)

Hogy a magyar média, a politikusok és a megmondóemberek Müllertől Szlávikig mélyen hallgatni fognak a tragikus esetekről, talán nem kell külön mondanunk.

2022. október
Közzéteszi:
Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük