Indokolatlan, nagystílű oltóanyag-rendelés: Egyre kínosabb U.v.d. Leyen helyzete

Igen, olyan világban élünk, hogy lassan a kételkedéshez is bátorság kell. Minden tiszteletünk az ügyet kitartással és bátorsággal földeríteni próbáló EU parlamenti képviselőké, mindenekelőtt Rob Roosé, Christine Andersoné és Cristian Terhesé.

Az Európai Unió ügyészsége (EPPO) vizsgálni fogja az EU és a Pfizer közötti szabálytalan megállapodást, amelynek keretében az EU 35 milliárd euróért vásárolt 1,8 milliárd adag teszteletlen vakcinát. Christine Anderson európai parlamenti képviselő büntetőjogi vizsgálatot követel Ursula von der Leyen uniós biztosnak az üzletben játszott szerepével kapcsolatban, valamint parlamenti vizsgálóbizottság felállítását követeli.

A múlt héten Rob Roos holland konzervatív képviselő azzal szembesítette a világot, hogy a Pfizer nem végzett vizsgálatokat annak megállapítására, hogy a Pfizer/BioNtech vakcina megakadályozza-e a COVID-19 átvitelét.
«Tesztelték-e a Pfizer Covid oltóanyagát a vírus terjedésének megakadályozására, mielőtt forgalomba hozták volna? Ha nem, kérjük, mondja ezt világosan. Ha igen, hajlandó megosztani a vonatkozó adatokat a bizottsággal? És tényleg egyértelmű választ szeretnék kapni: “Igen vagy nem”. Nagyon várom a választ.
A Pfizer egyik képviselője elismerte nekem, hogy a vakcinát soha nem tesztelték a terjedés megállítására. Csatlakoztam a @RowanDean (@SkyNewsAust) -hoz, hogy megvitassuk ennek a beismerésnek a következményeit. Most van szükségünk az elszámoltathatóságra. Az úgynevezett “tényellenőrzők” vádjaira is válaszolok:»

https://twitter.com/Rob_Roos/status/1584508747761668096?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584508747761668096%7Ctwgr%5Eb4696fdd4cc9292314d9daa299397523dcf5c7b0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fdie-rufe-nach-strafrechtlichen-ermittlungen-gegen-eu-kommissarin-ursula-von-der-leyen-wegen-pfizer-deal-werden-lauter%2F

Roos kérdéseire válaszolva Janine Small, a Pfizer International Developed Markets elnöke azt mondta: “Nem teszteltük a vakcinát a terjedés megakadályozására. Ugyanis a tudomány sebességével kellett haladnunk”. – Ezt a megjegyzést széles körben kigúnyolták, többek között Tucker Carlson és a Spectator Australia szerkesztője, Rowan Dean a Sky News-on.
Összeakadtam @TuckerCarlson-nal, hogy beszélgessünk korunk egyik legnagyobb botrányáról. A COVID oltási igazolványok és kötelezések milliókat helyeznek a társadalmon kívülre. De semmi bizonyíték NINCS arra, hogy a védőoltás egyáltalán megállítaná a fertőzés terjedését. Ennek komoly politikai következményei lehetnek:

https://twitter.com/Rob_Roos/status/1580194898791354371?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1580194898791354371%7Ctwgr%5E52532de9b1025740f3b8bc47ae967b7aa03d7c2e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fdie-rufe-nach-strafrechtlichen-ermittlungen-gegen-eu-kommissarin-ursula-von-der-leyen-wegen-pfizer-deal-werden-lauter%2F

[Tucker Carlson a FOX News Channel főműsoridős kábeles hírműsorának, a Tucker Carlson Tonightnak a házigazdája (hétköznap este 8 óra / ET).
 Carlson és csapata nemrégiben, 2021-ben indította el a hálózat streaming szolgáltatásának, a Fox Nationnek a két kiemelt programját.
 A Tucker Carlson Originals egy részletes dokumentumfilm-sorozat. A Tucker Carlson Today egy mélyinterjú-program, amelyben egyetlen stúdióban lévő vendég vesz részt közel egy órán keresztül. Mindkét program a második évadába lép, és streamelhető FOXNation.com.]
A Politico jelentése szerint az Európai Ügyészség most vizsgálatot indított a koronavírus elleni vakcinák uniós beszerzéseivel kapcsolatban.
“2021 áprilisában a The New York Times számolt be először a von der Leyen és a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla között az EU legnagyobb vakcinabeszerzési szerződése előtt – a BioNTech/Pfizer-től származó, akár 1,8 milliárd adag vakcinára vonatkozó szerződés előtt – váltott szöveges üzenetekről. A kiszivárgott oltóanyagárak szerint a szerződés értéke akár 35 milliárd euró is lehet, ha teljes egészében teljesül.
Az EU Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen 2021 tavaszán a brit sajtóban a “Von der Lying” becenevet kapta, mert becsmérlő megjegyzéseket tett az Egyesült Királyság “Oxford Jab”, az AstraZeneca vakcinájára. Most a Bourlával folytatott, majd törölt szöveges üzenetváltásai büntetőeljárás tárgyát képezhetik.
[Leyennek nem ez volt az első problémája a törölt szöveges üzenetekkel. Német védelmi miniszterként SMS-ekben intézett milliós állami megbízásokat a fiacskájának munkát adó cégnek. Később az SMS-eket törölte, de nem számolt avval, hogy szolgálati telefonok esetében a Bundeswehr biztonsági rendszere megőrizte az üzenetváltásokat. Leyennek mindezek ellenére nem esett bántódása, sőt fölfelé bukott.]
“Idén januárban az uniós ombudsman hivatali visszaéléssel vádolta meg a bizottságot, amiért nem tüntette fel a szöveges üzeneteket kereshető válaszként az információszabadságra vonatkozó törvény értelmében.” – írja a Politico. “Anélkül, hogy megerősítette volna a szövegek létezését, a bizottság válaszában azzal érvelt, hogy “gyorsan elszálló, múló dokumentumokat nem őriznek meg”.
Christine Anderson (Identitás és Demokrácia Képviselőcsoport) október 20-án Brüsszelben azt mondta, hogy óriási hazugság, hogy ezek a vakcinák megakadályozzák a vírusfertőzést, vagy annak terjedését. Mint kiderült, egyik sem volt igaz. Az összes intézkedés, a lezárások, a maszkviselés kényszerítése, az otthonmaradás, a kijárási tilalom, mindez egy óriási hazugságon alapult.
Anderson szerint az EU most “a vakcinákba vetett bizalmat” kívánja erősíteni “a félretájékoztatás és a dezinformáció leleplezésével”. “Ki terjeszt félretájékoztatást és dezinformációt? Ez az EU Bizottsága, ez a gyógyszeripari vállalatok, ez a kormányok, elsősorban a nyugati demokráciákban. Ők azok, akik félretájékoztatást és dezinformációt terjesztenek, ők azok, akik hazudnak. És milyen célból? Hogy a gyógyszeripari vállalatok profitot, profitot és profitot és profitot termeljenek. És a kockázatok? Találd ki, mi van? A kockázatokat önöknek, az adófizetőknek kell viselniük.”

“Végre történik valami! Az EU ügyészsége hivatalos vizsgálatot indított a Corona vakcinaszerződések ügyében‼️.

Úgy tűnik, hogy a nyomás, amelyet az elmúlt hónapokban a #TeamFreedom munkatársaimmal együtt az EU COVID Különbizottságában gyakoroltunk, kezd eredményeket mutatni.
Kezd kellemetlen lenni a helyzet Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és jó ismerőse, Albert Bourla csúcsmenedzser – a PFIZER gyógyszeripari óriáscég vezérigazgatója – számára.
Emlékszünk: a PFIZER főnöke, Bourla már 14 nappal ezelőtt megtagadta a részvételt az EU különbizottságában. Ezenfelül eltűntek a közte és von der Leyen között a szerződésekkel kapcsolatban keletkezett fontos szöveges üzenetek.
Most a Biontech/Pfizer 1,8 milliárd adag oltóanyagra vonatkozó, 35 milliárd euróra becsült értékű üzlete kerül a figyelem középpontjába. Ami pikáns, hogy az EU állítólag még további adagok megvásárlására vállalt kötelezettséget. Pedig az üzleti életben ilyenkor csak a további vásárlások opcióját rögzítik.
Rajta vagyunk az ügyön, és amint új információkhoz jutok, jelentkezem.

Üdvözlettel
Christine Anderson, európai parlamenti képviselő (AfD)”

 

Kommentárunk:
Valószínűleg a világtörténelem legnagyobb és sajnos legkörültekintőbben megszervezett sikkasztásával állunk szemben. Persze a gépezetnek megvolt a lehetősége és ideje a minden részletre kiterjedő alapos felkészülésre, beleértve a korrupt bürokraták és médiaszakemberek pozícióba juttatását is.
És amit már szinte minden bejegyzésünkbe odaírhatunk:
A magyar sajtó uniszónó hallgat az ügyről, még csak kétsoros semmitmondó hírecskék sem jelennek meg.
Ugyancsak mélyen hallgatnak megmondóembereink Rusvaitól Szlávikig, Merkelytől Müllerig.
Vajon ez azt jelenti, hogy úgy a média, mint az ún. tudósok a korrupciós gépezet részét képezik?

2022. november
A svájci uncut-news írása alapján közzéteszi
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük