Európa eltűnt csecsemői

Kilenc hónappal a tömeges oltások megkezdése után 110 000-rel kevesebb csecsemő születik Európában. Az USA-ban kevesen mernek a kérdésről nyíltan beszélni.

Svájcban a covid oltási kampányok után meredeken csökkent a születések száma. A havi átoltottsági arányok felül, a születések alul láthatók. A középen lévő piros vonal németül van jelölve, “9 Monate”, vagyis 9 hónap, amely a trendek közötti intervallumot mutatja. Az alábbiakban más országokban is közel azonos mintát mutatunk be. (Forrás: Peres eljárás a Swissmedic ellen, 2022. november 14.)

Európában egyre több bizonyíték van arra, hogy sokkal kevesebb csecsemő születik a Covid19-oltás bevezetését követően, azzal összefüggésben. Ez a széles körben elterjedt jelenség igen sok orvost, adatelemzőt és másokat aggaszt, akik szerint egy monumentális erőszakos változás zajlik a szemünk láttára, mégis, sokan nem akarnak róla tudomást venni.

“2022 januárja óta az élveszületések száma Svájcban, ezen belül Bern kantonban is soha nem látott mértékben csökkent” – olvasható a kantoni törvényhozók sürgős jelentésében. Egy külön svájci kutatási tanulmány eközben arról számolt be, hogy 2022 első felében 10 százalékkal csökkent a születések száma az előző hároméves átlaghoz képest. A tanulmány statisztikai modellezéssel “feltűnő időbeli összefüggést talált az első oltás csúcsa és a születések csökkenése között Svájcban”.

Míg a híresen semleges alpesi nemzet a vakcinával kapcsolatos meddőségi problémákat nem akarja észrevenni, számos más jelentés azt sugallja, hogy ez egy kontinensen átívelő probléma, amelyre mindenkinek fel kellene figyelnie az egész világon. Mivel ezek a kulcsfontosságú jelentések nem angol nyelvűek, az Egyesült Államokban gyakorlatilag nem vesznek róluk tudomást.

Az aggasztó tendenciáról szóló talán legnagyobb tanulmányban három németországi elemző tizenkilenc európai ország adatait tanulmányozta. A születések számában 7 százalékos csökkenést találtak, ami 2022 első felében 110 059-cel kevesebb születést jelent, mint a 2019 és 2021 közötti hasonló időszakok átlaga. (Az Egyesült Királyságra és Olaszországra vonatkozó adatokat nem elemezték.)

A szerzők a folyamatokat ilyen szavakkal jellemezték: példátlanhatalmasfigyelemre méltó.

Az európai kutatásnak ezt a kialakulóban lévő hullámát – amelynek eredményei nagy részben az elmúlt négy hónapban születtek – a szokásos csatornákon kívül és független kutatók végzik: itt orvos, egyetemi tanár és jogalkotó; ott középiskolai pedagógus, gyógyszerész és statisztikus. Mint ilyen, az alulról szerveződő, de statisztikailag hozzáértő emberek hálózata lép be a kormány és a hatóságok által hagyott űrbe, akik néhány egyedi eset kivételével elutasítják az oltások ártalmasságának lehetőségét.

A németül írt és franciára is lefordított európai tanulmány öt országban több mint 10 százalékos csökkenésről számolt be. Tíz másiknál a 4 %-os csökkenés 9,4 %-osra növekedett. A legnagyobb visszaesés, 18,8 % Romániában volt.

“Ez a nagyon riasztó jel nem magyarázható a Covid-19 fertőzésekkel” – zárta a 2022. augusztus 25-i jelentés, amely a svájci jelentésekhez hasonlóan párhuzamot mutatott a hatalmas oltási kampányok és kilenc hónappal később az egyik jelentés által “babahiánynak” nevezett folyamat kezdete között.

“Az oltási kampánnyal és az akkori helyzettel való összefüggés azt sugallja, hogy az oltás fiziológiai hatással volt a nők vagy férfiak termékenységére” – állapította meg az Európáról szóló jelentés, rámutatva a menstruációs rendellenességek bizonyítékaira és az oltás utáni csökkenő spermaszámra.

De ezek a tanulmányok eddig nem keltették fel az illetékesek érdeklődést, mint ahogy az egyre több németországi halvaszületésről szóló cikkek sem, illetve a csökkenő németországi és svédországi születésszámok  sem.

A Swissmedic, amely az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) svájci megfelelője, elutasított minden “ok-okozati összefüggést” a covid vakcinák és a kevesebb csecsemő között.

Ez a grafikon a születések alakulását mutatja Svájcban. A születések számának 2022 évi csökkenésénél csak egyszer volt nagyobb arányú csökkenés – az I. világháborúra való mozgósítás során. (Forrás: Dr. Konstantin Beck)

Hatezren hiányoznak

November 14-én egy zürichi ügyvéd bejelentette, hogy pert indít három Swissmedic tisztviselő és öt, az Insel Group alkalmazásában álló kórházi vezető ellen. Az Insel Group egy nagy kórházi központot működtet Bernben. A 300 oldalas vádirat azt állítja, hogy a Swissmedic a svájci büntetőtörvénykönyvbe ütköző cselekedetet követett el azzal, hogy jóváhagyta a rosszul tesztelt, hatástalan vakcinákat, majd figyelmen kívül hagyta az ezek következtében bekövetkezett több ezernyi súlyos mellékhatásokat és haláleseteket. Az Insel Group szerinte az “elkövetők körének” része.

A vádirat, amely számos maradandó károsodást és halálesetet sorol fel, említést tesz “A születési arányok összeomlásáról: több mint 6 000 csecsemő hiányzik 2022-ben.”

Dr. Konstantin Beck, a Luzerni Egyetem biztosítási közgazdásza és statisztikusa társszerzője volt annak a vezető svájci jelentésnek, amely szerint a születésszámok csökkenése “történelmi mértékű”. Elmondása szerint a születések utolsó hasonló, 13 %-os csökkenése, a svájci hadsereg 1914-es mozgósításakor, az I. világháború elején volt.

Egy Zoom-hívásban Beck és társszerzője, a fertőző betegségek orvosa, Pietro Vernazza megvitatták a “születési ráta történelmileg példátlan csökkenését”. A hozzájuk hasonló kutatókkal együtt elemzik az adatokat, amint azok elérhetővé válnak, és frissítik eredményeiket; Nagyon is tudatában vannak annak, hogy ezeket a tendenciákat gyorsan meg kell osztani egy olyan világban, ahol még mindig nyomást gyakorolnak a nemző- és szülőképes korú felnőttekre az oltás kérdésében.

Vernazza egyelőre azt mondta nekem, hogy “nincs meggyőződve” arról, hogy az oltások valóban csökkentik a szülésszámokat. De megkérdőjelezi a vonatkozó hivatalos állításokat is, például, hogy a vakcinarészecskék nem mozognak a szervezetben; Azóta születtek bizonyítékok, hogy azok felhalmozódnak a reproduktív szervekben.

“Ebben a helyzetben, mint orvos, aki el akarja dönteni, vagy segít döntés hozni az oltás vagy emlékeztető oltás felvételének kérdésében,” – mondta beszélgetésünkben – “egyre kevésbé bízom abban, hogy ez a vakcina nem okozhat termékenységi problémákat.”

Figyelmeztetik a potenciális szülőket? Egyáltalán nem.

 Beck és Vernazza harminckilenc oldalas jelentése, amely 2022. szeptember 22-én kelt, felszólítja a Swissmedic-et, hogy figyelmeztesse a potenciális szülőket a vakcina lehetséges termékenységi kockázataira. A születések oltás utáni dokumentált csökkenésén túl azt állítják, hogy az oltás által okozott termékenységi rendellenességek a közzétett eredmények alapján “valószínűsíthetők”.

“A Pfizer állatkísérleteken nyugvó farmakokinetikai adatai azt mutatják, hogy a kísérleti állatok petefészkeiben és heréiben az mRNS lipidrészecskék szintje folyamatosan emelkedik az injekció beadása után 48 óráig” – írták. Hiányoznak az adatok arról, hogy mennyi ideig tartanak a koncentrációk – jegyzik meg.

Továbbá, és ez a termékenység szempontjából is kulcsfontosságú, rámutattak a spermadonorok vizsgálatára, amely az oltás után három-négy hónappal 22 százalékos csökkenést talált a mozgékony spermiumok számában. A csökkenés öt hónap után is 19 százalék volt.

A kutatók elismerik, hogy ez a kevés és hiányos tanulmány “nem elegendő ahhoz, hogy dokumentálja a születések csökkenésének kialakulásának mechanizmusát”.

Ezek azonban elegendőek ahhoz, hogy a gyermeket akaró emberek beoltását újragondolják. Tekintettel az alacsony COVID-19 kockázatra ebben a populációban, a legtöbb ember természetes immunitására és a “termékenységi rendellenességek ismeretlen mértékére”, támogatnánk egy azonnali tájékoztatást a lakosság számára: akik még mindig gyermeket akarnak vállalni, tisztában kell lenniük a termékenységi rendellenesség lehetőségével… és tartózkodjanak a további oltástól mindaddig, amíg ez a még ok-okozati – eddig még nem egyértelműen eldöntött – összefüggés nem tisztázódik.”

A Swissmedic tiltakozik. Nyolc nappal a svájci születési jelentés közzététele után a hatóság kategorikusan elutasította következtetéseit Becknek és Vernazzának küldött levelében.

“A jelentés alapos vizsgálata után a Swissmedic arra a következtetésre jut, hogy a bemutatott adatok és az elemzés statisztikailag nem tudja bizonyítani az ok-okozati összefüggést”.

Országról országra a covid oltási kampányok utáni kilenc hónapos intervallumot (havonta mutatva a tetején) a születések csökkenése követi (alul). Az intervallumot a felső és az alsó diagram közötti piros vonal ábrázolja. A francia nyelvű diagramok az óramutató járásával megegyező irányban a bal felső saroktól Finnországot, Dániát, Hollandiát és Németországot mutatják. (Forrás: “Decline in Birth Rate in Europe” (A születési ráta csökkenése Európában), 2022. augusztus.)

Kilenc hónappal később

Svájchoz hasonlóan az Európára vonatkozó tanulmány, amelynek címe “A születési ráta csökkenése Európában”, a születések csökkenő számát az oltások bevezetésével hozta összefüggésbe. “A Covid 19 oltások hatása nyilvánvaló, tekintettel a születési arányok általános csökkenésére 9 hónappal az oltási kampány megkezdése után a 18-49 éves korcsoportban” – mondja a jelentés. “Ez szinte minden országban nyilvánvaló.”

Raimund Hagemann, egy nyugalmazott kémiatanár Németországban két hasonló gondolkodású kutatóval dolgozott együtt a jelentés összeállításán, amely a svájci per bizonyítékai közt szerepel. A tanulmány nyolcvankilenc oldalnyi statisztikai összeállítást tartalmaz, diagramokban ábrázolva és tudományos hivatkozásokkal jegyzetelve.

Hagemann csoportja arról számolt be, hogy elemzése valós statisztikai garanciát adott a pontosságra 0,005 vagy annál kisebb p-értékek formájában. Más szóval, kevesebb mint 1 a 200-hoz az esélye annak, hogy az emelkedő oltásszámok és a csökkenő születések közötti kapcsolatot helytelenül hozták létre. Ez vonatkozik az egész Európára vonatkozó elemzésre, és külön-külön Finnországra, Svájcra, Hollandiára, Lettországra, Ausztriára, Németországra és Litvániára is.

Hagemann elmondta, hogy a születési adatokat az egyes országok statisztikai jelentési rendszeréből nyerte, amely 2022-ben néhány nemzet kivételével nyilvánosan elérhető volt. Ezzel szemben az Egyesült Államokban megmagyarázhatatlanul nehéz ilyen adatokat szerezni, még akkor is, ha egyes jelentések utalnak a terhesség problémáira (amelyekről a következő cikkemben fogok írni).
A Centers for Disease Control csak 2020-ig teszi közzé a születési adatokat, csakúgy, mint szűkebb hazám, New York állam. A CDC sajtóirodáját e-mailben kérdeztem meg, hogy vannak-e frissebb vonatkozó adataik, és még csak választ sem kaptam.

Hasonló lehangoló tapasztalatai vannak Hagemann-nak, hogy olyan kormányoktól kell adatokat szereznie, amelyeknek nem áll érdekükben bírálni azokat az oltási programokat, amelyeket szüntelenül biztonságosnak, hatékonynak, sőt tiszteletreméltónak állítottak be. Gondoljunk bele, mi mindent meg kellene tennünk, ha komolyan vennék ezeket a jeleket.

“Ha komoly erőfeszítéseket tennének a helyzet tisztázására” – áll a jelentésben – “a klinikák és a szakorvosok közötti szoros együttműködés értékes információkkal szolgálhatna a kockázat-haszon arány szükséges és sürgős újraértékeléséhez.” Ez azonban “határozottan nem kívánatos a politika és a gyógyszeripar nagy befolyása alatt”.

Valójában az, hogy a Swissmedic elutasított minden kapcsolatot a zuhanó születésszámok és az oltások között, saját bevallása szerint szorosan kapcsolódott a nemzetközi vakcinakampányokhoz, a svájci adatok előítélet-mentes kiértékelése helyett:

“A Swissmedic nemzetközi együttműködése más országok gyógyszerügyi hatóságaival azt mutatja, hogy a megkérdezett országok egyikében sincs jele a Covid-19 oltások és a születési arány csökkenése közötti összefüggésnek.”

A zuhanó szülésszámok ellenére a svájci Közegészségügyi Hivatal továbbra is ösztönzi a covid-oltások felvételét a terhesség alatt. (BAG)

A baj első jelei

A németországi ikertanulmányok, amelyekről már korábban is írtam, idejekorán figyelmeztettek az európai szülészeti osztályokon tapasztalt problémákra. Eredményeik összhangban vannak az újabb tanulmányokkal.

Az első, amelyet augusztus 18-án tettek közzé az interneten, összefüggést mutatott a covid oltási kampányok és egy másik baljós tendencia – a megmagyarázhatatlan, nem covidos halálesetek növekvő száma – között. Hasonlóan ahhoz, amit más kutatók azóta találtak, a tanulmány erős kapcsolatot látott az mRNS-felvételekkel – a halálesetek négy hulláma korrelált “az oltások számának erős növekedésével”.

Ugyanilyen zavaró, hogy a biztosításmatematikus és egy pszichológus által készített tanulmány “hirtelen és tartós” növekedést talált a halva született csecsemők számában.”2021-ben, áprilistól kezdődően, feltűnő többlet [halvaszületési] halálozás figyelhető meg” – írták.

Egy második tanulmány, amelyet szeptember elején tett közzé a (német) Szövetségi Népességkutató Intézet és a Stockholmi Egyetem, “A termékenység csökkenése a COVID-19 járvány vége felé: Bizonyíték a 2022-es születési csökkenésekre Németországban és Svédországban” címmel, Németországban és Svédországban 14 és 10 százalékos születési csökkenésről számolt be 2022 elején. A tanulmány “erős összefüggést talált az oltási programok kezdete és a termékenység csökkenése között kilenc hónappal az oltások elkezdése után”.

Lényeges, hogy a tanulmány nem talált statisztikai összefüggést három másik lehetséges tényezővel: covid-fertőzések, covid-halálesetek és munkanélküliség.

E figyelmeztető jelek ellenére a svájci közegészségügyi hivatal továbbra is arra ösztönzi a nőket – francia, német és angol nyelvű hirdetésekben -, hogy oltassák be magukat. A három női kar szív alakú Band-Aids-szel ellátott fényképén a hirdetések a következőképpen szóltak: ” AZ EMLÉKEZTETŐ OLTÁS FOKOZZA A VÉDELMET A TERHESSÉG ALATT.” Beck elmondta, hogy a hirdetések a vasútállomásokon és az újságokban jelennek meg.

2022. december
Mary Beth Pfeiffer itt megjelent írását   fordította
Király József

 

 

Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

Add a Comment
  1. Romániában, mondjuk, az egyik legkisebb oltottság van Európában, mintegy 30% alatti, területenként változó nagyságban.

    1. Igen, és ez arra figyelmeztet, nem szabad általánosan hozzárendelni a haláleseteket a génmódosító oltásokhoz. Romániánál meg kellene nézni, hogyan csökkentek a születések az elmúlt években. Rengeteg román van Spanyolban, Nagy Britanniában. És akik kint vannak, az pont a szülő ill. nemző korosztály.
      De hogy van káros befolyása a génmódosítóknak a szülésszámokra, az vitathatatlan. Túl sok az idevágó tanulmány.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük