Kössük össze a pontokat, avagy a nagy IQ-teszt

Alternatív hírforrások kedvelt szavajárása, kössük össze a pontokat, azaz vegyük már észre, mire megy ki a játék, mi készül ellenünk. Köztudott ugye, hogy a helyzet felismerése előfeltétele a győzelemnek vagy legalábbis az eredményes harcnak.

Nézzünk meg tehát néhány pontot.

1, Az 1980-as években elárasztják a világsajtót a tudományos cikkek a freonok atmoszféra-károsító hatásáról. Két légkörkémikus, Paul Crutzen és Mario Molina kidolgozta a freonok ózonkárosító hatásának elméletét. Ezért 1995-ben Nobel-díjat kaptak. Az 1987-es Montreáli Egyezményben a freonokat betiltották.

Csak kevesen tudták: A kutatásokat a Bronfman család tulajdonában lévő Du Pont cég finanszírozta, amely cég óriási profitra tett szert a freont helyettesítő anyagok gyártásával. Idővel a tudományos közvéleményben általánossá vált a felismerés, hogy a Nobel-díjjal jutalmazott elmélet hibás, a freonoknak nincs az a légkörkárosító hatása, amelyet feltételeztek róluk. Mindez azonban nem ment át a gyakorlatba, a Montreális Egyezményt nem módosították, senki föl nem mondta.

Részletek itt: Az ózonlyuk históriája – Klímarealista (klimarealista.hu)

2, Alig egy évvel a Montreáli Egyezmény aláírása után az ENSZ létrehozza az IPCC-t, amelynek deklarált feladatai:

  • Megállapítani, hogy a Föld éghajlati katasztrófa felé tart;
  • és hogy ezt az éghajlati katasztrófát ember okozza, mindenekelőtt a fosszilis tüzelőanyagok elégetésekor felszabadóló CO2-vel.

Az atmoszférában növekvő koncentrációjú CO2 ugyanis növeli a Föld üvegházhatását, így annak fölmelegedését, ami, ha egy bizonyos határértéket elér, végzetes, visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el. Az IPCC létrehozása körül bábáskodó személyeket (Maurice Strong, Al Gore, Rockefeller Alapítvány) bizonyára motiválta, milyen könnyen ment az ózonkamu elfogadtatása a világgal.

A javasolt megoldásokért magukra valamit adó diktatúrákban golyó általi halál járt volna, ezek ugyanis amellett, hogy definitív nem csökkentik a Föld hőmérsékletét, gazdaságilag tönkreteszik a diktált klímanarratívát elfogadó országokat. Az ózonkamu ugyan egyaránt érintette az egész emberiséget, a fő kárvallottak azonban a nyugati államok és Japán voltak, amelyek már készültek az 1990-es évre, amelytől szabad lett volna a freonok gyártása a korábbi Du Pont licenszek lejárta után.

A CO2-rögeszme azonban egyértelműen egy behatárolt országcsoportot érintett: Nyugat- és Középeurópát, Észak-Amerikát, Ausztráliát. Talán nem kell részletezni, mi a közös ezekben az országokban. Az ezen a tömbön kívüli országok csak akkor fogadják el verbálisan a klímanarratívát, ha ezért kapnak valamit. Néhány Potemkin-beruházáson kívül azonban eszük ágában sincs gazdaságukat tönkretenni az éghajlat megmentése érdekében.

Részletek: Ein sagenhaft erfolgreiches Geschäftsmodell | EIKE – Europäisches Institut für Klima & Energie (eike-klima-energie.eu)

és Mégiscsak az ember a felelős a klímaváltozásért! – Klímarealista (klimarealista.hu)

A klímarögeszmés gépezet tagjai eközben elismerik, hogy az ózonkamu sikere adott nekik lendületet a nagyobb szabású átverés keresztülviteléhez.

 3, A Net Zero, Green Deal tönkreteszi a gazdaságot.
a, Az időjárásfüggő energiatermelés egyrészt 3-szor annyiba kerül
, mint az egyéb termelési módok, másrészt kontinentális mértékben teszi bizonytalanná az áramellátást. És hogy a gépezetnek nem a CO2- a fontos, mutatja, hogy fikarcnyit sem törődik a német atomenergia-termelés lefűrészelésével, melynek következményei ugyancsak kihatással vannak az egész kontinensre.
b, Az ipari termelés zöldítése (lerombolása) megfizethetetlenné fogja tenni az acélt, építőanyagokat, műanyagokat, azaz majdnem mindent. De a gépezetnek még ez sem elég.
c, Lefizetett tudósok tanulmányaira hivatkozva a Great Reset ütemtervnek elkötelezett politikusok most saját országuk mezőgazdaságát vették célba. A mezőgazdaság metán és N2O kibocsátására hivatkozva fojtogatják a gazdálkodókat. Élen járnak ebben Hollandia, Belgium, Kanada, Új-Zéland. A gazdák egyelőre tiltakoznak, a közeljövő fogja eldönteni, hogy a társadalom a gazdálkodók mellé áll-e, vagy föláldozza őket az éghajlatmegmentés oltárán. A következmények az utóbbi esetben beláthatatlanok lesznek.

4, A lakások hőszigetelésére vonatkozó, a valóságtól teljesen elrugaszkodott EU-előírások – amennyiben megfizethetetlenné teszik a lakásokat – ugyancsak negatívan hatnak az európai demográfiai helyzetre.

5, Hosszú, több évtizedes előkészítés és több főpróba után az oltóanyaggyártó maffia a világra szabadította a kovid-hisztériát az evvel járó egészségkárosítással és gazdasági pusztítással együtt. Az előkészítés állomásai (nem teljes körű a felsorolás):

SARS-hisztéria 2003

madárinfluenza hisztéria 2005

sertésinfluenza-hisztéria 2009

MERS-hisztéria 2012

Event 201 2019, utolsó főpróba.

A kovidhisztéria kitöréséhez vezető állomásokat részletesen dokumentálja a Baljós kovid-projekt anatómiája c. hat részből álló sorozat, illetve a

https://virusinfok.hu/2023/01/08/a-pentagon-szerepe-a-kovid-elleni-haboruban/ és a https://virusinfok.hu/2021/12/27/covid-19-a-kronologia/ bejegyzés.

A kovidhisztéria az amerikai hadseregtől indult ki, az összefonódások a mai napig megvannak. https://uncutnews.ch/covid-injektionen-und-die-behandlung-waren-keine-zivile-angelegenheit-an-der-nur-wissenschaftler-mediziner-und-die-pharmaindustrie-beteiligt-sind/

6, A hároméves kovid-hisztéria mérlege dióhéjban:

a, 2020-ban egy közönséges influenzajárvánnyal álltunk szemben. A 2020-as mortalitás és letalitás adatok alacsonyabbak voltak a 2017-esnél. Amit elszenvedtünk, az hisztéria volt, gyilkolás eutanáziával, lélegeztetőgéppel, oltásokkal, mérgező tablettákkal és halálos protokollokkal. Az oltások kötelező bevezetése óta nagy mértékben nő a többlethalálozás, csökken az átlagéletkor, és katasztrofálisan visszaestek a születések – ugyancsak a 2. pontban említett országok körében. A gazdaság a gödörben van, az államadósság az egekben. Különbségek természetesen vannak az egyes országok között annak függvényében, mely ország milyen mértékben követte a kovidkamut, illetve, hogy a méregkeverők mely országoknak milyen arányban juttattak a mérgező, kevésbé mérgező és ártalmatlan (placebo) dózisokból.

b, A születés-számok csökkenése Svájcban 13-15 %-os, ami a legmagasabb a feljegyzések kezdete óta. A csökkenés Németországban és Hollandiában 11 %-os, Nagy-Britanniában 9 %-os. Ha pedig a statisztikák részleteznék az adatokat faji hovatartozás szerint, még riasztóbb volna a visszaesés a fehér nemzetek körében. Evvel párhuzamosan az oltások bevezetésével meredeken emelkedett a spontán vetélések száma.

Források:
https://transition-news.org/wo-sind-die-babys

https://transition-news.org/impfung-ist-verantwortlich-fur-zunahme-von- spontanaborten-und-totgeburten

https://transition-news.org/die-impfung-hat-sehr-wahrscheinlich-zu-weniger-geburten-gefuhrt

https://virusinfok.hu/2022/12/11/europa-eltunt-csecsemoi/

2023 első nyolc hónapjában viszonylag nyugodt időszakot élünk meg, anélkül, hogy megszabadulnánk a fenyegető Damoklész-kardtól. Az új oltások, lezárások, maszk- és egyéb sanyargatások a startvonalon vannak.

7, Az utolsó pont az ábrán:

Népességcsökkenés vagy népességcsere? Avagy minek örvendezik a WEF-professzorasszony?

(Ebben a fejezetben elsősorban Igor Csudovnak a Daily Skeptic honlapon megjelent cikkére támaszkodunk, kiegészítve azt saját kommentárunkkal.)

A bejegyzés német nyelven is elérhető a Transition News honlapon.

Emlékszünk még a főáramú média gúnyolódására? A jobboldali összeesküvés-elmélet hívők úgymond drasztikus népességcsökkentést feltételeztek a klíma- és a vírusjelenség mögött. Az ilyen hangokat aztán az ún. tényellenőrzők helyretették: „Szó sincs a WEF Great Reset ütemtervében népességcsökkenésről.” Példaképp erre álljon itt az alábbi link:

Conspiracy theorist’s ‘depopulation’ text does not appear in Great Reset book

Mégis, mit olvashatunk a népességcsökkenésről a brit főáramú sajtóban (egészen pontosan a Telegraphban)?

Drasztikusan csökkennek a születési számok az Egyesült Királyságban, és ez “jó a bolygónak” Az újszülöttek száma 20 éves mélypontra süllyedt.

A születési ráta csökkenése Nyugaton a túlfogyasztás kezelésére szolgál, örvendezik Sarah Harper oxfordi professzor asszony, Nagy-Britannia vezető demográfiai szakértője.

A Telegraph felsorolja a professzor asszony számos titulusát és funkcióját, de elfelejti megemlíteni, hogy a Világgazdasági Fórum ‚Idősödő Társadalmak Globális Ütemterve‘ Tanácsának tagja.

Harper professzor asszony azt mondta a Telegraph-nak: “Úgy gondolom, hogy jó dolog, hogy a világ magas jövedelmű, nagy fogyasztású országai csökkentik a gyermekek számát. Egészen boldog vagyok ezzel kapcsolatban.”

Az akadémikus szerint a gazdag országokban a termékenység csökkenése segíthet kezelni a “jelenlegi általános túlfogyasztást”, amely negatív hatással van a bolygóra.

A legfontosabb, hogy a születések csökkenése visszaveti a gazdag országok CO2-kibocsátását, mutat rá Harper professzor asszony.

A kutatások azt találták, hogy a gazdag országok általában sokkal nagyobb karbonlábnyommal rendelkeznek, mint a szegényebb országok, mivel a gazdag emberek megengedhetik maguknak, hogy több árut vásároljanak, többet utazzanak és más olyan tevékenységeket végezzenek, amelyek kibocsátást generálnak.

A magas jövedelmű országok egy főre jutó szén-dioxid-kibocsátása 2020-ban 29-szer nagyobb volt, mint az alacsony jövedelmű országok kibocsátása – mutatják a Világbank adatai.

“És itt van egy nagyon furcsa dolog,” – mondja Igor Csudov, a cikk írója:
“Ha a Világgazdasági Fórum vezetése csökkenteni akarná a gazdag országok kibocsátását, megérteném, hogy remélik, hogy a népességcsökkentés a gazdasági teljesítmény csökkenéséhez vezet. Az erkölcsi következményektől eltekintve egyszerű matematika, hogy a kevesebb ember kevesebb ételt fogyaszt, kevesebb autó gurul az utakon, és így tovább.” Azonban valami egészen más történik! Miközben a helyben született bennszülöttek populációja már nem szaporodik a népesség fenntartásához szükséges szinten, az új bevándorlás felgyorsul. A születések egyre nagyobb részét teszi ki!
Miközben Nagy-Britanniában csökken a születések száma, a Nagy-Britannián kívülről bevándorolt szülők gyermekeinek aránya rekordot döntött.

A tavaly született gyermekek majdnem egyharmadát az Egyesült Királyságon kívül született anyák hozták világra. Az Egyesült Királyságon kívül született nők születéseinek száma 3,600-ra nőtt az előző évhez képest, és az összes születés 30,3% -át teszi ki. Az előző csúcs 29,3% volt 2020-ban.

Ha az apát is beleszámítjuk, a tavaly született gyermekek több mint egyharmadának legalább egy külföldön született szülője volt. Londonban ez a szám kétharmad volt.

Ez a fejlemény nincs összhangban a nagy fogyasztású országok népességének csökkentésével, aminek a WEF-professzor örvendezik. Önsorsrontónak tűnik ünnepelni a születések csökkentését, miközben felerősítjük az új bevándorlók érkezését, akik keményen dolgoznak azért, hogy jól éljenek, sokat fogyasztanak, sok gyermeket vállaljanak és megvalósítsák a “brit álmot”.

[Közzétevő: A cikkíró Csudov – valószínűleg a drákói angol cenzúra jogszabályok miatt – itt nem mer világosan fogalmazni. Nem a Nagy-Britanniában és külföldön született szülőanyák között van a törésvonal, hanem a fehér angol anyák és az ezen kívüliek halmaza között. Amely halmazban ott vannak a színes, de Nagy-Britanniában született anyák, a bevándoroltak, elsősorban színesek, kisebb arányban fehérek (általában Kelet-Európaiak) És ezt a mérőszámot tekintve még siralmasabb a helyzet – nem csak Nagy-Britanniában, hanem egész Nyugat-Európában. És ha az eddigiek szerint alakulnak a dolgok, akkor néhány évtizedes késéssel Magyarországon is ugyanezekkel a kérdésekkel kell szembenéznünk, ahol már épp elég gondot jelent legnagyobb kisebbségünk.

És a dolgok jelenlegi állása szerint nincs megoldás, recept a helyzet kezelésére. Nyugat-Európában semmiképp, Kelet-Európában még reménykedhetünk, várhatjuk a csodát, csak történik majd valami. De sok időnk nincs.]

Igor Csudov tovább: Azonban, bár a bevándorlókkal ugyanúgy szimpatizálok, mint az őslakosokkal, nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy Harper professzor és a WEF olyan következetlenséget mutat a kinyilvánított célok és a tettek között, amelyet nem tudok könnyen megmagyarázni.

Ezt a következetlenséget nem igazán tudom megérteni: Az új bevándorlók ugyanannyit akarnak fogyasztani, mint az őslakosok. Miért ösztönözzük a szegény országokból a gazdag országokba irányuló bevándorlást, ha a cél a szén-dioxid- és egyéb kibocsátások csökkentése, ami a gazdag országok népességének csökkenése miatt következne be?

Segítsen megérteni ezt a rejtélyt! Lemaradtunk valamiről? Mit akarnak valójában?

Itt végződik Igor Csudov írása. Amit csak avval szeretnénk kiegészíteni, hogy a média finom marketingmódszerekkel ösztönzi a nyugat-európai fehér asszonyokat, ne szüljenek gyereket, mert evvel is az éghajlatot védik. A hölgyek közül többen vevők erre, a média pedig pozitív példaként állítja őket a fogyasztók elé erősítve evvel is az agymosást.

Ami pedig a nagy IQ-tesztet illeti: Az elmúlt három év megmutatta, hogy a vírushisztéria, oltáskényszer egy óriási átverés volt, számos halálesetet és súlyos mellékhatást okozva. Ez csak annak számára nem világos, aki nem akarja ezt látni. A küszöbön áll a hisztéria újabb felvonása. És semmi rálátásunk nincs rá, az „új variánsok” elleni „oltóanyagok” mennyivel lesznek mérgezőbbek, esetleg országokra, régiókra lebontva. Volt már rá példa. Az egyetlen, amit tehetünk: Kézzel-lábbal tiltakozni minden korlátozás, elsősorban a (rendes engedélyezési eljárással továbbra sem rendelkező) kovid-oltások ellen. Minél többen rész veszünk benne, annál hatásosabb lesz.

Minden egybevetve: Háború folyik a fehér nemzetek ellen.

A frontok:

1, A fehér nemzetek által lakott országok elárasztása színesekkel, ennek sokszor pozitív kicsengésű nevet adva, mint pl. sokszínűség, sokrétűség, stb.

2, Klímahisztéria az ismert gazdaságpusztító következményeivel

3, Vírushisztéria – egészségkárosító következményeivel.

Lehet itt az egyes részterületekre koncentrálni, de a legcélravezetőbb, ha szembenézünk az egyáltalán nem biztató tényekkel: többfrontos háborúban állunk.

2023. augusztus
Közzéteszi a források alapján:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük