Az USA tagállamai függesszék fel öt évre az mRNS vakcinákat

– követeli Daniel Horowitz, a Conservative Review (Konzervatív Szemle) újságírója.

Jelenleg nincs élő személy a Földön, aki figyelmen kívül hagyhatná az mRNS COVID injekciók veszélyeit. Ahelyett, hogy kivonták volna őket a forgalomból, és azonnal kivizsgálták volna, hogy ki mit és mikor tudott, ugyanazok a vállalatok most az FDA-nál kérelmezik, hogy további mRNS injekciókat dobhassanak piacra. Minden (USA) megyei és állami egészségügyi hivatal készségesen támogatni fogja őket, és minden gyermekorvos reklámozni fogja, amíg minden újszülött karjában nem döfik a szurikat. Az mRNS influenza- és RS-vírus oltások már a küszöbön vannak, és ha az államok nem állítanak jogi akadályokat a forgalomba hozataluk elé, akkor valószínűleg még nagyobb kárt okozhatnak, mint a COVID-oltások, ha ez egyáltalán lehetséges.

A Moderna annyira szemtelen és szégyentelen, hogy még akkor is, amikor milliók szenvednek az első mRNS oltástól, a vállalat bejelenti, hogy az új, RS-vírusok elleni mRNS oltása … kapaszkodjunk meg… 84%-os hatékonyságú. Nos, a COVID injekció alapján, amelyről azt mondták, hogy az első naptól kezdve 94%-os hatékonyságú, de valójában mostanra már negatív hatékonysággal küszködnek, csak elképzelni tudjuk, hogy mennyire lehet “biztonságos és hatékony” egy olyan oltás, amelyet “csak” 84%-os hatékonysággal hirdetnek.

Albert Bourla, a Pfizer vezére azt is bejelentette, hogy a vállalat júniusban vagy júliusban piacra dob egy mRNS influenza elleni oltást, majd valamikor az év folyamán egy másik, mRNS-platformon alapuló, koronavírus/influenza kombinált oltást.
Miután a Moderna kiszivárogtatta saját házon belüli vizsgálatának legjobb eredményeit (természetesen nem volt szükség harmadik féltől származó vizsgálatokra), Stephane Bancel, a vállalat vezérigazgatója a CNBC-nek elmondta Davosban, hogy a vállalat képes volt az RS-vírusok elleni vakcina klinikai vizsgálatának mindhárom fázisát mindössze egy év alatt befejezni (a hat-nyolc év helyett), és most gyorsított jóváhagyást fog kérni az FDA-tól, hogy a vakcina jövő ősszel már a piacon legyen. Szép folytatása annak a beismerésnek, hogy a vállalat már dolgozott a COVID-on, még mielőtt a vírusnak neve lett volna.

Vegyük figyelembe, hogy az RS-vírus vakcina volt az 1960-as években a sikertelen vakcina szinonimája, és a gyógyszeripar 55 éve képtelen hatékony oltóanyagot előállítani. Mégis azt akarják elhitetni, hogy a cég valamilyen varázslatos módon képes volt feltörni a kódot, és természetesen nem fogja megismételni azokat a problémákat, amelyeket a COVID oltás idézett elő. Elgondolkodott már valaki azon, hogy egy olyan cég, amely nyolc évig egyetlen terméket sem tudott piacra dobni, hogyan válhatott hirtelen a valaha volt legnagyobb világjárvány főszereplőjévé, majd hirtelen kirukkolt több mint egy tucat mRNS-termékkel?
Nos, miután megfejtettük a kérdést, hogy a Moderna hogyan tudott a jelek szerint 2016-ban egy rákgyógyszerben egy olyan DNS-szekvenciát szabadalmaztatni, amelyet 4 évvel később fognak a kovid-vírus részeként azonosítani, talán rájövünk a siker titkára.


Egyébként 11 hónappal azután, hogy Maria Bartiromo megkérdezte Bancelt arról, hogy a Moderna szabadalmaztatta a szekvenciát, még mindig nem válaszolt nekünk a nagy véletlen okáról. Amit tudunk, az az, hogy egy cég, amely úgy tűnik, jobban meg tudja állapítani a jövőt, mint egy bibliai próféta, most azt állítja, hogy több járvány lesz, és világossá teszi, hogy most már minden kontinensen van mRNS-gyártása.

Még mielőtt az RNS-platformról beszélnénk, fel kell ismernünk, hogy az RS-vírusok a legrosszabb jelöltek még egy hagyományos vakcina számára is. Az egyik dolog, amit mindannyiunknak meg kellett volna figyelnünk a COVID oltásokból, hogy a gyorsan fejlődő RNS-vírusok hajlamosak a mutációra, és az oltások által stimulált antitestválaszok nem tűnnek megfelelő válasznak a légúti vírusok számára. Ez az oka annak, hogy még a CDC is elismeri, hogy az influenza elleni védőoltás tavaly csak 16%-ban volt hatékony, ami elgondolkodtat minket, hogy a valós szám a negatív tartományban van-e. A nem optimális antitestek vagy az antitestosztályok nem megfelelő illeszkedése immunbehatást (immune imprinting)[1] hozhat létre, és lehetővé teszi, hogy a szervezet vagy jobban tolerálja a vírust, vagy trójai falóként szolgáljon a vírus felerősítésére, ami a régi, sikertelen RS-vírusok elleni oltással is megtörtént.
Az 1967-es RS-vakcina teljes katasztrófa volt, és a klinikai vizsgálatban részt vevő csecsemők és kisgyermekek 80%-ának kórházi kezelését eredményezte. A Philadelphiai Gyermekkórház a honlapján elmagyarázza, hogy az RS-vírusok elleni oltás tankönyvi példája volt annak, hogy a félresikerült antitestek antitestfüggő betegség felerősödést eredményeznek, amelynek során <az antitestek “trójai falóként” működnek, lehetővé téve a kórokozónak, hogy bejusson a sejtekbe és megnehezítse az immunválaszt>.
“A klinikai vizsgálatokban azoknál a gyermekeknél, akik megkapták a vakcinát, nagyobb valószínűséggel alakult ki tüdőgyulladás vagy haltak meg tüdőgyulladásban az RS-vírus fertőzést követően” – áll a neves gyermekkórház honlapján. “Ennek a megállapításnak az eredményeképpen a vakcinakísérleteket leállították, és a vakcinát soha nem nyújtották be jóváhagyásra, illetve nem hozták nyilvánosságra.”
Tényleg azt kell hinnünk, hogy a Moderna hirtelen megfejtette az ADE megelőzésének kódját, miután a COVID injekció ugyanígy súlyosabb vírusfertőzést okozott?

Most térjünk rá az mRNS platformra. Bár igaz, hogy a COVID injekciókkal kapcsolatos problémák nagy része a tüskefehérjéből ered, és ezért az oltás minden, a piacon lévő változata problémás, maga az mRNS technológia is veszélyes. Aminek ezen a ponton bárki számára magától értetődőnek kellene lennie a meglehetősen korán megjelent szakirodalom alapján, az az, hogy a szervezetet kódoló mRNS-nek nincs lekapcsolása vagy modulátora. Tehát még ha nem is kódolja testünket arra, hogy valami olyan károsat termeljen, mint egy patogén tüske;

Nincs lehetőség annak biztosítására, hogy az mRNS ne menjen végig az egész szervezeten, és ne termelje ezt a fehérjét, szövetet vagy kódot korlátlan ideig és ismeretlen mennyiségben.
Nincs olyan anyag, ami korlátlan mennyiségben, bármely helyen és korlátlan ideig hasznos szervezetünknek.

Rögzítsük ezt, még mielőtt az mRNS-t szállító lipid nanorészecskék gyulladáskeltő természetével, az autoimmun és allergiás reakciókat okozó polietilénglikol burkolattal és számos más, a még soha megfelelően nem tanulmányozott részterülettel kapcsolatos kérdésekre összpontosítanánk. Aztán természetesen létezik számos olyan tanulmány is, amely az mRNS DNS-é történő fordított átíródásának (reverse transcribing) jelentős kockázatát jelzi:

Nem kellene-e végérvényesen kizárnunk az ezekben a cikkekben felvetett – a DNS-átírással kapcsolatos – aggályokat, mielőtt a következő mRNS-vakcina fejlesztést nyolc évről egy évre lerövidítenénk?

Így, eltekintve a halálos betegek célzott terápiáitól, az mRNS nyilvánvalóan nem érett meg a főműsoridőre, és be kell tiltani, mert a rendszer nyilvánvalóan nem fogja magát szabályozni. Az oltás szektává vált, amelyben nincs minősítés, körültekintés, moduláció vagy kiegyensúlyozott racionális gondolkodás. Ahogy Mike Ryan ír orvos, aki az Egészségügyi Világszervezet egészségügyi vészhelyzeti programjának ügyvezető igazgatója, nemrégiben mondta: “Az oltás önmagunk védelméről szól, de eredendően önzetlen cselekedet is – azért oltjuk be magunkat, hogy egy immuncsoport részévé váljunk, amely aztán megvédi azokat, akiket nem lehet beoltani”. Ezért elég nyilvánvaló, hogy az RS-vírusok elleni oltásokkal még a COVID oltásoknál is erősebb szektás áhítattal fogják megcélozni a gyerekeket.

Mindenki tudja, hogy a csecsemők érzékenyebbek az RS-vírusokra és az influenzára, mint a COVID-ra. A cégek teljes erőbedobással fognak nyomást gyakorolni, hogy minden csecsemő megkapja ezt az oltást. A kötelezővé tétel megakadályozása nem elég jó. Több mint elegendő információval rendelkezünk annak bizonyítására, hogy ezek az oltások veszélyesek, és még nem érettek meg a széleskörű alkalmazásra. Minden államnak meg kell tiltania saját egészségügyi minisztériumának, hogy megvásárolja, népszerűsítse, ajánlja vagy forgalmazza ezeket az oltásokat. Továbbá minden államnak szüksége van egy különböző álláspontokat képviselő tagokból álló bizottságra, amely az FDA árnyékbástyájaként saját ajánlásokat fogalmaz meg, hasonlóan ahhoz, amit Ron DeSantis kormányzó hozott létre Dr. Joe Ladapo vezetésével.
A legtöbb republikánus hajlandó rettenthetetlenül harcolni az abortusz ellen, még akkor is, ha ez politikailag népszerűtlen. Az mRNS injekciók azonban olyanok, mint a kényszerített abortusz, mert abban a pillanatban, hogy engedélyezik, még ha nem is kötelezően, nincsenek meg a széleskörű tájékoztatás feltételei, így a beleegyezést a szülők hiányos információk alapján fogják megadni. A gyanútlan szülőkre, terhes nőkre és időseket nyomást fognak gyakorolni. És még mindig nem tudjuk, milyen mértékű a shedding, azaz az oltatlanok egészségkárosítása az oltottak által. Emellett egy 26 milliárd dolláros iparág erőteljes erőfeszítéseket tesz arra, hogy bejuttassa az mRNS-vakcinákat a marhahús-ellátásba.

A legfontosabb, hogy egyik oldalon az USA szövetségi államok védőernyőt teremtsenek a szövetségi gyógyszeripari kísérletekkel szemben, a képviselőház republikánusainak kötelessége, hogy hatályon kívül helyezzék a gyógyszeripar jogi mentességét a felelősség alól. Ez a legjobb módja annak, hogy az oltóanyagok biztonságosak legyenek, és hogy a bíróságon felderíthessük a visszaéléseket. E reformok hiányában továbbra is kísérletezni fognak gyermekeinkkel. És mit érdekli őket, ha számtalan élet elveszik, vagy súlyos egészségkárosodást szenved? Egyszerűen csak előállítják az mRNS-t, hogy az mRNS oltások okozta károsodásokat újabb mRNS-oltásokkal kúrálják, ahogyan már tervezik az mRNS kúrát a szívrohamra!

[1] Immun imprinting, immun behatás: Azt a tendenciát írja le, hogy a beoltott vagy gyógyult személyek immunrendszere hajlamos antitesteket képezni a vírus ellen, amellyel először érintkezett (azaz a SARS-CoV-2 vad típusa ellen), amikor másodszor is kapcsolatba kerül egy enyhén módosított vírussal (például omikronnal).
Az új változat elleni védekezés így nem lehet teljes. Wang ugyanis ki tudta mutatni, hogy a BA.2-vel és különösen a BA.5-tel való áttöréses fertőzés után jelentősen korlátozott antitestválasz alakult ki, amelyben különösen a nem semlegesítő antitestek titerének növekedése volt megfigyelhető.

A jövőben ez az egyoldalú immunvédelem elősegítheti olyan új változatok áttörését, amelyek pontosan ezeket a réseket használják ki. Wang kísérletei szerint 5 további mutáció elegendő lehet ahhoz, hogy a BA.5-ből vagy a B.2.75-ből egy új variáns alakuljon ki, amely teljesen kikerülheti a korábbi betegségek (szintén a BA.5 esetében) vagy a védőoltások (szintén az új kétértékű vakcinák) által nyújtott immunvédelmet. Forrás: SARS-CoV-2: Nachfolger von BA.5 gesucht (aerzteblatt.de)

2023. január
Daniel Horowitznek a Conservative Review-ben megjelent írását fordította
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük