Német orvosszövetség: Legkésőbb 2022 márciusában be kellett volna tiltani a génmódosító oltásokat

Honlapunkon többször hangot adtunk annak, hogy a német orvosok arányaikban  tisztességesebben, karakánabbul viszonyulnak a kovidhisztériához, mint magyar pályatársaik. Ezt erősíti meg mai írásunk is.

A “Hippokratészi Eskü” nevű német orvosszövetség a génmódosító oltóanyagok azonnali betiltását, valamint a mellékhatások eltussolásában főszerepet játszó személyek bűnügyi felelősségre vonását követeli.

Az orvosi kamara január 18-i sajtóközleményében  azt kifogásolja, hogy a nyilvánosságot szándékosan dezinformálják és tudatlanságban tartják.

“A «Hippokratészi Eskü» (ÄBVHE) orvosi egyesület, amely az orvosi etika helyreállítását tűzte ki célul, elítéli a Robert Koch Intézet és a Paul Ehrlich Intézet súlyos visszaéléseit és rossz döntéseit a korona-oltás mellékhatásainak regisztrálásával és kezelésével kapcsolatban. Az orvosi kamara az oltások azonnali leállítását követeli, valamint büntetőjogi következményeket a politikusok és mások számára, akik az oltások kezdete óta megtévesztették a lakosságot, kísérleti oltásokra kényszerítették őket, elhallgatták az oltások mellékhatásait, illetve megakadályozták azok nyilvánosságra hozatalát.”

Az orvosi kamara szerint bizonyíthatóan sokkal több mellékhatás van, mint amennyit a Paul Ehrlich Intézet nyilvánosságra hozott. Ezt – állítása szerint – legkésőbb 2021 januárja óta bizonyítják a Betegbiztosító Pénztárak Szövetségi Egyesülete, valamint más országok más szövetségeinek számlázási adatai. Az adatok azt is kimutatták, hogy az oltások kezdete óta ijesztő és folyamatosan növekvő többlethalálozás tapasztalható, ami csakis magával az oltással magyarázható. A BKK ProVita leveléről a Paul Ehrlich Intézet felé a mellékhatások riasztó mértékéről, valamint a levelet megfogalmazó Andreas Schöfbeck BKKK elnökségi tag meghurcolásáról majd kirúgásáról honlapunk is beszámolt.

Már 2021 januárjában kiderült a vállalati betegségbiztosító pénztárak, valamint az amerikai hadsereg számviteli adataiból, hogy az “oltások” óta a betegségek mintegy 300 százalékkal gyakrabban (többek között szívinfarktus, rák, vetélés), sőt 1000 százalékkal gyakrabban (idegrendszeri esetek esetében) jelentkeztek. Az America One amerikai életbiztosító adatai szerint az USA-ban 40 százalékos többlethalálozási arányt regisztráltak a 18-64 évesek körében. Ezt nem lehetett logikusan megmagyarázni a “Covid-19” vagy más betegségekkel, hanem a “védőoltásokkal” kellett összefüggésbe hozni.

“Ahelyett, hogy azonnal leállították volna a világszerte folyó emberkísérletet az elégtelenül kutatott “vakcinákkal”, számos országban szisztematikusan megpróbálták elhallgatni ezt az információt, és hagyni, hogy a lakosság tovább szaladjon a végzetébe.”

A Pfizer bizonyíthatóan befolyást gyakorolt a Twitterre, hogy elnyomja a fontos tudományos tényeket és vitaanyagokat. Annak ellenére, hogy a fertőzésvédelmi törvény értelmében a Betegbiztosító Pénztárak Szövetségi Egyesületének (Kassenärztliche Bundesvereinigung) törvényi kötelessége, hogy számviteli adatait haladéktalanul a Paul Ehrlich Intézet (PEI) rendelkezésére bocsássa, még mindig nem továbbította azokat a PEI-nek.

Ezeket csak 2022. december 12-én hozták nyilvánosságra egy sajtótájékoztatón, miután Martin Sichert, a német Bundestag tagja az információszabadságról szóló törvény alapján kérelmet nyújtott be. A Paul Ehrlich Intézet a mai napig nem kérte a KBV számviteli adatait; mintha ez a törvény nem is létezne.

Az orvosok szövetsége kijelenti: Az állami hatóságok, a PEI és az RKI még mindig nem tettek eleget hivatalos kötelezettségüknek, hogy értékeljék a számviteli adatokat e módosított RNS-injekciók kockázatai tekintetében. Így megszegték a törvényt.

Annak ellenére, hogy a gyártók 2021 májusában nem nyilvános levelekben (ún. Rote-Hand-Briefe) tájékoztatást adtak a hirtelen halálesetekről és vérzésekről, az állami hatóságok ezeket a kockázati jelzéseket sem követték a szükséges sürgősséggel, és figyelmen kívül hagyták a számos tétel szennyezettségéről és az immunrendszerre gyakorolt negatív hatásokról szóló fontos kockázati információkat. Ezeket tudóscsoportok bocsátották rendelkezésükre.

Ezen túlmenően nem továbbították a kormánynak az RKI DIVI[1] intenzív ellátási nyilvántartásából származó, több alkalommal egyértelműen felismerhető egyéb kockázati információkat, valamint a hivatalos statisztikai adatokból (Destatis) származó, a többlethalálozásra vonatkozó információkat, és nem követték nyomon a felismerhető információkat. A BKK ProVita Betegbiztosító Pénztár vezetője, Walter Redl is igyekezett titokban tartani a számviteli adatokat a sok oltási mellékhatásról “a politikai súrlódások elkerülése érdekében” – ahogy maga Redl írta, mintha fontosabb lenne az oltásokba vetett “tévhit” támogatása, mint emberek millióinak megvédése testük és lelkük felesleges károsításától.

Az orvosszövetség szerint az embereknek joguk van tudni a géninjekciók magas kockázatairól, amelyek a számlázási adatokból is kiderülnek, és amelyekbe  – egyre fokozódó manipulációval – kényszerítették őket.

“Legkésőbb akkor, 2022 márciusában ki kellett volna vonni ezeket az “oltásokat” a forgalomból, mert a kódolt oltási mellékhatások tizenegyszer gyakoribbak voltak, mint a PEI jelentései. A 2021-es oltási év többlethalandósága a háború vége óta a legmagasabb volt, és nem magyarázható a Covid-19 halálozással. Ehelyett éppen akkoriban egy általános oltási kötelezettségről is szó volt.”

A sajtóközlemény szerint ezeket az adatokat még fontosabb lett volna nyilvánosan megvitatni. Az orvosi kamara ezzel kapcsolatban a Transition News által közzétett cikkre hivatkozik, amely a védőoltások mellékhatásainak eltussolásáról szól. Ezeknek a génmódosító injekcióknak a használata kezdettől fogva emberkísérlet volt, mivel a feltételes engedélyezés idején a kutatások nem voltak elégségesek, és sem az időseket, de különösen az egyéb betegségekben szenvedőket sem vették figyelembe.

Maga Lothar Wieler, az RKI vezetője még 2020 decemberében, a hiányosan kutatott géninjekciók feltételes jóváhagyása előtt követelte, hogy a mellékhatásokat alaposan és alaposan vizsgálják meg. Az állami hatóságok PEI és RKI ilyen intézkedéseiről azonban semmi sem ismert. Ehelyett a hatóságok teljesen homályban hagyták a lakosságot ezekről a tényekről.

Még ennél is pusztítóbb az a tény, hogy az állam és a média teljesen félretájékoztatta az embereket a “vakcinák” biztonságosságáról és hatékonyságáról. Biztonságosnak és hatékonynak mutatták be őket, még akkor is, amikor a mellékhatásokról és halálesetekről szóló tények már nyilvánosságra kerültek.

“Sokan – megtévesztve ettől – a vesztükbe rohantak. A Nürnbergi Kódex szerint tilos az emberkísérletekben való részvételre való kényszerítés, például munkahely elvesztésével vagy társadalmi kirekesztéssel.”

Az orvosszövetség emlékeztet arra, hogy bizonyított a védőoltások ijesztő mellékhatásairól szóló információk közzétételének szándékos és tudatos elhallgatása, például a BKK ProVita esete, valamint a Twitter manipulálása a Pfizer által. Időközben vádat emeltek a BKK főnöke, Walter Redl ellen is  testi sértésben való bűnrészesség miatt.

“A KBV (Betegbiztosítók Szövetsége) 2021-es hivatalos adatai már régen megmutatták, hogy az oltás mellékhatásai milyen végzetesek voltak és végzetesek azóta is emberek milliói számára, mert nincs más hihető magyarázat a hirtelen szívhalál, a rák, az autoimmun betegségek és a neurológiai rendellenességek, a vetélések, valamint a gyorsan előrehaladó demenciák drámai növekedésére”.

Ráadásul a folyamatosan növekvő többlethalandóságot csakis ezzel lehet hihetően magyarázni, különösen mivel az a második, harmadik és negyedik oltás bevezetése után emelkedett meredeken. Az újabb kísérletek, amelyek az oltások megkezdése óta 2022 októberében, novemberében és decemberében bekövetkezett rendkívüli többlethalálozást az influenzajárványra akarják fogni, ugyanolyan valószínűtlenek, mint az a kísérlet, hogy a 2022 októberében bekövetkezett többlethalálozást a nyári hőhullámnak tulajdonítsák.

A KBV kísérletei, hogy saját adatait “véletlenszerűnek” és a védőoltásokkal való ok-okozati összefüggés nélkülinek tüntesse fel, túlságosan is átlátszóak. Ezek az adatok inkább azt mutatják, hogy az oltás kezdete óta masszívan megnőtt a betegek száma olyan diagnózisokkal, amelyek jellemzően e géninjekciók mellékhatásaiként váltak ismertté. Az orvosi kamara szerint az adatok titkosítása azt szolgálja, hogy a nyilvánosság ne tudja meg, mit tettek velük a kísérleti géninjekciókkal.

Ezeket a génmanipuláló injekciókat kezdetben csak génterápiaként vizsgálták. Csak egy ügyes marketingfogásnak – az oltás definíciójának előzetes megváltoztatásának, valamint e technológia kiterjesztésének – volt köszönhető, hogy ezeket “oltásoknak” lehetett nyilvánítani. A “védőoltások” önmagukban nagy bizalmat élveznek a lakosság körében. Soha nem tesztelték a fertőzés elleni védettségüket, de nem is védtek a fertőzés ellen, azaz soha nem voltak képesek megfékezni a világjárvány terjedését. A Pfizer vezetői ezt megerősítették az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnek. A Pfizer és az AstraZeneca képviselői 2022. október 12-én az Európai Parlamentben tartott meghallgatáson ezt megerősítették.

“Mindazonáltal ezeket a géninjekciókat óriási mértékben reklámozták a fertőzés elleni állítólagos védelmükkel, “hogy a gyerekek ne fertőzzék meg a nagymamáikat”, és hogy “szolidaritási cselekedet, ha valaki beoltatja magát, hogy ne fertőzzön meg másokat”. Az oltatlan embereket rágalmazták és kiközösítették, mint állítólag veszélyes embereket. Más szóval, a lakosságnak a kezdetektől fogva hazudtak erről is, hogy világszerte milliószor és milliárdszor kényszerítsék az embereket ezekre a rendkívül veszélyes géninjekciókra.”

Forrás:

Ärztlicher Berufsverband Hippokratischer Eid: Öffentlichkeit sollte gezielt desinformiert und unwissend gehalten werden in Bezug auf die hohe Zahl der Corona- Impfnebenwirkungen. 

Mindezek után csak egy kérdésünk marad:

Lesz-e erő a magyar politikai osztályban, a magyar médiák munkatársaiban, a médiáknak naponta nyilatkozó megmondóemberekben, és nem utolsósorban a magyar orvosokban, hogy egy, a német orvosokéhoz hasonló közleményben helyre tegyék az elmúlt három év összes hazugságát, és nagyon hosszú időre – legalábbis addig, míg független, pártatlan klinikai vizsgálatok nem adnak megnyugtató válaszokat a nyitott kérdésekre – betiltsák a védőoltásoknak nevezett, valójába nulla gyógyító hatással de igen súlyos mellékhatásokkal járó mRNS-vakcinákat?

[1]DIVI: Deutsche Interdisziplinäre Vereinigung für Intensiv- und Notfallmedizin Német Intenzív- és Sürgősségi Betegellátási Inderdiszciplináris Egyesület

2023. január
A forrás alapján közzéteszi:
Király József

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük