Hogyan hozzunk létre pandémiát? Útmutató négy egyszerű lépésben.

Sasha Latypova itt megjelent írásának fordítása.

Hiszi még valaki, hogy a kovid valódi vírusos járvány volt? Vagy egyáltalán járvány?  Ha 4 évnyi színjáték után még mindig azt hiszed, hogy járvány volt, idióta vagy. Az adatok egyértelműek, hogy nem volt járvány, és az USA kormánya (Trump) kb. 40 kínai eset alapján hirdetett “közegészségügyi vészhelyzetet” anélkül, hogy bármilyen jelentős bizonyíték lett volna a valós megbetegedésre vagy gazdasági hatásra. Az USA szövetségi államainak kormányzói a semmi alapján hirdettek közegészségügyi vészhelyzetet. Ohióban 3 kovid megbetegedés volt az alapja az egész állam leállításának. Ez azért fordulhatott elő, mert a közegészségügyi vészhelyzet kihirdetése a törvény szerint nem igényel bizonyítékot a vészhelyzet fennállására. Egyetlen nem megválasztott bürokrata véleménye elegendő.

Az amerikai kormány ezután hatalmas összegekkel támogatta a  kovid megbetegedések megállapítását a hamis PCR-rel, és hogy a kórházakban remdesivir + gépi lélegeztetés protokollokkal gyilkoljanak embereket, miközben megtagadják a korai hatékony kezelést, erőltette továbbá bárminek kovid-esetté történő nyilvánítását a hamis PCR-rel, beleértve a halálos autóbaleseteket és a fegyveres gyilkosságokat is. Coquin de Chien és John Beaudoin honlapja nagyszerű forrása a “pandémiának” nevezett csalás-gyilkossági esemény megismeréséhez. [1]

Pandémiák egyáltalán nem léteznek. A természetben nem lehetségesek. Ha lehetségesek lennének, nem lennénk itt. De már hallom is a kérdést: a pestis? A himlő? A kolera? A válasz: ezek a betegségek a higiénia hiányával, a zsúfoltsággal, a fertőző betegségek patkányok és bolhák általi terjesztésével, az ivóvizet szennyező emberi és állati hulladékkal kapcsolatos betegségek. Amint ezeket a problémákat kezelik, a járványok megszűnnek létezni. És ezek a betegségek amúgy sem okoztak soha globális járványokat. A “spanyolnátha” szintén hamis világjárvány volt, egy olyan narratíva, amelyet valószínűleg évtizedekkel később találtak ki. [Közzétevő ezt nem így látja. Lehet, hogy eltúlozták utólag, de a korabeli sajtó tanúsága szerint komoly világjárvány volt.]

Pandémiákat ugyancsak nem lehet létrehozni “tudománnyal” és az úgynevezett “gain-of-function” kutatás révén, ami többnyire  szoftveres bűvészkedéssel megtámogatott nevetséges kísérleteket jelent, melyek során löttyöket készítenek a szó szoros értelmében ürüléket vegyi anyagokkal keverve, ahogyan azt az előző cikkemben tárgyaltam. Igen, a mérgező vegyi anyagok és az ürülék okozhatnak mérgezést, de ez magától nem terjed. Természetesen ezeket a laboratóriumokat be kellene zárni, mint pénzkidobást és helyi egészségügyi kockázatot (főleg a laborokban dolgozókra nézve).

Hálás köszönet Meryl Nassnak, hogy rámutatott erre a fontos adatra, amelyet a Lancet publikált:

Egy új tanulmány szerint 2000 és 2021 között 309 laboratóriumi fertőzés, 16 kórokozó laboratóriumi kiszabadulás, valamint több haláleset történt. Forrás: Bulletin of the Atomic Scientists.

Szerintem a Lancet az adatokkal pánikot akart kelteni, csak éppen ellenkező hatást vált ki. A cikk kórokozók világszerte 51 esetben történt “kiszabadulásáról” számol be (főként Észak-Amerikában és Kínában működő) laboratóriumokból. Emellett a CDC évente körülbelül 200 ilyen “kiszabadulást” regisztrál az USA-ban (tehát a Lancet tanulmánya erősen alulbecsüli ezeket a potenciálisan apokaliptikus eseményeket). Ennyi veszélyes kórokozó veszélyes kiszivárgása évente! Nemde minden héten világvégét jelentő katasztrófáknak kellene bekövetkezniük?

A Lancet szerint semmi ilyesmi nem történt… 8 haláleset volt (maguk a laboratóriumi dolgozók voltak az áldozatok), és sok “expozíció”. (Ez utóbbi egy fikció a közegészségügyben, hogy igazolják a politikai disszidensek és mások véletlenszerű karanténtáborokba zárását). Volt egy eset Kínában, ahol 10.000 ember kapott bakteriális fertőzést. Oké, ez is rossz, de lehúzta a redőnyt Kína emiatt? Törölte Európa és az USA emiatt az összes Kínából érkező járatot? Hogy lehet, hogy ilyen hatalmas “járvány” esetén semmit nem vitt át a légiközlekedés és nem ölte meg a fél világot? Ne feledjük, hogy a kovid esetében az egész világot lezárták kb. 40 eset után!

Miért történik a világjárvány csak a WHO parancsára, amikor látszólag rengeteg lehetőség van a laboratóriumi szivárgásokra? És csak azután, hogy az összes kulcsfontosságú ország többször is gyakorolta ezeket a járványokat az előzetes számítógépes gyakorlatokon?

Eddig minden világjárványt a katonai-ipari globalista összeesküvés hamisított meg (számos tudatos és akaratlan résztvevővel).

[Forrásunkban itt egy beágyazott videobeszélgetés következik RF Kennedyvel, ezt nem tudjuk ide átvenni.]

Sajnálom, RF Kennedy jr. úr, annak ellenére, hogy Ön középutasnak akar tűnni azzal, hogy egy hazugságot egy többségében igaz állítással együtt szerepeltet, a kovid “világjárvány” is hamisítvány volt, ugyanazzal az alap forgatókönyvvel, szereplőkkel és finanszírozással.
Mi a világjárvány forgatókönyve? 

Halljuk első kézből. Itt van a Védelmi Minisztérium showmanje, James Giordano. Ő nem igazi tudós, az ő szakmája a kattintásvadász tudományos propaganda terjesztése.

Ebben a 2017-es videóban “Neurotechnológia a nemzetvédelemben” címmel azt magyarázza el, hogyan lehet négy egyszerű lépésben világjárványt hamisítani.

1. lépés: Mérgezzünk meg néhány embert néhány különböző földrajzi helyen (“sentinel esetek”) egy olyan gyógyszerrel (kémiai toxin vagy biotoxin), amelynek “rendkívül súlyos”  hatása van központi idegrendszerre.  [Nem mondtam már, hogy a “kovid” egy szintetikus toxin?] [2]
2. lépés: Tegyünk úgy, mintha “ez egy CRISPR Cas9-cel [3] módosított vírus” lenne (James evvel azt akarja mondani,  – “hoppá, felejtsd el, amit 45 másodperccel ezelőtt mondtam neked a toxinról. Én valójában egy biotechnológiával módosított GOF (Gain-of-function) vírusra gondolok!!!”

3. lépés: Használd az “IGAZI VÍRUST” – az internetet! Terjeszd a közösségi médiában, hogy mindenki megfertőződött egy “rendkívül halálos kórokozóval”, amelynek “tünetmentes, prodromális hatásai” vannak – szorongás, álmatlanság és aggodalom. Amikor aggódsz – ezek a jelei annak, hogy “halálos, tünetmentes fertőzésed” van. Minden sínen van! Hitesd el, hogy kezdő egyetemi hallgatók valahol egy garázsban elszabadították a biofegyvert. Vagy “kiszivárgott” a vuhani BSL4-es létesítményből (ez ijesztőbben hangzik, nem?), és eljutott hozzád egészen Iowáig. Higgyétek el!!!

4. lépés: Minden hipochonder és “aggódni vágyó” rohan az orvosához, és elárasztja a kórházak sürgősségi osztályait. Hurrá! Most már elkaphatjuk őket a hamis PCR-remdesivir-lélegeztetőgép protokollal! És mindezt “kovid”-nak hívhatjuk!

PS. Extra szórakozásként játsszon egy játékot a CDC-vel az üzenetek összezavarásával és a tagadással. Ez megmagyarázza Fauci 2020 elején történt maszkokkal kapcsolatos pálfordulását!

De mindehhez szükségünk van egy “0. fokozatra”, ami szükséges ahhoz, hogy ez a terv valóban működjön – ez a tömegek folyamatos agymosása, az agyuk programozása, hogy néhány kulcsszóra kiszámítható módon reagáljanak.
Most pedig halljuk a terepmunkást, az igazi gyakorlati embert. Itt van történetünk főhőse, Michael Callahan, a CIA ügynök, akinek a fedőneve “fertőző betegségek orvosa”, és aki nagyon világosan elmagyarázza a munkáját. Az ő feladata, hogy jóslatokat készítsen arról, hogy milyen világjárványt okozó vírusok fognak “elkerülhetetlenül felbukkanni” (kacsintás, kacsintás), majd szinte azonnal “vakcinákat” készítsen ellenük. Szerintem egyértelmű, hogy ő sem igazi tudós, hanem afféle “próféta”.

Egy kapcsolódó bejegyzésben a gépezet másik kabarészínészéről beszéltem, akinek repertoárjába tartozik az is, hogy fertőző betegségekkel foglalkozó orvosnak adja ki magát – Matt Hepburn ezredes, aki a TED-en evangelizálta a tömeget:

“Pandémiára való felkészültség” – a kormányzat védelmi svindlije

Ismerje meg Matt Hepburn ezredest, aki 2020-ban a Védelmi Minisztérium Enabling Technologies nevű programját vezeti. Az Enabling Technologies gyorsan fejleszt új vakcinákat és kezeléseket a jövőbeli (!) fertőző betegségek kihívásai ellen. Matt meg tudja jósolni a jövőt, és “meg tudja Önt attól védeni”.

Ez a szélhámosság annyira jövedelmező, hogy lassan abba is belefáradnak, hogy neveket találjanak ki a hamis “új vírusoknak” és a hamis járványoknak, és egyszerűen átváltanak “X betegségre” –  itt és itt.

Íme, egy új törvényjavaslat a Kongresszusban:
és


És unom már ismételgetni, hogy mennyire nagy hülyeség “megjósolni” a létfontosságú járványokat, különösen az “ismeretlen, de halálos természetűeket”, ezért utalok erre a jó kis írásra, amelyben elmagyarázzák ezt az ostobaságot.

Az X-akták: A következő Plandemia alapjai

“Nem tudjuk, mi az, vagy mikor fog lecsapni, de biztosak vagyunk benne, hogy ez a még fel nem fedezett betegség extra halálos lesz”, és más ázsiai dolgok, amelyeket az emberek valószínűleg elhisznek.

Az én saját értékelésem szerint, az X betegség azt jelenti – hogy a gépezet továbbra is tervezi a vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris fegyverek egyre nagyobb mértékű és változatosabb alkalmazását a lakosság ellen. Ezek nemzetközileg tiltott tevékenységek, amelyeket az amerikai kormány és más kormányok bűnözői úgy folytatnak, hogy “egészségügyi eseményeknek” és “felkészültségnek” nevezik át őket. Veszélyes ez? Igen, csakúgy, mint bármely terrorista cselekmény. Azonban valóban felkészülhetünk a “felkészültségükre” azáltal, hogy eloszlatjuk a mutálódó, láthatatlan, önterjesztő baromságok hamis félelem-narratíváit, és éberek maradunk, használjuk józan eszünket, nem támaszkodunk gyilkos “egészségügyi ellátásukra”, és segítünk egymásnak.

Hivatkozások:

[1] Ugye emlékszünk még:
Müller Cecília egy gyönge pillanatában beismerte, hogy a Covid-halottaknak nevezettek 97 %-a olyan súlyos alapbetegségekben szenvedett, amelyekben épp úgy meghaltak volna Covid nélkül is. Az olaszországi helyzet kapcsán a bloomberg azt állapította meg, hogy a halottak 99 %-a szenvedett olyan súlyos, krónikus alapbetegségben, amely a Covid nélkül is halálhoz vezetett volna.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says

[2] Közzétevő saját szubjektív, nem reprezentatív tapasztalatai alapján úgy látja, ugyan óriási volt a szuggesztió, a befolyásolás, a médiahírverés, a szándékos zűrzavarkeltés, a fejetlenség az egészségügyben 2020-21-ben, máskor szóra sem érdemes influenzás megbetegedések halálos kórrá történő avanzsálása, nem lehet azonban teljes mértékben kizárni a szerző által itt vázolt szándékos mérgezést, megbetegítést Európában, és így Magyarországon sem. Néhány ritka eset ezerszeres, villámgyors világgá kürtölése már elég volt a narratíva bebetonozásához.

[3] CRISPR – Wikipédia (wikipedia.org)

2024. február
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük