Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult…

… hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.

– írta Radnóti Miklós 1944 májusában.

Nos, legvadabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy pontosan ide jutott a művelt Nyugat 2020-ban, vad (kovid) kényszerképzetek nyomán öregek iparszerű gyilkolását előírva, mindezt gyógyításnak, kórházi kezelésnek nevezve.

Az alábbiakban közreadjuk a slaynews írását a brit  National Health Service (NHS) kiszivárgott dokumentumairól.

Nagy horderejű dokumentumok szivárogtak ki, amelyek azt mutatják, hogy az egészségügyi személyzetet arra utasították, hogy eutanáziával segítsék halálba azokat a betegeket, akiket kórházba szállítottak, és COVID-19-tesztjük pozitív volt.

A hivatalos dokumentumok az Egyesült Királyság államilag finanszírozott Nemzeti Egészségügyi Szolgálatától (NHS) szivárogtak ki. A dokumentumok tovább erősítik a Slay News korábbi jelentését, amely szerint a betegeket elaltatták a „kovid-halálozások” számának növelése érdekében.

Ahogy a Slay News beszámolt róla, nyilvánvalóak a bizonyítékok, hogy idős emberek tízezreit gyilkolták meg a halálozási arány növelése érdekében.

A gyilkosságokat midazolam injekcióval hajtották végre. Haláluk okaként ezután a „kovidot” nevezték meg, avval a céllal, hogy az emberekkel elhitessék, milyen halálos veszélyt jelent a vírus. A jelentés adatait Craig Kelly ausztrál politikus, az Egyesült Ausztrália Párt (United Australia Party) pártigazgatója hozta nyilvánosságra.

A jelentés a brit kormány hivatalos adataira támaszkodik a halálozási arányokról és az okokról.

Kelly szerint a betegeket elaltatták, hogy növeljék a „kovid-halálozás” számát, és fokozzák a lakosság félelmét, hogy elfogadtassák a bezárásokat és az oltásokat.

Az adatok nyilvánosságra hozásának alkalmával Kelly kijelentette, hogy az „az évszázad bűncselekményét” leplezi le.

„Ezeket a haláleseteket azután hamisan a kovid számlájára írták, ami az alapja volt azoknak az általános félelemkampányoknak, amelyekre hivatkozva elrendelték a lezárásokat (beleértve a gyermekek bezárását is), kötelezték a lakosságot, vessék alá magukat egy újszerű, kísérleti orvosi beavatkozásnak, amely nulla hosszú távú biztonsági adattal rendelkezett”. – mondta Kelly  az X (twitter) bejegyzésében (link lejjebb) a nyilvánosságra került adatokat ismertetve.

„Eközben egy szűk csoport, amely a tömeges injekciók szükségességét szorgalmazta, milliárdokat keresett.

„Ez a dokumentum azt mutatja, hogy az Egyesült Királyságban tévesen a COVID-19-nek tulajdonított halálozási csúcs 2020 áprilisában nem a SARS-CoV-2 vírusnak, hanem a midazolam injekciók széles körű használatának köszönhető. A midazolam alkalmazási számai 2020-ra vonatkoztatva nagyon erősen korrelálnak a többlethalálozásokkal (90 százalék feletti együttható) Anglia minden régiójában.

“A midazolam széles körű és tartós használata az Egyesült Királyságban a szisztematikus emberölés politikájának lehetőségére utal.”

Most újabb bizonyítékok jelentek meg, melyek megerősítik, hogy az egészségügyi személyzetet e rettenetes program részeként utasították a halálos midazolam injekció beadására a betegeknek.

A midazolam súlyos vagy életveszélyes légzési problémákat okozhat. A tünetek közé tartozik a gyönge, lelassult vagy átmenetileg leálló légzés. Ez maradandó agysérüléshez vagy halálhoz vezethet.

Az Egyesült Királyságban a szabályozó hatóságok előírják, hogy a midazolamot csak olyan kórházban vagy orvosi rendelőben szabad beadni, amely rendelkezik a szív és a tüdő monitorozásához, valamint az életmentő orvosi kezelés gyors biztosításához szükséges felszereléssel, ha a “beteg” légzése lelassul vagy leáll.

A gyógyszert (mérget) azonban – jogszabályellenes módon – használják a palliatív ellátásban az Egyesült Királyságban.

A midazolam nem szerepel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által a palliatív ellátáshoz nélkülözhetetlen gyógyszerek listáján, és rendkívül óvatosan kell alkalmazni idős betegeknél is. Ennek ellenére egészségügyi tisztviselők több milliárd dollár értékű midazolamot rendeltek 2020 márciusában a járvány kitörése miatt.

Akkoriban az NHS megtagadta az idősek és a kiszolgáltatott személyek kezelését.

Ehelyett időskori [nálunk elfekvő osztálynak nevezett] gondozásba helyezték őket, ami abból állt, hogy megvonták a gyógyszereiket, megfosztották őket élelemtől és víztől, és telepumpálták őket midazolammal és morfiummal, amíg éhen és kiszáradásban meg nem haltak.

Halálukat a „kovid” által okozott halálnak rögzítették. A bizonyítékok arra utalnak, hogy a midazolamot több tízezer ember életének idő előtti kioltására használták az Egyesült Királyságban.

A nyilvánossággal azonban azt közölték, hogy ezek az emberek a kovid miatt haltak meg.

Ez jól látható a midazolam kórházon kívüli felírására vonatkozó adatokból, amelyek egybeesnek az Egyesült Királyságban tapasztalható, bármilyen okból bekövetkezett halálesetek és a COVID-19 okozta halálesetek hullámaival.

Az Amnesty International és a CQC jelentések azt is megállapították, hogy az idősotthonokban az áldozatok vagy családtagjaik tájékoztatása nélkül alkalmazták a “Do Not Resuscitate (DNS)” = Ne próbálkozz az újraélesztéssel” utasításokat.

A súlyos kovid esetek tüdőgyulladást és a vele járó légzési elégtelenséget jelentenek. Ezért a tipikus tünetek közé tartozik a légszomj, köhögés, gyengeség és láz. Azt is közölték velünk, hogy azoknál az embereknél, akik súlyosbodó légzési elégtelenségben szenvednek, és akik nem jutnak intenzív ellátáshoz, akut légzési distressz szindróma alakul ki súlyos légszomjjal.

Ennek ellenére az NHS munkatársai a „ Covid-19-ben szenvedő betegek tüneti kezelésére szolgáló klinikai útmutatóban” azt közlik, hogy a kovid-19 tüneteinek enyhítésére a szokásosnál erősebb adag morfiumot és midazolamot kell adni .

Az Egyesült Államok Nemzeti Orvostudományi Könyvtárában található midazolam gyógyszercímkéjén egyértelműen  szerepel:

„A midazolam-hidrokloridot soha nem szabad az adagolás egyedi meghatározása nélkül használni. A kezdeti intravénás adag szedálásra felnőtt betegeknél akár 1 mg is lehet, de normál egészséges felnőtteknél nem haladhatja meg a 2,5 mg-ot. Idősebb (60 év feletti) vagy legyengült betegeknél alacsonyabb dózisok szükségesek.”

Mindazonáltal az NHS személyzetét felszólították, hogy minden kovid-betegnél növeljék a midazolam adagját, ha „tartós szorongásban vagy izgatottságban” szenvednek. [Közzétevő: Azaz, ha a beteg próbál küzdeni életéért, a személyzet nyugtassa le – végleg.]

Soha nem utasították őket arra, hogy a beteg kora vagy gyengesége alapján egyéni dózisokat alakítsanak ki.

A  figyelmeztető címke azt írja, hogy „a légzésgyöngeség, a légúti elzáródás vagy az apnoe veszélye nagyobb idős betegeknél és krónikus betegségben szenvedőknél vagy csökkent tüdőtartalékban szenvedőknél, és mivel ezeknél a betegeknél a csúcshatás hosszabb ideig tarthat, az adagoknak kisebbnek kell lenniük, és lassabban kell őket beadni.

Talán az NHS munkatársai is tudták ezt, de  a nekik adott klinikai útmutatóban közölték velük, hogy aggodalmaik „nem helyénvalóak”.
A kiszivárgott bizalmas NHS-dokumentumok egyértelműen azt mutatják, hogy a pandémiára reagálva az idősektől és a kiszolgáltatottaktól meg kell tagadni a kezelést, és az életük végórája felé kellett őket irányítani.

bizonyítékok, hogy ezt a gyakorlatban végre is hajtották, egyértelműek.

Itt végződik Frank Bergman írása. Megjegyezzük, hogy Olaszországból és Franciaországból is érkeztek hírek 2020-ban kényszereutanáziáról.

Közzétevőnek ezek után három kérdése marad.

1, Voltak hasonló szervezett gyilkolási akciók más országokban is, vagy mindez csak Nagy-Britanniára korlátozódott?

A nemzetiszocialista Németországban 1939 és 1941 között több tízezer, gyógyíthatatlan vagy súlyos elmebetegségben szenvedő személyt gyilkoltak meg ezekre átalakított intézményekben (Aktion Reinhardt, T4 akció). Az akciót orvosok felügyelték, ők adták ki a szakvéleményt, amely alapján döntöttek az érintett gyógyíthatatlan beteg eutanizálásáról. Az akciót Clemens Galen katolikus és Theophil Wurm evangélikus püspökök tiltakozására, illetve a lakosság körében terjedő hírek, és az ezt követő nyugtalanság hatására 1941. augusztusában leállították.
A Nürnbergi Pert követő első perben (Orvosper) ezen gyilkosságok miatt 20 orvost fogtak perbe, hetet közülük halálra ítéltek és kivégeztek.

A nürnbergi orvosper vádlottjai.

Forrás

2, Kerül-e sor felelősségre vonásra valaha is az itt leírtak miatt?

3, Mi a helyzet Magyarországgal? Rendeltek-e 2020-ban a szokásosnál nagyobb mennyiségben nyugtatókat?

2024. március
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. A témához tartozhat néhány román nyelvű írás, még 2021-ből:
    Nagy dózisú nyugtatókkal ölték a betegeket a szebeni kórházban:
    https://www.activenews.ro/stiri/ORORILE-si-CRIMELE-dintr-un-Spital-Covid-din-Romania.-Si-eu-AM-OMORAT-OAMENI-Spovedania-unui-cadru-medical-din-Spitalul-Judetean-Sibiu.-UPDATE-Dosar-Penal.-Conducerea-spitalului-recunoaste-397-de-pacienti-din-570-internati-la-ATI-au-murit-165618

    Túlzottan megnövekedett morfium és más nyugtató fogyás az aradi kórházban
    https://www.national.ro/news/ancheta-la-un-spital-din-tara-dupa-ce-s-a-sesizat-un-consum-neobisnuit-de-mare-de-morfina-si-alte-substante-stupefiante-725483.html/

    Ezek hatása ugyanott:
    https://www.national.ro/coronavirus/apar-dovezile-bolnavii-covid-tranchilizati-cu-doze-uriase-de-morfina-725566.html/

    Az első ügyészségi exhumálás Aradon, amikoris kiderült, hogy a covidosnak jelentett haláleset nem volt covidos
    https://www.activenews.ro/stiri/Cazul-revoltator-de-la-Arad-s-a-adeverit-femeia-decedata-de-Covid-si-deshumata-la-cererea-familiei-NU-A-AVUT-COVID-Protocolul-a-ucis-o-Ziaristii-au-avut-dreptate-187815

    Romániában indultak vizsgálatok más helyeken is hasonló ügyben, konkrét eredményről nem olvastam.
    Ahogyan írása végén említette:
    Mi a helyzet Magyarországon?- én is kiváncsian várom a választ erre a kérdésre, mint általában nálunk minden a legnagyobb rendben volt és van.
    “Egy következmények nélküli ország”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük