A Robert Koch Intézet 2020-as jegyzőkönyveinek további tanulságai

Előző bejegyzésünkben összefoglaltuk a német Robert Koch Intézet 2020-as jegyzőkönyveinek legfontosabb megállapításait, melyek bizonyítják, semmi nem indokolta pandémia vészhelyzet kihirdetését, mindez az egészségügyi minisztérium utasítására történt, a teljesen átlagos influenzahelyzet ismeretében, nyilván avval a céllal, hogy a lakosságot pszichésen készítsék fel a génmódosító oltások kötelező felvételére. Utólag visszatekintve látjuk, ez – az egy év múlva érkező oltások minden áron történő elfogadtatása – volt az egyetlen célja az összes hiszterizáló intézkedésnek, lezárásoknak, maszk-kényszernek, bevásárlások idősávos engedélyezésének, iskola, óvoda és munkahelybezárásoknak, közlekedés, utazás súlyos korlátozásának.
A mintegy 2500 oldalnyi jegyzőkönyveket részben feketével lefestve kellett bírósági döntés nyomán az intézetnek a Multipolar részére átadni. A Multipolar folytatja a pereskedést, szeretné elérni, hogy a nyilvánosság ismerje meg a lefestett részleteket is.

Mai alkalommal további részleteket idézünk és kommentálunk a Multipolar Magazin által közzétett RKI aktákból Uwe Froschauer (Wassersäge) elemzése alapján.

Lothar Wieler állatorvos, az RKI vezetője, 2020. március 17-én szűkszavú bejelentést tett, mely szerint az intézet megváltoztatta a német lakosság egészségi állapotára vonatkozó kockázatértékelést, és azt mostantól magasnak minősíti. Ezt a koronavírus esetszámok dinamikus növekedésével indokolta. 2020 márciusában az esetek száma a tesztek megháromszorozódásával arányosan megháromszorozódott. Ki gondolta volna?! Ennek ellenére 2020 mérsékelt év volt a halálozás szempontjából.

2020. március 22-én megkezdődtek az abszolút értelmetlen lezárások. A kockázatértékelés ezen változása, amely 2020. február végén még mindig alacsony vagy közepes volt, radikálisan megváltoztatta a németországi emberek életét a következő néhány évre. Az RKI által azonosított veszély alapján a politikusok a szabadság drasztikus korlátozása mellett döntöttek, mint például a napközi otthonok, iskolák, éttermek, üzletek, sportlétesítmények, templomok, és hasonlók bezárása. Az igazságszolgáltatás buzgón segített, mivel a bíróságok az összes korona-intézkedést, jogosnak ítélték, pontosan erre a kockázatértékelésre hivatkozva. Az érintettek által az intézkedések ellen indított pereket ugyancsak az RKI kockázatértékelésére hivatkozva utasították el  – amely úgymond a koronavírus-időszak aranystandardjává vált Németországban.

Az RKI jegyzőkönyvek tartalmának legfontosabb megállapításai

Az RKI óva intette a politikusokat a pánikkeltéstől, az oltatlanok kizárásától, az iskolák bezárásától stb. A hatalomtól megrészegült politikusokat mindez nem érdekelte.

Stefan Hockertz professzor a következőkben foglalta össze ezeket az eredményeket a “Dr. Stefan Hockertz professzor; Valódi tudomány” című telegram-csatornájában:

Az RKI-fájlok összefoglalása:

1. A Covid-19 nem veszélyesebb, mint az influenza.

2. A kockázat átsorolása mérsékeltről súlyosra, ami egyet jelentett a pandémiahelyzet kihirdetésével, egyetlen külső (egészségügyi minisztériumi) szereplő kérésére történt.

3. Nem volt tudományos alapja a maszk-kötelezések elrendelésének (még az FFP2 maszknak sem).

4. Az aeroszolok nem játszanak jelentős szerepet.

5. Köztudott volt, hogy a lezárások veszélyesebbek, mint maga a koronajárvány.

6. Nincs bizonyíték az mRNS génterápia (oltás) védőhatására.

7. Az ok nélküli tesztelés az igen magas hamis pozitív teszteredmények miatt félrevezető következtetésekhez vezet.

9. Nincs tünetmentes átvitel.

10. A bizonyítékokon, szakpolitikai okokon alapuló valós kockázatértékelést megtiltották.

11. A 30-nál magasabb Ct értékekkel nyert eredmények kizárják a fertőzést (PCR-teszt).

12. A “Diamond Princess” kohorsz tanulmány ismert volt, de figyelmen kívül hagyták.

13. Az előfordulási küszöbértékeket (35, illetve 50) Jens Spahn egészségügyi miniszter és Helge Braun kancellári hivatalvezető (mindkettő CDU) önkényesen határozta meg.

14. A szükséges tünetek (láz) törlése az esetszámok mesterségesen magas szinten tartása érdekében.

Jelen bejegyzés szerzője, Uwe Froschauer az alábbi kommentárokat fűzi Stefan Hockertz pontjaihoz:

1. A Covid-19 nem veszélyesebb, mint az influenza.

Kommentár:
Az alábbi ábra bizonyítja: az influenzát átnevezték kovidnak.

Forrás: https://de.statista.com/infografik/13040/woechentliche-influenzafaelle-in-deutschland/

A számok magukért beszélnek. A kovid-csalás most már tényleg nem lehet nyilvánvalóbb, még a korona-hívők számára sem. [Közzétevő tapasztalata: Amikor szembesítette a kovid-hívőt evvel az ábrával, na mi volt a reakció? Belátta az illető, hogy szimplán átnevezték az influenzát kovidnak? Egy frászt. Azt kezdte magyarázni, hogy a maszkoknak és lezárásoknak hála ennyire lementek az influenzás esetek. És hogy a kovid esetek miért nem mentek le a maszkok és lezárások hatására? Hát mert az egy TELJESEN új vírus, és nem volt még meg a természetes immunitás. Ez volt az a pont, amikor föladtam. Rögeszmésekkel, szektásokkal nem lehet véleményt cserélni.]

2. A kockázat átsorolása mérsékeltről súlyosra, ami egyet jelentett a pandémiahelyzet kihirdetésével, egyetlen külső (egészségügyi minisztériumi) szereplő kérésére történt.

Kommentár:

(A videóban Stefan Homburg, a hannoveri Leibniz Egyetem orvosprofesszora kommentálja az RKI szóban forgó, mint utólag kiderült, szakmaiatlan, és felsőbb nyomásra meghozott döntését, és annak végzetes következményeit.)

A COVID-19 válságstáb 2020.3.16-i ülésének jegyzőkönyve. “Csak szolgálati használatra!
a, 12 halálesetről van tudomásunk. A sajtó már a 13-ikról is tudósít.
b, A kórokozóról nincsenek ismereteink.
c, Aktuális kockázatértékelés
Előkészítjük az új kockázatértékelést. Ezt akkor hozzuk nyilvánosságra, amikor XY (név lefestve) erre jelt ad.”

 

3. Nem volt tudományos alapja a maszk-kötelezések elrendelésének (még az FFP2 maszknak sem).

Az RKI újszerű koronavírus bizottság 2020. január 11-i ülésének jegyzőkönyve. “A maszkok kötelezésének nincsenek bizonyítékokon nyugvó alapjai.
Célszerű volna egy offenzív kommunikáció, hogy megértessük, miért nem ajánlja az RKI a maszkkényszert.
Az ellenérveket a dokumentumban világosan kifejtettük. Nincs bizonyíték az FFP2 maszkok kötelezésére a munkavédelmi vonatkozásokon túl. Ezt a közvélemény számára is hozzáférhetővé kellene tenni.”

Kommentár:
Az olyan szakértők, mint Sucharit Bhakdi, már a kezdetektől fogva bebizonyították a maszkok értelmetlenségét. Az FFP2 maszkok ugyanolyan hatásúak, mintha homokot akarnánk szállítani egy Aldi bevásárlókocsival. A maszkok nem az egészséget szolgálták, hanem a kormány iránti engedelmesség jelképét, és a másként gondolkodók szájkosarát. Az etosz azt jelenti, hogy azt tesszük, amit helyesnek tartunk és amit a lelkiismeretünkkel igazolhatunk. Az engedelmesség azt jelenti, hogy azt tesszük, amit mondanak, függetlenül attól, hogy az helyes-e. Így keletkeznek a rémtettek.

5. Köztudott volt, hogy a lezárások veszélyesebbek, mint maga a koronajárvány.

Kommentár:

(Zölddel kiemelve:) “A lezárások következményei részben súlyosabbak, mint magának a COVID-nak a következményei.”

[Közzétevő: A lezárások negatív hatásairól az alábbi bejegyzés 14-16 pontjaiban olvashatunk: A kovid valódi története – 40 tény, amit mindenkinek ismernie kell]

12. A “Diamond Princess” kohorsz tanulmány ismert volt, de figyelmen kívül hagyták.

Kommentár:
A “Diamond Princess” tengerjáró hajón Japánban egészségügyi vészhelyzetet kreáltak. Azt katasztrofális módon kezelték, amelynek során több mint 3700 utast és a személyzetet 17 napra karantén alá vontak. A fertőzöttek [helyesen: tesztpozitívok] száma ez idő alatt a kezdeti 10-ről 705-re emelkedett, és hat (később 7 további) ember meghalt.

[Közzétevő: A Diamond Princess üdülőhajó karantén alá helyezésének egy célja volt: hogy ország-világ előtt bizonyítsák az új influenzavírus veszélyességét, és hogy az embereknek nincs ellene védettsége. Bár a média ezt kommunikálta, a valóságban a tények pont az ellenkezőjét bizonyították.
Röviden a számok:
3711 utas
3618 teszt
696 pozitív teszt, ebből
286 személynél influenzás tünetek
13 halott, kivétel nélkül idős, 70 és 80 év fölöttiek. Hogy a gépezetnek semmiféle aggályai nem voltak, ha idős embereket kellett láb alól eltenni a kovidvírus veszélyességének igazolására, többször tematizáltuk, legutóbb itt. A Diamond Princess kovidpandémia boszorkánymesterei még az USA járványügyi hivatal, a CDC munkatársait sem voltak hajlandók a hajóra engedni. Zavarta volna őket, ha be nem avatott személyek figyelik ügyködésüket. Forrás itt.]

Az RKI kockázatértékelésére vonatkozó döntéseikkel a bíróságok gyakorlatilag szabad kezet adtak a politikusoknak a politikai önkényre.
A Szövetségi Alkotmánybíróság például előírta, hogy kijárási tilalmat vezethetnek be, iskolákat zárhatnak be, ha bizonyos előfordulási értékeket elérnek – teljesen függetlenül az egészségügyi helyzettől. A másként gondolkodók kérelmét elutasították.
Egy másik döntésében a Szövetségi Alkotmánybíróság avval indokolta döntéseit, hogy az RKI és a Paul Ehrlich Intézet (PEI) is független intézmények. Ez az állásfoglalás vezetett például a létesítményhez kapcsolódó oltási kötelezettséghez és a katonák oltásához. Ténylegesen azonban úgy az RKI, mind a PEI az Egészségügyi Minisztériumnak, és így az Egészségügyi Miniszternek alárendelt hatóságok.
A 2021. január 8-án kelt jegyzőkönyv szerint “búcsút kell mondanunk a nyájimmunitás narratívájának (meséjének).

Indexek megállapítása, korlátozó intézkedések függővé tétele az indexektől: csak politikai nyomásra 

35 fertőzés 100 ezer lakosonként, mint további korlátozó intézkedések küszöbértéke? Szakmai indokok egy ilyen küszöbérték meghatározása ellen szólnak, de a szövetségi miniszterek ragaszkodnak hozzá. 

A német közvélemény úgy figyelte a heti esetszámok, új fertőzések, immunizáltak, oltottak, gyógyultak, elhunytak aktuális adatait, mintha ettől függött volna minden. Persze valójában nagyon is sok, a korlátozások mértéke, némi lélegzetvételnyi szabadság múlott az indexeken. Szépséghibájuk, hogy a számokat nem az intézetek állapították, meg, hanem ezek is politikai nyomásra születtek.

Ma a német sajtó tessék-lássék elhatárolódik a 2020-21-ben történtektől, és találkozhatunk ilyen megállapításokkal is:

Igen, a “kovidiótáknak”, az összeesküvést feltételezőknek, az oltáselleneseknek volt igazuk.

A most nyilvánosságra hozott dokumentumok bizonyítják:

Soha nem volt világjárvány, és hogy a koronadiktatúra csak a korona-hazugság és korona-csalás alapján volt lehetséges. Ha az RKI-nak bírósági ítélettel is el kellene távolítania a szerkesztéseket – amelyeket a Multipolar beperelt, és amelyeket már több politikus is követel –, akkor valószínűleg sok döntéshozó számára szorul a hurok, akik megpróbálták megőrizni helyüket és státuszukat. A társadalmi emlékezet számára viszont nagyon fontos lenne az egész komplexum feldolgozása és újraértékelése.

A félrevezetett, félrevezetett “kísérleti nyulak” csak most jönnek rá, hogy mit tett velük az elit és a politikusok, valamint a média és a tudományos prostituáltak. A Corona nem az egyetlen félelemkeltő bunkó. Ott van mellette a klímabunkó, és ne felejtsük el a “Putyinbunkót, mint a jelenleg népszerű eszközöket az emberek félelemszintjének fenntartására.

Froschauer bejegyzése ezután számos megállapítást idéz a főáramú sajtóból az elmúlt napokból. Ezek tenorja:

Igen, történtek hibák, de hát tévedni emberi dolog. De számos poltikus – elsősorban, de nem kizárólag az AfD soraiból – a történtek maradéktalan feldolgozását szeretné elérni.

Erről néhány link:

https://www.welt.de/politik/deutschland/article250737560/Corona-RKI-Protokolle-veroeffentlicht-Lauterbach-weist-Vorwurf-der-politischen-Einflussnahme-zurueck.html

https://www.faz.net/aktuell/politik/inland/rki-protokolle-zur-corona-pandemie-lauterbach-laesst-schwaerzungen-ueberpruefen-19618138.html

Standard kérdésünk mindezek után: SMINK?

Lesz-e valaha politikai erő a magyar porondon, amely kikényszeríti, vagy akár csak tematizálja a szembenézést a koronahisztéria idején elkövetett igen súlyos hibákkal? Az eddig történtek nem sok jóra engednek következtetni. Úgy tűnik, ma Magyarország a világ egyetlen állama, ahol a média mindent megtesz az emberek tudatlanságban tartására, azt sugallva, ami 2020-21-ben történt, az mind helyes volt. És bár parlamenti pártjaink éles szócsatákat vívnak sokszor nevetséges kérdésekről, lufikról, gumicsontokról, ha kovidról, klímáról van szó, tökéletes az egyetértés.
Természetesen a magyar sajtó is teszi a dolgát: hallgat. Miközben a világon szinte mindenütt kapargatják már a felszínt.
Nem valami fényes kilátások.

2024. április
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Remélhetünk valamit az ilyen vizsgálatoktól ?

    Német médiák falaznak a bünösnek. A lengyelek érdekből már visszaléptek.

    Ursprünglich hatte die Staatsanwaltschaft der belgischen Stadt Liège eine Untersuchung eingeleitet. Auslöser war eine Anzeige des örtlichen Impfkritikers Frédéric Baldan. Dieser Anzeige hatten sich die ungarische und zunächst auch die polnische Regierung angeschlossen; die aktuelle EU-freundliche polnische Regierung zog diese Unterstützung aber zurück.

    1)
    European prosecutors take over Belgian probe into Pfizergate
    https://www.politico.eu/article/pfizergate-covid-vaccine-scandal-european-prosecutors-eu-commission/

    2)
    Nachrichtensperre? Deutsche Medien berichten kaum über Ermittlungen gegen Ursula von der Leyen
    8 Apr. 2024 13:11 Uhr

    3)
    Europäische Staatsanwaltschaft ermittelt gegen von der Leyen
    1 Apr. 2024 20:48 Uhr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük