Hihetetlen botrány a Robert Koch Intézetnél: Nem volt alapja a 2020-as pandémiahisztériának

2020 első hónapjaiban az általános tömegőrület közepette néhányan megőriztük józanságunkat. Amikor mindenki az esetszámok rettenetes emelkedését tematizálta, a grafikonokat továbbrajzolva a csillagos égig, a térképen a világ összes országát vörössel befestve – hacsak nem jön gyorsan a megváltó oltás – nagyon bátortalanul csak annyit kérdeztünk, nem kellene arányba állítani az esetszámok növekedését a tesztelések számának növekedésével? Ez egy érettségi előtt álló gimnazista számára a könnyebb feladatok szintje. Dehát akkoriban már kérdezni, gondolkodni is megbocsáthatatlan vétek volt, és ennek stigmáját a mai napig hordozzuk. Mindenesetre senki nem jött még ide hozzánk, és mondott se beismerő, se relativizáló szavakat, hogy pl. lehet, hogy a propaganda kicsit túllőtt a célon.

Nem volt ez másképp Németországban sem, ahogy ezt jelen bejegyzésünk tanúsítja.

Forrás: RKI-Corona-Protokolle: Jeden Tag kommen neue Ungeheuerlichkeiten ans Licht – Ansage

A héten a “Multipolar Magazin” megkezdte a Robert Koch Intézet (RKI) válságstábja több mint 200 jegyzőkönyvének elemzését és közzétételét a 2020. január és 2021. április közötti időszakra vonatkozóan, amely több mint 1000 oldalas. A magazinnak bírósági úton sikerült elérnie a dokumentumok kiadását. Többségüket azonban szerkesztették (manipulálták), ami most egy újabb per tárgyát képezi. A dokumentumokból most már végérvényesen kiderül, hogy az RKI által 2020 márciusában végrehajtott szigorítás a kockázatértékelés “mérsékeltről” “magasra” történő emelése nem az intézet szakmai értékelésén alapult, hanem egy “politikai szereplő utasítására” – akinek a nevét szintén elsötétítették.[1] Ez a megnövelt kockázatértékelés volt valójában az alapja az összes koronakorlátozásnak és az ellenük indított perek bíróságok általi elutasításának.

A feltárt akták eddig elemzett, olvasható részeibe való betekintés szembeötlő módon mutatja a felelősök vakrepülését, akik nyilvánosan “életmentőként” és “a közegészségügy felsőbbrendű tudással felvértezett őreiként” tüntették fel magukat. Például az iskolabezárásokról 2020. március 10. és 18. között beszéltek – noha már akkor is tudták, hogy a gyerekek egyre kevésbé betegednek meg súlyosan, egyébként nem voltak pontos adatok a gyerekekről, és senki sem tudta, hogy milyen következményekkel járna, ha akár négy hétre is bezárnák az iskolákat. Végül az iskolák hónapokra bezártak – ahogy az üzletek, templomok és közintézmények is. A társadalmi és kulturális élet teljesen megbénult, az emberek elszigetelődtek, bezárkóztak és állandó félelemben éltek.

Az oltásokkal, maszkokkal és iskolabezárásokkal kapcsolatos kételyek figyelmen kívül hagyása

Március 25-én azonban kiderült, hogy a halálozási statisztikában gyerekek egyáltalán nem szerepelnek, és az elhunytak 68 százaléka 80 év feletti volt. Ennek ellenére továbbra is azt a mítoszt terjesztették, hogy a gyermekek nemcsak veszélyeztetettek, hanem még a vírus fő terjesztői is – holott a dokumentumokból egyértelműen kiderül, hogy már 2020. szeptember 21-én is tudták, hogy a felnőttek fertőzik a gyermekeket, és nem fordítva. Az RKI-n belül is jelentős kételyek merültek fel az oltásokkal, a maszkkötelezettséggel és más intézkedésekkel kapcsolatban – miközben kifelé éppen az ellenkezőjét hirdették, és azokat, akik nyilvánosan kifejezték ezeket a belső kételyeket, összeesküvőknek, bagatellizálóknak és tagadóknak bélyegezték. Lothar Wieler (“Az intézkedéseket soha nem szabad megkérdőjelezni!”) vezetésével az egészségügyi hatóság a politika, a média és a koronavírus-diktatúra globális haszonélvezőinek, például a Gates Alapítványnak és a vakcinagyártóknak a strómanjává vált.

A német felsőbbségtisztelet a legrosszabb időkre emlékeztető módon aktívan és túlbuzgón hozzájárult a kollektív neurózishoz: Több mint 150 vállalat bugyuta üzenetekkel bombázta vásárlóit – saját reklámszlogenjeiket módosítva -, mint például “Freude am Impfen = Örülünk az oltásnak” (BMW), “Wir lieben Impfen = Szeretjük az oltást” (Edeka), “Dann geh doch zum Impfen = Na menj az oltásodért!” (Netto), “Impfen lohnt sich = Az oltás megéri” (Lidl) vagy “Impfen – what else = Oltás – mi más?” (Nespresso). A baloldali profilneurotikus ikonok, mint például Luisa Neubauer Greta-epigon, milliomos csemete, propagandanarratíváikkal mindig a kovidhisztériát erősítették, és számukra még a bevezetett intézkedések sem mentek elég messzire. Teljes erőbedobással vettek részt “a szolidáris európai lezárások”  kampányban, hogy elérjék azt a teljesen nevetséges célt, hogy a koronafertőzéseket nullára szorítsák, és a reménytelenül kovidrögeszme-fertőzött virológus, Melanie Brinkmann “zero Covid” téveszméit totalitárius valósággá tegyék.

Kriminális balfogás

Az RKI totális kriminális szerepléséről, valamint az évek óta terjesztett hazugságokról és zaklatásokról szóló újabb leleplezések fényében, amelyek kivizsgálása és feldolgozása még korántsem fejeződött be, sokaknak ismét eszébe jut a brutális ellehetetlenítés ezen időszaka. Jellemzőek erre az ebben a tweetben szereplő kijelentések: “Valamivel több mint 18 millió emberrel bántak úgy, mint a mocsokkal, ha történetesen nem számítottak gyógyultnak!” – majd így folytatja: “Még mindig úgy él a fejemben az összes írásbeli vagy szóbeli kijelentés/kommentár, amit a nem oltott emberekkel szemben tettek, mintha tegnap lett volna. NEM álltam be a sorba, mert nem érdekelt, hogy valaki be van-e oltva vagy sem. Mindenkit úgy fogadtam el, ahogy volt, és nem kértem az oltási bizonyítványukat. Mindenkit szívesen láttam és látok. A szabályokat folyamatosan megkérdőjeleztem, és amit hallhattam, az minden színvonalat alulmúlt. De túl sokan lelkesen csatlakoztak – elvégre az «oltatlan» lett az új ellenség, akibe szabad volt belerúgni. Tömegpszichózis volt azoknak, akikben elültették a fecskendő utáni vágyat, mintha csak drogosok lettek volna. És akik nem csatlakoztak, azokat a G-szabályoknak köszönhetően tesztelésre kényszerítették, és akár a teszt megtagadása, akár egy (semmitmondó) pozitív eredmény kizárta az alanyt a társadalomból.[2]

Az emlékezetes tweet így folytatódik: “És a 2G+-nál még az oltott személy sem volt már elég jól beoltva. És még a tesztek sem voltak pontosak, ezt magam is megerősíthetem. Nekem több negatív teszt ellenére is volt koronám. Bár mindenki láthatta, hogy ez az oltás nem véd a fertőzéstől és a fertőzés átadásától, ezt bizonyosságként terjesztették, és mindenkit, aki nem vett részt benne, a lehető legrosszabb módon sértegettek, kizártak és megvetettek. Demokrácia és a jogállamiság már nem játszott szerepet, minden arról szólt, hogy keressünk valakit, akit hibáztathatunk, amikor valaki, aki már többször be volt oltva, mégis elkapta a koronavírust. És jaj annak, aki a mellékhatásokról beszélt – ők maguk az ördögök voltak…”.

Valójában plandémia volt

A szöveg a következő szavakkal zárul: “Nem, ezt soha nem tudom és nem fogom megbocsátani azoknak, akik ezt a szőnyeg alá akarják söpörni. Túl sok minden történt, és ugyanaz a cirkusz, ami egykor a koronavírus idején zajlott, most más területekre is kiterjed. A koronatagadó hirtelen klímatagadóvá vált. A téma megváltozott, a szakértők kicserélődtek, a (kritikátlan) követők, a lemmingek nagyrészt ugyanazok.” Ezekkel a mondatokkal a szóban forgó Twitter-felhasználó valószínűleg számtalan ember lelkéből beszél.

Csak remélni lehet, hogy a nyilvánosságra került RKI-akták és a valószínűsíthető további leleplezések végre elegendő nyilvános nyomást segítenek felépíteni a felelősök felelősségre vonásához – és hogy “Multipolar”-nak sikerül közzétenni azoknak a politikai instruktoroknak a nevét is, akik annak idején az RKI-nál keresztülvitték a valós, “mérsékelt” besorolású kockázatértékelés indokolatlan módosítását, ami a “járványt” valójában “plandémiává” változtatta. A valódi igazságszolgáltatás és a németországi koronavírus-szakadék jogi elszámoltatásának esélye azonban nagyon csekély, ahogy a tweet is megállapítja – egyrészt, mert az akkori elkövetők közül túl sokan még mindig hivatalban vannak, és szabotálják az átláthatóságot; másrészt pedig túl nagy a félelem, hogy az AfD-nek is hasznára válna a koronavírus-őrület valódi feldolgozása.
Itt végződik az ansage.org cikke.

A helyzet, ha lehet, még rosszabb Magyarországon. Az államgépezet a médiafogyasztó állampolgárok zömének jóváhagyásával pontosan ugyanezt a hamis és tudománytalan – esetszámnövekedésen alapuló – narratívát kényszerítette ránk, a tesztelések száma növekedésének figyelmen kívül hagyásával. Feldolgozásra, felelősségre vonásra semmi esélyt nem látunk, még arra sem, hogy a társadalom jogszabályi szinten építsen föl védekező mechanizmusokat, soha ne ismétlődhessen meg, hogy a média-politika-tudósok triumvirátusnak, amely mögött ott áll a gyógyszer- és oltóanyagipar, még egyszer eszébe jusson az országot a szakadék felé irányítani.

Hivatkozások:

[1] Bárki is volt az, aki leszólt a minisztériumból, a felelősséget az akkori egészségügyi miniszter, Jens Spahn (CDU) viseli.

[2] G1, G2, G3 szabályok: A közterületen tartózkodás bonyolult szabályai Németországban, Ausztriában, végső soron a lakosság gyötrésére, sanyargatására. Abszolút értelem, cél és logika nélkül.

 

2024. március
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

Add a Comment
  1. Jó lenne, ha ilyen vizsgálatok eredményeket is hoznának. Ellenben éppen most olvastam egy cikket, ami arra utal, hogy a német kormány ejnye bejnyével próbál kibújni a túlzott szigor felelősége alól, minimalizálva a covid alatt elkövetett hibákat.
    https://consentfactory.org/2024/03/15/mistakes-were-made/

    viszont Ausztráliában éppen most állítanak fel egy vizsgáló bizottságot a túlhalálozások ügyében
    https://www.europereloaded.com/breaking-australian-senate-establishes-formal-inquiry-into-excess-deaths/

    1. Reiner Füllmich dr 3 éve,az első bemutatkozásakor (amikor az emberiség elleni büntettnek nevezte a covidozást) éppen az RKI-t említette, mint hunyót, Cristian Drostent aki járványügyileg a PCR-el elindította és megalapozta az egész plandémiát.

      Azóta Füllmichet letartoztatták. Hátha az erőviszonyok annyira változnak, hogy majd tudja folytatni azt amit megkezdett.

      1. A Füllmich ügy zavaros. Kivett a közös kasszából, úgymond átmenetileg, amíg megjön a pénze valahonnan, aztán mit ad ég, nem jött meg a pénze. Evvel együtt én is sejtek koncepciós eljárást, ahogy őt csapdába csalták Mexikóban és Németországba szállították.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük