mRNS Oltóanyagok: Továbbra is riasztóak a halálozási adatok az idősek körében

Legutoljára 2021. január 19-én frissítettünk adatokat az oltásokkal járó mellékhatásokról és elhalálozásokról.
Azóta az alábbi adatokról szereztünk tudomást:
Nagy-Britannia

A Basingstoke-i Pemberley House idősek otthonában 24 személy, az ott lakók egyharmada januárban elhunyt. A helyi sajtó azt írja, hogy az idősek megkapták az oltás első adagját, de nyitva hagyják, hogy Pfizer vagy az AstraZeneca oltóanyagot kaptak-e. Nagy Britanniában mindkét oltóanyaggal oltanak.A Seagrave House otthonban (Corby, Northamptonshire) kilencen hunytak el januárban. Mindkét otthont az Avery Healthcare vállalkozás tartja fenn. A fenntartó munkatársai mélyen megrendültek a halálhírekre. “Együtt éreznek a családokkal és a barátokkal, akik hirtelen elvesztették szeretteiket. Továbbra is mindent megtesznek az ott lakók érdekében.”

A kormány, illetve az egészségügyi hatóságok úgy nyilatkoznak, hogy lehetséges, hogy az illető személyek már meg voltak fertőzve, de nem mutattak még tüneteket az első adag vakcina beadásánál. És nem bizonyított, hogy a Covid-19 volt a halál oka. [Közzétevő: Azaz megfordítják a 11 hónapos mantrát. Eddig automatikusan Covid-halottnak tekintettek mindenkit, akiből kimutatható volt a vírus, most pont az ellenkezőjét csinálják. Hiába gyanús az időbeli közelség az oltás és a halálesetek között, más halálokokat tolnak előtérbe.]

Hangsúlyozzák továbbá, hogy a vakcina csak az első adag után 2 héttel fejti ki hatását.

“Nem váratlan, mondja a MHRA képviselője, hogy a beoltottak az oltás után alapbetegségeikben illetve korukból kifolyólag meghalnak. De az oltás nem vezet halálhoz.”

Ennyi cinizmus láttán elfogynak a szavak, de úgy hiszem, bőven elég, amit az oltásrajongók, az oltást másokra kényszerítők mondanak maguktól. A legszomorúbb, hogy az általános hisztériában nem akad egy személy, aki azt mondja, izé, esetleg, talán, jobb lenne várni az oltással, amíg 100 % biztos, hogy az idősekben nem lappang a gyilkos kór.
Az eseteket széles körben ismerteti a brit sajtó, álljon itt példának
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9198345/24-elderly-residents-die-Hampshire-second-tragedy-Midlands-leaves-nine-dead.html

USA

Január 22-ig 9845 nem kívánatos eseményt, köztük 329 halálesetet jelentettek a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) rendszernek a Pfizer és Moderna mRNS oltások következtében. A halálesetek fele a 75 évesnél idősebb személyeket érintette. Tanulmányok figyelmeztetnek rá, hogy a bejelentés a VAERS rendszer felé önkéntes, és valószínűsíthető, hogy az esetek 99 %-át nem jelentik.

CDC: 329 Recorded Deaths So Far Following Experimental COVID mRNA Injections in the U.S.

A CDC szerint a haláleseteket nem az oltóanyagok okozták. A humansarefree cikke ismerteti Janet L. Moore egy 39 éves ápolónő esetét, aki minden betegség nélkül 48 órával az oltás után elhunyt.
Az ápolónőt munkaadója kényszerítette az oltás fölvételére.

39-Year-Old Nurse Aide Died ‘Within 48 Hours’ of Receiving Mandated COVID-19 Shot

Egy magát Jamesnek nevező férfi, aki ápolóként dolgozik egy idősek otthonában, 47 perces videójában azt állítja, hogy az idősek úgy hullanak oltás után, mint a legyek.
A fenntartó ugyanúgy nyilatkozik, mint a többi cég: a halál oka a Covid-19, amit egy szuperfertőző hozott be, nem pedig az oltás.

CNA Nursing Home Whistleblower: ‘Seniors Are DYING LIKE FLIES After COVID Injections!’


A videóból egy magyar feliratos 10 perces vágás itt elérhető. (Nem vagyok nagy rajongója a videóknak, sokkal szívesebben olvasom el ugyanazt az információt szövegként, de ezt végignéztem. )

Larry King talkshow moderátor legenda 87 évesen Covid fertőzéssel került kórházba. Jan. 20-án fia azt közölte, apja jól van, hamarosan kijön a kórházból, de előtte még megkapja a védőoltást. Január 23-án elhunyt. A hatóságok hallgatásba burkolóznak, csakugyan kapott-e oltást. De már eleve a szándék, lábadozófélben lévő betegnek védőoltást adni kísérleti vakcinával, gyilkossági (jobb esetben gondatlanságból elkövetett emberölési) szándékra utal.

Did Larry King Receive an Experimental COVID Shot Just Before His Death?

Gibraltár

A speciális geopolitikai helyzetű  Gibraltáron 30 ezren élnek, és az elmúlt évben 16 Covid-halottat regisztráltak. Az oltások (Pfizer) megkezdése után 10 napon belül 53-an, elsősorban 75 év feletti idősek haltak meg.

53 Dead in Gibraltar in 10 Days After Experimental Pfizer mRNA COVID Injections Startedhttps://www.expatica.com/es/uncategorized/gibraltar-reels-as-covid-deaths-quadruple-in-fortnight-150628/

Izrael

Csökken a nagyarányú oltások utáni kezdeti eufória.

12 ezer izraelit pozitívnak teszteltek az első Pfizer-oltás után, köztük 69 olyan személyt, akik már a második adagot is megkapták. Úgy tűnik, a beoltottak között pont akkora a tesztpotizívok aránya (2,6 %), mint az oltatlanok között. A Pfizer szerint az immunitás az első adag utáni 15. és 21. nap között ugrik föl 52-ről 89 %-ra, míg a 2. adag hozza meg az ígért 95 %-os védettséget.

12,400 Israelis Test Positive for Coronavirus After Experimental Pfizer COVID-19 Vaccine


https://www.haaretz.com/israel-news/thousands-of-israelis-tested-positive-for-coronavirus-after-first-vaccine-shot-1.9462478

Németország

Leverkusen, Idősek Otthona
December 28-án tesztelés. 47 idős és 15 ápoló tesztpozitív. December 30-án ennek ellenére tömeges oltás (150 fő),

Január 20-án a második dózis 11 főnek.
Január 31-ig 15 halott. Természetesen nem lehet minden halottat az oltások rovására írni. A rendkívüli magas szám azonban indokolttá teszi, hogy mindenütt felhagyjanak az ész nélküli oltásokkal és alaposan kivizsgálják a körülményeket, különösen az idősek számára várható veszélyeket, kockázatokat.
Nicht jede[r] geimpfte Tote im Pflegeheim ist an der Impfung verstorben › Corona Doks (corodok.de)

Markt Schwaben: 19 halott az első adag oltás után föllépő koronajárvány kitörése után (1.29)
Dessau-i Idősek otthona: Két idős elhunyt az első adag vakcina után (1.29.)
Bremerhaven Elisabeth Ház: 14 idős személy és hét ápoló fertőzött lett az első adag vakcinázás után (1.27.)

Két Kelet-Holsteini Otthon:
72 idős és ápoló lett tesztpozitív az első adag oltás után

Schwäbisch Gmünd Idősek Otthona: Több, mint 130 tesztpozitív, 13 halott

Koblenzer Senior-otthon: 65 tesztpozitív közvetlenül a második oltás tervezett időpontja előtt

És így tovább, és így tovább. Az esetek sokasága miatt egyszerűen nem lehet az összes oltás utáni fertőzést és halálesetet följegyezni. Akit érdekel, az alábbi linkeken minden németországi adatot megtalálhat:

https://www.corodok.de/zufaelle-iv/
https://www.corodok.de/zufaelle-iii/
https://www.corodok.de/zufaelle-ii/
https://www.corodok.de/zufaelle-i/

Feltételezhető, hogy az oltásoknak más országokban is ugyanilyen arányban vannak negatív következményei. Csak a hírzárlat egyelőre tökéletesen működik úgy az illető országokban, mint nálunk. Itthon ezerrel megy az oltás népszerűsítése. Több tudós állítja, hogy az oltással szerzett immunitás nagyobb hatású, mint a természetes immunitás. Mindezt úgy, hogy a teljesen újszerű genetikai oltóanyagok (a kínai kivételével az összes) csak sürgősségi, rendkívüli engedéllyel rendelkeznek. Emlékeztetünk: A mortalitási és letalitási adatok nem indokolták a sürgősségi engedélyezést. Ezeknek az oltóanyagoknak a hosszú távú hatásairól illetve mellékhatásairól nem állnak rendelkezésre adatok. Ha valaki evvel ellentétesen nyilatkozik (pl. Szlávik János 2021.02.02-én a Karc FM Rádió délelőtti műsorában), az csúsztat.

A celebek tapsikolnak, már alig várják az oltást, ha megkapták, csodajól érzik magukat, stb.

Az ábrát szemlélve e sorok szerzőjének véleménye: 70 éves életkor alatt fölösleges bármiféle vakcinázás, főleg az mRNS és vektor vakcinákkal, afölött pedig kockázatos. De ez egy szubjektív, nem orvosi vélemény. Aki jónak látja, oltassa be magát. Csak mindenki, akár a páciens, akár a hozzátartozó idősebb személyek esetében,  legyen tisztában a kockázatokkal. Amelyekről széles körű tájékoztatást adni kötelessége az oltást végző orvosnak, illetve az egészségügynek.

2021 február
Az interneten elérhető adatok alapján összeállította:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

6 hozzászólás

Add a Comment
 1. Ezen a honlapon osztják meg az emberek a tapasztalataikat Covid vakcinával kapcsolatban. Èrdemes olvasgatni, mielött valaki azt fontolgatná hogy beadatja magának a kisérleti mRNS oltást.

  https://prezi.com/i/byzl22mqwfaa/experiences-following-cvvaa/

 2. Brutális erősségű szenzációs – de egyelőre szerintem vitathatónak számító – hír jelent meg, annak kapcsán hogy zoónózis avagy laborból szabadult-e el a covid-vírus.

  Itt az eredeti, angol, 193 oldalas tanulmány
  Steven Carl Quay, MD, PhD: A Bayesian analysis concludes beyond a reasonable doubt that SARS-CoV-2 is not a natural zoonosis but instead is laboratory derived
  https://zenodo.org/record/4477081#.YB_dW_ko-JB

  Itt a Telex minapi hosszú cikke is a témában:
  https://telex.hu/koronavirus/2021/02/05/vegigment-a-magyar-neten-hogy-laborbol-szokott-el-a-koronavirus-de-az-uj-bizonyitek-semmit-sem-bizonyit

  1. Kedves Info Geddon,
   valahogy nem központi kérdés számomra, hogy laborból vagy az állatvilágból jött-e a vírus.
   Sokkal fontosabb:

   • Hogy állunk a SARS-COV-2 első jellemzésével
   • Miért született meg a Drosten-teszt 2 héttel a vuhani tudósok SARS-COV-2-re vonatkozó közlése előtt
   • https://peds-ansichten.de/2021/01/pcr-methode-missbrauch-betrug/

   • Mikor ülteti át a gyakorlatba a magyar egészségügy a WHO küszöbérték közlésére vonatkozó ajánlását (PCR-tesztek)
   • Illetve ehhez kapcsolódóan: Vizsgálta-e már valaki a tesztpozitívok felosztását a következő csoportokra:
    a, tünetmentes
    b, enyhe tünetek, köhögés, nátha, nem fordulok orvoshoz
    c, súlyosabb tünetek, orvosi, de nem kórházi kezelést igényel
    (maradjon otthon két hétig, reggel este 2×2 tabletta, igyon sok folyadékot, ha jobban van fölkelhet)
    d, kórházi kezelést igényel.
    e, intenzív osztály kezelést igényel.
   • Miért fogadja el a magyar egészségügy a gyógyszeripar saját vizsgálatait (miután saját tesztek meghamisítása miatt a Pfizer már óriási bírságot fizetett)
   • Tematizálja-e a magyar egészségügy ill. a főáramú sajtó az oltások várható pozitív hatásának illetve a mellékhatásoknak a részletes kockázatelemzését, ill. végez-e ilyen elemzéseket.

   Szóval afféle gumicsont ez számomra.

 3. Érdekelne, hogy hazai covid oltást követő mellékhatásokról adatokat talált-e? Nem igazán hallani ilyenekről

  1. A facebook csoportokban van 1-2 híradás halálesetről. Egy kórházi biztonsági őr, ill. egy idős néni haltak meg közvetlenül az oltás után.
   Nyilván nagoyn nehéz itt szisztematikusan feldolgozott és megerősített adatokat kapni.

 4. Csak a georgiai tornyok vésetének szövege meg a killbill nyilatkozatai elgondolkodtatóak a tekintetben, hogy ezt a pénzügyi politikai manövert minek vegyem 75 évesen!
  Csak józan paraszti ész kell ehhez és az eröszakos térités ellenére se oltatnék!
  Csak reménykedem abban hogy túlzottan nem ér hátrány, és inkább az oltottaktól kéne majd aggódni hogy testükben valamiféle virusgazdaságok fognak kialakulni a föleg gmos löttyöktöl!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük