Dr. Judy Wilyman: A COVID-19 teszt orvosi csalás

Egy fertőző betegséget nem lehet a vírus azonosításával diagnosztizálni, mivel a vírus nem mindig vezet betegséghez, főleg nem súlyos betegséghez. A tünetmentes fertőzés immunitást eredményez, és így alakul ki a populációkban a nyájimmunitás. Frank McFarlane Burnet 1960-ban Nobel-díjat kapott ezért a tudományos megállapításért. Macfarlane Burnet – Wikipedia

Dr. Judy Wilyman, cikkünk szerzője

2020-ban megjelent egy új fertőző betegség, a “COVID19”, amelyet azonban csak egy teszttel lehet diagnosztizálni. Ha nem teszteltetjük magunkat, a tünetek ugyanazok, mint sok más “influenzaszerű megbetegedés” esetében, amelyeket több száz különböző vírus, baktérium, gyógyszer és vakcina okoz.

Valójában 2020 óta már egyáltalán nincs szükség semmilyen tünetre ahhoz, hogy valaki “COVID19-betegnek” minősüljön. Ez azt jelenti, hogy a kormány a tünetmentes emberek vizsgálatának növelésével előidézheti a betegség megjelenését, tünetmentes emberek vizsgálatának leállításával pedig csökkentheti az esetszámokat.

2022 augusztus 11-én a CDC feloldotta a tünetmentes emberek vizsgálatának követelményét.

Ez érvényes azoknál a kórházba fölvett személyeknél is, akiknek nincsenek légúti tüneteik.

Érdekes módon az ausztrál kormány (és más kormányok) 2020-ban leállította az influenza és a tüdőgyulladás felügyeletét. Csak a COVID19 betegség esetszámait / haláleseteit követték nyomon. Ezért úgy tűnt, hogy az influenza és a tüdőgyulladás 2020-ban eltűnt, de a COVID19 okozta halálozások ausztrál statisztikái 2020-ban hasonlóak voltak az influenza és a tüdőgyulladás okozta éves halálozásokhoz, amelyek minden évben előfordulnak. Ez 2020-ban minden országban így volt.

Annak ellenére, hogy tudjuk, hogy az influenzaszerű megbetegedéseknek több oka van, a kormányok 2020-ban csak egy vírusra fókuszáltak. Ezt egy új PCR-teszttel végezték, amelyet az Amerikai Járványügyi Hivatal  (CDC) közreműködésével fejlesztettek ki, és amely sürgősségi felhasználási engedélyt (EUO) kapott.

2021-ben Greg Hunt ausztrál egészségügyi miniszter azt állította, hogy az influenzás megbetegedések száma a világjárvány elleni egészségügyi intézkedéseknek köszönhetően csökkent – figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a kormány leállította az influenzavírusok megfigyelését.

Ezért 2020-ban minden influenzaszerű megbetegedés COVID19 betegséggé vált, egy PCR-teszt alapján, amelyről azt állították, hogy a 2019-es koronavírust (SARSCov-2) azonosítja. Ezek a tesztek nem azonosították pontosan ezt a vírust, könnyen manipulálhatók, és rengeteg hamis pozitív eredményt adnak. A kormányzati egészségügyi hivatalok ezeket a vizsgálatokat nem szabványosított módon végezték szerte a világban (pl. különböző ciklusszámok, ami óriási eltéréseket okoz az eredményekben).

Az amerikai CDC 2021-ben elismerte, hogy PCR-tesztjük nem teszi lehetővé az influenza és más, “influenzaszerű megbetegedést” okozó vírusok azonosítását. Így 2021 decemberében ezt a tesztet felváltotta a gyors antigén teszt, és az új teszt minden pozitív eredményét “COVID betegségnek” nevezik – de mit azonosít ez a teszt? Még a vírus pontos azonosítása sem jelezne betegséget vagy kockázatot.

A diagnózis és a felügyelet átláthatóságának hiánya azért van, mert a fertőző betegség hagyományos meghatározása megváltozott. A fertőző betegség fogalma 2020 előtt a következő volt:

“Számos szabványos kritérium összessége annak megállapítására, hogy egy személynek van-e egy adott betegsége, mutat-e bizonyos tüneteket, vagy eltér-e egyéb módon egészségügyi állapota”.

Ezekkel a szűrővizsgálatokkal visszaélnek, tévesen értelmezik, és ez lehetővé teszi a kormányok számára, hogy egy betegség világjárványának illúzióját keltsék, amely egyszerűen csak egy pozitív tesztet jelent – tünetek nélkül.

2020 júniusában az Egészségügyi Világszervezet elismerte, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a tünetmentes emberek komoly kockázatot jelentenek a COVID betegség átvitelére. A 2020-as ausztráliai “világjárvány” egyetlen bizonyítéka a tünetmentes (egészséges) embereknél azonosított nagyszámú esetszám volt.

Ez a tesztek világjárványa volt – nem a betegségé. A “vakcina” 2021-es bevezetése óta azonban minden országban jelentősen megnőtt a halálesetek és a kórházi kezelések száma, állítólag a “COVID-betegségek” miatt. Ezt a “COVID” diagnózist minden olyan beteg kapja, akinek a kórházi felvételkor a tesztje pozitív – függetlenül a tünetektől -, és a kormányok kötelezővé tették a tesztet a kórházi felvételhez.

Ez a kötelező teszt elfedi (álcázza) a “vakcina” összes mellékhatását, amelyek 2021-ben megszaporodott kórházi kezelésekhez és halálesetekhez vezettek. Más szóval, a COVID injekciók mellékhatásai – agyvérzés, szívbetegség, vérrögök stb. – tévesen vannak címkézve. Ez azért lehetséges, mert a COVID-betegség diagnosztizálásához csak egy pozitív tesztre van szükség, nem pedig konkrét betegségtünetekre.

A betegségek diagnosztizálásában az átláthatóság hiánya megtéveszti a világ lakosságát, ami világszerte a halálozás és a betegségek számának növekedéséhez vezet. Ez a tévesen “vakcinának” nevezett gyógyszer iatrogén (orvosi) ártalma, amit a vírusnak tulajdonítanak.

A Therapeutic Goods Administrator (TGA) szerint egy gyógyszer addig nem minősül vakcinának, amíg nem áll rendelkezésre 10 évnyi adat, amely alapján megállapítható, hogy az előnyök meghaladják a kockázatokat. Akkor miért reklámozzák az orvosok és a kormányok ezt az injekciót “vakcinaként” ezen adatok nélkül?

Minden emberben folyamatosan vírusok és baktériumok ezrei élnek, így ezek kimutatása nem jelenti a betegség pontos meghatározását, amíg nem jelentkeznek tünetek. A kimutatás a kórokozó kockázatának előrejelzésében sem mérvadó. A fertőzésnek számos különböző kifejlete lehet az egyéneknél, beleértve a teljes tünetmentességet is, és minden fertőzés természetes immunitást biztosít úgy az egyén, mint a közösség számára.

A WHO és az amerikai CDC állítása, miszerint a 2020-ban élő emberek nem rendelkeznek természetes immunitással ezzel az új koronavírussal szemben, hamis volt, és ez most újra bebizonyosodott, mivel az oltatlanok nem szenvedtek jobban az influenzaszerű betegségektől, mint az oltottak. Valójában a beoltottak sokkal nagyobb számban kerültek kórházba, mint a be nem oltottak. Ez a beoltottak világjárványa.

Ha leállítjuk a kovid-19 vírus tesztelését, a COVID betegség teljesen eltűnik, és visszatérünk az influenza és a megfázás kezeléséhez. A COVID19 “világjárvány” egy olyan teszten alapult, amely nem diagnosztizál semmilyen betegséget, és hibás matematikai modellekből készít előrejelzéseket. Ezért az orvosokra vonatkozó etikai irányelvek kimondják: “Tilos az orvosi tudással visszaélni az emberi jogok felfüggesztésére”.

Dr. Judy  Wilyman további írásai a témában:  totalityofevidence.com.

Közzéteszi a szerző itt megjelent írása alapján:

Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük