Mit ír a Newsweek 2023-ban?

És mit írtunk mi 2021 májusában?

Lássuk először a Newsweek cikkét.

Címe: Amerika kovid-politikája hazugságokon alapult.

Szerzője Scott W. Atlas, a Hoover-Intézet senior kutatója. A Hoover-Intézet a Stanford-Egyetem kötelékébe tartozó, de függetlenül gazdálkodó kutatóintézet és agytröszt (think tank). Olyan neves személyiségek tartoztak ösztöndíjasai közé, mint Henry KissingerMilton Friedman.

A cikk főbb megállapításai:

Szinte valamennyi vezető amerikai politikus fokozatosan visszavonta a kovid-rendeleteket, előírásokat, és lezárásokat – még az olyan államokban is, mint Kalifornia, amely a legszigorúbb és leghosszabb ideig tartó korlátozásokat írta elő a lakosság számára. Ezzel egyidejűleg a média fokozatosan tájékoztat olyan tanulmányok folyamatos közzétételéről, amelyek teljes mértékben megcáfolják az említett korlátozások állítólagos okait. Ezt a nyílt fordulatot tévesen “új ismeretekkel” vagy “új bizonyítékokkal” indokolják. Kevesen ismerik el a tévedést. Nem láttunk nyilvános bocsánatkérést a hamis információk terjesztéséért, vagy a hozzám hasonló politikai szakértők és orvostudósok becsmérléséért és legitimációnk megvonásáért, egyikünknél sem, akik helyesen szólaltunk fel az adatok, a vírusfertőzésekkel és a világjárványokkal kapcsolatos standard ismeretek és az alapvető biológiai ismeretek kapcsán.

Döbbenetes időket élünk meg. Láttunk egy hátborzongató orwelli kísérletet a történelem átírására és arra, hogy az átfogó lezárások kudarcát a lezárások kritikusaira hárítsák, miközben az állami hivatalnokok, tisztségviselők követelték az abszurdabbnál abszurdabb korlátozó intézkedéseket, melyeket most a legszívesebben letagadnának. A Trump-kormányzatban Dr. Deborah Birx hivatalosan a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának (task force) orvosi részlegét vezette a világjárvány első évében. Ebben a minőségében ő írta az összes írásos szövetségi politikai ajánlást a szövetségi államoknak és kormányzóiknak, és személyesen adott tanácsot az egyes szövetségi államok közegészségügyi tisztviselőinek a hivatalos látogatások során, gyakran Mike Pence alelnökkel együtt, aki az egész munkacsoportot felügyelte. Joe Biden elnök beiktatásával Dr. Anthony Fauci lett az orvosi főtanácsadó, és ő vezette a Biden-pandémia elleni védekezést.

Mindenkinek látni kellene a Birx-Fauci-politika szánalmas kudarcát. Számos korlátozó intézkedést hoztak, de ettől nem csökkent a halálesetek száma, nem sikerült megállítani a fertőzés terjedését, hatalmas károkat és pusztítást okoztak, különösen az alacsonyabb jövedelmű családoknak és az amerikai gyermekeknek.

Több mint egy millió amerikai halálát tulajdonították ennek a vírusnak. A drákói intézkedéseket – beleértve az iskolák bezárását, a nem-COVID orvosi ellátás leállítását, az üzletek bezárását, a személyi korlátozásokat, majd számos korlátozó és tiltó intézkedés további érvényben tartását, még akkor is fenntartották, amikor már rendelkezésre állt a vakcina. Mindez mutatja a helyzet kezelésének kudarcát két elnöki adminisztráción keresztül, mely kezelés deklarált célja az esetszámok gyors növekedésének megállítása volt.

Számos szakértő – köztük John Ioannidis, David Katz és jómagam is – célirányos védelemre hívtuk fel a figyelmet a nemzeti médiában 2020 márciusától az átfogó lezárások biztos alternatívájaként. Ezt a javaslatot elutasították.

Deborah Birx, a Fehér Ház koronavírus koordinátora beszél, miközben Anthony Fauci, a NIAID (Allergia és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézete) igazgatója, Mike Pence amerikai alelnök és Eugene Scalia munkaügyi miniszter hallgatják a napi koronavírus-tájékoztatót a Fehér Házban 2020. áprilisában. Az amerikai munkanélküliek száma akkoriban megközelítette a 19 milliót.

A történelem legnagyobb közegészségügyi politikai kudarcát azok okozták, akik a zárlatokat javasolták és végrehajtották, nem pedig azok, akik ehelyett mást javasoltak.

A meggondolatlan, példátlan, a pandémiára vonatkozó tudományos ismeretekkel ellentétes lezárások tragikus kudarca, valamint ennek politikáknak a gyermekekre, az idősekre és az alacsony jövedelmű családokra gyakorolt további hatalmas kárai tagadhatatlanok és számos tanulmányban jól dokumentáltak.[1]

Ez volt a közegészségügyi vezetés legnagyobb, legtragikusabb és etikátlanabb összeomlása a modern történelemben.

Egy demokráciában, sőt minden etikus és szabad társadalomban az igazság lényeges. Az amerikai népnek hallania kell az igazságot – a tényeket, amelyek mentesek a politikai torzításoktól, félremagyarázásoktól és cenzúrától.

Az első lépés az, hogy a lehető legvilágosabban kimondjuk a kemény igazságot. Hazudtak nekünk. Ezek a hazugságok ártottak a közjónak. Ezek a hazugságok szöges ellentétben álltak a bizonyítékokkal, a vírusos járványokkal kapcsolatos több évtizedes ismeretekkel és a régóta megalapozott biológiai alapismeretekkel.

Íme a 10 legnagyobb hamis állítás, melyekről régóta tudjuk, hogy hamisak, és amelyeket Amerika közegészségügyi vezetői, választott és nem választott tisztségviselői, valamint szavahihetőségüket mára elvesztett tudósok terjesztettek:

1. A SARS-CoV-2 koronavírus halálozási aránya több nagyságrenddel magasabb, mint az influenzáé.

2. Mindenki jelentős kockázatnak van kitéve a vírus okozta halálozás szempontjából.

3. Senki sem rendelkezik immunitással, mert ez a vírus teljesen új.

4. A terjedésért elsősorban a tünetmentes emberek a felelősek.

5. A lezárások – iskolák és üzletek bezárása, az emberek otthonukba zárása, a COVID-on kívüli orvosi ellátás leállítása és az utazások megszüntetése – megállítják a vírust és megszüntetik a járványt.

6. A maszkok mindenkit megvédenek és megállítják a fertőzés terjedést.

7. A vírusról ismert, hogy természetes módon fordul elő, és az az állítás, hogy laboratóriumból származik, összeesküvés-elmélet.

8. A tanárok különösen nagy kockázatnak vannak kitéve.

9. A kovid vakcinák megállítják a fertőzés terjedését.

10. Az immunvédelem csak a vakcinából jöhet.

Egyikünk sem olyan naiv, hogy közvetlen bocsánatkérést várjon a munkaadóm, a Stanford Egyetem, vagy a kormányzat, az akadémiai egészségügy és a média munkatársaitól. De annak érdekében, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő, a kormányzati vezetőket, a hatalom által pórázon vezetett hivatalnokokat és a befolyásos, gyakran összeférhetetlenséget hordozó akadémikusokat és tanácsadókat felelősségre kell vonni. Személy szerint továbbra is nagyon szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy bármely kormányzati vizsgálat vagy bizottság elkerülheti-e a politizálást. Szándékuktól függetlenül minden ilyen kormányzati vizsgálatot legalábbis politikai indíttatásúnak fognak tartani, és következtetéseiket sokan határozottan el fogják utasítani. Ezeket a vizsgálatokat azonban le kell folytatni, már csak azért is, hogy az igazságot keressük, hogy megtanítsuk gyermekeinknek, hogy az igazság számít, és hogy emlékezzünk G. K. Chesterton kritikus tanulságára:

“A helyes akkor is helyes, ha senki sem teszi. A rossz akkor is rossz, ha mindenki hibázik”.

Dr. Scott W. Atlas a Stanford Egyetem Hoover Intézetének Robert Wesson Senior Fellow for Health Policy munkatársa, a Global Liberty Institute társigazgatója, a Hillsdale’s Academy for Science & Freedom alapító tagja, és az
“A Plague on Our House: My Fight in the Trump White House to Stop COVID from Destroying America – Rajtunk a vész; Harcom a Fehér Házban Trump elnöksége alatt Amerika kovid általi lerombolása ellen (Bombardier Press, 2022)”
című könyv szerzője.

Visszanézve saját, 2021 májusában született bejegyzésünket, gyakorlatilag ugyanazt mondjuk 2020 júniusa óta, mint amit most a korábban a kovid-hisztériát felvállaló és erősítő Newsweek.

Akkor írtuk:

1, A tesztek megbízhatatlanok. Sem a PCR-tesztek, sem a gyorstesztek nincsenek a VÍRUSRA validálva. Nukleinsavra történő validálás vagy ellenanyagra történő validálás nem ugyanaz, mint a vírusra történő validálás. Az állítólagos validálások során kontrollvizsgálatokat nem végeztek. Gyanúsan hamar, az új vírus médiabeli megjelenésével egyidőben a német Christian Drosten már prezentált egy PCR-tesztet a SARS-COV-2 vírusra.
A PCR-tesztek nem specifikusak, azaz a SARS-COV-2 mellett egyéb koronavírusra is pozitívan reagálnak.
A teszteket végző laborok olyan ciklusszámon (Ct-érték) dolgoznak, amely mindent kiad, csak nem megbízható, egyértelmű eredményt. A ciklusszámot a laborok önkényesen vagy a teszt gyártóinak utasításai szerint állapítják meg, melyek szintén önkényes megállapítások eredményei. Ugyanabból a csoportból 28-as ciklusszám mellett a vizsgált személyeknek csak 10 %-a lesz tesztpozitív a 40-es ciklusszámon végzett vizsgálatokhoz képest.
2, Ugyanolyan tüneteket okozó egyéb vírusra nem vizsgálnak rá.
3, A vírust még soha senki nem izolálta.
A kutatók, hogy ezt tagadhassák, önkényesen a szeparálást nevezik izolálásnak.
4, A vírus alkotói – nukleinsavak és fehérjék – ott vannak az emberi sejtekben, vírussá csak számítógépen fűzték össze őket. Az eljárás neve: alignment.
5, Nem létező vírus ellen nehéz gyógymódot találni. A javasolt gyógyszerek – amennyiben gyulladáscsökkentő hatásuk van, még hasznosak is lehetnek, de nem a SARS-COV-2 ellen hatnak.
6, A koronavírus gyakorlatilag nem jelent az eddigi influenzavírusokhoz képest többlet fenyegetést. Az influenzát átnevezték Covidnak. A kettő összege konstans.
7, Elhallgatják, hogy a pozitívan teszteltek kb. 80 %-a vagy szimptómák nélkül vagy egy közönséges náthával, influenzával átvészeli az egészet. Mélyen hallgatnak róla, hogy a maradék 20 %-on belül milyen az eloszlása az ártalmatlan lefolyású, illetve súlyosabb megbetegedéseknek, illetve milyen ezeknek a korösszetétele. Azaz, a gépezetnek ugyan rendelkezésére állnak az adatok a veszély tényleges megbecsüléséhez, azonban ezt nem teszik közzé.
8, 2020 során Olaszországban és Franciaországban az idős betegek egy részénél a gyógykezelés morfium adagolására szorítkozott. ennek neve “szelíden halálba kísérés” volt. Ez valójában eutanáziát jelentett.
https://www.welt.de/politik/ausland/plus206815855/Corona-in-Frankreich-Den-aeltesten-Patienten-helfen-sie-nur-noch-beim-Sterben.htmlhttps://www.trtdeutsch.com/news-europa/uber-80-jahrige-in-elsass-sterbehilfe-statt-beatmung-1573590
9, A statisztika hamis. Müller Cecília egy gyönge pillanatában beismerte, hogy a Covid-halottaknak nevezettek 97 %-a olyan súlyos alapbetegségekben szenvedett, amelyekben épp úgy meghaltak volna Covid nélkül is. Az olaszországi helyzet kapcsán a bloomberg azt állapította meg, hogy a halottak 99 %-a szenvedett olyan súlyos, krónikus alapbetegségben, amely a Covid nélkül s halálhoz vezetett volna.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says
10, A lélegeztetőgép az esetek nagy %-ában eutanázia-eszköz. Szlávik János beismerte, a kezelés mortalitása akár 90 %-ot is elérhet. Értsd: Akit gépre tesznek, az majdnem egyenlő a halálos ítélettel. Mindeközben lennének sikeres alternatív kezelési módok, amelyek a gépi kezelést erőltetők számára is ismertek. Ez olyan súlyos probléma, hogy már a főáramú sajtó is megszellőztette, úgy külföldön, mint hazánkban.
11, Maszk és távolságtartás semmit nem használ. A maszk jó táptalaja a tüdőgyulladást okozó pneumokokkusoknak.
Ez a link 65 tanulmányt sorol fel, melyek szerint a maszk inkább ártalmas, mint hasznos.  
12, A lezárások járulékos hátrányos hatásai súlyosabbak, mint állítólagos előnyeik;
Elhalasztott életmentő beavatkozások, kezelések,
Kilátástalanság, öngyilkosságok, gazdaság pusztítás, adósság növekedés.
Ütőképes egészségügyet csak ütőképes gazdaság tud(na) finanszírozni.  
13, Az oltásoknak már rövid távon súlyosak lehetnek a mellékhatásaik. A hosszú távú hatásokról még senki nem tud semmit. 
14, Az államgépezet, amely évtizedeken keresztül közömbös volt az állampolgár sorsa iránt, most hirtelen elkezd értem aggódni. Az államot, illetve a nagy politikai pártokat nem zavarta sem a devizahitelesek kálváriája, sem az önhibáján kívül, gyakran bűnözők áldozatává vált állampolgárok sorsa. Most hirtelen nagyon fontos lettem neki. Mindezt úgy, hogy börtönnel fenyeget, ha eltérő véleményemnek adok hangot. 
“Nagymama, miért ilyen nagyok a fogaid?” 
15, A gépezet folyamatosan álhíreket és rémhíreket terjeszt. És minden hírt cenzúráz, ami nem passzol neki.

Mindez csak egyet mutat: A járványt a média csinálta, és ha most ugyanaz a média immár nyíltan megkérdőjelezi a gerjesztett hisztéria néhány aspektusát, ennek hátsó szándékai lehetnek. És nem lepődnék meg, ha a hátsó szándék a WHO diktatúra elfogadásában nyilvánulna meg. Amit esetleg a Newsweek és a főáramú sajtó többi hírforrása egyedül üdvözítő megoldásként fog propagálni.

Sajnos van egy olyan érzésünk, a magyar sajtó megint kukát játszik. A triumvirátus (médiaszakemberek, politikusok, tudóst játszó sarlatánok) úgy tesznek, mintha nem észlelnék az irányváltást a kovid-politikában. Továbbra is nyomatni fogják az eddigi narratívát.
[1]
https://doi.org/10.1111/eci.13484
https://www.nber.org/papers/w29928
https://doi.org/10.1093/cesifo/ifab003

2023. március
Király József

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

4 hozzászólás

Add a Comment
 1. Nem tudtam megállapítani, hogy az álábbi az OT tájékoztató mikor volt. De szerintem, ez valamikor 2022-ben történhetett.

  Forrás:
  https://www.facebook.com/IMagyarorszag/videos/20-ezer-felett-a-covid-19-%C3%A1ldozatainak-sz%C3%A1ma-operat%C3%ADv-t%C3%B6rzs/284664803281113/?locale=ms_MY

  Ami számomra érdekes, hogy a főorvos asszonyság itt egy új favipiravir nevü gyógyszert ajánl, gyakorlatilag reklámozott. Tette ezt, olyan határozottan és nagyvonalúan.

  Én nem vagyok orvos. De a kis kutatásaim szerint, ennek a japán gyógyszernek is csak szükséghelyzeti
  engedély volt. És ezt a gyógyszert nem is covid-19 gyógyítására fejlesztették ki.

  Forrás: https://qubit.hu/2021/12/13/semmi-nem-igazolja-hogy-bevalik-a-covid-ellen-magyarorszagon-megis-ugy-osztjak-a-favipiravirt-mint-a-csodaszert

  És úgy tudom, hogy valalkit el is itéltek a rémhirnek a terjesztsé miatt, aki ennek a gyógyszernek a
  covid-19-es alkalmazását birálta.

  Nem tudom, hogy a kedves főorvos asszony, hogyan tudta olyan bátran ezt a gyógyszert ilyen vehemenciával
  ajánlai ?

 2. Egy érdekes és számomra nagyon megdöbbentő hir.

  Van korona virus, vagy nincs ?
  Ha van ilyen virus, akkor ezt mesterséges hozták-e létre, vagy termszetes úton, állatról emberre terjedt-e át ?

  Következő hír próbálja ezt valami megdöbbentő módon megmagyarázni.

  Erre van egy emerikai magyarázat, hogy a korona virust mesterségesen hozták létre.

  Ezt usákia azért csinálta, mert ezzel megelőztek egy természetben is előállt volna katasztrófát.

  https://odysee.com/@RTDE:e/Wie_US-Unternehmen_biologische_Waffen_schaffen:3

  Az oroszok szerint, ez aljas hazágság, mert egy természetes virus létrejöttéhez több száz évre lett volna szükség. Vagy talán ez soha nem is jött volna létre.

  És az mRNS oltás már 2017-ben szabadalmi bejegyzést kapott.

  De talán most már a fent leírt gain of function elmélettel valakik ki tudnak hátrálni a felelőségre vonás
  alól. És amit én megfigyeltem, hogy Usa nagyon rá akarja tolni a felelőséget Kínára. Ez beleillik abba a
  ténybe is, hogy Usa számára a következő ellenség Oroszország útán Kína lesz.

 3. Igen, ezt mi tudtuk. vagyis azt, hogy ezer sebből vérzik az egész covidiotizmus. Ezért nem is oltattam be magam, de a környezetemben senkit sem sikerült lebeszélnem az oltásról.
  Ha a világban változik a covidozás (Putin megsemisitette a megmaradt oltásokat) Németországban is :
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/nemetorszag-egeszsegugyi-minisztere-a-kovid-oltas-rengeteg-gyogyithatatlan-serultjerol
  akkor talán nálunk is történik valami. Ha kormányzatilag nem is (hiszen itt minden mindig szép és jó)
  lesznek hivatkozási alapok a nemzetközi jog terén idehaza is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük