Ha csalás és manipuláció, akkor Pfizer

A Pfizer COVID-19 injekciós vizsgálatai során elkövetett eltussolásokról és csalásokról folyamatosan kerülnek elő részletek. A Die Welt, egy németországi mainstream médiaorgánum, felfedte, hogy számos, mellékhatásokat, köztük haláleseteket is elszenvedő alanyt töröltek a kísérleti adatokból. [1] [2]

Eközben a vizsgálati adatokat manipulálták, hogy “azt az illúziót keltsék”, hogy az injekció 90%-ban hatásos, például úgy, hogy kizárták azokat a résztvevőket, akiknek beadták az injekciót, és akiknél a következő 14 napon belül COVID-19 alakult ki.[3] Mindez együttesen aligha hagy kétséget afelől, hogy a COVID-19 injekcióban nem lehet megbízni.

A halálesetek az oltást követő napokon belül következtek be

A Die Welt jelentése több olyan halálesetet is leírt, amelyek röviddel az injekciók beadása után következtek be, de a vizsgálati adatokból kizárták őket. Köztük volt egy “Pfizer C4591001 1162 11621327” néven ismert személy. Az illető, egy 60 éves férfi, három nappal a Pfizer COVID injekciójának második adagja után halt meg, állítólag agyvérzés [4] és érelmeszesedés következtében.

Igor Csudov független újságíró a Substack-on részletezte az esetet, megjegyezve, hogy a férfit egy szociális ellenőrzés során fedezték fel, és az injekció beadását követő két napon belül halhatott meg. Csudov így számolt be:[5]

Az orvosszakértő szerint a halál valószínű oka az ateroszklerotikus betegség progressziója volt. A vonatkozó vizsgálatok nem voltak ismertek. A boncolási eredmények a jelentés készítésekor még nem álltak rendelkezésre.

A vizsgálóorvos véleménye szerint az érelmeszesedés a valószínűleg nem a kísérleti Pfizer-injekcióval, a kísérő gyógyszerekkel vagy a klinikai vizsgálati eljárásokkal, hanem inkább a feltételezett alapbetegséggel függött össze. A Pfizer egyetértett a vizsgáló orvos ok-okozati összefüggés értékelésével.

Úgy tűnik azonban, hogy az orvosszakértő nem tudott arról, hogy a férfi nem sokkal a halála előtt kísérleti COVID-19 injekciót kapott, és nem vizsgálta meg közelebbről a vizsgálatot. A Pfizer azt is elmulasztotta, hogy bekérje az orvosszakértő jelentését a lehetséges összefüggés értékeléséhez. Csudov folytatta :[6]

“Csak a rendőrségi jelentésre támaszkodtak, miszerint ‘érelmeszesedés’ miatt halt meg. Kijelentették, hogy a Covid oltás nem okozhat ‘érelmeszesedést’, és úgy döntöttek, hogy ‘nincs összefüggés’. A beteget eltemették és elfelejtették. Ha tippelhetek, a vizsgálóorvos diagnózisa még így sem volt pontos. A gyógyszerek, amelyeket az elhunyt szedett, nem utalnak folyamatban lévő, súlyos szklerotikus betegségre”.

A Pfizer hamisan állapította meg, hogy a haláleset nem függött össze az injekcióval

A Pfizer per másik alanya is meghalt 20 nappal az injekciók után. A halál oka szívmegállás volt. Susanne Wagner gyógyszeripari szakértő azonban a Die Weltnek elmondta:[7]

“A tudomány jelenlegi állása szerint ezt a két esetet az oltásnak tulajdonítanánk, különösen azért, mert az amerikai egészségügyi hatóság, a CDC jelenleg is vizsgálja az oltott embereknél bekövetkezett agyvérzéseket, és ez ismert. A Pfizer vizsgálói ezeket a haláleseteket tévesen függetlenítették az oltási kísérletektől”.

Alfored Bourla, a Pfizer vezérigazgatója. Venne Ön ilyen embertől fagylaltot?

Az amerikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) közleménye arra figyelmeztetett, hogy a frissített bivalens Pfizer COVID-19 emlékeztető oltását kapott 65 éves és idősebb embereknél megnövekedhet az agyvérzés kockázata. [8]

A CDC Vaccine Safety Datalink (VSD), amely közel folyamatosan felügyeli a vakcinák biztonságát , felhívta a figyelmet a potenciális biztonsági problémára, és feltárta, hogy a 65 éves és idősebb személyeknél nagyobb valószínűséggel alakult ki iszkémiás stroke 21 nappal a Pfizer bivalens COVID-19 oltásának beadása után, mint 22 és 44 nappal később.[9]

Az FDA és a CDC egy háromnapos hétvége előtt adta ki a közleményt, “ami azt bizonyítja, hogy el akarták temetni a dolgot” – mondta Dr. Meryl Nass, a vakcinák biztonságával és a kötelező oltásokkal foglalkozó, szakvizsgával rendelkező belgyógyász.[10] Még Dr. Joseph Ladapo floridai  főorvos is tweetelt a furcsa időzítésről:[11], [12].

“Mi lehetne jobb időpont egy péntek délutánnál a @CDCgov és a @US_FDA számára, hogy tudassák az amerikaiakkal, hogy az általuk erőltetett mRNS oltások agyvérzést okozhatnak? Ne aggódjatok, gondoskodunk róla, hogy a hír eljusson – ahogy azt már hónapok óta tesszük.”

A Die Welt ellentmondásokat is feltárt a Pfizer dokumentumaiban és a vizsgálati alanyok tömeges felfedését, ami egy későbbi engedélyezési tanulmányban nem derült ki:[13]

“A tesztvezetés egy csapásra búcsút intett 53 kísérleti alanynak 2020. augusztus 31-én. A tesztalanyokat “felfedték”, ami azt jelenti, hogy tájékoztatták őket az oltási státuszukról, egy olyan eljárásról, amelyet a Pfizer vizsgálati protokollja kifejezetten csak “vészhelyzetben” ír elő.

Erről azonban az engedélyezési tanulmányban semmi sem szól. A WELT számára hozzáférhető protokolldokumentumokban, amelyeket valójában nem a nyilvánosságnak szántak, az illetékesek ellentmondásokba keverednek.”

Az injekciók kiváltotta súlyos mellékhatás el lett sikálva

A Die Welt által feltárt másik példa a vizsgálatban részt vevő Augusto Roux argentin ügyvédre vonatkozik. Miután megkapta a Pfizer COVID-19 injekciójának második adagját, légszomjat és mellkasi fájdalmat érzett, majd elájult. Fölkereste a kórházat a tünetei miatt, ahol a COVID-19 tesztje negatív lett, de a CT-vizsgálat folyadékot, azaz szívburokgyulladást mutatott ki Roux szívében.

Az orvos feljegyezte a kórlapjára: “A coronavírus vakcina által kiváltott mellékhatás (nagy valószínűséggel)”. Ennek és a folyamatos egészségügyi problémáknak ellenére a Pfizer ezt a mellékhatást lekicsinyelte, és úgy tüntette fel, mintha nem lenne köze az oltáshoz. A Die Welt szerint: [14]

«A következő hónapokban Roux 14 kg-t fogyott, májproblémái voltak, és a szíve néha szabálytalanul vert… A második oltás utáni tünetek diagnózisa nagy valószínűséggel ‘szívburokgyulladás’. Mindez pontosan beleillik abba a klinikai képbe, amelyet a Paul Ehrlich Intézet is felsorol az mRNS vakcinák “ritka mellékhatásainak” listáján.»

… Az ő történetének, gondolhatnánk, meg kellene jelennie a Pfizer kulcsfontosságú tanulmányainak dokumentumaiban, de nem így van. A gyógyszergyártó cég papírjai szerint Roux tájékoztatta a kutatócsoportot, hogy az első jelentés után mindkét oldalon tüdőgyulladással kórházba került, amit az “1. szintű toxicitási szinthez tartozó mellékhatásként” minősítettek.

Ennek semmi köze nem lehet a vakcinához, áll az aktában, valószínűleg egy Covid-fertőzésről van szó. Arról egy szó sem esik, hogy Roux több PCR-teszt során negatív lett volna a Coronára”.

A Pfizer a hatékonyság “illúzióját” keltette

2020 novemberében a Pfizer azt állította, hogy a COVID-19 oltás 95%-ban hatékony a COVID-19 ellen, de ez erősen félrevezető volt, és hibás módszertanon alapult.[15] Az egyik trükk, amellyel ezt a megtévesztően magas hatékonysági adatot elérték, hogy figyelmen kívül hagyták azokat az embereket, akik az első oltást követő 14 napon belül kaptak COVID-19-et.

A Pfizer vizsgálatában az első injekció beadását követő 13 napon belül aZ oltottak 37,2 %-át kovid pozitívnak tesztelték. A Pfizer ezeket az adatokat figyelmen kívül hagyta. Hogyan torzíthatja ez az eredményeket? Amint azt a Substack weboldalon megjelent “Hol vannak a számok” című hírlevelében, a tudomány és a statisztika visszaéléseiről szóló hírlevélben kifejtették: [16]

“Képzeljük el a legszélsőségesebb esetet, amikor minden beoltott személy az első oltást követő első két héten belül kovidos lesz. Ezután, feltételezve (ami valószínű), hogy a 19 héten belül senki sem fertőződik meg másodszor, a vizsgálat definíciója szerint a vizsgálat teljes időtartama alatt egyetlen oltott ember sem lett kovidos.

Ha az oltatlan összehasonlító csoportban ugyanezen időszak alatt csak egy személy kapott covidot, akkor a vakcina hatékonysága [the vaccine efficacy] a definíció szerint: (egy mínusz [a beoltott fertőzöttek aránya osztva a be nem oltott fertőzöttek arányával] szorozva 100-szal) 100%-osnak lesz jelentve.”

A tanulmány megállapította, hogy a 2020. december 28. és 2021. május 19. közötti bármely kéthetes időszakban a COVID-19 fertőzési arány körülbelül 0,8% volt, míg az első oltást követő két héten belül vizsgáltak körében 37,2%.

“Ha az embereket kéthetente tesztelték volna, akkor joggal következtethetnénk arra, hogy az oltottak – az első oltást követő két héten belül – olyan arányban fertőződtek meg, amely majdnem 50-szer nagyobb volt, mint az általános arány ebben a populációban”, de “ha nem keresi a kovidot, ha nem teszteli, vagy figyelmen kívül hagyja a teszteredményeket, akkor nem fogja megtalálni” [17].

Arra is rámutattak, hogy azok között a résztvevők között, akiknek a COVID-19 tesztje pozitív volt, és legalább egy COVID-19-hez hasonló tünetük volt, nem fordult elő haláleset, beleértve azt a 812 főt (1482-ből), akik nem voltak beoltva. De mivel ez egyértelműen szükségtelennek és hatástalannak tünteti fel az oltásokat, ezt nagyvonalúan figyelmen kívül hagyták : [18]

“[A]z összes haláleset nulla volt: a fertőzés halálozási aránya (IFR) 0%. És ezek közül 812 oltatlan volt. Ne feledjük, hogy ez akkor történt, amikor a covid járvány állítólag világszerte tombolt és széles körű halálozást okozott.

És persze ezt az apróságot valahogy nem említették az összefoglalóban, a fő eredményekben, a következtetésekben vagy a vitában. Csak a részletes eredmények részben jelent meg (azzal a ténnyel együtt, hogy csak 2% került kórházba).”

Több haláleset az injekciós csoportban, mint a placebocsoportban

Edward Dowd, a Blackrock korábbi portfóliómenedzsere szintén figyelmeztetett a Pfizer vizsgálatával kapcsolatos problémákra. Egy biotechnológiai iparágban dolgozó barátja elmondta neki, hogy a teljes halálozási végpontot a Pfizer az eredeti klinikai vizsgálatban elmulasztotta definiálni, ami azt jelenti, hogy a szuri csoportban több haláleset volt, mint a placebocsoportban. Normális esetben a gyógyszerengedélyezési eljárás során, ha valaki nem éri el ezt a végpontot, nem kapja meg az engedélyt.

Dowd azt mondta. “Amikor ez novemberben kiderült, a biotechnológiai cégek vezetői, akik ezt látták, úgy döntöttek, hogy nem fognak frissítő oltást fölvenni, és a még oltatlanokat nem fogják oltásra kényszeríteni.” [19].

Brooke Jackson, alternatív hírcsatorna-tulajdonos, a Pfizer COVID-19 vakcináját tesztelő Ventavia Research Group korábbi regionális igazgatója szintén szembesült a hamisított adatokkal, az anonimitás figyelmen kívül hagyásával, nem megfelelően képzett oltóorvosok munkájával, és a jelentett nemkívánatos események megfelelő nyomon követésének hiányával.

“A Pfizer kísérletén dolgoztam” – mondta az “Anekdoták” című filmben [20] – “Amit tapasztaltam, semmihez sem hasonlítható, amit korábban valaha is láttam”. Elmagyarázta: [21]

“Óriási sebességgel dolgoztak. Négy-öt koordinátor naponta 40, 50, 60 beteget vett fel. Nem a megfelelő hőmérsékleten tároltuk a vakcinát, a súlyos nemkívánatos eseményeket nem jelentették. Annyi nemkívánatos eseményről érkezett jelentés… Egyszerűen nem tudtunk vele lépést tartani. A vizsgálóorvos aláírt egy személyes vizsgálatot, pedig nem is volt a klinikán.

 

Aztán a Ventavia minden beteget, akit kettős vak tesztnek vetett alá a vizsgálatban, nyilvánosságra hozott. Amikor felhívtuk erre a figyelmüket, azt az utasítást kaptuk, hogy ezt tegyük – a bizonyítékot pedig távolítsuk el, és semmisítsük meg. A Pfizer protokollja szerint félrecímkézett vérmintákat azonnal meg kellett volna semmisítenünk, de ezt soha nem mondták el a Pfizer-nek.

A vezetőim elé vittem az aggályokat, és az volt a válasz: “Nincs elég emberünk. Az FDA – ők csak azt látják, amit a Pfizer ad nekik. Erre föl mindezt dokumentáltam. 2020. szeptember 25-én egyenesen az FDA-hoz fordultam, és körülbelül hat és fél órával később elvesztettem az állásomat. Kirúgtak.”

Az FDA és a Pfizer 75 évig próbálta eltitkolni a COVID-19 oltások klinikai kísérleti adatait, de az FDA-t a Texas északi körzetének amerikai kerületi bírósága arra kötelezte, hogy sokkal gyorsabb ütemezéssel adja ki a kísérleti dokumentumok szerkesztett változatait. A bírósági végzés részeként a Pfizer COVID-19 injekciójának FDA általi jóváhagyásával kapcsolatos 80 000 oldalnyi dokumentumot 2022. június 1-jén adták ki. [22]

Ezek között a dokumentumok között voltak olyan esetjelentési űrlapok, amelyekből kiderült, hogy a 3. fázisú vizsgálatok során halálesetek és súlyos nemkívánatos események fordultak elő, de – amint arról a Children’s Health Defense beszámolt – a Pfizer “szinte minden nemkívánatos eseményt – és különösen a súlyos nemkívánatos eseményeket – tendenciózusan úgy minősített, hogy azok “nem kapcsolódnak” a vakcinához ” [23].

A Pfizer ennek ellenére óriási hasznot húzott: 2022-ben rekordösszegű, 100 milliárd dolláros bevételt ért el, ebből 37,8 milliárd dollárt a COVID-19 oltásból és 18,9 milliárd dollárt a Paxlovid nevű vírusellenes gyógyszeréből. [24]

Forrás :

Hivatkozások :

[1] [4] [7] [13] [14] World Tribune February 20, 2023

[2] Archive.Today Die Welt

[3] [16] [17] [18] Substack, Where are the numbers? February 3, 2023

[5] [6] Substack, Igor’s Newsletter July 1, 2022

[8] U.S. FDA January 13, 2023

[9] Reuters January 13, 2023

[10] Substack, Meryl’s COVID Newsletter January 13, 2023

[11] Substack, Steve Kirsch’s newsletter, January 13, 2023

[12] Twitter, Joseph A. Ladapo, MD, PhD January 13, 2023

[15] Rumble, Safe and Effective: A Second Opinion September 28, 2022, 15:11

[19] KLIM News February 15, 2022, 6:45

[20] [21] YouTube, Anecdotals Movie December 11, 2022, 12:01

[22] Children’s Health Defense, The Defender, February 7, 2022

[23] Children’s Health Defense, The Defender, June 21, 2022

[24] CNBC January 31, 2023

2023. március
Fordította: Robin

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük