Igor Csudov: A kovid és influenza oltóanyagok semmit nem használnak, ha a kórházba jutás mutatóit nézzük

Igor Csudov egy USA-ban élő matematikus és vállalkozó. A koviddal kapcsolatos írásai substack honlapján jelennek meg. Innen fordítjuk mai írásunkat.

ÖSSZEFOGLALÓ:

Ez a bejegyzés megmutatja, hogy úgy az influenza-, mind a kovid-oltás teljesen haszontalan a kovid és az influenza miatti kórházi kezelések megelőzésében. Ez a következtetés egy – az amerikai veteránok körében nemrégiben végzett nagyszabású vizsgálaton alapul. Egészségügyi adataik a Veterans Administration egészségügyi adatbázisából állnak a kutatók rendelkezésére.

Ugyanez a VA-tanulmány azt is kimutatta, hogy a kórházba került veteránoknál az ismétlődő kovid-fertőzések nem enyhébbek.

Az influenza elleni védőoltás haszontalan

Megjelent egy lenyűgöző tanulmány a kovid vagy influenza miatt kórházba került amerikai veteránokról.

Ez is felkeltette az érdeklődésemet, mint minden korábbi VA-tanulmány, amely a beoltott és nem beoltott betegeket hasonlította össze. Ezekben mindig lehet találni valamit. Ezek a tanulmányok nagyszámú, jól ismert egészségügyi és oltási előzményekkel rendelkező emberekre terjednek ki. Ez a JAMA-tanulmány a légúti betegségekkel (kovid vagy influenza) kórházba került VA-betegeket vizsgálja. Bemutatja a kovid és az influenza elleni védőoltásban részesülők arányát úgy az influenzás, mind a kovid betegek között. Viszonylag friss kórházi felvételeket vizsgál:

Módszerek:  Az Egyesült Államok Veteránügyi Minisztériumának (VA) elektronikus egészségügyi adatbázisát használtuk. 2022. október 1. és 2023. január 31. között minden olyan személyt bevontunk, akinek SARS-CoV-2 vagy influenza pozitív vizsgálati eredménye, és legalább egy kórházi beutalása volt, ha beutalás max. két nappal a pozitív teszteredmény előtt, de max. 10 nappal azután történt. A mindkét fertőzéssel kórházba került 143 résztvevő adatait kihagytuk. A csoportot a kórházi felvételt követő 30 napig, az elhalálozásig vagy legkésőbb 2023. március 2-ig követtük.

Vessünk egy pillantást a kórházba került veteránok oltási státuszára:

Nézzük meg a KÉK-kel aláhúzott sort (utolsó sor). A kovid-dal kórházba került betegek 64%-a volt beoltva influenza ellen. Az influenzával kórházba került betegek 63%-a volt beoltva influenza ellen.

Tudjuk, hogy az influenza elleni védőoltás nem véd meg a kovid miatti kórházba kerüléstől. De ha az influenza elleni védőoltás megvédene az influenza miatti kórházba kerüléstől, akkor influenzával kevesebb influenza ellen beoltott ember kerülne kórházba, mint kovid ellen beoltott ember.

Ha az influenza elleni védőoltás 100%-os hatékonysággal akadályozná az influenza miatti kórházi kezelést, akkor a fenti táblázatban NULLA influenza ellen beoltott betegünk lenne, aki influenza miatt került kórházba. A nulla helyett az influenza miatt kórházba került emberek 63%-a be lett oltva influenza ellen, ami megegyezik az influenza elleni védőoltással beoltott emberek százalékos arányával a kovid miatt kórházba kerültek között.

Elnézést kérek a fenti nehézkes nyelvezetért. Fontosnak tartottam, hogy pontos legyek.

A tudósok a fenti összehasonlítást “teszt-negatív designnak” (“test-negative design”) nevezik, amelyet az influenza elleni vakcina hatékonyságának értékelésére használnak. Ez a Vaccine magazinban megjelent cikk a teszt-negatív konstrukciókat ismerteti.

Részletesebben a teszt-negatív designról :

A teszt-negatív elrendezés figyelemre méltó erőssége, hogy ellenőrzi a fent említett egészségügyi ellátást kereső magatartást (2. ábra). A vizsgálati alanyok jellemzően olyan betegek, akik az influenzaszezonban ILI (influenza-like illness, influenzaszerű betegségek) miatt keresik fel az egészségügyi intézményeket. Az influenzára pozitív teszteredményt mutató alanyokat eseteknek, míg a negatív eredményt mutató alanyokat kontrollnak minősítik. Majd a szezon alatti oltási státuszt össze lehet hasonlítani az esetek és a kontrollok között. Mivel az alanyok valószínűleg hamarosan felkeresnek egy egészségügyi intézményt az ILI megjelenése után, az esetek és a kontrollok hasonlónak tekinthetők az egészségügyi ellátást kereső magatartásukat illetően. Ezért a teszt-negatív design minimalizálhatja az egészségügyi ellátást kereső magatartás okozta zavaró hatásokat az influenza vakcina hatékonyság értékelésében, még akkor is, ha a eredményként kapott mérőszám a laboratóriumban megerősített influenza, ami várhatóan megoldja a dilemmát a csoportvizsgálatokban.

A fenti táblázat adatai tehát lehetővé teszik, hogy összehasonlítsuk az influenzás megbetegedések és a kontrollok (kovid esetek) influenza elleni védőoltási státuszát. Az eredmény az, hogy az influenza elleni védőoltásban részesülők ugyanolyan arányban kerülnek kórházba influenza miatt, mint az influenza elleni védőoltásban részesülők kovid miatt.

Más szóval;

az influenza elleni védőoltás NEM segít megelőzni az influenzaszerű megbetegedések miatti kórházi beutalásokat!

Ismétlem, ha az influenza elleni védőoltás 100%-ban hatékony lenne az influenza ellen, akkor az influenza elleni védőoltásban részesülők NULLA – 0%-a kerülne kórházba influenza miatt.

A kovid vakcina hasonlóan hatástalan

Ugyanazt a logikát alkalmazhatjuk, amit az influenza ellen beoltott betegeknél alkalmaztunk, és megvizsgálhatjuk a kovid ellen beoltott betegeket. Összehasonlíthatjuk a kovid miatt kórházba került kovid-vakcinával beoltott és frissítő oltást is kapott betegek százalékos arányát a “nem kovid miatt” kórházba került beoltott és frissítő oltást is kapott betegek százalékos arányával.

A koviddal kórházba került személyek 55%-a volt legalább kétszer kovid-vakcinával beoltva. Az influenzával kórházba került személyek 55%-a volt legalább kétszer kovid-vakcinával beoltva.

Nézze meg ugyanazt a táblázatot, mint fent, de vegye figyelembe a ZÖLD színnel aláhúzott sort.

Ha a kovid-vakcina 100%-os hatékonysággal megakadályozta volna a kovid miatti kórházi beutalásokat, akkor a kovid miatt kórházba kerültek között NULLA lett volna a kovid-vakcinával (legalább kétszer) beoltottak száma. Ehelyett, függetlenül a betegség típusától (kovid vagy influenza), a kovid ellen beoltott betegek aránya mindkét betegség esetében azonos.

Ez ismét egy teszt-negatív design összehasonlítás: nézzük meg a kovid ellen kétszer beoltott, kovid miatt kórházba került betegek százalékos arányát, és hasonlítsuk össze a kovid ellen kétszer beoltott, “nem kovid” miatt kórházba került betegek százalékos arányával.

Ez az összehasonlítás azt mutatja, hogy a kovid-oltások nem csökkentik a kovid miatt kórházi beutalások számát.

Hoppá!

Ez a megállapítás hasonló ahhoz, amit a CDC saját VISION hálózati tanulmányában találtam, amely a kovid vakcinák hatástalanságát mutatja, ha az ismert oltási státuszú betegeket vizsgáljuk:

Végig hazudott a CDC a kovid-vakcinák hatékonyságáról?

A kovid újrafertőzések majdnem olyan halálosak, mint az első fertőzések

A VA tanulmány egy másik érdekes, a fentiekhez nem kapcsolódó megállapítása, hogy a kovid ismételt fertőzések miatt körülbelül ugyanolyan arányban halnak meg betegek, mint az első fertőzés következtében. Nézzük meg ezt a táblázatot:

A koviddal első fertőzésként kórházba került 100 veteránból hatan a felvételt követő 30 napon belül meghalnak.

Hasonlítsuk össze ezt azzal a 100-ból öt veteránnal, akik kovid újrafertőződés miatt halnak meg – ez hasonló szám.

Tehát, igaz, hogy “robusztus hibrid többrétegű immunitást” szerzünk ezekkel az oltásokkal és újrafertőzésekkel? Úgy tűnik, nem!

Tehát, ha Önnek vagy szeretteinek valaha is kovid újrafertőzése lesz, vegyék ugyanolyan komolyan, mint az első fertőzést, és tartsanak jó gyógyszereket, például vitaminokat és Ivermectint az otthoni készletben.

[Közzétevő: Igor Csudov utolsó fejezete avval foglalkozik, hogy mennyiben van hatása a védőoltásoknak a mortalitásra. Mivel a bejegyzés szerzője egyetlen, statisztikailag értékelhetetlen ábrát hoz illusztrációként, és ő maga sem von le ebből következtetéseket, ezt a részt nem fordítjuk. Ehelyett utalunk néhány linkre a tárgykörből:

Védelem a haláltól és a súlyos betegségektől? Egyetlen bizonyíték sincs arra, hogy az mRNS-injekciók védelmet nyújtanak a COVID-19 ellen – áttekintés

A többlethalálozás teljes mértéke: a halálozás 2022-ben 92%-kal haladta meg az előző évek átlagát.

Hatástalan és nem biztonságos – már a “csomagolás” miatt is: A PfizerBioNTech “Comirnaty” funkcionális lipidjei.

Criminal Plandemie – Dr. Thomas Binder: “mRNS-genocídiumnak vagyunk jelenleg tanúi”.

Ijesztő adatok: a 12-29 évesek tízszer nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID-19 “oltás” után, mint a pozitív PCR-teszt után [Új adatok].

Újabb csavarás a szorítóprésen: A tömeges “oltás” többlethalálozást okoz – Egyszerűen nem lehet tovább tagadni … ]

2023. április

Közzéteszi: Király József

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Hogy függ össze a covid-19 és a zöld klimavédelem ?

    BEYOND THE RESET. Animáció

    A magyar nyelvű felirat bekapcsolható:
    https://youtu.be/vWkepoLUZfs
    BEYOND THE RESET

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük