EU WHO globális biztonsági szerződés: Több mint oltáskényszer

A hatvanas években gyakran láthattunk olyan filmeket, amikor egy nagyon gazdag, nagyon okos, de bomlott agyú ember le akarta igázni (el akarta pusztítani) az egész világot, de szerencsére James Bond vagy egy másik szuperhős keresztülhúzta számításait és az emberiség az utolsó pillanatban megmenekült. A mozinézők a főhőssel együtt izgulták végig a filmet, de aztán ahogy kijöttek a moziból, senkinek eszébe nem jutott volna, hogy a látottakat a legcsekélyebb mértékben is összefüggésbe hozza a valósággal.

Nos, úgy látszik, a realitás mára utolérte a fikciót. Adott a mindenre elszánt gazemberek kis, de nagyon gazdag és jól felépített csoportja, akik uralják a médiát, és dróton rángatják a politikusokat.

Az ember borzadállyal gondol vissza a három évvel ezelőtti időkre, amikor maszkviseléssel, távolságtartással próbálták az emberek megvédeni egészségüket egy alapjában véve ártalmatlan vírustól, amelynek letalitási és mortalitási mutatói végig nem érték el azt a küszöböt, hogy érdemes lett volna vele foglalkozni. (– Ha egyáltalán létezik a SARS-COV-2 vírus.) Akinek pechje volt, és a náthával, influenzával a kovid-osztályra került, az könnyen válhatott a lélegeztetőgép nevű eutanázia-eszköz áldozatává. Ezt követte az oltáskényszer – természetesen csak azoknak, akik ki akartak menni a négy fal közül.

Egy jó éve aztán fellélegezhettünk, a hisztéria, ahogy jött, úgy elment, miközben az emberek állapotában semmi változás nem állt be, leszámítva természetesen a génmódosító oltások okozta károkat, melyeket a média boldogan kiáltott ki kovidnak vagy long kovidnak, a kovid hosszú távú hatásának.

Nos, ez az arctalan háttérhatalom úgy látja jónak, hogy egy év viszonylagos nyugalom után újból jelentkezzen.

Néhány nappal ezelőtt a WHO bejelentette, hogy partnerségre (afféle rabló-áldozat partnerségre) lép az EU-val, amely partenrség keretében a kovid-pandémia alatti sikeres digitális oltási igazolvány rendszert fejlesztik tovább. Tedrosz Adémon Antikrisztosz szerint mindez megkönnyíti világszerte a mobilitást.

A mi – még a kommunizmust elszenvedett – generációnk számára ismerős a retorika: Ha a gépezet könnyítésekről, reformokról beszélt, akkor mindenki tudta, adminisztratív korlátozások és megszorítások jönnek.

A WHO – EU közötti „partnerség” már nem a kovidról szól. Ezt maga Ghebreyesus, a WHO elnöke mondta kapcsolódó nyilatkozatában, és ez a WHO honlapjáról is kiderül, amely többször is hangsúlyozza a kezdeményezés állítólagos célját:

  • A polgárok védelme világszerte a jelenlegi és jövőbeli egészségügyi veszélyektől, beleértve a világjárványokat is.
  • A globális egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos stratégiai együttműködés javítása
  • Hozzájárulás a globális egészségügyi felkészültség megerősítéséhez a növekvő egészségügyi fenyegetésekkel szemben.
  • Jobb egészség a polgárok számára világszerte.

Jellemző, hogy a gépezet ugyan minden mondatában használja a globális és világszerte szavakat, a korlátozások elsősorban Európát célozzák meg.

Mik azok a WHO által említett “egészségügyi veszélyek”?  Itt tippelhetünk. az éghajlatváltozásra elhízásra, szegénységre, túlnépesedésre… és még jó néhány jelentőségében eltúlzott .fenyegetésre.

Mindenesetre nem csak a kovid útlevelekről lesz szó, ahogy azt a globális összeesküvés köztünk lévő feltételezői megjósolták. Sőt, nem is az engedélyhez kötött mobilitás lesz a leglényegesebb…

Ez az első építőköve a WHO Globális Digitális Egészségügyi Tanúsítási Hálózatának (Global Digital Health Certification Network, GDHCN), amely digitális termékek széles skáláját fogja kifejleszteni a mindenki számára, természetesen a jobb egészségi állapot érdekében.

Hogy pontosan mik lehetnek a WHO által megemlített “digitális termékek”, mennyibe fog ez kerülni a globális adófizetőknek, és milyen jogainkról kell lemondanunk az “egészséges” bolygó nevében, pontosan nem tudjuk, (bár a WHO “Globális digitális egészségügyi stratégiáját” elolvasva nagyjából képet kaphatunk róla).

A részletekről azonban csak elvétve esik szó, az általános célt azonban elég nyíltan kijelentik:

“A globális egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos stratégiai együttműködés megerősítése […] egy erős multilaterális rendszer megerősítése, amelynek középpontjában a WHO áll, és amelyet egy erős EU támogat”.

Ez a globalizmus.

A globalizmus a világjárvány kezdete óta a cél. Ehhez képest a világjárványról szóló szerződés, az új IHR-szabályozás és az összes többi másodrendű. Egy világkormány (vagy talán két világkormány, ha az új hidegháború a várakozásoknak megfelelően alakul), amelyet a közegészségügy nevében hoznak létre.

Vegyük észre, hogy ez az indítás egybeesik számos “véletlenszerű” belpolitikai megmozdulással szerte a világon.

Az Egyesült Államokban például hamarosan szavazásra kerül a “Improving Digital Identity Act” törvény, amely előírná a digitális személyazonossági igazolványt, melyhez messzemenő jogosultságok kötődnének.

Kanadában a nagyvállalatok összefogtak, hogy a digitális személyazonosságot a 2030-as ütemterv és a “fenntartható fejlődési célok” fontos részeként fogadtassák el.

Az Egyesült Királyságban Sir Keir Starmer “teljesen digitális NHS-t (National Health Service, közegészségügyi hatóság)” ígért a következő munkáspárti kormány alatt.

Lényegében minden ország – látszólag különböző okokból és állítólag saját elhatározásukból – pontosan egy időben fogja kifejleszteni a digitális személyazonosító/egészségügyi útlevél rendszert, a WHO-val együttműködve a “kompatibilitás” biztosítása érdekében.

Ez a párhuzamos kiépítés pedig jó okot szolgáltat a WHO-nak és tényellenőrzőinek, hogy szuggerálják, szó sincs itt globális egészségügyi és felügyeleti rendszer kiépítéséről! Nem, ez több mint 100 különböző “interoperábilis” rendszer lesz, amelyeket történetesen egy időben, ugyanazon irányelvek szerint terveznek és építenek.

A jövőben: “Pandémiák” a futószalagon 

Emellett a közvéleménynek ismét azt szuggerálják, hogy mostantól kezdve állandóan új “járványok” várhatók. [1] Itt elhallgatják azt a tényt, hogy az első világháborút követő spanyolnátha óta nem volt világjárvány, és hogy utólag visszatekintve a Corona ilyen jellegű besorolása gigantikus pánikkeltésnek és abszurd viccnek tűnik [2]. Az alapvető emberi jogok megsértése pozitív hozadék nélkül, a vakcinák túl korai és kellő tesztelés nélküli jóváhagyása, számtalan, olykor életveszélyes mellékhatásával együtt, egyáltalán nem zavarja Ursula von der Lying-ot, Adémon Antikrisztoszt és elvbarátaikat.

Rossz ripacsként úgy tesznek, mintha 2020 óta minden zökkenőmentesen haladna, és csak azon gondolkodnak, hogyan lehetne a dolgokat a jövőben még jobban koordinálni – a nemkívánatos (svéd modelles) “különutas erőfeszítések” aláásásával, a nemzeti szuverenitás és a szuverén jogok felszámolásával.  Mindez beleillik abba a mindenütt tapasztalható trendbe, hogy a nemzetek feletti szervezetek egyre nagyobb hatalmat szereznek. Különösen a WHO törekszik már régóta hatáskörének kiterjesztésére, amely költségvetésének nagy részét a Bill és Melinda Gates Alapítványtól kapja, . Amely alapítványról köztudott, hogy ezer szálon kapcsolódik az oltóanyagiparhoz, illetve az eugénika díszes képviselőihez [3].

WHO-diktatúra egy gombnyomással

A május végi Egészségügyi Világközgyűlésen előkészítették a terepet egy disztópikus jövőbeli “világjárványügyi egyezmény” számára, amely felhatalmazná Tedros Adhanom Ghebreyesus WHO-igazgatót (volt szélsőbalos terroristát), hogy “közegészségügyi vészhelyzetet” hirdessen, amely felülírná a nemzeti kormányok egészségügyi politikáját, és globális diktatúrát léptetne életbe.

Természetesen megragadják az alkalmat arra is, hogy az éghajlatváltozást az emberiséget fenyegető legnagyobb egészségügyi veszélynek nyilvánítsák – és kényelmesen, ezen az alapon az államok nemzeti szuverenitásába való további beavatkozásra és a vészhelyzetek tetszés szerinti kihirdetésére kerülhet sor, majd a WHO mint az állítólag legnagyobb szükséghelyzet megmentője siethet a segítségükre. A tényt, hogy a WHO most az EU oltási bizonyítványa felett is ellenőrzést szerez, ennek fényében kell szemlélni, és egy újabb lépést jelent az átlátható polgár felé vezető úton, akinek teljes körű tájékoztatást kell nyújtania a kormányzati és nemzetek feletti hatóságoknak az egész életéről, ha nem akarja kockáztatni az állam általi zaklatást vagy a szabadságától való megfosztást.

A főáramú média természetesen – jó szokásához híven ebben a témában is inkább elhallgat, mint tájékoztat.

És sugallja, a démont kiűzték, a veszélynek vége, a Great Reset, a nagy újrakezdés csak az alternatív gondolkodók fantáziájában létezett.

Pedig nagyon is élő, de mivel sokan felfigyeltek rá, a gépezet átmenetileg taktikát váltott. Hallgat a dologról.

Ne hagyjuk, hogy újra előhozakodjanak vele.

Források:

WHO launches new “digital health initiative”

Der neue Entwurf des WHO-Pandemievertrags eröffnet der Biowaffenforschung freie Bahn

Zum EU-WHO-Abkommen über „Globale digitale Gesundheitssicherheit“ – uncut-news.ch (uncutnews.ch)

EU-Impfzertifikat soll Modell für künftige WHO-Totalüberwachung werden » ☆☆☆☆☆ – Journalistenwatch e.V. – Aktuelle Geschehnisse

Globaler Gefängnisstaat droht: WHO macht Pandemievertrag wasserdicht » ☆☆☆☆☆ – Journalistenwatch e.V. – Aktuelle Geschehnisse

Hivatkozások:

[1] Például:
Újabb koronavírus-hullámok jöhetnek, Magyarországnak pedig még mindig nincs 2023-ra covid elleni védőoltás-ajánlása (444.hu) és

Karikó Katalin: ragályos marad a koronavírus, érdemes megismételni az oltásokat

[2] Száz év távlatából nehéz megalapozott, pártatlan információt találni, mi is volt a spanyolnátha járvány. Adalékként egy cikk:

Spread of Spanish Flu Was Never Experimentally Confirmed | by Shin Jie Yong | Microbial Instincts | Medium;

és egy videó.
[3] Például:

https://causalis.net/ein-sprung-zur-vernichtung-der-menschheit/;

A klímaváltozás korában partnerségre lép a Rockefeller Alapítvány és a WHO. 
Ettől a hideg futkos végig a hátunkon.

Anatomy of a Philanthropath: Dreams of Democide & Dictatorship

2023 június
Közzéteszi:
Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük