Moderna: Kiugróan magas halálesetek és mellékhatások az oltás következtében? – Nem a mi problémánk

Legutóbbi bejegyzésünkben beszámoltunk a Pfizer szégyenletes viselkedéséről Ausztráliában. Nos, ma megtudhatjuk, nem marad le mögötte bűntársa, a Moderna sem.

Egy hosszas vita során Rennick ausztrál szenátor megkérdezte a Moderna szóvivőjét: “A Moderna a nyereség hány százalékát teszi félre a vakcina által károsított emberek megsegítésére?”

A válasz a Moderna vezérigazgatója, Dr. Jane Leong szerint: Semmit nem tesznek félre. A kísérleti vakcinák által okozott halálesetek és sérülések nem az ő problémájuk.

A Gateway Pundit jelenti: Az ausztrál szenátus oktatási és foglalkoztatási törvényhozási bizottsága egy meghallgatás során alaposan megizzasztotta a Moderna vezetőit, Dr. Jane Leong, orvosi ügyekért felelős alelnököt, Dr. Chris Clarke, tudományos vezetésért felelős igazgatót és Dr. Rachel Dawson, légúti betegségek oltóanyagaiért felelős igazgatót.

A vizsgálatot Alex Antic szenátor vezette, aki alaposan tájékozott a gyógyszergyártó cég kísérleti COVID-19 vakcinájának bejelentett mellékhatásai kérdésében.

A világ legelismertebb tudományos folyóiratainak vezető kiadója, az Elsevier által készített tanulmányra hivatkozva Antic szenátor azt állította, hogy a Moderna oltóanyagának súlyos mellékhatásai 800 oltott emberből egynél jelentkeztek.

Antic ezután megkérdezte Dr. Clarke-ot, hogy a Moderna elismeri-e ezt az arányt, és mekkora ez a mérőszám a hagyományos vakcinák, például az influenza elleni vakcinák esetében.

“Saját klinikai vizsgálati adatai alapján meg tudja erősíteni ezt az arányt? És ha nem, akkor mi a súlyos nemkívánatos események általános aránya a hagyományos vakcinákkal, például az influenza elleni vakcinákkal és hasonlókkal összevetve?” – kérdezte Antic szenátor.

Dr. Clarke elismerte, hogy nem tudott az említett tanulmányról, ami újabb kérdéseket váltott ki a szenátorból. Antic hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a Moderna tudjon az ilyen tanulmányokról, és értetlenségét fejezte ki, hogy a vezetőség nyilvánvalóan nem volt tisztában egy ilyen fontos jelentéssel.

“Nem tudok semmit arról a jelentésről, amire ön hivatkozik” – mondta Dr. Clarke.

“Ez egy jól ismert orvosi folyóirat jelentése. Nem ismeri?… Tudnia kellene róla.” – reagált Antic szenátor.

“A szomorú ebben a folyamatban, hogy mindezt elmondhatnánk Önnek. De erről már széles körben beszámoltak. Ön egy vakcinagyártó cég. Nehezen tudom elképzelni, hogy Önök nem tudnak erről a jelentésről.” – tette hozzá Antic.

Bár Dr. Clarke azt állította, hogy a Moderna a farmakovigilanciai tevékenységének részeként rutinszerűen átvizsgálja a tudományos szakirodalmat a mellékhatásokról szóló jelentések után, nem szolgált konkrét információkkal a Moderna vakcina mellékhatásainak gyakoriságáról.

Ez az információhiány kritikát váltott ki Antic szenátor részéről, aki “rendkívülinek” nevezte, hogy a Moderna képviselője nem tudta bemutatni ezeket a létfontosságú statisztikákat a szenátusi meghallgatáson.

“Csak annyit mondhatok, hogy cégként, farmakovigilanciai tevékenységünk részeként rutinszerűen kutatunk a szakirodalomban a mellékhatásokat tartalmazó publikációk után. Átnézzük ezeket a publikációkat és a nemkívánatos eseményeket, és felvesszük őket a globális farmakovigilanciai adatbázisunkba” – mondta Clarke.

“Mekkora a súlyos nemkívánatos események általános aránya a Moderna esetében, és hogyan viszonyul ez a mérőszám a hagyományos vakcinák megfelelő adatához?” – kérdezte Antic.

“A nemkívánatos események tényleges aránya nem áll rendelkezésemre” – válaszolta Clarke.

“Nincs ön előtt a nemkívánatos események aránya?” – kérdezte Antic.

“Annyit mondhatok, hogy a súlyos nemkívánatos események aránya a mi nagyon nagy, randomizált, kontrollált vizsgálatainkban hasonló tartományban volt, mint a placebónál megfigyelteké”. – mondta Clarke.

“Nem mondhatja meg nekem, hogy milyen a súlyos nemkívánatos események aránya? Önök eljöttek ma egy szenátusi meghallgatásra éppen ebben a témában, és nem tudják megmondani, hogy az Önök termékei súlyos mellékhatásainak aránya mekkora. Ez hihetetlen”. – mondta egy láthatóan dühös Antic szenátor.

A konkrét arányok hiánya ellenére Dr. Clarke a Therapeutic Goods Administration (TGA) honlapjára hivatkozott, amely szerinte 1,2 millió bejelentést tartalmaz a mellékhatásokról.

“Nem a TGA-t kérdezem, hanem a Modernát. Biztosan rendelkeznek ezekkel az információkkal. Önök egy multinacionális vállalat, szenátusi vizsgálat előtt állnak, és nem tudják megmondani, hogy mennyi a súlyos bejelentések száma. Úgy értem, ez egészen rendkívüli, amit nekem mondanak” – mondta Antic.

A szenátor megkérdezte a többi vezetőt, hogy tudnak-e valamilyen információt adni neki, de csak hallgatás volt a válasz. Dr. Clarke biztosította a bizottságot, hogy az információkat egy későbbi időpontban meg tudják adni, és megismételte, hogy a klinikai vizsgálatok nem tártak fel jelentős biztonsági aggályokat.

A feszült beszélgetés azzal ért véget, hogy Antic szenátor azt mondta, hogy a bizottság csak az idejét vesztegeti, továbbá részletesebb információkat vár a Moderna képviselőitől.

Egy Twitter-bejegyzésben Antic szenátor a következőket írta: “A tegnapi szenátusi meghallgatás során, amely a COVID 19 vakcina diszkriminációról szóló törvényjavaslatról szólt, a Moderna képviselői nem tudtak számadatokat közölni a COVID mRNS injekciójuk súlyos mellékhatásairól. Annyira megdöbbentem, hogy szó szerint elejtettem a tollamat.

Forrás: Thepeoplesvoice.tv, ill. ennek nyomán a https://telegra.ph. 

2023. július
Közzéteszi:
Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük