Rendkívüli hír: A Pfizer-munkatársak nem ugyanazt az oltóanyagot kapták, mint a többiek.

Az ausztrál szenátusban a szenátorok élesen bírálták a Pfizer képviselőit augusztus 2-án.

A vállalat vonakodott részt venni a meghallgatáson. A kérdések elől kitértek.

A meghallgatás során a Pfizer átírta a történelmet.

El kell felejtenünk, hogy egykor azt mondták, hogy az embereknek azért kell beoltatniuk magukat, hogy megvédjenek másokat, hogy “megvédjék a nagyit”, és hogy “nem lehet továbbadni a vírust, ha be vagy oltva”.

Kemény napot fogott ki a Pfizer Australia a mai szenátusi meghallgatáson. Gerard Rennick szenátor elemében volt, amikor arra kényszerítette az oltóanyag-gyártót, hogy ismerjék el, nem értik azt a mechanizmust, amellyel a vakcina szívizom- és szívburokgyulladást okoz. Ennyit a tudományban való bizalomról. Fogalmuk sincs!

https://twitter.com/i/status/1687020049734017024

Malcolm Roberts szenátor szerint, aki részt vett a meghallgatáson, a Pfizer az ausztrál kormánnyal kötött szerződés mögé bújt, és kitért a felelősség elől.

Figyelemre méltó az is, hogy a Pfizer képviselői azt állították, hogy nem tudták, hogyan okozhat a Corona vakcina szívizom- és szívburokgyulladást.

A meghallgatás során kiderült, a Pfizer alkalmazottai egy különleges sarzsból kaptak oltóanyagot, amely különbözött attól, amelyet a lakosságra kényszerítettek.

https://twitter.com/i/status/1687332318728671233

A videón: Malcolm Roberts szenátor a Pfizert faggatja egy ausztrál szenátusi meghallgatáson.

Szenátor: Kapnak kötelező védőoltást a Pfizer alkalmazottai? –
Pfizer: Igen.
Szenátor: A Pfizer alkalmazottak speciális, nem tesztelt vakcinatételt kaptak? –
Pfizer: Igen.
A rangidős képviselő először veszi át a szót. Figyeljük arcmimikáját.  Megerősíti, hogy a Pfizer szóban forgó sarzsát (“batch”) nem tesztelte az egészségügyi hatóság (https://tga.gov.au). Az indoklás abszurd, inkább a Pfizer akarta megkímélni saját alkalmazottait.

Teljes videó itt:
t.me/uncut_news/56704

“A Pfizer alkalmazottai más oltóanyagot kaptak, mint amit a lakosság használt. Mikor lesz végre normális büntetőjogi válasz erre a csalásra?” – kérdezi Jeff Hoeyberghs plasztikai sebész.

Ralf Dekker (FVD) volt parlamenti képviselő válasza: “Figyelemreméltó”.

Közzétevő kommentárja:

Aki régebb óta odafigyel a vírushisztériára, az 2010 óta tudja, a sertésinfluenza hisztériában a német elitnek nem ugyanaz az a Tamiflu oltóanyag jutott, mint a köznépnek.

Innentől fogva nem volt kérdés, hogy ha a gyártóknál a legcsekélyebb kétely is felmerül az oltóanyagok veszélytelenségét illetően, akkor saját maguknak, az általuk fontosnak vélt csoportoknak ártalmatlan oltóanyagot adnak, míg a köznépet mérgezhetik löttyeikkel.

Ezúttal a Pfizer ismerte be, oltóanyagai hatástalanok, de súlyos mellékhatással járhatnak. Más oka a VIP-sarzsnak nem lehet. 

Ezt a gyakorlatot a Pfizer nyilván nem csak Ausztráliában, hanem máshol is követte. Kíváncsian várjuk, lesz-e a Pfizer beismerésnek következménye legalább egy parlamenti megszólalás vagy újságcikk erejéig Magyarországon. Illetve hoz-e a magyar törvényhozás jogszabályokat, melyek

  • megakadályozzák, hogy rendes, 6-8 évig tartó klinikai tesztelési eljárás nélkül forgalomba lehessen hozni gyógyszereket, oltóanyagokat;
  • megtiltják az oltóanyagok kötelezővé tételét*;
  • olyan minőségellenőrzést vezetnek be, amely megérdemli ezt a nevet.

*Oltáskényszer jelenleg az egészségügyi dolgozók számára van érvényben.

Nem sok jót sejtünk.

2023. augusztus

Az uncut-news cikke alapján közzéteszi:

Király József

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Gondolom, hogy nemcsak a Pfizer munkatársai kaptak más oltóanyagot, mint a pórnép.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük