Végre megérkezett a régen várt (új, aggodalomra okot adó) variáns: ERIS

Tegyük szívünkre kezünket. Nem bíztunk igazából abban, hogy megszabadulunk a kovid-hisztériától. Túl jól sikerült az első menet, túlságosan is megtetszett a gépezetnek a zsarnokoskodás, a lakosság önként, dalolva, az ellenőrzés és az önálló gondolkodás legcsekélyebb igénye nélkül követte a kovid-narratívát. Így augusztusban pedig elérkezik a sokadik hullámmal való riogatás újabb fordulója bevezetésének ideje.

Megmondóembereink már előre dörzsölik markukat, mekkora marhaságokkal mekkora pénzeket fognak szeptembertől leszakítani.

A marhaságok tálalása egyébként máris megkezdődött.

“A tünetek ugyanazok, mint a kovidnál, akarom mondani influenzánál. A különbség az, hogy gyorsabban terjed, mint az amúgy is gyorsan terjedő omikron-variáns.” Van megmondóember (honlap), aki említi a tünetek között a szaglásvesztést, van, aki ezt elhagyja. Közös mindegyikükben: Hivatkozást egy lektorált tanulmányra – ellenőrző vizsgálatot is beleértve – egyikük sem tart fontosnak.

Népszerű keresőnk augusztus 16-án 787 találatot ad az Erisz variánsra, ami nem sok, de gyanítom, hogy ez a 787 találat önmagában 99 %-ban lefedezi a magyar ember tájékozódási igényét, szokásait.

A Yahoo még arról is beszámolt – minden irónia nélkül -, hogy az “esetek” állítólagos növekedése annak köszönhető, hogy az emberek több időt töltenek zárt térben:

A csökkenő immunitást és a rossz időjárást, okolják az emelkedésért, amely arra ösztönzi az embereket, hogy több időt töltsenek zárt térben.

Furcsa álláspont, tekintve, hogy a legutóbbi alkalommal a lezárásoknak kellett volna segítenie a vírusok ellen.

Mindenesetre ebből megtudhatjuk, hogy Nagy-Britanniában nincs az a pokoli hőség, amit a média próbál velünk az ’emberokozta klímaváltozás következményeképp elhitetni.

Minden amit az Eris variánsról tudni kell:

It’s bullshit. (Baromság.)

Just like all the others. (Mint az összes többi.)

Többet nem is kell mondani, ugye?

Persze, a megmondóemberek megint a “tünetekről” és a “fertőzési” arányról, terjedési sebességről beszélnek, mintha az elmúlt három év nem tette volna értelmetlenné ezeket a szavakat. De már rég túl vagyunk – vagy túl kellene lennünk – azon a ponton, hogy a mainstream ellen érveljünk.

Mindent tudunk, amit a tünetekről tudnunk kell – ezek “általában enyhék” és “influenzaszerűek”, mert a Covid nem más, mint átnevezett endémiás légúti megbetegedések. Tudjuk, hogy a halálozási statisztikák kitaláltak, és a tesztek nem működnek, csak az esetek gyártására.

Jelentjük továbbá, hogy ma, augusztus 16-án hivatalosan

15 878 844

kovid-variánst tart nyilván a GISAID adatbank. Ez a szám 2021 februárjában csak 530 ezer volt. Hogy milyen kritériumok alapján neveztek ki ebből néhányat aggodalomra okot adónak? Senki sem tudja, és jobban is teszi, ha nem firtatja. Még “utánajárnak”. Emlékeztetünk rá:

Minden egyes újraszekvenálás egy újabb genomszekvenciát hoz létre. Ahány szekvenálás (ugyanabból a biológiai anyagból) annyi új mutáns vagy variáns.

Forrás: Az általánosan elfogadott víruselmélet cáfolata – Alapok (virusinfok.hu)

Honlapunk olvasói tudják, eddig több személy próbálkozott az utcán heverő 1,5 millió € fölvételével (ellenőrző kísérletekkel együtt be kellett volna bizonyítani a SARS-COV-2 létezését). Eddig senkinek sem sikerült.

Az Eris egyetlen olyan aspektusa, amelyet érdemes megvitatni, az, hogy miért szerepel az újságokban, és még ez a válasz is rövidebb a szokásosnál.

Az Eris azért létezik, mert a “Cerberus” hőhullámnak vége, és július szokatlanul hideg és nedves volt az Egyesült Királyságban. Mert hamarosan beköszönt az ősz, és egy darabig nem lesz több nagy sportesemény, amit a Just Stop Oil megzavarhatna.

Röviden, az Eris az, ami akkor történik, amikor az emberek nem hajlandóak pánikba esni az éghajlatváltozás miatt.

Valószínűleg a következő napokban olyan szalagcímekre számíthatunk, amelyek az Erist az éghajlattal hozzák összefüggésbe.

A baj ezzel az, hogy az éghajlatváltozáshoz hasonlóan az embereket is csak ideig-óráig lehet megijeszteni a szavakkal. A média annyit ismételgette a “globális felmelegedést”, hogy a szavak elvesztették értelmüket, és annyi apokaliptikus jóslattal töltötték meg az újságokat, amelyek soha nem váltak valóra, hogy az emberek elzsibbadtak, és most már kiszűrik ezt, még ha nem is veszik észre.

Ugyanez fog történni a koviddal is; minél többször melegítik föl a riogatáshoz, annál kevesebb ember fog rá ugrani.

Valószínűleg ezért készítik elő az “X betegség” “következő járványát“.

Közzétevő azért aggódik. Úgy tűnik, a gépezet fontosabbnak tartja a nyugati világ elleni háborút, mint az Ukrajna területén vívott háború megnyerését.

Mindennek ellenére szép nyárvégét és hisztériában szegény őszt kívánunk.

2023. augusztus
Kit Knightly írásának felhasználásával közzéteszi

Király József

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük