Tisztelgés Karikó Katalin és az orvosi Nobel-díjat odaítélő bizottság előtt

[Prológus: A nemzetiszocialista Németországban 1939 és 1941 között több tízezer, gyógyíthatatlan vagy súlyos elmebetegségben szenvedő személyt gyilkoltak meg ezekre átalakított intézményekben (Aktion Reinhardt, T4 akció). Az akciót orvosok felügyelték, ők adták ki a szakvéleményt, amely alapján döntöttek az érintett gyógyíthatatlan beteg eutanizálásáról. Az akciót Clemens Galen katolikus és Theophil Wurm evangélikus püspökök tiltakozására, illetve a lakosság körében terjedő hírek, és az ezt követő nyugtalanság hatására 1941. augusztusában leállították.
A Nürnbergi Pert követő első perben (Orvosper) ezen gyilkosságok miatt 20 orvost fogtak perbe, hetet közülük halálra ítéltek és kivégeztek. Nobel-díjat egyikük sem kapott.]

Az orvosi Nobel-díj idei odaítélése rámutat: Az oltóanyaggyáraknak, illetve befektetőiknek elsődleges célja nem a profitszerzés. Ez esetben ugyanis valami teljesen ártalmatlan és hatástalan placebo-anyaggal árasztották volna el a világot. Senki kifogást nem emelt volna, a gyógyulásokat mindenki pozitívan fogadta volna, mindenki dicsérte volna a hatékony oltóanyagokat.

Emlékeztetünk rá továbbá, Robert Malone – annak a tanulmánynak az első számú szerzője, amely 1989-ben leírja, hogyan lehet lipidburokba csomagolt mRNS-eket a sejtbe juttatni, amely rábírja a sejtet bizonyos fehérjék termelésére – 2020-ban figyelmeztet: a vakcinák által termelt fehérjék károsíthatják a test sejtjeit, és az oltás kockázatai meghaladják előnyeit gyermekeknél és és fiatal felnőtteknél. [1] Ezt más tudósok és egészségügyi tisztviselők többször is megerősítik, csak éppen az oltóanyaggyártó maffia és Karikó Katalin tesznek úgy, mintha nem tudnának róla.

Mai bejegyzésünkben felhívjuk a figyelmet egy, a „CORRELATION Research in the Public Interest“ nevű, Kanadában, Ottawában bejegyzett közhasznú egyesület tanulmányára:

COVID-19 vaccine-associated mortality in the Southern Hemisphere (COVID-19 vakcinával összefüggő halálozás a déli féltekén).

A tanulmány legmegdöbbentőbb megállapítása: Az mRNS-oltásoknak szignifikáns védőhatását (hány elhalálozástól védett meg a vakcina) a vizsgált 17 országban nem lehet megállapítani. Ha a vizsgált 17 országban beadott mRNS-vakcinák (első és emlékeztető oltások) és ebből adódó halálesetek számait extrapoláljuk az egész világra, az mRNS-vakcinák 2023 szeptemberig 17 millió halálesetet okoztak.

A tanulmány megállapításait részletes statisztikai számítások, ábrák, grafikonok, táblázatok támasztják alá. Az alábbiakban közreadjuk a 180 oldalas tanulmány absztrakt-ját.

Absztrakt

A tanulmány készítői tizenhét, egyenlítő mentén és a déli féltekén található országot vizsgáltak meg (Argentína, Ausztrália, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Ecuador, Malajzia, Ecuador, Új-Zéland, Paraguay, Peru, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Dél-Afrika, Suriname, Thaiföld, Uruguay), amelyek a világ népességének 9,10 %-át, a világ beadott COVID-19 injekcióinak 10,3 %-át (1,91 injekció/fő, minden korosztályra) ölelik fel. A 17 ország 4 kontinensen található, és gyakorlatilag minden COVID-19 vakcinatípust és gyártót érint.

A 17 országban a teljes halálozás (all-cause mortality, ACM) időbeli adatai alapján nem találtak bizonyítékot a COVID-19 vakcinák kedvező hatására. Nincs időbeli összefüggés a COVID-19 vakcinázás és az ACM arányos csökkenése között. Éppen ellenkezőleg.

Mind a 17 országra átmenetileg magas ACM-érték jellemző a COVID-19 vakcinák bevezetésekor és beadásakor. A 17 országból kilencben nincs kimutatható többlet ACM az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által 2020. március 11-én világjárvánnyá nyilvánítást követő körülbelül egyéves időszakban, amíg a vakcinákat el nem kezdik forgalmazni (Ausztrália, Malajzia, Új-Zéland, Paraguay, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Suriname, Thaiföld, Uruguay).

A déli féltekén és az Egyenlítő közelében fekvő országokban 2022 nyarán (január-február) példátlan csúcsok jelentkeznek az ACM-ben, amelyek szinkronban vannak a COVID-19-oltás gyors (3. vagy 4. dózisú) bevezetésével, vagy közvetlenül követik azt. Ez a jelenség minden olyan esetben jelen van, amelyről elegendő halálozási adat áll rendelkezésre (15 ország). A vizsgált országok közül kettőnél (Argentína és Suriname) 2022. január-februárban nem áll rendelkezésre elegendő halálozási adat.

Chile és Peru részletes halálozási és oltási adatai lehetővé teszik az életkor és a dózisszám szerinti felbontást. Nem valószínű, hogy az összes halálozási okot regisztráló csúcsoknak 2022 januárjában, februárjában, majd július-augusztusban a két országban és minden egyes idős korcsoportban más okai is lennének, mint a COVID-19 emlékeztető vakcina-adagok gyors bevezetése. Hasonlóképpen valószínűtlen, hogy a COVID-19 vakcinák bevezetésével és ismételt beadásával egyidejűleg mind a 17, déli féltekén és az Egyenlítő mentén fekvő országban a magas ACM-nek más oka is lehetne, mint a vakcinák.

Az ACM számos csúcspontja (17 országban, 4 kontinensen, minden idős korcsoportban, különböző időpontokban) és a kapcsolódó gyors emlékeztető oltások bevezetése közötti szinkronitás lehetővé teszi az ok-okozati összefüggésre vonatkozó határozott következtetést és a COVID-19 vakcina toxicitásának pontos számszerűsítését.

Az összes korosztályra vonatkozó vakcinadózis halálozási arány (vaccine-dose fatality rate, vDFR), amely az oltóanyag okozta halálesetek és a lakosságnak adott vakcinadózisok arányának mérőszáma, a 2022. januári-februári ACM-csúcsra vonatkozóan 0,02 % (Új-Zéland) és 0,20 % (Uruguay) közé esik. Chilében és Peruban a vDFR exponenciálisan nő az életkorral (körülbelül 4 évenként megduplázódik), és a legutóbbi emlékeztető dózisok esetében a legnagyobb, és a 90 év feletti korcsoportokban eléri a körülbelül 5 %-ot (1 haláleset 20 – 4. dózisként beadott – injekciójára vetítve). Az északi féltekén hasonló eredmények fordulnak elő, amint azt korábbi cikkek (India, Izrael, USA) is megállapították.

A 17 országra vonatkozó teljes vDFR-t (0,126 ± 0,004) %-ban határozzuk meg, ami 17,0 ± 0,5 millió COVID-19 vakcina adagolás miatt halálesetet jelent világszerte, 13,50 milliárd dózis injekcióból számítva 2023. szeptember 2-ig. Ez egy olyan tömeges iatrogén eseménynek felelne meg, amely a világ népességének (0,213 ± 0,006) %-át ölte meg (470 élő személyenként 1 haláleset kevesebb mint 3 év alatt), és amely vakcina bizonyítható módon egyetlen halálesetet sem akadályozott meg.

A COVID-19 vakcinák beadása által a tényleges népességben okozott halálozás általános kockázata, amelyre az összes többlethalálozásból és a bevezetéssel való szinkronitásból következtetnek, globálisan elterjedt és sokkal – 3 nagyságrenddel, azaz ezerszer vagy néhány ezerszer – nagyobb, mint amit a klinikai vizsgálatok, a mellékhatások megfigyelése és a halotti bizonyítványokból származó halálozási statisztikák jelentettek.

A 4 kontinens 17 országában, az összes főbb COVID-19 vakcinatípust és gyártót figyelembe vevő vizsgálatban számszerűsített nagy korfüggőség és a vDFR magas értékei arra kellene, hogy késztessék a kormányokat, hogy amíg nem készülnek terhelhető kockázat-haszon elemzések, azonnal szüntessék meg azt az alaptalan közegészségügyi politikát, hogy a COVID-19 vakcinák beadására elsősorban az idős lakosokat ösztönözzék. [2]

És marad a kérdés a végére:

Vajon lesz-e a hazai politikában olyan szereplő, aki a Nobel-mámor után hajlandó/képes lesz napirendre tűzni az mRNS vakcinák káros voltát, esetleg betiltását?

Hivatkozások:

[1] És nyilván a többi korcsportnál is. Kiemelten veszélyeztetettek: állapotos nők, sportolók, pilóták.

[2] Fentiekből következik: Nemhogy senkit nem szabadna ösztönözni, hanem egyenesen tiltani kellene, amíg a gyártók nem módosítanak eljárásukon, hogy az itt felsorolt problémákat kezeljék, illetve nem végzik el a sokéves, négylépcsős klinikai vizsgálatokat – független felügyelet mellett.

2023. október
Közzéteszi: Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük