Pfizer-EU szerződés: Hihetetlen részletekre derült fény

I.

“Nincsenek a modRNS-vakcináknak mellékhatásai, illetve ezek olyan ritka esetben fordulnak elő, hogy nem érdemes velük foglalkozni.” Így nyilatkoztak Európa, illetve az egész nyugati világ fehérköpenyes megmondóemberei, rájuk támaszkodva pedig a politikusok 2020 végétől többször megismételve állításaikat.

Dél-Afrikában most nyilvánosságra kerültek a Pfizerrel kötött vakcinaszerződések, amelyekből kiderül, hogy akkoriban semmit sem tudtak a hosszú távú hatásokról.

«Megdöbbentő, ami a szerződésekben le van írva. A Pfizer rámutat, hogy a vakcinát a “vészhelyzet” miatt sietve fejlesztették ki, és akkor még semmit sem tudtak a vakcina hosszú távú hatásairól és hatékonyságáról.»

A Pfizer azt is elismeri, hogy

“előfordulhatnak olyan mellékhatások, amelyek még nem ismertek”.

Kim Schmitz internetes vállalkozó, ismertebb nevén Kim Dotcom elemezte a szerződéseket, és arra a következtetésre jutott, hogy a világ vezetői aláírásukkal “kísérleti patkányokká” változtatták polgáraikat. “Agyrém.”

“A Pfizer, az egészségügyi hatóságok és a világ vezetői hazudtak nekünk, amikor azt mondták, hogy a koronavírus elleni vakcinák biztonságosak és hatékonyak. Az oltási szerződésekben az áll, hogy az oltóanyagok hatékonyságáról és biztonságosságáról semmit sem tudunk” – mondja Schmitz, és ezt “csalásnak” nevezi.

A szerződések nyilvánosságra hozatala az Egészségügyi Igazságügyi Kezdeményezésnek (Health Justice Initiative, HJI) köszönhető, amely korábban már felszólalt a szerződések elkészítésének megdöbbentő módjáról.

A HJI szerint a Pfizer, a Janssen és a Gavi, az oltóanyag-szövetség túszként tartja fogva a dél-afrikai kormányt. A kormányra nem csak messzemenő titoktartási kötelezettségeket róttak, de a legmagasabb árat is fizették a vakcinákért. Egyes országok még többet is fizettek, mint azok a gazdag országok, amelyek már aláírták a szerződéseket.

Dél-Afrika elképzelhetetlen összegeket volt kénytelen fizetni a túlárazott vakcinákért – mondta Fatima Hassan, a HJI igazgatója egy johannesburgi sajtótájékoztatón. A szerződéseket “egyoldalúnak, tisztességtelennek és antidemokratikusnak” nevezte.

Forrás: Geheime Impfstoffverträge mit Pfizer werden veröffentlicht und der Inhalt ist schockierend – uncut-news.ch (uncutnews.ch)

II.

Hannes Strasser egyetemi tanár és orvos, aki intenzíven tanulmányozta a témát, az AUF1 osztrák műsorszolgáltatónak írt vendégcikkében azt írja, hogy már régóta ismert, hogy a vakcinákat túl gyorsan és túl korán tesztelték és engedélyezték. Az Európai Bizottság és a kormányok többször is elutasították a szerződések nyilvánosságra hozatalát. Mostanra világossá vált, hogy miért: a szerződések aláírásával a Bizottság és a tagállamok közel 500 millió polgár életével játszottak.

A szerződést, amelyre Strasser hivatkozik, a Pfizer egészségügyi biztosa, Stella Kyriakides és Nanette Cocero 2020. november 20-án írta alá. Az egyetemi tanár toxikus dokumentumról beszél.

A szerződés szerint az EU és a Pfizer/BioNTech abból indul ki, hogy az oltóanyagot egy hónappal később, ugyanezen év decemberében engedélyezi az Európai Gyógyszerügynökség (EMA).

Ez egy furcsa fordulat. Normális esetben egy vakcinát tesztelnek, az EMA függetlenül értékeli, majd engedélyezi és kezdődhet az értékesítés. Ebben az esetben ennek éppen az ellenkezője történt: az Európai Bizottság által képviselt politikusok és a gyógyszeripar hetekkel azelőtt kötöttek értékesítési szerződéseket, hogy a vakcinát engedélyezték volna. Brüsszel ezután hatalmas nyomást gyakorolt az EMA-ra, hogy engedélyezze a vakcinát.

Strasser ezt hihetetlennek tartja.

Egy újabb megdöbbentő felfedezés

De ez még nem minden.

A szerződés 15. oldalán a Pfizer elismeri, hogy a vakcina kifejlesztése “jelentős kockázatokkal” és “bizonytalanságokkal” jár.

Ízlelgessük: Strasser szerint a szerződés aláírásával a Bizottság elismeri, hogy a vakcina előállításával jelentős kockázatok és bizonytalanságok járnak.

A következő megdöbbentő felfedezés a 24. oldalon következik: az oltóanyag beadása kizárólag az uniós tagállamok felelőssége. Nem a Bizottság vagy a Pfizer/BioNTech, tehát a szerződő felek a felelősek, hanem az EU-tagállamok.

Abban is egyetértenek, hogy a vakcinagyártók nem vonhatók felelősségre a vakcinák használata által okozott károkért. A 25. oldalon felsorolják, hogy mik lehetnek ezek a károk: Halál, személyi sérülés, szellemi vagy érzelmi károsodás, betegség, rokkantság, vagyonvesztés vagy -károsodás és anyagi veszteség.

Az orvostudomány történetének legnagyobb botránya

“Más szavakkal: Még mielőtt a vakcinát engedélyezték volna, a gyógyszergyártók mentesültek a felelősség alól, és a Bizottság elfogadta az oltás által okozott haláleseteket, megbetegedéseket és gazdasági károkat” – állítja Strasser. Rossz belegondolni, hogy ezt a vakcinát egészséges emberek immunizálására használták.

A 48. és 49. oldalon az szerepel, hogy a vakcina hosszú távú hatásai és hatékonysága ismeretlenek, és ismeretlen mellékhatások is előfordulhatnak. “Az uniós országok ezt nemcsak tudták, hanem kifejezetten bele is egyeztek!”

Strasser így zárja: “Orvosként hihetetlennek tartom, hogy ezeket a szerződéseket az Európai Bizottság és az EU-tagállamok kormányai aláírták. Ezt tartom az orvostudomány története legnagyobb botrányának.

Egy olyan vakcinát, amelynek hatékonysága és biztonságossága ismeretlen, és amelynek kifejlesztése a szerződés szerint halálhoz, betegséghez és rokkantsághoz vezető súlyos kockázatokat hordoz, az EMA feltételekhez kötötten engedélyez, majd idősek, gyermekek és terhes nők számára beadják.”

«A kormányok és a mainstream média évek óta azt állítja, hogy a vakcina “jól tesztelt”, “biztonságos” és “rendkívül hatékony”. Mind hamis hírek, mind hazugságok.» – mondja Strasser. “Az Európai Bizottság és az európai kormányok hazudtak […] és minden beoltott embert két lábon járó kísérleti nyulakká változtattak. A mainstream média pedig boldogan vett részt az oltási propagandában”.

“Az oltottak ennek a felelőtlen politikának az áldozatai: becsapták, félrevezették, nyomást gyakoroltak rájuk és hazudtak nekik. Nem tudjuk, mi lesz velük hosszú távon. Csak azt látjuk, hogy egyre többen halnak meg és egyre többen betegszenek meg” – mondja az orvos.

“Az Európai Bizottság és a kormányok politikája őrültség. Ezek a felelőtlen politikusok bűnrészesek számtalan ember halálában és betegségében világszerte. A COVID-19 vakcinával kinyitották Pandora szelencéjét, és most a betegségek és a halál világszerte terjednek”.

A szerződések itt tekinthetők meg.

Forrás: https://auf1.info/dr-strasser-der-groesste-menschenversuch-der-geschichte/

2023. november
A források alapján közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük