Mike Yeadon beszéde a brit parlamentben

Andrew Bridgen brit konzervatív parlamenti képviselő volt 2023 áprilisi kizárásáig, aminek oka Bridgen kijelentése volt, mely szerint a kovid-vakcinák használata az emberiség elleni legnagyobb bűntett a holokauszt óta. Bridgen aki azóta egy valóban konzervatív párt, a Reclaim párt színeiben politizál, december 4-ére szervezett egy videokonferenciát Dr. Michael Yeadon szereplésével a brit parlamentben. Yeadon videoüzenetét úgymond műszaki okok miatt nem sikerült a parlament előtt bemutatni. Mi itt ezennel közreadjuk.

“Ez az én beszédem, amelynek elmondását a kovidgépezet megakadályozta.”

Üdvözlöm Önöket! A nevem Dr. Mike Yeadon.

Valószínűleg már tudják, hogy kutató, tudós és biológus vagyok. Több mint 30 éve dolgozom a biofarmakológiai iparban. A Pfizer alelnöke voltam, és 2011-ig a légzőszervi kutatásokat irányítottam az egész világra kiterjedően.

Az ötlettől a koncepció klinikai bizonyításáig mindenért én voltam a felelős. A Pfizertől való távozásomat követő tíz évben függetlenként dolgoztam. Harminc biotechnológiai vállalatnak dolgoztam tanácsadóként.

Megalapítottam és eladtam a saját biotechnológiai cégemet, a Ziarco-t is. Rólunk a Forbes magazin 2017-es cikkében írtak. Azt hiszem, az volt a címe, hogy “Converting Pfizer Discards into Gold (Ami nem kellett  Pfizernek, azt arannyá változtatták)”, és a Pfizer egy korábbi igazgatósági tagja írta. Tehát három évvel az állítólagos esemény előtt nagyon jó hírnévnek örvendtem az iparágban.

El fogom mondani, hogy az úgynevezett vakcinák tervezése szándékosan az emberek károsítására irányult, és erre számos példát fogok felhozni a racionális gyógyszertervezéssel kapcsolatos kiterjedt ipari tapasztalataim alapján.

Remélem, tudatában vannak vele, nem volt világjárvány.

Denis Rancourt adatai azt mutatják, hogy a minden okból bekövetkező halálozási adatok egyáltalán nem nőttek a pandémia kihirdetése előtt. Ki követett itt el csalást? Még hogy világjárvány. Nincs közegészségügyi vészhelyzet, csak amit a kormányaink kreáltak.

Egy alkalmatlan, csalárd PCR-tesztet használtak, hogy azt a benyomást keltsék az emberekben, hogy egy bizonyos betegségben szenvednek, holott nem így volt. Minden betegség közismert volt. És aztán ami történt, az három különböző módon történt. Az embereket hibás, megváltoztatott orvosi protokollokkal kezelték, amelyek túlmentek az elfogadott nemzeti szinten.

Röviden: az emberek tömeges, nem megfelelő lélegeztetése a kórházakban ami rengeteg halálesethez vezetett. Az idősotthonokban sok embernek nyugtatókat és légzéscsillapítókat adtak, ami a halálukhoz vezetett.

Doktori disszertációm kifejezetten az opiátok és a légzésdepresszió ezen területéről szólt. A közösségben pedig megtagadták az emberektől az életmentő antibiotikumokat, és bakteriális tüdőgyulladásban haltak meg. ez a világjárvány. Nincs más világjárvány. És erre a hazugságra alapozva azt mondták nekünk, hogy a vakcinák közelednek felénk, és megmentőink lesznek.

Mint említettem, van két fontos dolog. Először is, nincs világjárvány, tehát biztosan nincs szükség kísérleti, elsietett orvosi beavatkozásra. Másodszor, még ha szükség is lenne rá, mint valaki, aki több mint 30 éve dolgozik az iparban, azt mondom, hogy teljesen lehetetlen feltalálni, tesztelni, klinikailag értékelni, klinikailag kiértékelni, gyártani, majd globális szinten bevezetni egy komplex orvosbiológiai terméket. Ez teljességgel lehetetlen. Ilyen még csak a láthatáron sincs, hosszú évek elteltével lehet csak beszélni róla.

A leggyorsabb fejlesztés is hat év volt ilyen esetben. És barátaim, akik egész életükben komplex biológiai termékek gyártásával foglalkoztak, azt mondják nekem, hogy már önmagában a reprodukálható gyártási folyamat kifejlesztéséhez szükséges módszerek kidolgozása is több évet vesz igénybe.

Tehát bármit is gondolnak, hogy mi történt, azt mondom Önöknek, hogy nem egy megfelelő orvosi termék került kifejlesztésre.

Ami szerintem történt, az mérgező anyagok szándékos kifejlesztése volt.

Aztán ezeket sebtében továbbfejlesztették és az emberek karjába nyomták, gyakran rákényszerítve a pácienseket, néha még utasításokat végrehajtva evvel, azzal a nem meglepő hatással, hogy emberek milliói haltak meg. Ma nincs időm elmagyarázni, hogy mit fognak tenni a jövőben, de elég, ha csak utalok rá, hogy még több injekció jön, ha nem állítjuk meg őket.

Szóval, mint mondtam, jártas vagyok a racionális gyógyszerkutatás művészetében. Akkor miért mondom, hogy ezek az anyagok szándékosan mérgezőek?
Nos, hadd mondjam el az első példát.
Mit gondolnak Önök, miért van az, hogy szervezetünk békésen viselkedik, de ha fertőzést vagy rákot észlel, akkor háborúba indul.

A válasz az, hogy megkülönbözteti a szervezet számára baráti, ismert anyagokat, amelyeknek az a rendeltetése, hogy bennünk legyenek, a nem ismert, idegen dolgoktól, amelyeknek nem az a rendeltetése, hogy bennünk legyenek. És a szervezet kiválóan fel van készülve arra, hogy felismerje és megtámadja a nem saját, idegen dolgokat. Ha befecskendezünk egy olyan gént, amely egy idegen fehérjét kódol, például egy idegen szervezetből származó tüskefehérjét, a szervezetünk ezt fel fogja ismerni.

És immunrendszerünk minden egyes sejtet, amely felveszi ezt az anyagot, amely idegen fehérjét termel, megtámad és elpusztít. Ha Önök most azt hiszik, hogy ez magasabb immunológia-tudomány, akkor hadd tegyem ezt helyre. Mindez az egyetemi tananyag első leckéjében van. A saját és az idegen megkülönböztetése az immunológia egyik legfontosabb leckéje.

És minden egyes ember, aki részt vett ezeknek az anyagoknak az oltást beadó orvosi kezekbe való eljuttatásában, tisztában volt mindezekkel, hogy  ezek az oltások elkerülhetetlenül károsodást fognak okozni. Ráadásul nem elég, hogy egy idegen fehérjét termeltetnek az emberi sejttel, hanem egy speciális anyagot, a tüskefehérjét. Ezek az anyagok biológiailag aktívak. Azaz, ha például emberi vérhez adjuk őket, akkor elkezdenek alvadni, megalvadnak.

Ezek az anyagok biológiai mérgek. Tehát most már van egy génszekvenciánk, amely idegen fehérjéket gyárt. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk megtámad és megöl minden sejtet, amely ezt teszi. És ha ebből a fehérjéből bármi is a vérbe kerül, az vérrögöket képez. Ha például idegek közelében szabadul fel, akkor a számos idegrendszeri rendellenesség egyikét vagy másikát okozza.

És persze nem csak az idegekről vagy a vérről van szó. Van egy harmadik fő tényező is, és még sok más is. De hadd mondjam el a harmadikat. Ezeket az anyagokat úgy formázzák meg, ahogy az szokásos a gyógyszerek formázásánál. Egy zsírszerű burokba, az úgynevezett lipid nanorészecskékbe csomagolják őket.

Ezek funkciója az idegen genetikai információ álcázása, hogy szervezetünk kezdetben ne vegye észre, amíg be nem kerül a sejtjeinkbe, és át nem járja a testünket. Úgy siklik át a sejtfalon, mintha ott sem lenne. És ez volt az egésznek a lényege. Tehát ez azt jelenti, hogy ezek az anyagok nem csak a nyirokcsomókba jutnak.

És természetesen nem maradnak a karunkban, ahova beadták őket. Az egész testbe eljutnak, beleértve az agyat, a vért és a test minden szervét.

De van itt egy dolog. Tíz évvel ezelőtt publikálták, és az iparágban már jól ismert volt, hogy a lipid nanorészecskék, a lipid nanohordozók rakományukat elsősorban a petefészkekben helyezik el, és ezt a Pfizer termékek esetében a japán felügyeleti hatóságok számára végzett állatkísérlet is megerősítette.

Tehát ezek az ágensek eleve autoimmun támadást intéznek minden szövet ellen. Ráveszik testünket, hogy egy jól ismert biológiai toxint képeznek, amely több szervet is károsíthat a testben. És előszeretettel rakják le rakományukat, a nők és lányok reproduktív szerveiben. Tehát ha azt hisszük, hogy ez itt csak a véletlen műve, akkor súlyosan tévedünk.

Nincs kétségem afelől, hogy bárki az enyémnek megfelelő képzettséggel, az én szakmabeli kollégáim, akik ezen dolgoztak, ne látták volna át, hogy mit terveztek és gyártottak. Tehát amikor először szembesültem azokkal, amit az imént mondtam, egyetlen következtetést vonhattam le:

Nem volt világjárvány, és a hazugságot azért tartották fenn, hogy szándékosan, tömegesen adjanak be embereknek egy veszélyes anyagot, eddig körülbelül öt és fél milliárd embernek , akik közül eddig 17 millióan haltak meg.

Ön mit gondol, mi folyik itt? Mit tud Ön tenni a saját helyén ennek a bűncselekménynek a megállításában? Köszönöm, hogy meghallgattak.
Itt végződik Dr. Mike Yeadon videóüzenete.

 

Közzétevő ezek után várja Karikó Katalin állásfoglalását, aki nem a facebook-on, hanem az egyetemen tanulta az immunológiát. Ígérjük, bármi is lesz reagálása, közzétesszük.

 

 

 

Várjuk továbbá a Nobel-díj bizottság válaszát a kérdésre, miért adtak Nobel-díjat népirtásban való közreműködésért. (Karikó és Weissmann saját maguk írtak cikkükben 2015-ben arról, hogy a szúrás mélysége meghatározza, hova jut a csomagolt modRNS: Az izomba vagy májba. 2021-ben hallgattak minderről. Link erről korábbi írásunkban.)

Várjuk továbbá megmondó embereink magyarázatát, akik az elmúlt 3 évben naponta öntöttek bennünket nyakon bölcsességeikkel.

 

2023. december

Az itt megjelent információk alapján közzéteszi

Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Azert adtak Nobel dijat karikonak, amiert beke Nobel dijat a tomegggyilkos haborus bunos Obamanak. Es nem o az egyetlen tomeggyilkos, aki Nobel-dijat kapott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük