Kitüntetés helyett börtön: Így jár az, aki felhívja a közvélemény figyelmét az oltóanyagok veszélyeire

Az új-zélandi hatóságok letartóztatták Barry Young, 56 éves statisztikust és kiszivárogtatót (whistleblower) aki “Winston Smith” néven nyilvánosságra hozta a COVID-19 vakcinával kapcsolatos halálesetekről szóló adatbázisát.

A hivatalos vád “az oltási adatokhoz való tisztességtelen hozzáférés” (dishonestly accessing vaccination data) volt.

Bary Young és beszélgetőpartnere, Liz Gun

Young, az Egészségügyi Minisztérium egyik alkalmazottjaként az új-zélandi COVID-19 oltási adatbázis kezeléséért volt felelős.

Miután felfedezett néhány nyugtalanító tendenciát, Young úgy érezte, hogy kénytelen nyilvánosság elé lépni. “Túl sokat láttam ahhoz, hogy tudjam tétlenül tovább nézni” – mondta.

A Liz Gunnnak, az Új-Zélandi Lojális Párt alapítójának november 30-án adott hosszú formátumú interjúban Young úr összefüggéseket mutatott be bizonyos COVID-19 vakcinatételek és a halálozási arányok között.

Az általa megosztott adatok riasztóak:

tétel azonosító-szám oltási dózisok száma halálesetek száma halálozási arány %
1 711 152 21,38
8 221 38 17,19
3 310 48 15,48
4 364 37 10,16
6 1006 101 10,04
2 1018 98 9,63
7 38 3 7,89
72 5882 278 4,73
62 18173 831 4,57
71 11019 498 4,52

A halálozási arány Új-Zélandon hivatalos adatok alapján csak 0,75 % lehetne, mondta Young. Hozzátette, hogy az itt közzétett adatok minden korcsoportra vonatkoztak, így az átlagos halálozási aránynak nem szabadna meghaladnia a 0,75 %ot.

“Annak esélye, hogy ezek a tételek nem okozták ezeket a haláleseteket, egy a 100 milliárdhoz.” – mondja Young.

A bírósági ügy

Az 56 éves Barry Young eddig két alkalommal jelent meg a Wellingtoni Kerületi Bíróságon. A zsúfolásig megtelt látogatói tribünön a hallgatóság álló ovációval fogadta – számolt be a The New Zealand Herald.

Az ügy öt legfontosabb tanulsága, ahogyan azt Jeff Childers felvázolta:

  1. Nem tagadják – Young állításával összhangban – hogy a “kiszivárogtató” az egészségügyi rendszer alkalmazottja (volt).
  2. Hangsúlyozzák – gyakran és hangosan – hogy Young nem “oltóanyag-szakértő”, ami ismét összhangban van Young állításával, miszerint ő Oracle adatbázis-adminisztrátor.
  3. NEM állítják, hogy Young adatai hamisak, megváltoztatották vagy bármilyen módon félremagyarázták őket. Tehát feltételezhetjük, hogy a Young-adatok helytállóak.
  4. A legbeszédesebb, hogy azt állítják, Young “félretájékoztatást terjesztett”, de soha nem írják le az állítólagos félretájékoztatást, még csak nem is utalnak rá. Homályosan utalnak arra, hogy Young általánosságban vádolta azzal  az oltásokat, hogy nem biztonságosak, de ez még Új-Zélandon sem bűncselekmény.
  5. Végső soron, nem meglepő, hogy Youngot letartóztatták, hiszen végül is bizalmas információkat szivárogtatott ki. Az viszont megdöbbentő, hogy milyen gyorsan tartóztatták le. Összehasonlításképpen, Rebekah Jones (floridai kovid adatkiszivárogtató) letartóztatásához körülbelül 18 hónapra volt szükség, és akkor is csak azután, hogy a floridai rendőrség valóban nyomozást folytatott. Young turbó letartóztatása eltussolásnak tűnik.

Steve Kirsch vállalkozó és a COVID-19 szkeptikus merész megjegyzést tett, amikor Young -ot őrizetbe vették. Azt mondta:

“Az adatok helytállóak; ezért tartóztatták le Barry-t. Ő egy hős, amiért napvilágra hozta az igazságot.
Ezek az adatok lerombolják a ‘biztonságos és hatékony’ narratívát. Ezért próbálják elterelni az emberek figyelmét az elemzésről”.

Kirsch később elárulta:

“Az elmúlt hónapban sokszor beszélgettem Barryvel. A vádak alaptalanok. Kristálytisztán látszott, hogy a dokumentumok kiszivárogtatásával az volt a szándéka, hogy leleplezzen egy bűncselekményt (gondatlan emberölés), amelyet az Újzélandi Egészségügyi Minisztérium követett el, és evvel életeket mentsen.

Úgy tűnik, mindez nem kívánatos Új-Zélandban. Barry egymaga több millió életet mentett meg, mert bebizonyította, hogy lehet adatokat kiszivárogtatni anélkül, hogy a magánéletet érintené, de az adatokból kiderülhet, hogy egy vakcina világszerte 10 millió ember halálát okozta.

Ezt korábban elképzelhetetlen volt, de Barry megmutatta, hogy lehetséges. Nemzetközi hősként kellene rá tekinteni. Új-Zéland helytelenül cselekszik.”

Forrás: Letartóztatták az új-zélandi informátort az igazság feltárásáért

2023. december

Közzéteszi a forrás alapján:

Király József

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük