Újabb csalárd oltóanyag-rendelés?

Az EU egyetlen következtetést vont le a Leyen-féle milliárdos, sms-ben bonyolított vakcinarendelési botrányból: Tovább kell folytatni az indokolatlan, sürgős vakcinavásárlásokat egy újabb fantomjárvány leküzdése érdekében.

Ezúttal a CSL Seqirus gyógyszeripari vállalat részesül az európai adófizetők pénzéből.
2024. június 11-én az EU Egészségügyi Vészhelyzeti Készenléti és Reagálási Hatósága (HERA) szerződést kötött 15 tagállam nevében
akár 40 millió adag új madárinfluenza elleni oltóanyag vásárlásáról – annak ellenére, hogy az embereket egyáltalán nem érintik a fertőzések.[1] Finnország a tervek szerint a jövő héten kapja meg az első, 640 000 adagból álló tételt.
Ott állítólag a vírus úgy a haszonállatok, mint a vadon élő állatok között terjed, és az embereket fenyegető veszély egyre nő. Vagy legalábbis ez a mantra, ez az ürügy a pénz kiadásra. Természetesen a kiadott pénz valahol ugyanakkora bevételt jelent, és az is természetes, hogy elhessegetünk magunktól mindenféle, visszaosztásra, korrupcióra vonatkozó gondolatot. A HERA egyik tisztviselője szerint különösen a nercfarmokon dolgozók vannak veszélyben. A vakcinát a vírust kutató baromfitenyésztők, állatorvosok és tudósok számára is elérhetővé kívánják tenni. A HERA már 2023-ban megkereste a CSL Seqirust azzal a kéréssel, hogy „a zoonózisos influenza elleni oltóanyagát a madárinfluenza aktuális jellemző törzséhez igazítsák”. Cserébe azonban a cég minimális értékesítési garanciát követelt, hogy az egész megérje.

A vírus nem is terjed az emberek között

2024 áprilisában az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) jóváhagyta az adaptált “zoonózisos influenza elleni vakcinát”, és kétadagos vakcinaként engedélyezte. A második adagot legalább három hét különbséggel kell beadni. Mellékesen azt is közölték, hogy valójában nem tudni, hogy az oltás egyáltalán hatásos-e!

Mivel a vírus nem terjed az emberek között, egyszerűen nem lehetett megfelelő vizsgálatokat végezni. Jelenleg a tudósok egyszerűen feltételezik, hogy a Seqirus vakcina véd a madárinfluenza ellen. A WHO máris megpróbál egyes haláleseteket “madárinfluenzás haláleseteknek” átminősíteni, ahogyan azt a koronavírus esetében is tette.

Pompás időzítés

Pontosan az oltóanyag megrendelés napján, június 11-én cáfolta Mexikó az Egészségügyi Világszervezet hamis állítását, hogy az utóbbi által madárinfluenzás halálesetnek nevezett esetnek más oka volt: az elhunyt férfi krónikus betegségekben szenvedett, amelyek halálát okozták.

A mexikói kormány ezért durván visszautasította a WHO állítását, miszerint egyik állampolgára H5N2-es madárinfluenzában halt meg.

Ilyen betonbiztos „tényhelyzet” (orbitális hazugságok) alapján indítják el a következő „járványt”, és ez nem egy szatirikus riport, hanem az újabb és újabb „járványok” keserű valósága Európában.

Milliókat költenek el nevünkben és pénzünkből arra, hogy beoltsanak bennünket egy olyan vírus ellen, amely nem veszélyes számunkra, az oltóanyagról nem tudjuk, hogy hatásos-e, és természetesen a mellékhatásokról sincsenek ismereteink.
Más szóval, az embereket ismét kísérleti nyulakká változtatják egy olyan fenyegetés elleni küzdelemben, amely nem is létezik. Az egész dolog őrülete és felelőtlensége szavakkal kifejezhetetlen, és ismét csak azt mutatja, hogy Európában szinte mindenhol bűnözők állnak az élen.

Az átlagembert természetesen különösen érdekli, génmódosító vagy hagyományos kotyvalékot fecskendeznek-e ereibe. Nos, úgy tűnik, a két Seqirus vakcina hagyományos eljárással készült, ezért feltételezhető, hogy a szóban forgó Seqirus FOCLIVIA/AFLUNOV vakcinák nagyobb kárt nem okoznak. A gyártó honlapján olvassuk:

Prepandémiás, tojásalapú vakcina kombinálva a CSL Seqirus szabadalmaztatott adjuvánsával, az MF59-cel (egy adalékanyag, amely erősíti az oltásra adott immunválaszt), hogy védelmet nyújtson az influenza A (H5N1) – a “madárinfluenza” törzs – ellen. ®

Hogy a WHO-jelentések H5N2-ről és nem H5N1-ről szólnak? Ugyan kérem! Ilyen apróságokra nem adunk. Ami jó a H5N1-re, az biztos jó a H5N2-re is. 

Ami viszont aggasztó: Látva, hogy az EU polgárai nem hördültek fel egy emberként a több mint furcsa vakcinarendelés bejelentésére, a 40 millió adagot máris 111 millió adagra tornázták fel.

“A Bizottság a HERA-n keresztül már 111 millió adag pandémiás influenza elleni vakcinát biztosított a GSK-tól és a Seqirus-tól, amelyek bármely elterjedt influenzatörzshöz hozzáigazíthatók.” Forrás: Medscape

Forrás: Warum lagert die EU jetzt zig Millionen Vogelgrippeimpfstoffe für 15 Länder? – uncut-news.ch (uncutnews.ch)

[1] Figyeljünk a dátumokra! Vasárnap 9-én EU parlamenti választások, hétfőn felocsúdás, visszautazás, kedden a szerződéskötés bejelentése.

2024. június
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük