Madárinfluenza, cenzúrától kísérve – Közeledik az új pandémia

Az alábbiakban közreadjuk Kit Knightly (Off-Guardian) prognózisát az elkövetkező hónapokra. Eredeti megjelenés helye itt.
E hónap elején a Fehér Ház közzétette a “Pandémiára való felkészültség” új célkitűzéseit (Pandemic Preparedness” targets).

Ezzel messze nincsenek egyedül. A Sky News így szuggerált márciusban: “A következő pandémia már a kapunál van. Megismétlődhetnek a lezárások?”

Április 3-án a Financial Times valami hasonlót kérdezett: “A következő világjárvány közeleg. Készen állunk rá?”

Április közepén pedig a Daily Mail invitált minket “a világ leghalálosabb barlangjába, amelyből a következő világjárvány kiindulhat”.

Rá néhány napra egy hivatásos pánikkeltő terjeszthette rémhíreit a CNN-en:

A következő világjárvány veszélye azonnali cselekvést követel!!!

Tehát, miközben a címlapok Irán és Izrael fegyvercsörtetésével vannak tele, érdemes egy pillantást a belső oldalakra is vetni, hogy felkészülhessünk, hogyan fog kibontakozni a “következő világjárvány”.

MI A “KÖVETKEZŐ VILÁGJÁRVÁNY”?

Úgy érzem, ez eléggé magától értetődő.

Hiszen evvel már a kovid indulása óta riogatnak. Először a majomhimlő lett volna – bocsánat, MPox – de az elszállt.

Persze a “világjárvány” alatt valójában “psy-op-ot” kell értenünk, mert a következő világjárvány semmivel sem lesz valóságosabb, mint az előző volt. Sőt, a mesterséges intelligencia technológiában történt előrelépések miatt, lehet, hogy a következő világjárvány még kevésbé lesz valóságos.

A részleteket még nem ismerjük, de elég sok homályos utalás van rájuk a híradásokban ahhoz, hogy néhány prognózist fölállítsunk.

MILYEN BETEGSÉGET FOGNAK HASZNÁLNI?

Valószínűleg a legfontosabb kérdés. A majomhimlőt már említettük, de az már nem tűnik valószínűnek.

Jelenleg leginkább az “X betegségről” beszélnek – ez a kifejezés némi pánikot keltett bizonyos körökben, amikor először megjelent a színen -, de ez nem valami szigorúan titkos, funkcióbővítő szuperbetegség, hanem csak egy helyettesítő név.
És ez a helyettesítő név egyelőre teszi a dolgát.

Végülis, még nincs szükségük tényleges névre, mint ahogyan tényleges betegségre sem, csak a betegség gondolatára van szükségük, amit Damoklész kardjaként hogy az emberek feje fölött tarthatnak, amíg deklarálják egészség-zsarnokságuk törvényeit.

Külön haszna az “X betegség” homályosságának, hogy így a jogszabályok is megmaradhatnak homályosan fogalmazva.

Hivatkozás az Off-Guardian másik írására: 
A “pandémiaszerződés” átadja a WHO kulcsát a globális kormánynak.
A javasolt “pandémiaszerződésről” szóló első nyilvános meghallgatások lezárultak, a következő kör június közepén kezdődik. Megpróbáltuk ezt a témát a címlapon tartani, kizárólag azért, mert a mainstream annyira igyekszik figyelmen kívül hagyni, és továbbra is a háborús pornót és propagandát terjeszteni. 

Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos pontot elérve valószínűleg szeretnének egy tényleges betegséggel kirukkolni, vagy egyszerűen szükségük lesz rá.

Amikor ez az idő eljön, szinte biztosan egy másik légzőszervi betegség lesz, mert ezeket könnyű “hamisítani” a már meglévő endémiás betegségek és azok egységes tüneteinek felhasználásával.

Az elsőszámú jelölt a madárinfluenza, amely már lassan két éve forog a hírekben, és nemrégiben nagy visszhangot kapott, mivel állítólag tehenektől terjedt át az emberekre.

Az ENSZ jelentése szerint “a pandémia-szakértők aggódnak a madárinfluenza emberekre való átterjedése miatt”. Jeremy Farrar, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) munkatársa tegnap arra figyelmeztetett, hogy “a madárinfluenza emberekre való átterjedésének veszélye nagy aggodalomra ad okot“.

Ez olyan vidáman szenzációhajhász szalagcímeket eredményezett, mint a Daily Star híradása:

A WHO szerint “nagy aggodalomra ad okot” az emberről emberre terjedő madárinfluenza: “Új világjárvány várható”.

A madárinfluenza kényelmes választás, mert lehetővé teszi számukra, hogy egyszerre erőltessék az egészségügyi zsarnokságukat és az élelmiszeripari átmenetet. Kockázat nélkül állíthatják, hogy a tejtermékek, a marhahús, a csirke és a tojás “veszélyessé” váltak, ez pedig ürügyként szolgál majd az jegyrendszer bevezetésére a piac helyett, ami áruhiányt és árfelhajtást fog eredményezni.

Aztán azt fogják duruzsolni, hogy a veganizmus és/vagy a laboratóriumban termesztett hús “megelőzi a járványokat”. Ezt már 2021 óta szuggerálják.

A Daily Mail április 19-én számolt be róla:

A madárinfluenza H5N1 törzsét először találták meg a tejben “nagyon magas koncentrációban”, figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet.

A madárinfluenza hátulütője, hogy nehéz a klímaváltozás aspektusát beledolgozni a narratívába, így talán mégiscsak valami mással fognak előállni.

MIKOR FOG MEGTÖRTÉNNI?

Valószínűleg csak télen, legkorábban 2025 januárjában, két okból kifolyólag:

1, Szükségük van arra, hogy influenzaszezon legyen, hogy “világjárvány” narratívájukat ráilleszthessék a normális szezonális halálesetekre.

2, Szerintem várni akarnak majd a “nagy választási év” végéig, hogy új kormányok felálljanak.

A második pont nem csak megérzés, hanem a Sky fent említett cikkén alapul. Azt kérdezi, hogy “megtörténhet-e még egyszer a lezárás?“, a “szakértő” pedig így válaszol: [Kiemelés az Off-Guardiantól]:

…Ha újabb zárlatra lenne szükség, a jelenlegi tory kormánynak vagy minimalizálnia kellene a saját szabályszegéseik miatti botrányokat – vagy teljes személycserét kellene végrehajtania, hogy a közvéleményt kordában tartsa. Ha új kormányunk lenne, az emberek sokkal inkább bíznának bennük, mert kevésbé valószínű, hogy azt mondanák, hogy “ugyanaz a csürhe, mint korábban – miért hinnénk nekik?”.

És ezt én is így látom.

Ez megmagyarázná a hirtelen politikai lemondások egész sorát – köztük Angela Merkelét és Jacinda Ardernét – amelyek a kovid nyomán végigsöpörtek a világon. Akkor is tisztában voltak vele, és most is tisztában vannak vele, hogy játékosaik elfogytak, és friss játékosállományra volt szükségük, mielőtt az új forduló kezdődik.

Tehát előbb választások – az ezzel járó összes hülyeséggel együtt -, aztán talán a “következő járvány”.

MIBEN LESZ MÁS AZ ÚJ JÁRVÁNY, MINT A “KOVID”?

Bármilyen jövőbeli pandémiás psy-op (pszichológiai akció) valószínűleg nem fogja pontosan lekopírozni a kovid mintáját, mivel a kovid narratívája már azelőtt elhasználta magát, hogy elérte volna mindazt, amit el akart érni.

Fogadjunk, hogy az azóta eltelt négy évben munkacsoportok és kutatók dolgoztak a világjárvány adatain, hogy kitalálják, mi ment rosszul, és hogyan lehetne legközelebb helyrehozni.

Úgy tűnik, három visszatérő téma van.

1. Oltások, nem lezárások
A lezárások helyett a vakcinák biztosítására helyezik a hangsúlyt. Valójában az egész “a lezárások károsak voltak” – duma részben arra irányul, hogy “legközelebb” mindent meg kell tennünk a lezárások elkerülése érdekében.

Hivatkozás az Off-Guardian másik írására: 
A média (végre) elismeri, hogy a lockdown rosszabb, mint a “kovid”… de miért?
Az Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatalának (ONS) legfrissebb adatai azt sugallják, hogy a lezárások következményei több embernek ártanak, mint a “kovid” valaha is ártott, legalábbis a sajtó ezt állítja. Az ONS heti adatai szerint a vártnál több mint 10 000-rel több halálesetet jelentettek. 

A lezárások nem lesznek jelen a valóságban, inkább fenyegetést jelentenek csak.

RENDELNÜNK KELL a vakcinákból, mert a gazdaság nem engedhet meg magának még egy lezárást.”

“Vedd föl a vakcinát, nem akarhatsz újabb lezárásokat, nem igaz?

Tehát több tesztelés, több maszk és több oltási kötelezettség lesz… és/vagy karantén táborok az oltatlanok számára. És ha mégis lesznek lezárások, akkor természetesen teljes egészében az “oltásellenesek” lesznek a hibásak.

2. Gyorsaság, gyorsaság, gyorsaság
A kovid-narratíva fő hibája az volt, hogy kifogyott a lendületből. Mire a vakcinák 2021 elején megjelentek, az embereknek már kezdett elegük lenni a pandémiából. És mire a harmadik frissítő injekció és a negyedik hullám a címlapokra került, már senkit sem érdekelt igazán.

A 2020 eleji propaganda-villámháború vitathatatlanul minden idők legnagyobb és legszélesebb körű dezinformációs kampánya volt – és szinte elsöprően hatékony volt. De lelassult, megtorpant és kifulladt.

Legközelebb, most már tudják, gyorsabbnak kell lenniük. Bill Gates is ezt mondta a 2022-es müncheni biztonsági konferencián. Ki kell küszöbölniük a betegséget, a halálesetek számát és a vakcinákat, mielőtt az emberek egyáltalán észrevennék, mi történt.

Ezért a “100 napos vakcinák” terv. Ahogy a mindig megbízhatóan hisztérikus Devi Shridar írja a Guardianben:

A legtöbb kormány a 100 napos kihívás megvalósításán dolgozik: Hogyan lehet megfékezni egy vírus terjedését, amíg a tudományos válasz, például vakcina, diagnosztikum vagy kezelés jóváhagyásra, gyártásra és a nyilvánosság számára elérhetővé válik?

A “100 napos küldetés” a CEPI, a Gates és a WHO által támogatott nemkormányzati szervezet ötlete. Fő célja, hogy 100 napon belül új vakcinákat tudjon előállítani eddig ismeretlen kórokozók ellen.

Az USA-ban a cél 130 nap a kórokozó felfedezésétől az országos immunizációig.

Magától értetődik, hogy valódi, megbízható, “biztonságos és hatékony” vakcinákat nem lehet 100 nap alatt előállítani. Bármit is gyártanak, adnak el és kényszerítenek arra, hogy beadják neked ennyi idő alatt…. Az nem lesz vakcina.

Hivatkozás az Off-Guardian másik írására: 
Tényellenőrzés: 100 nap alatt nem lehet vakcinát kifejleszteni.
A múlt héten az Egészségügyi Világszervezet a címoldalakat beborító ukrajnai címlapok árnyékában ülésezett, hogy megvitassa a WHO-t felhatalmazó globális jogszabályokat a “jövőbeli világjárványok” leküzdésére. Az első konzultációt március 1-jén tartották. Az EU elfogadott egy indítványt, amely felhatalmazza az EU-t arra, hogy tárgyalásokat folytasson … 

3. A szólásszabadság veszélyes
A 2020 utáni narratíva lassú fejlődése akadályozhatta az egészségügyi zsarnokság ütemtervét, de a független média volt az, ami igazán ártott neki. A másként gondolkodó szakértők, független kutatók és a közösségi médiamozgalmak rögtönzött hálózata gyorsabban terjesztette a “félinformációkat”, mint ahogy a hatalmon lévők képesek voltak azokat korrigálni.

Azóta folyamatosan a “félretájékoztatás és dezinformáció” veszélyeiről szóló üzeneteket látunk, többek között a legutóbbi DAVOS-csúcstalálkozón is, ahol azt a bolygót fenyegető “három legnagyobb veszély” egyikének nevezték.

A múlt héten egy brit parlamenti bizottság “ajánlásokat” tett közzé:

A kormánynak le kell vonnia a tanulságokat a világjárványból a kommunikáció javítása és a félretájékoztatás elleni küzdelem érdekében.

Alig néhány nappal ezelőtt Gordon Brownt idézték a hírekben, aki “figyelmeztetett”, hogy:

“Az “álhírek” veszélyeztetik a következő világjárványra való felkészülést”.

Ami erősen arra utal, hogy a “következő világjárvány” kitörése előtt lépni fognak az “álhírek” ellen.

Helyettesítő prognózis: A többpólusú szemszög. Bármilyen formát is öltsön a “következő világjárvány”, valószínűleg el fogják kerülni a 2020-as monolitikus üzenetküldést, ahol a szuggerált narratívának való totális megfelelni akarás volt a megtévesztés egyik igazi árulkodó jele. Legközelebb készüljünk fel arra, hogy az olyan országok, mint India, Kína és Oroszország saját pandémiastratégiát alakítanak ki – olyan új kezelési módokra vagy technológiákra összpontosítva, amelyeket a Nyugat nem hajlandó támogatni.

Ezt egyelőre nem tudom hivatkozásokkal alátámasztani. Ez csak egy megérzés.

*

Mit jósolok tehát a “következő világjárványra”?

  1. Nem fogják elindítani az idei nagy választásokig, mert új, a kovid által nem diszkreditált politikai arcokra van szükségük. 
  2. Valószínűleg madárinfluenza vagy más légúti betegség lesz, amit télen indítanak el, hogy újra rátelepedjenek a teljesen normális influenzaszezonra.
  3. A kiválasztott betegség bele fog illeszkedni egy vagy több, már létező ütemtervbe – vagy az élelmiszerekre lesz hatással, vagy erőltetett összefüggést kreálnak a “klímaváltozással” – de lehet, hogy  mindkét kártyát előveszik.
  4. Gyorsabban fognak eljárni, mint a kovid idején. 100 nap alatt előállítják a “vakcinákat”, hogy az emberek ne jöjjenek rá a megtévesztésre, ahogyan a kovid esetében ez megtörtént.
  5. Megpróbálják majd elkerülni a lezárásokat, de fenyegetésként fogják használni őket az oltási kötelezettség szigorúbb érvényesítésére.
  6. Keményebben fognak fellépni az “álhírek és félretájékoztatás” ellen, mielőtt az új narratívát elindítják.
  7. A következő világjárványnak lesz egy többpólusú szemszöge, hogy hamis bináris rendszert hozzanak létre.

Én így látom. Nyugodtan mentse le bejegyzésemet és vegye elő a következő pandémia kitörésekor.

Még ha egyes részleteket rosszul is tippeltem, nem kérdés, hogy a közeljövőben valamikor újabb pandémiát terveznek. Egy olyan kovid folytatást, ami tanul a múlt hibáiból.

Bár bizonyos szempontból valószínűleg rosszabb lesz, mint a kovid volt – a jó hír az, hogy ezúttal felkészülhetünk rá.

2024. április
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Új veszély, a madárinfluenza, ami most már emberre is átterjedhet.

    Forrás:
    1)
    Blutige Augen – Erster Fall von Ansteckung mit Vogelgrippe durch Säugetiere bestätigt
    https://de.rt.com/nordamerika/204712-blutige-augen-erster-fall-von-ansteckung-mit-vogelgrippe-durch-saeugetiere-bestaetigt/
    2)
    Highly Pathogenic Avian Influenza A(H5N1) Virus Infection in a Dairy Farm Worker
    Published May 3, 2024
    DOI: 10.1056/NEJMc2405371
    https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2405371

    3) Madárinfluenza kereskedelmi információk
    Utolsó frissítés: 2024.04.23.
    https://portal.nebih.gov.hu/madarinfluenza-kereskedelmi-informaciok

    Ezt a vírusfertőzést egy texasi tejes gazdánál észlelték, aki a tehenektől kapta el a fertőzést,
    Az embert a szükséges járványügyi intézkedések keretében jól elszigetelték a társadalomtól.

    Ezt a veszélyes vírust most már diagnosztizálni is tudják. Ez úgy van, hogy a megfertőzött szerencsétlen szeme bevérzik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük