Breaking news: Nyilvánosak a német Robert Koch Intézet kovid-jegyzőkönyvei

Na nem a német állam jóvoltából. Egy (korábbi?) RKI munkatárs nem bírta tovább a mellébeszélést, a hazudozást, a huzavonát, mely részeket kitakarva vezetik félre a közvéleményt, és lelkiismeretére hallgatva a komplett jegyzőkönyvi anyagot megküldte Aya Velázquez újságírónak. Az újságíró a mintegy 4000 oldalnyi jegyzőkönyvet föltette az internetre, és az eseményről sajtótájékoztatót tartott. A részleges, nevek kitakarásával közzétett  nyilvánosságra hozatalról beszámoltunk.

A sajtótájékoztató

A sajtótájékoztatóról – nem meglepő módon – hiányoztak a főáramú média képviselői,

és ugyancsak nem lepődünk meg azon, hogy a valaki totális hírzárlatot rendelt el a kérdéssel kapcsolatban a magyar média számára, vagy legalábbis úgy viselkednek a médiagépezet szereplői, mintha valaki elrendelt volna ilyen hírzárlatot.

Így tájékoztat a magyar média. A főáramú média a szó szoros értelmében sehol nincs. (Keresőszavak: Aya Velázquez RKI jegyzőkönyvek)

4000 oldal anyagot nem könnyű néhány mondatban ismertetni, de az anyag megerősíti a korábban hosszas jogi procedúra során kiharcolt részleges nyilvánosságra hozatalt, amelyről mi is beszámoltunk. Szemezgessünk tehát az anyagból a Transition News beszámolója alapján.

Ismét egyértelműen bebizonyosodott, hogy a kovid-intézkedéseket nem tudományos bizonyítékokra támaszkodva, hanem politikai döntésekként vezették be.

A lakosságot szándékosan megtévesztették. Vonatkozik ez úgy az intézkedésekre, mint a kísérleti “vakcinák” biztonságosságára és hatékonyságára. Mindez különös felelőtlenségre és embertelenségre utal.

De hogyan reagálnak a felelős politikusok, az RKI és a német főáramú média erre a botrányra? Számos vezető lap hű maradt önmagához: ahelyett, hogy alaposan megvizsgálnák a jegyzőkönyveket, ahogyan az magától értetődő volna, figyelmen kívül hagyják azok közzétételét, lekicsinylik és bagatellizálják azok jelentőségét.

Néhány megállapítás a jegyzőkönyvek alapján:

  • A gyermekeket bizonyíthatóan alig érintette a kovid-19, és az állításokkal szemben nem is voltak “a fertőzés terjesztői“. Egyetlen egy koronavírus intézkedésnek sem voltak tudományos bizonyítékai. AZ iskolabezárások, maszkok, tesztelés-orgiák, társadalmi távolságtartás, oltások tehát önkényes politikai döntésen alapultak.
  • Az állítás, hogy a pandémiáért az oltatlanok a felelősek, tudományos bizonyíték nélkül volt. Még csak klinikai vizsgálatokat sem végeztek ennek alátámasztására.
  • Az általános FFP2 maszk-kötelezésnek nem voltak tudományos alapjai.
  • A 3G és 2G szabályoknak  nem voltak tudományos alapjai [1].
  • Nem léteztek tudományos bizonyítékok az ismételt védőoltások hatékonyságára az újrafertőződés megelőzése érdekében.
  • Annak ellenére, hogy közismertté váltak a géninjekciók súlyos mellékhatásai, ezeket az “oltóanyagokat” továbbra is népszerűsítették. Különösen egyértelmű és korán ismert volt az AstraZeneca hatása a sinus véna trombózisra.
  • A kockázat “mérsékelt”-ről “magas”-ra való emelése a megnövekedett “esetszámokon” alapult, amelyek viszont a fokozott tesztelésen alapultak, tehát öncélú volt – és egyetlen ember döntésén nyugodtak: Lars Schaade, RKI igazgatóén.

Mindezek a pontok az RKI és a politikusok előtt ismertek voltak, amint az a jegyzőkönyvekből kiderül.

Prof. Stefan Homburg tovább mazsolázgatta a jegyzőkönyveket. Itt van például a koronacsillag Christian Drosten. Ő sokáig azt állította, hogy tudósként nem volt politikailag felelős. A jegyzőkönyvek leleplezik ezt a hazugságot is. Az RKI jegyzőkönyv szerint Drosten elhallgatott orvosi információkat, többek között azért, hogy lehetővé tegye az önkényes lezárásokat.

“A jegyzőkönyvek manipulálása (szerkesztett nyilvánosságra hozatala) az átverés központi elemét érinti, nevezetesen az értelmetlen tesztelést. Hiába volt normális a megfázások esetszáma, néhány klinika bezárásával  és PCR-teszt orgiával orvosi vészhelyzetet színleltek” – írja Homburg professzor.

A kontextus: Drosten szerint értelmetlenek a céltalan tesztelések. A vonatkozó tanulmányt Drosten azonban nem kívánja nyilvánosságra hozni, mert ez szembemenne a kormány érdekeivel. Értsd: Drosten hallgat, mert attól fél, hogy a kormány megorrolna rá. 

Prof. Homburg kihalászott egy kulcsfontosságú passzust is az RKI Karl Lauterbach egészségügyi miniszterről szóló jegyzőkönyvéből. Ez 2022. június 8-án keltezett, és egyértelműen bizonyítja, hogy Lauterbach nem akarta de-eszkalálni a “járványhelyzetet”, annak ellenére, hogy a megfázásos megbetegedések száma 2022 nyarán minimálisra csökkent, csakúgy, mint 2020-ban és 2021-ben is. Végül a politikusok csak 2023-ban de-eszkaláltak.

Pillanatkép: Kivonat az RKI 2022. június 8-i jegyzőkönyvéből; Karl Lauterbach nem akar de-eszkalációt.

Lauterbach nagyon hasonlítana valakire egy ilyen kis bajusszal. Semmiképp nem jövök rá, kire is.

Prof. Homburg reagált a mainstream újságírók, például az ARD tudósítója, Gabor Halasz bagatellizáló kijelentéseire is. Utóbbi szerdán az X-en közölte: “Fontos lenne higgadtan és kritikusan szemlélni a #pandémia politikát. És tanulni. Mert természetesen voltak hibák és tévedések. De minden oldalon. Csak akkor lesz jobb, ha [leküzdünk] minden szakadékot”.

Homburg megjegyezte:

“Ha Halasz tegnap megtette volna az ötperces sétát a fővárosi stúdióból a mi sajtótájékoztatónkra, akkor most nem hibákról és tévedésekről, hanem szándékosságról, megtévesztésről és csalásról beszélne.”

Homburg professzor állításának alátámasztására közzétett egy részletet a kiszivárgott jegyzőkönyvből 2020 márciusából, azaz a járvány kezdetéről. Ez alátámasztja azt a tényt, hogy nem volt klinikai szükség a zárlatokra és egyéb intézkedésekre. Azt is mutatja, hogy a vizsgálati kapacitásokat azért növelték, hogy ürügyet teremtsenek a politikailag motivált intézkedésekhez. Ezeket a vizsgálati kapacitásokat “nem volt szabad a külvilággal közölni”.

A szöveg fordítása:

Tegnap 40 mintából egy pozitív. A virológiai vizsgálatok szerint nem cirkulál erősen a SARS-COV-2. A laboratóriumok eltúlzott tesztkapacitásokat jelentenek. Ezekről nem kellene a közvéleményt tájékoztatni. 2020.3.25: A trendeket nem kellene kifelé kommunikálni, mert ez megnehezítené a további intézkedések megindoklását.

Talán a jegyzőkönyvek és így a pandémia-hisztéria legfontosabb megállapítását látjuk magunk előtt. Mindez azt jelenti: A hisztériakeltő gépezet már 2020. március 25-én(!) tisztában volt vele, hogy nincs vészhelyzet, teljesen normális, átlagos tavaszi influenzahullámmal állunk szembe, okozza azt bármilyen vírus is, (amire – az egy SARS-COV-2 kivételével – a gépezet egyetlen alkalommal nem volt hajlandó rávizsgálni), de ezt nem kellene kifelé kommunikálni, mert ez megnehezítené a lezárások, maszk-kötelezések, gazdaságpusztítás, a távolságtartás, és végső soron az oltáskényszer bevezetését.

Az RKI jegyzőkönyvek kezelése megmutatja – és az elkövetkező napokban és hetekben meg fogja mutatni -, hogy a politikusok és a média hajlandó-e tanulni a hibákból. Ezt többek között a következő pontok alapján ismerhetjük majd fel:

  • Lesz-e vizsgálóbizottság, amelyben részt vesznek az intézkedések illetékes kritikusai, akiknek integritását megkérdőjelezték (példák: Sucharit Bhakdi, Wolfgang Wodarg, Andreas Sönnichsen)?
  • Lesznek-e lemondások és elbocsátások olyan prominens személyek esetében, akik döntő hibákat követtek el? A jelenlegi adatok szerint a következők jönnének szóba: Karl Lauterbach (még mindig egészségügyi miniszter), Lars Schaade (még mindig az RKI elnöke), Christian Drosten (még mindig a Charité igazgatója), Lothar Wieler (még mindig a Szövetségi Érdemkereszt birtokosa) és Jens Spahn (még mindig a CDU egyik elnökhelyettese).
  • Lesznek-e bocsánatkérések és helyreigazítások a főáramú (közszolgálati és kereskedelmi) média részéről?
  • Lesz-e általános amnesztia a koronavírus igazságszolgáltatás minden áldozata számára? Láthatjuk-e a foglyok szabadon bocsátását, az összes bírság visszafizetését, az intézkedések vádlottjainak és elbocsátott kritikusainak rehabilitációját?
  • Lesz-e könnyebb elismerése az oltás okozta károknak és átfogó segítségnyújtás az oltás áldozatainak?
  • Ha a politikusok és a média továbbra is tagad, eltitkol (pl. Der Spiegel) és bagatellizál, és – ami még rosszabb – a jövőben is pontosan ugyanazt a mintát követi, mint a korona esetében – akkor mi lesz?

Közzétevő standard kérdése: SMINK?

A “politika, média, tudósok” triumvirátus (maffia) magától sohasem fog még csak a német kényszeredett beismeréshez hasonló félfordulatot sem tenni. Lesz-e politikai erő, amely tematizálja a német fejleményeket? A magyar omerta-hallgatás egyébként bizonyítja: A maffia tagjai pontosan tudják, Magyarországon éppúgy alaptalanok voltak a kovid-intézkedések, a lezárásoknak, maszk-agyrémnek, távolságtartásnak, piacbezárásoknak, idősávos vásárlásoknak, iskola- és templombezárásoknak éppúgy nem voltak tudományos alapjai, mint Németországban. (Különben nem volna ok a totális hírzárlatra.) Az esetszámok éppúgy hazugságokon – általános iskolai szintű matematikai összefüggések figyelmen kívül hagyásán – alapultak, mint Németországban (ha többet tesztelünk, magasabb lesz az esetszám, mégha a százalékos arány ugyanakkora is marad). Jelenleg mindenesetre úgy tűnik, az egész világ szembenéz a hibákkal (esetleg bűncselekményekkel) – Magyarországot kivéve.

Kíváncsiak vagyunk, mit szólnak az RKI jegyzőkönyvek nyilvánosságra kerüléséhez Orbán Viktor, Merkely Béla, Müller Cecília, Szlávik János, Zacher Gábor, Bodrogkői Zsolt, Rusvai Miklós, Farkas Ferenc, Duda Ernő.

Hivatkozás:

[1] G1, G2, G3 szabályok: A közterületen tartózkodás bonyolult szabályai Németországban, Ausztriában, végső soron a lakosság gyötrésére, sanyargatására. Abszolút értelem, cél és logika nélkül.

Források:

Offizielle RKI-Protokolle liegen in Gänze ungeschwärzt vor – eine «Sternstunde (…) – Transition News (transition-news.org)

RKI-Files auf dem Prüfstand – Transition News (transition-news.org)

2024. július
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük