Öt USA szövetségi állam készül perelni a Pfizert…

[Közzétevő: Mindenekelőtt néhány szó arról, mit is jelent az, hogy USA szövetségi állam. Nos, az USA államai messzemenőleg megőrizték a 18-19 században kialakult függetlenségüket. A központi kormányzat hatáskörébe került a honvédelem, pénzkiadás joga és a külpolitika. Minden egyéb ügyben az egyes szövetségi államok illetékesek. Ezek közül a legfontosabbak a belbiztonság (rendőrség), egészségügy, oktatásügy, közlekedésügy.]
Az alábbiakban ismertetjük Peter Sweden substack-bejegyzését, ill. az uncutnews.ch vonatkozó híradását.

A friss hírügynökségi jelentések szerint Kansas állam főügyésze beperelte a Pfizert, mert félrevezette az embereket a kovid injekció biztonságosságával és hatékonyságával kapcsolatban. A lépést további öt állam fontolgatja.
Kansas főügyésze rámutatott, a kovid-oltásban részesült nők több mint 10%-a vetélést szenvedett el.

Aki követi a statisztikákat, az fölismerheti, hogy körülbelül 9 hónappal a kovid injekciók bevezetése után súlyosan visszaestek a születési arányszámok.
Láthatjuk továbbá, hogy azokat a nőket, akik nem kaptak kovid oltást, nem sújtotta ez a visszaesés.
Egy vizsgálat kimutatta, hogy a kísérleti patkányokban az mRNS-injekciókban lévő nanorészecskék mindenhová eljutottak, a petefészkekben pedig magas volt a koncentráció. A tanulmány kimutatta, hogy a meddőség valószínűleg összefüggésbe hozható a mRNS-vakcinával.

Miután hazudtak az injekciójuk biztonságosságáról és hatékonyságáról, a Pfizer rekord nagyságú, mintegy 75 milliárd dollár árbevételt ért el a kovid-injekcióik eladásából.
Emlékszünk a klinikai vizsgálatokra, amelyeket állítólag azért végeztek, hogy igazolják az injekciók biztonságosságát? Nos, a Pfizer kulcsfontosságú covid vakcinakísérleteit a vállalat saját maga finanszírozta, a Pfizer alkalmazottai tervezték, végezték, elemezték és írták. Oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló…

Tehát Kansas az első állam, amely pert indított a Pfizer ellen. De Kris Kobach főállamügyész szerint négy további állam is csatlakozik a perhez. Az USA államainak 10 %-áról van szó.
Robert Kennedy szerint ezek az államok Texas, Utah, Kansas, Mississippi és Louisiana.

Más források Idahot is megemlítik.

A többi állam önállóan fogja bejelenteni a keresetét, amit eddig még nem tettek meg. Folyamatosan tájékoztatni fogom Önöket!

Emlékeztetünk továbbá egy korábbi bejegyzésünkben megjelent ábrára.

EMA bejelentések oltóanyag mellékhatásokról egymillió dózisra számítva. Piros: Pfizer-Biontech 17 hónap alatt. Kék: Hagyományos influenzavakcina 181 hónap alatt.

És végül klasszikus kérdésünk. A magyar média hogyan tájékoztat minderről? Nos, a szokásos elhallgatás ma is megvan a legtöbb médiában, de ettől eltérő módon az Infostart és a Portfolio beszámoltak az esetről.

2024. június
Közzéteszi:
Király József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük