Két új honlap

Négy évvel ezelőtt, 2020 tavaszán az emberek halálos rettegésben éltek. Kötelező volt a maszkhordás, az otthont csak nyomós indokkal volt szabad elhagyni. Kivételek természetesen voltak, az egyenlőbbek gyermekei gond nélkül repültek nyaralni Dubajba. A vonatok a rendes menetrend szerint közlekedtek, de csak nyomós indokkal volt szabad vonatra szállni. Így fordult elő, hogy Szeged és Budapest között a hat vagonból álló szerelvényen hat(!) személy utazott. A maszkot az utcán még akkor is kötelező volt hordani, ha egy lélek sem volt látótávolságon belül.
A lezárások a kormány szerint napi 10-15 milliárd Ft veszteséget okoztak az országnak.
Húsvét előtt bezárták a piacokat, így ugyanazokat a termékeket csak a multiknál vásárolhatta meg a dolgozó. A hívőknek megtiltották a részvételt a szentmisén, istentiszteleten.
Egy 15 éves gyermek családjára reggel 6-kor rátörték az ajtót, és több más személyt is elvittek a rémhírterjesztés vádjával.
Egy volt nyomozó, 4 évvel ezelőtt ügyvédként dolgozó személy szerint a koronavírus jogszabályok bírálata, petíciógyűjtés azok megváltoztatására kimerítheti a nagy tömegek előtti uszítás tényállást, és 2-8 évi szabadságvesztéssel büntethető.
Ebben a nyomott hangulatban indítottuk útjára honlapunkat. Egyrészt hangot akartunk adni annak, hogy egy óriási átverés-show részesei vagyunk (mégha nem is láttuk a részleteket olyan tisztán, mint ma), másrészt szembesültünk vele, hogy alternatív blogok is félnek írásaink, fordításaink megjelentetésétől.  Így nem túl nagy lelkesedéssel, sőt némi félelemmel, de a tájékoztatni akarás eltökélt szándékával elindítottuk honlapunkat.
Azóta szerencsére a helyzet konszolidálódott (nem a magukat hűbéruraknak képzelő politikai gépezet jóvoltából, hanem a nemzetközi széljárást követve).
Így számos értékes forrásból tájékozódhatunk mi is anyanyelvünkön.
Honlapunkon eddig 196 bejegyzés jelent meg, ami átlagosan heti egy bejegyzést jelent.
2022 februárjában Oroszország megtámadta Ukrajnát, és ennek egyik következménye volt, hogy a kovidjárvány kovidhisztéria mintegy varászütésre eltűnt a magyar közéletből. Akkor kapta Putyin a Dr. előtagot a magyaroktól. Ennek egyik következménye az olvasottság folyamatos csökkenése.
Ebbe, az olvasottság csökkenésébe belejátszik, hogy számos új, magyar nyelvű honlap született, illetve a külföldi alternatív honlapokat most már gond nélkül lehet anyanyelvünkön is olvasni.
A mai alkalommal két, értékes újabb honlapra szeretném fölhívni a figyelmet.
Szakács Árpád publicista honlapja:
https://www.szakacsarpad.com/   és
A hivatkozásokat betettük a linkgyűjteménybe.
Munkájukra Isten áldását kívánjuk.Mi pedig készüljünk fel, a helyes tájékozódás, lemmingek módjára viselkedő alvó embertársaink felrázása legyen szívügyünk. A háttérhatalmi gépezet nem adta fel sötét céljait, sőt, azokat sokszor már nem is igen titkolja. Nehéz idők jönnek. A magyar főáramú tájékoztatás pedig kínai és észak-koreai színvonalat megközelítve, Európa sereghajtójaként tájékoztat elhallgat, elferdít életbevágóan fontos kérdésekről. Utolsó csatlósok vagyunk, és itt nem tudunk kormányoldal és balliberális ellenzék között különbséget tenni.

2024. június
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük