Nostradamus 2020

Mire elsárgul a falevél és lehull
újra támad a halálos ragály…
anno 2020 Böjtmás Hava
Aztán hétszer fogy el a hold

és lesz újra hétszer telihold
és idegenből hoz segítséget
a nem látó nőszemély…
anno 2020 Szent Mihály hava

 

 

 

 

 

 

Dr. Orbán Viktor miniszterelnök már áprilisban megmondta, hogy ősszel jön a 2. hullám, és lőn.
2020.10.9-én a Kossuth Rádióban azt nyilatkozta, a jövő év június-júliusban lehet vakcina. Márpedig addig ki kell bírni a maszk-kényszert. És már hamarosan lehet vágni a centit.
Centivágás (aki esetleg nem tudná): A szabók általában 150 cm-es-es műanyag mérőszalagot használnak. Ez kiválóan alkalmas volt a sorkötelezettség idején a sorkatonáknak a leszerelés napját naponta egyre közelebbnek látni. Szóval ennyit ér ugyanennek a gépezetnek a kijelentése, mely szerint a lakosság a maszkviselést támogatja a leginkább a korlátozó intézkedése közül.
Ilyen pontos előrejelzés és ekkora magabiztosság láttán azért engedtessék meg egy-két kérdést föltenni.

Honnan tudta miniszterelnökünk tavasszal, hogy ősszel jön a második hullám?
Mi mezei állampolgárok 2020 tavaszán avval lettünk nyakon öntve, hogy ez egy teljesen újszerű vírus, ami ellen a lakosságnak nincs immunitása. Ezért a cél a görbe ellaposítása. Erre pedig azért van szükség, hogy ne terheljük egyszerre hirtelen kórházainkat. Ezért van szükség a maszkhordozásra, a távolságtartásra, az idősek elkülönítésére a fiatalabb korosztálytól. És ezek az eszközök segítenek bennünket abban, hogy fokozatosan érjük el a nyájimmunitást.
Magamfajta egyszerű lélek ilyenkor azt gondolja, ha ez csakugyan egy újszerű vírus, akkor sokmindent mondhat egy egészségügyi szakember, és annak alapján a kormányfő, de azt, hogy ősszel jön a járvány második hulláma, azt nem. Mert hogy annyira új ez a vírus. Apropó, még senki meg nem magyarázta nekem, egyáltalán mit jelent az, hogy új vírus. Ugyanis az állandóan változó vírusoknál értelmetlen ez a fogalom. A koronavírusok pedig már a hetvenes évek óta ismertek.
De Dr. Orbán Viktor mégiscsak ezt mondta, nyilván kiváló egészségügyi szakembereink tanácsára, és mit ad ég, úgy is lett. Legalábbis a média ezt kommunikálja, a lakosság 70-80 %-a meg el is hiszi. Szóval ez a bejött prognózis már gyanús nekem.
És amilyen magabiztosan mondta a kormányfő jóslatát a második hullámról, ugyanolyan magabiztosan nyilatkozott a vakcina jövőbeni eléréséről.
A magamfajta egyszerű lélek újra megborzong. Mit tud Dr. Orbán Viktor, amit mi nem tudunk?  A világon jelenleg
151 vakcina van a klinikai kipróbálás előtti fázisban
42 vakcina van a klinikai kipróbálás fázisában.

Erről a WHO tájékoztatása itt
(október 3-i állapot)
A 42 vakcina közül 10 van az ún. harmadik fázisban (tesztelés emberek nagyobb számú csoportján).
Oxfordi Egyetem és az Astra-Zeneca gyógyszeripari óriáscég közös fejlesztése: vakcina csimpánz adenovírusból
Moderna és BioNTech (Mainz) biotechnológiai cégek: mindkettő génmódosító oltóanyag kifejlesztésén dolgozik.
A tízes listán szereplő kínai és orosz projektek hagyományos, legyengített SARS-COV-2 vírusokkal kívánják az immunitás elérni. Nyugati szövetségbe történt kényszerű betagozódásunk miatt az orosz és a kínai vakcinák nyilván szóba sem jöhetnek.
Marad tehát a választék az Astra-Zeneca és a génmódosító vakcina között, amelynek eddig teljesen ismeretlenek hosszútávú hatásai. Lásd dr. Wodarg írását. Érdekes, hogy Nyugaton a Zöldek utcára mennek a génmódosított paradicsom miatt, amikor pedig génmódosító oltóanyagról van szó, teljes a csönd.
És a tesztelés ugye azért tesztelés, mert bizonytalan a kimenetele, bizonytalanok hatásai, mellékhatásai. Lehet, hogy sohasem lesz vakcina a koronavírus ellen. Lehet, hogy mellékhatásai többet nyomnak a latba, mint amennyit hatásai.
Ugyancsak nem ad választ az ötösfogat* egyik tagja sem, miért nem a napi esetszámok, megbetegedések, kórházi ápolások számának alakulásától teszik függővé a maszkviselési kényszer megszüntetését. Eddig akárhány vírusjárványt ismer az egészségügy történelme, mindegyiknek maszkhordási kényszer és vakcina nélkül lett vége. Természetesen vannak vírusok, amelyek ellen kínál vakcinát az gyógyszeripar, de az alacsony fertőzési és oltási arányszámok azt látszanak igazolni, hogy a görbe minden esetben magától laposodott el, azaz ennek oka a nyájimmunitás kialakulása volt, nem pedig az, hogy a lakosság kis hányada beoltatta magát szezonális influenza ellen.
*Ötösfogat: A következő személyek a felelősek az egyoldalú, csak az egyetlen narratívát megengedő tájékoztatásért:
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök
Dr. Kásler Miklós emberi erősforrások minisztere
Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos
Dr. Szlávik János infektológus
Dr. Merkely Béla a Semmelweis Egyetem rektora.
Tették ezt az illetők úgy, hogy rendelkezésükre álltak a teljeskörű statisztikai adatok, a külföldön közismert tények, melyek nagyon kérdésessé tették az itthon egyedül jóváhagyott megközelítést.
Ez az egyoldalú fixálás a vakcinára mindenesetre azt sejteti, illetékeseink nem mérlegelik annak lehetőségét, hogy a járvány esetleg spontán módon megszűnik pl. 2 hónapon belül, a vakcinának jönnie kell, ha van rá szükség, ha nincs. Csak emlékeztetni szeretnék rá, a vírusok folyamatosan változnak. A vakcinát pedig a gyártók mindig az előző év egyes vírustörzseihez igazítják. Tehát eléggé lutri, hogy a tavalyi vakcina hatásos-e az ezévi vírusok ellen.
Ugyancsak nagyon zárkózott a magyar politika, miért foglalt le a kísérleti fázisban 5 millió adag vakcinát. Nem tudni, mely cégnél, milyen összegben, mi van akkor, ha a vírus 2 hónapon belül megszűnik fenyegető tényező lenni. És megintcsak a hátborzongató kérdés. Tudnak illetékeseink valamit előre, amit nem kötnek az állampolgárok orrára? Egészen más ütemtervről szól a koronavírus jelenség? Apropó: A lekötött 5 millió vakcina legyengített vírus, élettelen vírusmaradvány vagy génmódosító vakcina? Ez is államtitok? Miért?
Arról sem szólt semmit miniszterelnökünk, mi az, amit kell majd tudnia a vakcinának. Mennyi időre nyújt védettséget? Ha az igazolt védettség csak 8 hónap lesz, akkor újra kell magunkat oltatni 8 hónaponként?
Kötelező lesz-e beadatni magunknak?
Ha igen, milyen retorziókkal számolhat az, aki nem engedi magát beoltatni? Munkahelyvesztés? Pénzbírság? Utcára lépés tilalma? Börtön? Oltáskommandó? Négy tagbaszakadt ember leteperi az embert, és nesze neked vakcina! Az interneten eléggé vad hírek terjengenek evvel kapcsolatban. És ezeket a kérdéseket jóval könnyebb megválaszolni, mint a vakcina rendelkezésre állásának időpontjára, illetve hatásosságára, mellékhatásaira vonatkozó kérdéseket. Valószínűleg erre vonatkozólag is határozott álláspontja van már a kormánynak. Szabadna erről is valamit megtudni, nemcsak arról, hogy 7 hónap múlva itt van az amúgy titkolt vakcina?
Akarva-akaratlanul eszembe jut, amikor a sertésinfluenza hisztéria csúcspontján Németországban kiderült, hogy az elit más összetételű oltóanyagot kapott ugyanolyan néven, mint a közemberek. Ami nem emelte az oltási készséget a lakosságban.
De nem feledkeztünk meg a Tamiflu nevű sertésinfluenza vakcinához kapcsolódó botrányról sem: A német állam milliós tételben rendelt a Tamifluból, amit aztán 2 év elteltével veszélyes hulladékként kellett megsemmisíteni.
Állampolgárként nagyon szeretném tudni, jár-e a mellékhatások miatt maradandó hátrányokat szenvedő személynek kártérítés? Ha igen, ki fizeti azt?
A Magyar Nemzet augusztus 31-én címben közölte: Jön a vakcina – a gyártó nem vállalja a felelősséget a mellékhatásokért. Az EU-t koronavírus vakcinával ellátó AstraZeneca felmentést kapott a szokásos felelősségbiztosítás alól.
Van-e B-terv arra az esetre, ha nem lesz júliusig vakcina? Ha sohasem lesz? Az idők végezetéig maszkhordásra leszünk kényszerítve?
Szóval ezek olyan kérdések amelyek – szemben a vakcina megérkezésével 7 hónap múlva – egyszerűen és gyorsan megválaszolhatók. Mégis, az illetékesek nem beszélnek róla, a média pedig – hivatását elárulva – nem teszi fel őket.
Ugyancsak feltűnik nekem a következő: A magyar egészségügyi propaganda az elmúlt évtizedekben súlyt helyezett a megelőzésre. Ennek eszközei:
egészséges életmód, tiszta levegőjű környezet, szellőztetés télen is, testedzés, mozgás, immunrendszer erősítés, melynek eszköze például a nyers zöldségek, gyümölcsök, illetve vitaminok, főként a C és D vitamin bevitele. Mára ezt kiszorította a vakcinának messiáskénti várása. Vagy csak én látom így?

Hogy vannak szakemberek, akik megkérdőjelezik, hogy van második hullám, és azt állítják, vége a pandémiának, álljon itt Dr. Mike Yeadonnak, a Pfizer gyógyszermulti volt fő gyógyszerkutatójának nyilatkozata:
Németül és angolul.

“Nincs tudományos alapja, hogy itt második hullám lenne.
A második hullám kizárólag a lényegéből fakadóan megbízhatatlan Covid-teszteken alapszik, melyeknek legalább a fele, de az is lehet, hogy csaknem az összes, hamis pozitív eredményt ad.
A nyájimmunitás küszöbe jóval alacsonyabb a feltételezettnél, azt már valószínűleg elérte a legtöbb ország.”
A kérdésre: “Tehát a korlátozásokat meghamisított teszteredmények alapján rendelték el?” Yeadon IGEN-nel válaszolt. “A betegségre vonatkozó kórházi, elhalálozási adatok arra utalnak, hogy vége a pandémiának.
A fertőzöttek 99,8 %-a túléli a fertőzést. Az esetszámok ugyan emelkednek, de a letalitás csökken. Dr. Anthony Fauci, a WHO vészmadara, tavasszal 6 %-os letalitásról beszélt. A Yeadon áltla idézet tényleges érték (IFR) 0,26 %, a hagyományos influenzával összemérhető nagyságrendű.”
Mindezek után már föl sem merjük tenni a kérdést: Miért nem hallunk sem a kormány kommunikációjában Dr. Yeadon véleményéről?
A Great Barringotn Declaration már akkora por vert föl, hogy erről nem mer a média hallgatni. Várat még magára egészségügyi szakembereink és a kormány állásfoglalása.
További források a témában:
https://hvg.hu/itthon/20200806_5_millio_koronavirus_elleni_oltast_foglalt_be_a_kormany
https://index.hu/techtud/2020/04/11/koronavirus_jarvany_vakcina_oltas_vedooltas_korkep/

Corona-Impfstoffentwicklung – zu Risiken und Nebenwirkungen fragen sie lieber erst gar nicht

2020. október
Közzéteszi:
Király József

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük