Rendkívüli közlemény – Tüntetések a kötelező Covid-oltások ellen

Honlapunkon igyekszünk a főáramú média által elhallgatott vagy letagadott tudományos információkat minél szélesebb körben elterjeszteni.
Nem kívánunk pártpolitikával foglalkozni.
A jelen helyzetben azonban szükségesnek látjuk felhívni a figyelmet a Mi Hazánk által szervezett tüntetéssorozatra az oltások kötelezővé tételének ügyében.
Ma Magyarországona felnőtt lakosság oltható része igen nagy arányban be van oltva, igen sok szülő beolttatta továbbá 12 éven felüli gyemekét is. Oltásoknál élesen meg kell különböztetnünk az új típusú (mRNS és vektor) oltóanyagokat a hagyományos oltóanyagoktól. Előbbieknél egyre szaporodnak a riasztó jelek. Egyre gyakoribbak a jelentések a mellékhatásokról, a súlyos mellékhatásokat és halált is beleértve.
És a megmondó gépezet úgy tűnik, pontosan ennek tudatában nem elégszik meg a többszöri oltással, arra ösztönzi (kötelezi?) az embereket, hogyha megúszta eddig az új típusú oltásokat, akkor harmadszorra mindenképp olyat adasson be magának. Hogy ennek van-e jogszabályi alapja, tudományos alapja, nem tudjuk.
De tudomásunk van egy konkrét esetről. Egy nyugdíjast csak akkor hajlandó a kórház megoperálni, ha harmadszorra is be van oltva. Az illető két kínai után harmadszorra is kínait szeretett volna fölvenni.
“Azt nem lehet, két kínai után más fajtát kell beadatni. Különben sincs kínai.” – Így hangzott a válasz az oltóközpont részéről. Illető nyugdíjasunk első gondolata az volt, hogyha nincs kínai, akkor teljesen mindegy, hogy szabad-e vagy nem. Második gondolata az volt, van-e jogszabályi alapja ennek a kijelentésnek, azt megalapozták-e tanulmányok, klinikai vizsgálatok. Fogta tehát kabátját, és rákészült, hogy délelőttjét telefonálásokkal tölti el: Van-e hely, ahol van még kínai vakcina, és esetleg megmondó emberünk tanácsaival dacolva hajlandók-e azt be is adni. Mit ad ég, az oltóközpontban valahogy mégiscsak lett hirtelen kínai vakcina, és mégiscsak szabad lett beadni.
Heppi end – némi mellékízzel.
Két aggodalomra okot adó fejlemény áll a küszöbön. Hiába van az ország jó része  kétszer, jó néhányunk háromszor is beoltva.
Hallunk hangokat, hogy az oltási igazolvány érvényét veszíti hat vagy nyolc hónap után. És ezen csak a kötelező harmadik oltás segít. Ami előrevetíti: Evvel újabb haladékot kapunk újabb néhány hónap erejéig. Mert ne legyen kétségünk. Az oltások már rég elveszítették összefüggésüket egészségünk védelmével. Üzletről és politikáról van szó. És addig folytatódnak, amíg bele nem pusztulunk – vagy amíg NEM-et nem mondunk.
A másik aggasztó fejlemény:
Megérkeztek hazánkba az oltóanyagok az 5-11 éves korosztály számára. Már lehet regisztrálni. A gyermekeknek szánt vakcinánál pedig már nincs szabad választást. Csak mRNS vakcina áll rendelkezésre. Annak ellenére, hogy a magyar egészségügy és a politikai vezetés tisztában van azok súlyos mellékhatásaival, és avval is, hogy a Pfizer is szembesült azokkal, de jobbnak látta, hogy azokról bölcsen hallgason. És a gyerekeiket féltő, de csak a főáramú médiából tájékozódó szülők csupa szeretetből, teljesen fölöslegesen, de súlyos mellékhatásoknak kitéve be fogják gyerekeiket oltatni.
Ezért: minden eszközzel tiltakozzunk úgy az oltások kötelezővé tétele ellen. Követeljük továbbá a valós tájékoztatást a várható előnyökről és a kockázatokról, úgy a gyerekek, mint a felnőttek vonatkozásában.
2021. december
Király József
okl. vegyészmérnök
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük