Nagy-Britannia: Nem oltják többé az 5-11 éves gyermekeket

Eddig is inkább politikai nyomás, mint orvosi szakértelem vezetett az oltások erőltetéséhez.

Aki követi az angol egészségügyi politikát, tudja, hogy az Egyesült Királyság oltásokban illetékes hatósága, a JCVI (Joint Committee of Vaccination and Immunisation) ez év februárjában ugyan hivatalosan ajánlotta az 5-11 évesek COVID-19 elleni oltást, azonban már ez az ajánlás is ellentmondásos volt, magában a bizottságon belül is, és az elsősorban az akkori egészségügyi miniszter, Sajid Javid kezdeményezésére született.

A JCVI kezdettől fogva hangsúlyozta, hogy az 5-11 évesek “beoltására” vonatkozó ajánlás átmeneti, amely 2022. szeptember 1-jén megszűnik, hacsak nem merülnek fel olyan különleges körülmények, amelyek szükségessé teszik annak folytatását. Ilyen körülmények nem merültek fel, így a célkitűzéseknek megfelelően Nagy-Britannia beszüntette a gyermekek oltását. (Az 5 évesnél fiatalabb gyermekeket eddig sem oltották.) Az Egyesült Királyság Egészségügyi és Biztonsági Hatósága most csupáncsak akkor javasolja a gyermekek oltását, ha az maga is immunhiányos, vagy olyan felnőttel él együtt, aki immunhiányos.

Értjük.

Az eddigi vírusnarratíva és oltásmánia ismeretében különösen érdekes, szinte forradalmi, milyen módon tálalja a UK Health and Security Agency, az Egyesült Királyság Egészségügyi és Biztonsági Hatósága az orvosok számára készített Zöld Könyben ezt az új megközelítést:

(Zöld keretes részben: idézetek a Zöld Könyvből)

A JCVI 2022 februárjában a kockázati csoportba nem tartozó 5-11 éves gyermekek számára még javasolta a COVID-19 elleni, nem sürgősnek minősített EGYSZEREI oltást. De már februárban hangsúlyozta, gyermekek beoltásának pillanatnyi előnyei valószínűleg csekélyek, mivel a COVID-19 fertőzés nagyon alacsony egészségügyi kockázatot jelent a gyermekek számára, és 2022 februárjára ebben a korcsoportban már majdnem minden gyermek megfertőződött COVID-19 vírussal.
Bár az omikron [a SARS-CoV-2] különösen enyhe formájának tűnik, és a vakcinák által kiváltott védelem nagyon rövid ideig tart, ez az oltási kampány a COVID-19 súlyos formáinak jövőbeli hullámai elleni védelem kialakítását célozta. Mivel az ajánlatot nem tekintették sürgősnek, a JCVI azt javasolta, hogy a gyermekek immunizáltsági szintjét más szükséges oltások fényében vizsgálják meg. Az egyéb védőoltások beadása a gyermekek körében visszaesett a pandémia során, ezért gondoskodni kell róla, hogy a COVID-19 elleni védőoltások ne vessék vissza az egyéb oltási programokat.

Magyarul:
Az úgynevezett kovid oltóanyagok hulladékok.
Védőhatásuk nincs.
A gyerekeknek a megszerzett természetes immunitás miatt nincs rájuk szüksége.

És ha az oltást, az esetleg jövőben fellépő, ki tudja milyen variánsok miatt mégiscsak javasolták, ez nem orvostudomány, hanem (miniszteri és testületi) sarlatánság, kristálygömbös jóslás.

De úgy tűnik, még nem veszett ki teljesen a józan gondolkodás a hatósági személyek körében sem:

A védőoltás lehetséges közvetlen egészségügyi előnyei

Az 5-11 éves, klinikai kockázati csoportba nem tartozó gyermekek beoltása viszonylag kis számú [SARS-CoV-2] eseteket, vagy ennek következtében multiszisztémás gyulladásos szindrómás eseteket (PIMS-TS), kórházi felvételt, gyermekintenzív osztályra való beutalást előzhet meg.

Ezen előnyök nagysága a jövőbeni fertőzési hullám időzítésétől és súlyosságától függ. Az alábbiakban két lehetséges forgatókönyvet vizsgálunk meg. Az 5-11 éves gyermekek megbetegedésének jövőbeli becsléseivel kapcsolatban számos feltételezés nagyfokú bizonytalanságot hordoz magában, különösen a korábbi fertőzés által a jövőbeli újrafertőződéssel, a súlyos COVID-19 és a PIMS-TS fertőzéssel szemben nyújtott védelem szintjét tekintetében, valamint annak tekintetében, hogyan változhatnak ezek számai az első expozíció és a későbbi SARS-CoV2 fertőzés változatai szerint. Amennyiben a korábbi fertőzés magas szintű védettséget biztosítana a jövőbeli súlyos COVID-19 ellen, a vakcinázás előnyei kisebbek lennének, és viszont.

Feltételezve, hogy a SARS-CoV-2 egy jövőbeli hulláma a SARS-CoV-2 omikronnál veszélyesebb változatot hoz létre, az 5-11 évesek beoltása megakadályozhat 3 intenzív osztályra való felvételt egymillió, két dózisból álló oltásonként. 

Őrület. 340 000 gyermeket kell beoltani ahhoz, hogy megelőzhető legyen EGY intenzív osztályra való felvétel. Feltételezve, hogy a következő hullám körülbelül olyan jóindulatú lesz, mint az omikron-hullám, 1,9 millió gyermeket kell beoltani ahhoz, hogy megelőzzünk EGY intenzív osztályos felvételt.

Tegyük hozzá, hogy az oltás nincs hatással az iskolába járásra sem, amit sok oltási fanatikus állít, akik a legszívesebben születésüktől fogva üldöznék a gyermekeket az oltásokkal. Amint a JCVI jelentésében olvasható, nincs jelentős különbség a beoltott és a be nem oltott gyermekek között, a beoltott gyermekek sokkal gyakrabban hiányoznak, mint a be nem oltott gyermekek, ami a COVID-19 “vakcinák” ismert, szinte hírhedt mellékhatásainak tudható be.

A JCVI az USA-ból származó adatok alapján úgy becsüli, hogy a szívizomgyulladás előfordulási gyakorisága gyermekeknél a védőoltást követően akár kettő is lehet egymillió dózisonként, azaz egy enyhe fertőzési hullámot feltételezve több gyermeknek ártana a védőoltás, mint ahányat a súlyos COVID-19 betegségtől megvédene, és egy súlyos fertőzési hullám esetén a védőoltás minimális hasznot hozna, különösen, ha figyelembe vesszük a COVID-19 vakcinák / génterápiák esetében ismert teljes körű egészségügyi pusztítást.

Ahhoz, hogy a védőoltás észrevehető hatást gyakoroljon a táppénzre, tartós és magas szintű védelemre van szükség a BETEGSÉG ellen. A könnyen átvihető változatok, például a delta vagy az omikron esetében azonban a jelenleg rendelkezésre álló COVID-19 vakcinák csak rövid ideig nyújtanak “megfelelő védelmet”.

[Közzétevő: Rövid ideig: értsd, semeddig sem.]

Még jó, hogy a Google, a Facebook, a Twitter és a többi közösségi média, amelyek hagyták magukat megvásárolni az amerikai Biden-kormánytól, és azóta a cenzúra prostituáltjaiként működnek, nem olvasták el, amit a brit kormány terjeszt a honlapjaikon, különben a hivatalos brit oldalakat blokkolnák.

Mint ahogy járt a három tudós, Walach, Harald, Klement, Rainer J. & Aukema, Wouter, akik tanulmányukban nemcsak a COVID-19 vakcinák/génterápiák előnyeit vették figyelembe, hanem a COVID-19 vakcinák/génterápiák által bizonyíthatóan okozott károkat is.Tanulmányuk; Walach, Harald, Klement, Rainer J. & Aukema, Wouter (2021). The Safefty of COVID-19 Vaccinations – We Should Rethink the Policy.
A COVID-19 oltások biztonságossága – Újra kell gondolnunk a politikát.”  a Vaccines szakfolyóiratban jelent meg, amit a folyóirat a vírushisztériás kórus üvöltésének hatására visszavont, és ma így, visszavont tanulmányként érhető el.

. Walach, Klement és Aukema arra a következtetésre jutottak, hogy átlagosan 433 embert kell beoltani a fertőzés megelőzéséhez. 747 embert kell beoltani a tünetekkel járó megbetegedés megelőzéséhez, és 16 667 embert kell beoltani a COVID-19-nek tulajdonítható egy haláleset megelőzéséhez. A mérleg még siralmasabbá válik, ha figyelembe vesszük a COVID-19 vakcinák mellékhatásait:

“Százezer oltott emberenként négy, az oltás következtében meghalt személlyel kell számolnunk, hogy ennek fejében megmentsünk 2-11 embert a COVID-19 halálától.”

[Közzétevő: Annak ismeretében, hogy a gyártók titokban, gigantikus méretekben tesztelték méregkoktéljaikat, értsd, volt akinek nulla hatóanyag, volt akinek 30, 50, 100 %-os hatóanyag koncentrációjú vakcina jutott, értelmetlen bármiféle számítás, becslés készítése a vakcinák hatékonyságáról, illetve mellékhatásairól.]

És ami már egyáltalán nem újdonság:

A magyar média, politika, tudósnak nevezett sarlatánok, oltóanyag-vigécek klubja erre a hírre is mély hallgatással reagál.

2022. szeptember
A Sciencefiles beszámolója alapján
Közzéteszi:
Király József

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük