Arat a halál Európában

Forrás: Transition-news: Verheerende Übersterblichkeit in der EU

Az «Our World in Data» adatai szerint a 2021-es és 2022-es oltási években csaknem egymillióra tehető a többlethalálozás Európában – tájékoztat a Corona-Solution nevű orvosi hálózat.

Az európai többlethalálozási adatok aktuális kiértékelése lesújtó körképet  nyújt. Az Our World in Data Excess Mortality honlap szerint a 27 uniós országban 528 540 többlethalálozás következett be az “oltási kampány” kezdete és 2022 vége között. Ha figyelembe vesszük az underreporting factort, az aluljelentési tényezőt, ez körülbelül 965 000 halálesetet eredményezne.

Ezeket az ijesztő számokat Dr. Dirk Seeling gazdaságpszichológus közölte, aki 2023. február 3-án a Corona-Solution orvosi hálózat, “Az oltási mellékhatások kezelésének legjobb módszerei” című online konferenciáját moderálta.

A tény, hogy az “oltási kampány” kezdete óta ennyi megmagyarázhatatlan, többlet haláleset történt, bűncselekménynek minősülhet, ha szándékosan félretájékoztattak a kísérleti “oltóanyagokról”, és tudatosan eltitkolták a kockázatokat – magyarázta Seeling.

Ezért Sarah Luzia Hassel-Reusing, emberi jogi aktivista az ENSZ-határozat értelmében, több mint két év önkéntes adatgyűjtés után 2022. november 26-án nemzetközi büntetőjogi keresetet nyújtott be Hágában a Corona-intézkedések során az  emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt. A büntetőjogi beadvány, amely a fő elkövetőkre összpontosít, több mint 400 személy ellen irányul.

A büntetőfeljelentéshez még mindig keresik a tanúkat. Bárki, aki a SARS-CoV-2-vel kapcsolatban az Egészségügyi Világszervezet vagy a Robert Koch Intézet által ajánlott invazív lélegeztetés következtében vagy az “oltás” után súlyos egészségkárosodást szenvedett, azonnal vegye fel a kapcsolatot a Hassel-Reusinggal. Ugyanez vonatkozik azokra is, akiknek szakmai egzisztenciáját a “védőoltás” elutasítása tette tönkre. A témával kapcsolatos részletek a cikk végén találhatók.

Ezekre a tanúvallomásokra azért van szükség, hogy bebizonyítsuk, hogy ez egy releváns állítás – hangsúlyozta Seeling. Egyúttal felszólította az orvosokat és a kapcsolódó hivatásokban dolgozó többi érintettet, hogy ne nézzenek tovább félre, hanem hozzák nyilvánosságra az általuk ismert adatokat. Fontos, mondta, hogy információkat adjanak át azokról, akik aktívan ártottak az embereknek. Csak így lehetne megbüntetni azokat, akik felelősek oly sok ember haláláért.

“Nem csak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit nem teszünk” – összegezte Seeling.

(Forrásunk további részében Sarah Luzia Hassel-Reusing az adatbankba történő bejelentéssel kapcsolatos tudnivalókról tájékoztat.)
2023. február
Közzéteszi:
Király József

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Remélem elindul végre egy Nürnberg 2.0 jellegű elszámoltatás a világban. Nem egyszerű,látni olvasni lehet sok készülődésről, ez is biztató, de eredményről nem lehet hallani. MÉG. A most olvasott nevek újak számomra, másoktól lehetett hallani
    Külön fejezet kishazánk, hiszen itt hagyományosan minden következmények nélkül marad.
    A románoknál éppen ma van egy covid-oltás-ellenes konferencia második része, amelynek első helyszíne a román Parlament épületében volt (nem az ülésteremben).
    Most jogászok is jelen lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük