Sokkoló gyermekhalálesetek – Kanadában is, hazánkban is

Sok csirkefogóra ránézve az ember első pillanatban csupa  szépet és jót lát arcán. Justin Trudeau, a WEF-NWO janicsárok díszpéldánya arcára tekintve viszont csak egy jelző jut az ember eszébe: nyikhaj. Kétes hírnevet szerzett avval, hogy országát a kovidhisztéria kirívó terepévé tette. Emlékeztetünk itt a nemzeti szintű ellenállásra 2022 januárjában, amit a teherautósofőrök blokádja váltott ki, és ami az egész világon figyelmeztető jellé vált: Eddig, és ne tovább. A blokád oka a kormány szándéka volt, hogy a sofőrök csak érvényes oltási igazolvánnyal léphetik át a határt. A másik szomorú kanadai hír a 80, javarészt fiatal kanadai orvos halála, amely egyértelműen hozzáköthető a génmódosító oltásokhoz.

Mai kanadai híradásunk sem lélekemelő.

A globalista Trudeau államában 2021 novembere óta még az ötéves gyerekeket is traktálták a vakcinákkal – pedig még az akkori megállapítások szerint is legfeljebb elhanyagolható fertőzésveszély fenyegette őket. [Lassan-lassan egyre több ember számára válik világossá, még ez is csak fiktív veszély volt.] Ennek a hisztériának a szörnyű ára most egyre több gyermek és fiatal “hirtelen és váratlan” halálában mutatkozik meg – különösen azokéban, akik rendszeresen edzettek, és gyakran ígéretes tehetségek voltak. Pontosan itt volt a probléma: ahhoz, hogy a sportágukat gyakorolhassák, bűncselekmény számba menően megkövetelték tőlük a teljesen szükségtelen oltást.

A szomorú listán szerepel a 13 éves futballista lány Presley Wilchuck és a tízéves jégkorongozó Jeremy Riendeau, mindketten idén januárban haltak meg. Az elmúlt év novemberében hunyt el a kilencéves lovas Ayla Grace Loseth, a hétéves jégkorongozó Slade Smith, a hatéves Danielle Mei Cabana és a tizenhárom éves Eric Homersham, akik szintén jégkorongoztak.

A szülők gyászjelentései és nyilatkozatai megdöbbenést, sokkot és fájdalmat fejeznek ki gyermekeik teljesen váratlan halála miatt. December 30. és február 6. között öt 17 és 19 év közötti kanadai tinédzser halt meg hirtelen álmában. A halál okai között gyakran szerepelnek agyvérzések, szívizomgyulladások és egyéb szívbetegségek, amelyek gyakorlatilag soha nem fordulnak elő gyermekeknél és serdülőknél, és ha igen, akkor is csak a rendkívül ritka, statisztikailag alig kimutatható esetekben.

A hatóságoknak látszólag nincs mondanivalójuk a halálesetek e végzetes halmozódásáról. Nem csoda: az új világrendet buzgón követő Trudeau kormánya mindent megtett a legszigorúbb szabadságkorlátozások érvényesítéséért, és szinte fanatikus buzgalommal védte a Corona-oltásokat; Trudeau nyilvánosan többek között “tudománytagadóknak”, “rasszista és nőgyűlölő szélsőségeseknek” nevezte az oltásszkeptikusokat.
Hogy a gyerekek félelmét eloszlassák az injekciótól, egyes helyeken az oltókabinok közötti válaszfalakat egyszarvút és népszerű sportolókat ábrázoló képekkel díszítették. Ennek az őrületnek a következményeit most egyre több gyermek és fiatal fizeti meg az életével.
Sajnos az oltásőrületnek megvannak a magyar gyermekáldozatai is. Az oltás-szuggeráló maffia most mélyen hallgat, mint ahogy a média is, de a korábban minden fórumon a rendkívül súlyos járványt vizionáló politikusok is lapítanak.

Hallgatnak. Jól alszotok? Esetleg fölmerül bennetek, hogy részesei vagytok ártatlan gyermekek halálában? Nemzetünk büszkesége, Karikó Katalin, mit szólsz mindehhez?

A kérdéssel Szőke Mária Magdolna foglalkozik behatóan alábbi cikkében:
Sunyító gyilkosok?! Miért kap hirtelen agyvérzést egy addig makkegészséges 12 éves gyerek? Miért nem vetik fel az egészségügyi illetékesek a COVID vakcina-mellékhatás lehetőségét a kérdéses eseteknél?

2023. február

Közzéteszi:
Király József

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük