USA hatóságok: Az első pillanattól fogva sok mellékhatással számoltak

Daniel Horowitznak, a Conservative Review honlapon megjelent írása. Link a bejegyzés végén.

Senki sem vitatja, hogy rengeteg a többlethalálozás, csökken a születések száma, és ennek a trendnek kellene az első számú riasztó közéleti kérdésnek lennie. Mégis, amikor bármelyikünk felveti, hogy a génterápia – amelyet egy világméretű kampányban kényszerítettek az emberekre – felelős lehet ezért, hiszen akkor ugrottak meg a számok, az emberek úgy néznek ránk, mintha a Marsról jöttünk volna. A nemrég az információk szabad áramlását biztosító törvény (FOIA) által kikényszerített CDC dokumentumok alapján azonban kiderült, hogy a kormányunk az első naptól kezdve tudott a génmódosító injekciók okozta tömeges mellékhatásokról, sőt, előre számolt velük.

Az elmúlt két év során a kormány és a média egy összeesküvés-elméletet fabrikáltak, mely szerint unatkozó emberek a CDC saját VAERS adatbankjába meghamisított adatokat töltöttek fel az oltások mellékhatásairól. Egyfajta utólagos anomáliáról beszélnek, amire senki sem számított, és megkérdőjelezik hitelességét. Csakhogy, ahogy Josh Guetzkow, a Héber Egyetem professzora leleplezte,

a CDC nem csak arról tudott, hogy a mellékhatások rekord számú bejelentései szinte felrobbantják a VAERS-t (még mielőtt a nagyközönség hozzáférhetett volna),

hanem az ügynökség szerződést kötött a General Dynamics katonai vállalkozóval az adatbázis kezelésére, előre látva a rekordszintű bejelentést. Aztán, amikor a vakcinák megjelentek, a CDC-nek emelnie kellett a szerződés volumenét, hogy az adatbankot kezelő vállalkozó még több bejelentést tudjon kezelni. A CDC-nek mégsem voltak erkölcsi aggályai az oltási kampány folytatását illetően, és természetesen a közvéleményt sem tájékoztatta a fejleményekről.

Guetzkow, aki a COVID során számos, a FOIA alapján kikényszerített dokumentumot gyűjtött össze úgy az Egyesült Államokból, mint Izraelből,  ezekből 69 oldalnyi dokumentumot és szerződést tett közzé a CDC oltásbiztonsági irodája és a General Dynamics Information Technology  cég vonatkozásában. Az ő munkájának köszönhetően a korábbi FOIA dokumentumokból már tudjuk, hogy a CDC és a General Dynamics között 2020 augusztusában megkötött 9,45 millió dolláros szerződésben az állt, hogy a hivatalnokok napi 1000 nemkívánatos eseményről szóló jelentéssel számoltak, amelyek 40%-a súlyos.

Mégis, mint egy hideg sorozatgyilkos, aki gépiesen számolja áldozatai listáját, a CDC teljesen természetesnek tartotta, hogy végigcsinálja ezt a kampányt, mintha ez lenne az ára a korszellem – a modernkori Moloch – imádatának. Jelen dokumentum azonban azt mutatja, hogy a CDC már 2020 január 15-én – amikor a legtöbb ember még elkerülhette volna ezeket az oltásokat – tisztában volt a rekordot jelentő jelentésekkel, amelyek még az ügynökség kezdeti hidegvérű, morbid elvárásait is felülmúlták.

Amint a pdf 8. oldalán látható, a General Dynamics figyelmeztette a CDC-t, hogy a VAERS túllépte a várt napi 1000 esetet, sőt elérte a 4500 feletti szintet – olyannyira, hogy a GD nem tudta feldolgozni az adatokat. Jegyezzük meg, soha nem aggódtak az emberi áldozatok miatt, csak a szerződéses munkaerő logisztikája miatt. Azt jósolták, hogy “a személyzeti igények újratervezésére” lesz szükség, hogy ezeket a jelentéseket feldolgozzák.

Már 2020 decemberében, amikor az oltások még csak kiválasztott emberek, például orvosok számára voltak elérhetők, több mint 19 000 bejelentés és közel 344 000 weboldal-látogatás volt. Nehéz belátni, hogy ez nem a valóban fájdalommal küzdő emberektől származott, mivel akkoriban nem volt szervezett kampány az Egyesült Államokban, hogy tájékoztassák az embereket a VAERS-ről. Én magam (aki megszállottan erre koncentráltam) csak két hónappal később hallottam róla.

2021. február 15-ig a General Dynamics a bejelentések és a honlap látogatásainak rekord mértékű növekedéséről számolt be, olyannyira, hogy a dolgozóknak a VAERS-jelentések sorszámát hatról hétre kellett emelniük. Áprilisban a tisztviselők arról számoltak be, hogy további 200 munkatársat kellett felvenniük, hogy kezelni tudják a hátralékot, és továbbra is heti 25 000 bejelentést dolgozzanak fel, ami jóval meghaladja az eredetileg vállalt küszöbértéket. Mivel az oltásra való jogosultság minden korcsoportra kiterjedt, továbbra is több mint 30 000 mellékhatásról szóló bejelentést dolgoztak fel hetente, a CDC azonban erről egy szót sem szólt. A tisztviselők nemhogy nem vonták ki az oltóanyagokat a forgalomból, hanem 2021 késő nyarán elkezdték kötelezővé tenni őket, és néhány kötelezés a mai napig érvényben van.

A mellékhatások ilyen módon történő bejelentéseit szinte lehetetlen manipulálni. Nyilvánvaló, hogy kormányunk látta, hogy ezek mennyire empirikusak (tapasztalatokon alapulnak), és hogy tökéletesen egybeesnek a vakcina elterjedésével. Valóban, az FDA-nak 2021 februárjában – mielőtt szinte minden fiatalabb felnőtt be lett volna oltva – hozzáférése volt a Pfizer hírhedt dokumentumához, amely kimutatta, hogy az oltás több mint 1200 ember halálát okozta, és több mint 1400 súlyos betegségkategóriával hozható összefüggésbe, amelyeket egy nyolc oldalas listában foglaltak össze.

Ne feledjük, hogy

miután a kormányzat tudomást szerzett ezekről a mellékhatásokról, majd a tisztviselők tudomást szereztek a 7,7 %-os klinikai károsodási arányról a CDC saját V-SAFE programjából, amely tökéletesen alátámasztotta a VAERS adatokat, felgyorsították ezeknek az oltásoknak a jóváhagyását a gyermekek számára, majd kötelezővé tették mindenki számára.

A FOIA útján nyilvánosságra hozott e-mailekből kiderül, hogy 2021 júliusában, amikor az oltásokat már le kellett volna állítani, Peter Marks, az FDA Biológiai Értékelési és Kutatási Központjának vezetője nyomást gyakorolt Marion Gruberre, az Oltóanyag-kutatási és Felülvizsgálati Hivatal akkori vezetőjére, hogy rövidítse meg a már felgyorsított ütemtervet a Comirnaty-oltás teljes jóváhagyására (amely 2,5 évvel később még mindig nem kapható kereskedelmi forgalomban).

Marion Gruber július 19-i e-mail válaszának másolata alább olvasható:

Egy héttel a hírhedt augusztus 23-i jóváhagyás után, amely kötelezővé tette az oltásokat, Gruber tiltakozásul lemondott a hatóságnál. De vegyük észre, hogy még Gruber is inkább azzal indokolta a jóváhagyással kapcsolatos tartózkodását, hogy nem akarja aláásni a “vakcinába vetett bizalmat”, mintsemhogy kifejezte volna tényleges aggodalmát, hogy ez már most tömegesen öl meg embereket és okoz maradandó károsodást.

Eljutottunk arra a pontra, ahol a kormányt legalábbis nem érdekli, hogy hány ember hal bele ebbe a kísérletezésbe. Dr. Tom Merritt, aki tagja volt annak az oxfordi egyetemi csapatnak, amely az AstraZeneca vakcinát fejlesztette ki, a legtalálóbban foglalta össze a biomedicina államnak az emberekkel szemben érzett érzelmeit, amikor elismerte, hogy a génterápia által károsítottak “járulékos károk a nagyobb tervben”. Hozzátette: “Néhányan tragikusan meghaltak, sokak élete örökre megváltozott. Ők hittek a vakcinákban, most már nem hisznek”.

A kérdés itt az, hogy mi is a nagyobb terv valójában.

2023. március

Daniel Horowitznak itt megjelent írását közzéteszi

Király József
akinek már csak egy kérdése van:

A magyar illetékeseket érdekelték-e a mellékhatások? Gyűjtötték-e titkon a vonatkozó adatokat? Ha igen, miért nem állították le az oltásokat, ha nem,

MIÉRT NEM?

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük