A baljós kovid-projekt anatómiája VI.

Ez a hatodik és egyben utolsó része annak a sorozatnak, amelyben Paula Jardine az amerikai biológiai védekezésre irányuló “Manhattan-projektet” (később átnevezték Operation Warp Speedre) vizsgálja. Ez a kovid-projektben és annak elérésében csúcsosodott ki, hogy megteremtsék a piacot az mRNS-génterápiás vakcinák számára, amely normális gazdasági, egészségügy és politikai viszonyok mellet sohasem valósult volna meg. [1] Emögött befolyásos személyek kis csoportja állt, akik a vírusok, vakcinák és a mikrobák elleni háború gondolatának megszállottjai voltak, de persze mindez igen jó osztalékot is fizetett. Az előző rész itt olvasható.

A hatodik rész összefoglalása

Fauci és bűntársai fölállítottak egy fikciót: A denevér-koronavírusok mutálódhatnak, és a mutációk veszélyesek lehetnek az emberre. Erre pedig föl kell készülni. És mivel ez a fölkészülés a vírusok funkciónöveléseként (veszélyesebbé tételeként) is értelmezhető volt, a munkát kiszervezték a Vuhani Virológiai Intézethez (WIV). A kínaiak viszont végig szoros kapcsolatban voltak Dr. Baric-kal, a furcsa viselkedésű koronavírus-szakértővel.
A végső cél természetesen az USA, és amennyiben lehetséges, az egész világ elárasztása volt génmódosító vakcinákkal.
Mit ad ég, Dr. Callahan, a DARPA korábbi alkalmazottja egészen véletlenül Kínában tartózkodott, amikor 2020 januárjában egy új vírusról érkeztek hírek. Ugyanő január 17-én Vuhanból jelenti: A tényleges fertőzési számok magasabbak, mint amennyit a kínai hatóságok jelentenek. A Kadlec köré tömörölő pszichopata bűnszövetkezet ekkor kezdi erőltetni a tünetmentes fertőzésátvitel gondolatát. Ennek szolgálatába állítják a Diamond Princess üdülőhajó karantén alá vonását, és bár a tényleges adatok sem a vírus veszélyességét, sem a tünetmentes fertőzésátvitelt nem erősítik meg, a szakértők viszont éppen ezeket a következtetéseket vonják le, polgárjogot nyernek a már régen eldöntött korlátozó intézkedések.

A Covid vakcinaprogram 2020 decemberében kezdődött beindítása óta 5,1 milliárd embert “taglóztak le” a warp-sebességű Kadlec vakcinákkal, bár hosszú távú biztonsági adatok soha nem álltak rendelkezésre. A cél az volt, hogy minden karba egy tűt szúrjanak. A valós középtávú adatok azt mutatják, hogy a születési számok csökkennek, a rákdiagnózisok aránya, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint az összmortalitás  pedig nő. Egyre nő azon elismert egészségügyi szakemberek száma, akik nyilvánosan az oltási program felfüggesztését követelik. 

A vuhan-i lezáráshoz és a WHO világjárvánnyá nyilvánításához vezető események végkifejletének első láncszeme az volt, hogy az USA Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (Defense Advanced Research Projects Agency, DARPA) elutasította az EcoHealth Alliance DEFUSE javaslatának finanszírozását, mivel aggályai szerint az sérti az Obama elnök kormánya által 2014-ben a Gain of Function (funkciónyerési) kutatásokra elrendelt moratóriumot. A második láncszem a tünetmentes átvitel mítoszának megalkotása volt.

A denevérek által terjesztett koronavírusoknak állítólag az emberre jelentett veszély elhárítása érdekében Dr. Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) akkori igazgatója úgy döntött, hogy maga finanszírozza a DEFUSE-tervet. Az ilyen kutatásokra vonatkozó moratórium megkerülése érdekében a munkát kiszervezték a Wuhan Institute of Virology (WIV) számára, amelynek kutatói viszont együttműködtek a történet “Dr. Strangelove-jával”, az Észak-Karolinai Chapel Hill-i Egyetemen dolgozó Dr. Ralph Baric-kal, a világ vezető koronavírus-szakértőjével. Dr. Baric írta a DEFUSE-javaslat azon részét, amely miatt a DARPA aggályosnak találta, hogy a DEFUSE a funkciószerzésre irányuló munkát jelent. Dr. Baric ezt követően 2019 decemberében további segítséget nyújtott a Modernának és a NIAID-nek, amikor a koronavírus elleni vakcina prototípus állatkísérleteinek lefolytatásával bízták meg. (A Remdesivir Covid-19 kezelésként való sürgősségi felhasználásának 2020 májusában történt engedélyezése talán jutalom volt Baric számára a segítségéért. A Gilead Sciences számára segített fejlesztésében, és valószínűleg jogdíj is jár neki ezért. Egy farmakológus azt írta a BMJ-nek, hogy ez az a gyógyszer, amely a legkevésbé valószínű, hogy biztonságos Covid-kezelésnek bizonyul. Furcsa módon a WIV a vuhani kutatóintézet 2020. január 21-én kínai szabadalmat is bejelentett a Remdesivirre, mint kovid-gyógyszerre).

A republikánusok kongresszusi csoportjának írt levelében az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH), amelynek a NIAID is része, tagadta, hogy az EcoHealth/NIH által a WIV-nél finanszírozott kutatás olyan gain-of-function kutatásnak minősülne, amely a koronavírusokat veszélyesebbé tenné az emberekre. Ugyanakkor elismerte, hogy a vuhani kísérletek a koronavírusokat váratlanul fertőzőbbé tették egerekben. [2] A WIV kutatóit bírálat érte, amiért kutatásukat egy 2-es szintű biológiai biztonsági laboratóriumban végezték, de ha a DEFUSE javaslatban szereplő denevérkoronavírus elleni vakcinán dolgoztak, akkor talán szükségtelennek volt a 4-es szintű biológiai biztonsági szintű, szigorúan védett laboratórium.

Dr. Michael Callahan, a DARPA korábbi alkalmazottja egyúttal Dr. Robert Kadlec, a biológiai védelmi “Manhattan-projekt” tervezőjének régi munkatársa 2020 januárjában Kínában tartózkodott, amikor egy új vírusról érkeztek hírek.
Dr. Robert Malone, aki alapvető szerepet játszott a vakcinák alapjául szolgáló mRNS-technológia kifejlesztésében, és aki régóta kapcsolatban áll az amerikai hírszerzőkkel, azt állítja, hogy Callahan 2020. január 4-én felhívta őt Kínából. Brendan Borrell First Shots című könyve szerint Callahan véletlenül éppen ott tartózkodott, és kínai munkatársaival együtt a madárinfluenza-kutatáson dolgozott.

Meglepő, hogy Callahan 2020. január 17-én már Vuhanban tartózkodott, mielőtt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) január 20-21-én előzetes helyszíni látogatást tett volna. 2020. január 17-én Callahan volt a forrása azoknak az amerikai jelentéseknek, amelyek szerint a tényleges kínai fertőzési számokat magasabbak, mint amelyeket hivatalosan jelentenek. Nem sokkal később, január végén Kadlec felvette Callahant tanácsadóként. Malone nemrégiben felszólította a kongresszust, hogy vizsgálóbizottság hallgassa ki úgy Callahant, mind Kadlecet.

Callahan egyike a Kadlec-kel régóta kapcsolatban álló biológiai biztonsági veteránoknak. Ebbe a csoportba tartozott még Matt Hepburn, a DARPA P3 programjának vezetője; Dr. Carter Mecher, és Kadlec utódai a George W. Bush-kormány belbiztonsági biológiavédelmi politikáért felelős igazgatójaként Dr. James Lawler és Dr. Richard Hatchett, a CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) vezérigazgatója.

Dr. Richard Hatchett volt a 2006-os amerikai influenza pandémiás tervnek társszerzője, amelynek végrehajtási tervében “havas napokat” – ma már zárlatnak nevezett otthonmaradási parancsokat – írtak elő.

Sir Jeremy Farrar szerint Dr. Mecher 2020 januárjában az úgynevezett Vörös Hajnal e-mail-láncban a tünetmentes terjedés gondolatát erőltette.

Február 4-én, napokkal azután, hogy a WHO harmadszor is kihirdette a nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC), Callahan volt az, akit Kadlec Japánba küldött, hogy irányítsa az amerikaiak evakuálását a Diamond Princess tengerjáró hajóról. A hajót Yokohamában karanténba helyezték, miután tíz utas megbetegedett kovidban.

Callahan veterán munkatársával, Dr. Lawlerrel együtt megakadályozta, hogy az amerikai járványügyi központ (CDC) két tisztviselője velük együtt a hajóra szálljon. Ők ketten ezután kezdték el vizsgálni a hajó kis számú beteg utasát. A karantén második hetében ők ketten kiterjesztették a vizsgálatokat a nem beteg utasokra is, és hamarosan jelentették az amerikai Egészségügyi és Humán Szolgálatnál (HSS) dolgozó feletteseiknek, hogy a kovid mindenütt jelen van.
Íme, a tünetmentes fertőzés-továbbadás mítoszának születése. 

Callahan nem volt hajlandó Remdesivirt beadni a hajón lévő kovid-betegeknek, mert attól tartott, hogy az májelégtelenséget okozhat (Borrell First Shots, 74. o.).

Sir Jeremy Farrar, a brit Wellcome Trust akkori igazgatója, aki aktívan részt vett a Kadlec programban, 2020 júliusában egy parlamenti bizottságnak elmondta, hogy az embereknek nincs immunitása a koviddal szemben. A japán jelentés a Diamond Princess járvány kitöréséről azonban ezt megcáfolja: a 3711 utasból 3618-at vizsgáltak meg, és a 696 pozitív esetből 410 olyan ember volt, akinél nem jelentkeztek tünetek. Mindössze 13 utas halt meg kovidban, majdnem mindannyian a 70-es vagy 80-as éveikben jártak. [3]

A tünetmentes terjedés az egyik olyan állítólagos jellemző, amely állítólag a Sars CoV2-t eléggé egyedülállóan veszélyessé tette ahhoz, hogy indokolja a lezárásokat a terjedés megállítására, amíg a mindenkit megmentő vakcinát be nem vezetik. Az Egyesült Királyság NERVTAG csoportja 2020. január 28-án értékelte és cáfolta a tünetmentes terjedést a Sage, az Egyesült Királyság sürgősségi tudományos tanácsadó csoportja számára. A megbízatásban foglaltak szerint a Sage egyik feladata a tudomány szakértői értékelése lett volna, de miután a tünetmentes terjedés vizsgálata kényelmetlenül érintette a napirendet, eltekintettek tőle. A Sage január 28-i üléséről készült jegyzőkönyv ezt a funkciót félretette, és ehelyett azt állapította meg, hogy a Sage feladata “a tudományos tanácsadás koordinálása a HMG-n belül”.

Callahan és Lawler Diamond Princess-ről szóló jelentései nagyban hozzájárultak a tünetmentes terjedés gondolatának újjáélesztéséhez. Egyidejűleg folytak az előkészületek a Farrar által vezetett, a CEPI Kadlec-program nemzetközi bevezetésére, a szükséges pénzeszközök maffiamódszerekkel történő előteremtésére.

A Covid vakcinaprogram 2020 decemberében kezdődött beindítása óta 5,1 milliárd embert “taglóztak le” a warp-sebességű Kadlec-vakcinákkal, bár hosszú távú biztonsági adatok soha nem álltak rendelkezésre. A cél az volt, hogy minden karba szúrjanak egy tűt. A valós középtávú adatok azt mutatják, hogy a születési számok csökkennek, a rákdiagnózisok aránya, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint az összmortalitás  pedig nő. Egyre nő azon elismert egészségügyi szakemberek száma, akik nyilvánosan az oltási program felfüggesztését követelik.

A Kadlec-féle Manhattan-projekt nagy robbanása után a biológiai biztonsággal kapcsolatos összeesküvés tovább folytatódik. A WHO által vezetett vakcinaútlevél-projekt folytatódik, és minden alkalommal, amikor egy új vakcina megjelenik, vagy közegészségügyi vészhelyzetet hirdetnek ki, újabb kényszerrel fenyegetőznek. Hatchett és a CEPI tovább bővítette a vakcinagyártási kapacitást világszerte, és intézményesítette ezt a biológiai biztonsági fasizmust azáltal, hogy világszerte érdekcsoportok hálózatát hozta létre. Hatchett a 21. századi Strangelov-történet Kong őrnagya Kadlec  pedig a Ripper tábornok. Ő volt az, aki 2020 áprilisában azt mondta: “A kovid egy fordulópont, amely egy nagyon-nagyon más világhoz vezet”. Kijelentése több mint szagos.

Hivatkozások:

[1] Magánszemélynek soha egyetlen egy dózis génmódosító vakcinát el nem adtak. Az üzleti modell az volt, hogy az adófizetők pénzét beszedő gépezet (állami alkalmazásban lévő bűnszövetkezeti tagok) döntött a vakcinák megvásárlásáról és a lakosságra kényszerítéséről.

[2] Mik a koronavírus fertőzés tünetei? Embereknél: Láz, nátha, orrfolyás, csupa olyan tünet, amelyek alapján a koronavírust nem lehet megkülönböztetni az influenzát okozó egyéb ötven vírustól. A kovidnak nincsenek önálló tünetei. És mivel a kovidhisztéria során egyetlen alkalommal nem vizsgálták egyéb kórokozók jelenlétét, nem tudhatjuk, a tüneteket egyedül a számítógépes programmal összeállított SARS-COV-2 okozta, vagy esetleg jelen volt még jónéhány egyéb kórokozó. Ugyancsak nagy a bizonytalanság, ha a kísérleti egerek állítólagos erősebb fertőzöttségérőél van szó. Nem próbáltak veszélyesebb vírusokat előállítani, csak valahogy mégis lett? Vagy egészen más okok miatt (vakcinák) fertőződtek az egerek nagyobb arányban? Vagy csak egyszerűen soha senki által meg nem ismeételt kísérletekről, manipulációról volt szó?

[3] Ugye tudjuk: Az állítólagos kovid-halottak 99 %-a valójában alapbetegségébe halt bele. Miért lett volna ez másképp a kirándulóhajón?

A cikk forrása:

Anatomy of the sinister Covid Project, Part 6

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük