Nanorészecskék: kicsik és veszélyesek

Mint tudjuk, a koronavírus elleni új vakcinák “adalékanyagként” feltüntetett kísérőanyagokat, úgynevezett nanorészecskéket tartalmaznak.

Bár magas kockázati potenciáljukat már korábban is kellőképpen megvizsgálták, erre most diszkréten fátylat borítanak. Nem veszik figyelembe az egyén egészségi állapotát, és még az érintettekre gyakorolt lehetséges hosszú távú következményeket is elfogadják.

A napi 24 órás járványpropagandával, drága reklámokkal és társadalmi nyomásgyakorlással minden eszközt megragadnak, hogy mindenki önként, dalolva tartsa oda a karját az injekciónak! Még a hiányt is megjátsszák, hogy az igény látszatát keltsék. És mindezt annak ellenére, hogy az oltóanyag nem nevezhető sem hatékonynak, sem biztonságosnak.

Ebben a cikkben különböző információkat osztok meg Önökkel a nanorészecskékkel kapcsolatban, és csak a józan eszükre tudok apellálni, hogy tartsák távol magukat (karjukat 😉 ) ettől az oltóanyagtól, és tájékoztassanak róla másokat is.

Dióhéjban összefoglalva:

Valódi biokémia: a nanorészecskék rendkívül reagálóképesek, alig bomlanak le, és a szövetekben, amelyekkel érintkeznek, zavarokat okoznak vagy elpusztítják őket. A szervezet erre a károsodásra javítási céllal globulinok képződésével reagál, amelyeket a hagyományos orvostudomány  hamisan antitestekként értelmez.

I. Miért állítják az illetékesek, hogy a nanorészecskékre adalékanyagként szükség van?
Különösen az RNS-vakcinákat látják el nanorészecskékkel.

A Focus orvosi rovata szerint:

“A nanorészecskék úgyszólván minitranszporterek. De a megfelelő RNS-molekula előállítása még messze van attól, hogy egy működő vakcina legyen.” Az RNS-t nehéz bejuttatni az emberi test sejtjeibe” – mondja Klaus Cichutek, az oltások engedélyezéséért felelős Paul Ehrlich Intézet igazgatója. A nanorészecskékkel ellátott génszállítmányok megoldhatják a problémát. Ezek mindössze néhány milliomod centiméter méretűek, a sejtfalon keresztül továbbítják a csomagolt genetikai anyagszálakat, és megakadályozzák, hogy a vakcina túl gyorsan lebomoljon a szervezetben”.

Az mRNS-vakcinák elkészítésének és beadásának egyik problémája az mRNS természetes instabilitása.

Különböző, igen összetett adalékanyagokat használnak az mRNS lebomlásának megakadályozására vagy legalábbis késleltetésére, valamint a (pl. oltással) beadott mRNS-nek a kívánt hatás kiváltásának helyére történő juttatására – azaz a sejtekbe, ahol aztán a riboszómák elvégzik a kívánt fehérjeszintézist. A mai napig csak nagyon kevés ilyen adalékanyagról készültek érdemi biztonsági vizsgálatok (Roier S. 2019. Trillium Immunology 3/2019, letöltve 2020. május 3-án). A leggyakrabban használt adalékanyagok közül néhány a nanotechnológiai kategóriába tartozik (pl. lipid nanorészecskék/LNP-k), amelyekről amúgy is csak nagyon korlátozott és ellentmondásos tapasztalatok állnak rendelkezésre humán alkalmazásban.

II. Az élelmiszerekben, vakcinákban és egyéb termékekben használt nanorészecskék veszélyei

A tényt, hogy ezek a nanorészecskék rendkívül ellentmondásosak és köztudottan nagy kockázatot jelentenek, furcsa módon a szőnyeg alá söprik. De ami engem személy szerint a legjobban megdöbbent:
A tudósok, akiknek az a dolguk, hogy ellenőrizzék, mennyire veszélyes ezeknek a nanorészecskéknek és más mérgeknek a használata az ember szervezetében, hogyan tudják ezt teljesen elbagatellizálni, sőt, még támogatni is, mintha a világ legtermészetesebb dolgáról lenne szó?

  • A Spiegel szerint;
    Az Umweltbundesamt (Szövetségi Környezetvédelmi Hivatal) figyelmeztet a nanotechnológiára:

    “Állatkísérletekben a részecskék bejutottak a sejtmagba, és ott károsították a genetikai információt.” vagy: “Apró méretük azt a veszélyt is magában rejti, hogy sokkal nagyobb valószínűséggel hatolnak át a szervezet természetes gátjain – például a vér-agy gátat”.

  • Az mdr – A nanorészecskék rákot okozhatnak címmel számolt be:

    “Már megállapítást nyert, hogy a nanorészecskék belégzéskor gyulladásos reakciókat váltanak ki a tüdőben”.

    [Rolf Buschmann, műszaki környezetvédelmi referens, BUND (német környezet- és természetvédelmi egyesület)]:

    “Mindig fel kell tenni a kérdést: mi történik velük a szervezetben? Ezért nagyon szkeptikusak vagyunk”

  • A Nemzetközi Nanotechnológiai Tanács (ICON) által közzétett tanulmányban – melynek címe:
    A nanorészecskéknek való kitettség összefügg a mellhártyagyulladással, tüdőfibrózissal és granulómával” – a szerzők a következőket állapítják meg: 

    “Transzmissziós elektronmikroszkópia segítségével megfigyelték, hogy a nanorészecskék kolonizálják a tüdő epithelialis és mesothelialis sejtjeinek citoplazmáját és karyoplazmáját, de a mellkasi folyadékban is megtalálhatóak. Ezek az esetek aggodalomra adnak okot, hogy egyes nanorészecskéknek való hosszú távú, védőintézkedések nélküli expozíció az emberi tüdő súlyos károsodásához vezethet. 

  • A német Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium (BMBF) tisztában van a nanorészecskék veszélyeivel, hiszen maga teszi föl a kérdést 2019 júniusában: 

    “Ezek az anyagok meg is betegíthetnek bennünket?
    Egyre több bizonyíték van arra, hogy a szennyezett levegőben lévő nanorészecskék negatív hatással lehetnek az agyunkra. Megfigyelési tanulmányok kimutatták, hogy azoknál az embereknél, akik forgalmas utak közelében élnek, és folyamatosan ezt a levegőt lélegezik be, megnő az Alzheimer-kór kialakulásának kockázata. A toxikológiai vizsgálatoknak most azt kell bizonyítaniuk, hogy van-e közvetlen okozati összefüggés. Intézetünkben jelenleg ezt vizsgáljuk. De arra is rákérdezünk, hogy a termékekben lévő nanorészecskéknek lehetnek-e káros hatásai az agyunkra”. […] “Számos nanoanyagot elemeztünk. A nano-ezüsttel kapcsolatban tudtunk anomáliákat azonosítani. Ezt az anyagot például mosószerekben vagy fogkefékben használják, mert elpusztítja a baktériumokat”. […] “Azt persze még nem tudjuk megmondani, hogy ez vezethet-e betegséghez.” […] “Túl keveset tudunk arról, hogy a nanorészecskék mérgezőek-e az idegsejtekre és a szövetekre. Szeretnénk segíteni ennek az ismerethiánynak a felszámolásában.” […] “Sajnos a toxikológiai vizsgálatok nem mindig tudnak százszázalékos bizonyosságot nyújtani. Itt összetett hatásmechanizmusokról van szó, amelyek közül néhányat még nem sikerült tisztázni. Így nem zárható ki, hogy olyan új anyag kerül a piacra, amelyről csak később derül ki, hogy káros az egészségre.”

A német kormány mindezzel tisztában van, és mégis – tekintet nélkül az emberi életre – engedélyezte az új mRNS vakcinát, és jelenleg is oltja velük az embereket, és szándékában áll azokat a legkisebbek számára is jóváhagyni.

Kérem, bocsássanak meg nekem, de az ilyen egyértelmű, mindenki által ismert tények szándékos figyelmen kívül hagyását csak nehezen lehet a felelősök mulasztásának tekinteni.

Ebben az összefüggésben szeretnék beszélni a Pandemrix vakcináról, amelyet az úgynevezett “sertésinfluenza” világjárványban használtak, és amely jelentős mellékhatásokat okozott [lásd a WDR tudósítását].

Dr. Stefan Lanka (molekuláris biológus, virológus és a kanyaró ügyében lefolytatott bírósági eljárás győztese [lásd videónkat]) már 2009-ben, nem sokkal a forgalombahozatal előtt figyelmeztetett a Pandemrix vakcina használatára:

“A nanorészecskék, mint például az időseknek szánt influenza elleni oltóanyagban lévő MF59 úgynevezett “segédanyag” (adjuváns) sejtpusztító ereje azon a jól ismert tényen alapul, hogy a szervek és szövetek sejtjei közötti közlekedés ilyen méretű részecskékkel történik, és a sejt nem tud különbséget tenni “idegen” és “saját” között. A nanorészecskék behatolása a sejtburkokba károsítja azokat és elpusztítja a sejteket.
Az a tény, hogy ezek a nanorészecskék a szervezetben is nagyon stabilak, azt jelenti, hogy a testben lévő sejtek hosszabb ideig pusztulnak el, és a szervezet a sejtek lezáró anyagaként globulinok képződésével reagál, és ezt a globulinkoncentráció növekedést a vakcinázók jobb belátásuk ellenére antitestként és a fiktív kórokozók elleni védelemként állítják be. Ha a globulinok nagy koncentrációban vannak jelen, akkor mindenféle fehérjéhez való kötődésük kimutatható.”

A Paul Ehrlich Intézet, ameddig csak tudta, elhallgatta azt a pusztító és hihetetlen tényt, hogy a nanorészecskék már más vakcinákban is jelen voltak. Csak különböző nyomásgyakorlások után kényszerült a PEI arra, hogy közvetve beismerje, amikor az alábbiakat kijelenti:

“Még ha ezen összetevők némelyike a nanométeres mérettartományba esik is, ezek nem technológiai szempontból speciálisan előállított nanorészecskék, különösen nem fémekből vagy műanyagból készült nanorészecskék”.

A szabályozó hatóságok, köztük a német Paul Ehrlich Intézet (PEI), teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a problémát.

Kanyaró elleni vakcina genetikailag szennyezett: A PEI megtagadja a vizsgálatot

Megjegyzés: Megdöbbentő, hogy először tagadták, hogy a nanorészecskék egyáltalán jelen vannak, majd amikor rajtakapták őket, manipulatív módon megpróbáltak kibújni a dolog alól azzal, hogy úgy tettek, mintha nem “szándékosan” állították volna elő őket.

Hadd mondjak valamit: a Paul Ehrlich Intézetnek az a dolga, hogy már a kezdetektől fogva ellenőrizze, hogy vannak-e káros anyagok egy oltóanyagban, és ne várjon a kiderítéssel addig, amíg a gyermek beleesik a kútba!

Hogyan hihetünk továbbra is ilyen intézményeknek, amikor a drága egészségünkről van szó? A legjobb, ha sehogy sem. Nem is akarom megemlíteni a PEI egyéb szégyenletes tetteit, mint például a Hexavac vakcinával beoltott számos csecsemő elhalálozásának eltitkolása (Mennyire biztonságosak valójában a vakcinák? – Dr. Klaus Hartmann)

III. A BioNTech mRNS vakcina veszélyt jelent az emberiségre, és Ugur Sahin személyesen felelős a mellékhatásaiért, beleértve a halált is.

A hagyományos orvoslás szempontjából a vakcinát nem szabadna használni.

  1. Az RNS ugyanis több mechanizmus révén DNS-é alakul át, és károsítja a kromoszómákat.
  2. Mert az oltóanyag a szervezet saját enzimjeit veszi célba, amelyeket tévesen a vírus összetevőinek értelmez.

Emlékezzünk a sertésinfluenza oltóanyag által okozott számos narkolepszia esetekre!

Fenti kép szövegének fordítása:

2, MINŐSÉGI ÉS MENNYISÉGI ÖSSZETÉTEL
Ez egy többadagos injekciós üveg, amelynek tartalmát felhasználás előtt fel kell hígítani.
Egy injekciós üveg (0,45 ml) hígítás után 6, egyenként 0,3 ml-es adagot tartalmaz, lásd 4.2. és 6.6. pont.
1 adag 30 mikrogramm lipid-nanorészecskékbe csomagolt COVID-19 mRNS vakcinát tartalmaz 
Egyszálú, 5′-koronázott hírvivő RNS (mRNS), amelyet sejtmentes in vitro szintetizálással állítottak elő transzkripcióval a megfelelő DNS-templátumokból, és a SARS-CoV-2 vírusos tüskefehérjét (S) tartalmazza.
Az egyéb összetevők teljes listáját lásd a 6.1. szakaszban.

A Biontech (mRNA) vakcina [1] lipideket tartalmaz nem oldódó és állandóan erősen reaktív nanorészecskék formájában, beleértve az ismert allergént, a polietilén-glikol oldószert (PEG). Ezen kívül a vakcina ismeretlen számú embernél kromoszómaszál-törésekhez és az ebből eredő energiahiányhoz, meddőséghez és az utódok fogyatékosságához vezet, ha a kromoszómaszál-törések a férfiak és nők “csíravonalában” is bekövetkeznek.

Ez a lehető legrövidebb leírása az oltóanyag okozta károknak, amelyekért Ugur Sahin személyesen felelős. Minden bizonnyal lesz megfigyelhető számú haláleset, amelyről aztán azt fogják állítani, hogy a vírus következménye.

Látva a “gonosz” biológiába (a hagyományos orvoslásba) vetett mélyen gyökerező hitet, párosulva a kollektív profitkényszerrel, azt hihetnénk, hogy az orvosi szakma valóban úgy véli, hogy az oltás segíthet. A legtöbb gyakorló orvos soha nem tanulmányozta ezeket az információkat, és vakon bízik a ténylegesen felelős tudósokban.

A mi feladatunk tehát nem az, hogy démonizáljuk a felelősöket, hanem hogy megmutassuk nekik, mennyire tévednek.

Ennek egyik legegyszerűbb módja, ha megnézzük, hogy egyáltalán vizsgálták-e az úgynevezett farmakokinetikai tulajdonságokat.

“A farmakokinetika azoknak a folyamatoknak az összességét írja le, amelyeken egy gyógyszer a szervezetben keresztülmegy. Ez magában foglalja a gyógyszer felszívódását (reszorpció), a szervezetben való eloszlását (disztribúció), a biokémiai átalakulást és lebomlást (metabolizáció), valamint a kiválasztást.”

Röviden: Mi történik a szervezetben az összes (adalékanyagnak álcázott) méreganyaggal?

Fenti kép szövegének fordítása:

Ezt a gyógyszert “különleges feltételekkel” engedélyezték. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer előnyeire vonatkozó további bizonyítékok várhatók.
Az Európai Gyógyszerügynökség a gyógyszerrel kapcsolatos új információkat legalább évenként értékeli, és szükség esetén a termékjellemzők összefoglalóját frissíteni fogja.
5.2 Farmakokinetikai tulajdonságok
Nem alkalmazható.
5.3 Preklinikai biztonsági adatok
Nemklinikai adatok: az ismételt dózisú toxicitás és a reprodukciós toxicitás hagyományos vizsgálatain alapuló irodalmi adatok szerint az ismételt adagolásnak nincs nincs különösebb veszélye az emberre.
Forrás: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_de.pdf

Látjuk, hogy a GYÓGYSZER JELLEMZŐINEK ÖSSZEFOGLALÓJÁBAN a farmakokinetikai tulajdonságokra egyszerűen annyit írtak be, “nem alkalmazható” .

Ezek a vizsgálatok gyakorlatilag minden vakcina esetében elmaradnak. Egyszerűen a sorsra van bízva annak kiderítése, hogy ez a vakcina potenciálisan káros-e a szervezetre, és hogy a beadott anyag keveréke hogyan viselkedik a szervezetben!

Ha legkésőbb mostanra nem akadt el lélegzete, akkor gyanítom, hogy más anyagok Önre kényszerítése ellen sem fog tiltakozni. :).

IV. Újabb tanulmányok igazolják: A különböző vakcinák mikro- és nanoszintű részecskékkel szennyezettek, biológiailag nem lebomlónak és nem biokompatibilisnek írják le őket.

Fenti kép szövegének fordítása:

4. kötet 1. szám – 2017
Antonietta M Gatti!?* és Stefano Montanari*®
‘Olaszország Nemzeti Kutatási Tanácsa, Tudományos Intézet, Olaszország
International Clean Water Institute, USA
*Nanodiagnostics srl, Italy

(Nemzetközi Tiszta Víz Intézet, USA
*Nanodiagnostics srl, Olaszország)
*Levelező szerző: Dr. Antonietta Gatti, Nemzeti Olasz Kutatási Tanács, c/o  Nanodiagnostics

A legtöbb ember valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy a mai vakcinák már most is nanorészecskékkel szennyezettek, amint azt a szúrópróbaszerű vizsgálatok kimutatták:

New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination (Új oltóanyag minőségellenőrzési vizsgálatok : mikro- és nanoszennyeződések)

A tanulmány többek között megállapítja:

“Zavarba ejtett bennünket az észlelt idegen testek mennyisége és egyes esetekben szokatlan kémiai összetételük. Az azonosított szervetlen részecskék sem biokompatibilisek, sem biológiailag lebomlóak, azaz bioperszisztensek, és olyan hatásokat okozhatnak, amelyek vagy közvetlenül az injekció beadása előtt, vagy a beadást követő bizonyos idő elteltével jelentkezhetnek. Fontos megjegyezni, hogy a részecskék (nem molekulák, hanem kristályok) idegen testek a szervezet számára, és úgy is viselkednek. Különösen a toxicitásuk különbözik bizonyos tekintetben azon kémiai elemek toxicitásától, amelyekből állnak, ami hozzájárul ehhez a toxicitáshoz … ezek gyulladásos reakciót váltanak ki”.
[…]
“Az injekció beadása után ezek a mikrorészecskék, nanorészecskék és aggregátumok az injekció beadásának helyén maradhatnak, és duzzanatokat és granulómákat képezhetnek … De bejuthatnak a véráramban is, lehetetlenné téve végső rendeltetési helyük megtalálását… Mint minden idegen test, különösen az ilyen kis méretűek, gyulladásos reakciót váltanak ki, amely krónikus, mivel a legtöbb ilyen részecske nem bontható le. Ezenkívül a fehérje-korona hatás … a nano-bio kölcsönhatás következtében … szerves/szervetlen kompozit-részecskéket hozhat létre, amelyek nemkívánatos módon stimulálhatják az immunrendszert … Lehetetlen nem hozzátenni, hogy a vakcinákra gyakran jellemző méretű részecskék képesek behatolni a sejtmagokba és kölcsönhatásba lépni a DNS-sel …”.

A 2017-es tanulmány eredményei több fontos kérdést vetnek fel, amelyek megválaszolása várat magára:

  • Szándékosan kerül a nanorészecskék egy része a vakcinákba?
  • Veszélyes és pusztító nanoszennyezéshez vezet a hagyományos vakcinák szabványos és engedélyezett gyártási folyamata?
  • Az új nanotechnológiát már számos vakcina előállításához használják – állítólag a “hatékonyság javítása” érdekében. Valójában a hamarosan megjelenő COVID-19 vakcina is egy nano-vakcina lehet. Vajon ez a gyártási folyamat elkerülhetetlenül a nanorészecskékkel való szennyezés hurrikánját fogja kiváltani?
  • Hány gyermek agykárosodása és autizmusa lehet a nanorészecske-szennyezés következménye?
  • És végül: hol gyártják ezeket a szennyezett vakcinákat? A fenti tanulmány nem ad választ erre, ez kívül esett a kutatás keretein. Köztudott, hogy például az USA esetében az oltóanyagok vagy azok összetevői sok esetben nem hazai gyártásúak. Kiterjed erre a biztonsági ellenőrzés? Például Kínára, ahol számos gyógyszeripari botrány volt a termékek szennyezésével kapcsolatban?
  • Az oltóanyaggyártókat a legkevésbé sem érdeklik ezek a kérdések. Inkább azzal vannak elfoglalva, hogy úgy tegyenek, mintha a kérdések nem is léteznének.
  • Öngyilkosság lenne bízni ebben a gépezetben.

Még ennél is jelentősebb lehet az RNS-sel és a nano-vakcinákkal kapcsolatban az összefüggés a Gene Drive Fájlokkal, amelyre a Heinrich Böll Alapítvány hívta fel a figyelmet néhány évvel ezelőtt. Ezekből kiderül, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítvány megbízott egy PR-céget, hogy titokban megtorpedózzon egy fontos ENSZ-folyamatot a szintetikus biológia hatósági szabályozásában. A PR-cég 65-66 tudóst és hivatalnokot környékezett meg titokban, hogy irányítsák a véleményformálást és jogalkotást. A Gene Drive technológia kifejlesztésre az US katonai szervei és az ún. filantróp alapítványok több mint 100 millió dollárt fordítottak. A Gates alapítvány megbízásából működő PR-cég semmit nem bízott a véletlenre: Naponta tartottak eligazítást az általuk fizetett “független” tudósoknak és hivatalnokoknak.

Bár mindez jól ismert, Christian Drosten (Charité, Berlin) a következő szavakkal áll elő: “A génbázisú vakcinákban van potenciál“.

Az egyetlen következtetés csak ez lehet: Drosten professzor nem tudja, mit beszél!

V. Az ipari dolgozók megelőzésével és egészségvédelmével foglalkozó orvosi kutatóközpont megerősíti a “nanotoxicitás káros hatását” az emberi egészségre.

Az alumínium(III)., titán(IV)- és szilícium(IV)-oxid nanorészecskék kombinált szubkrónikus toxicitása és mérséklése bioprotektorok komplexével.

ÖSSZEFOGLALÓ
“A nanorészecskék – köztük a fémes nanorészecskék – használata az elmúlt évtizedekben robbanásszerűen elterjedt az iparban, a kereskedelemben és az orvostudományban. Egy orosz kutatócsoport háromféle fém nanorészecske (titán-, szilícium- és alumínium-oxid) önállóan és kombinációban történő “nanotoxicitását” vizsgálta. A patkányok ismételt injekciózása azt mutatta, hogy mindhárom “mérgező volt több célszervre”. “E hatások többségét tekintve” azonban az alumínium-oxid nanorészecskék bizonyultak “a legkárosabbnak”, bár az alumínium dózisa csak fele volt a titánénak és a szilíciuménak. Más publikációk nem számoltak be ezeknek a fém nanorészecskéknek a kombinált toxicitásáról, annak ellenére, hogy “potenciálisan veszélyes nanohatásokat gyakorolnak az emberi egészségre”.

Forrás: IA Minigalieva, BA Katsnelson, LI Privalova et al. International Journal of Molecular Sciences , March 2018; 19 (3): 837.

A HELMHOLTZ Fertőzéskutató Központ évek óta más utakat is vizsgál: Fecskendő nélküli oltás nanorészecskékkel a bőrre kenhető krémeken vagy orrspray-jel történő alkalmazáson keresztül.

Idézet: “A nanorészecskék a szőrtüszőkön keresztül hatolnak be a bőrbe, és immunválaszt váltanak ki a szervezetben” – mondja Hanzey Yasar, a HIPS munkatársa. “Egy ilyen vakcina nagyon könnyen beadható lenne, és a lakosság minden bizonnyal jól fogadná.”

Dr. Larry Palevsky tapasztalt orvos 2020. február 19-én a Connecticuti Közegészségügyi Bizottság előtt megerősítette, hogy az oltóanyagokban lévő alumínium nanorészecskék súlyos károkat okoznak.

 

Ebben nemcsak azt mondja el, hogy a gyógyszergyártók biztonságra vonatkozó állításaikat mindenféle tudományos vizsgálat nélkül teszik, hanem azt is, hogy azok a tudományos bizonyítékok alapján teljesen megcáfolhatók.

Az orvostudományból ismert, hogy a nanorészecskék magas koncentrációja fibrotikus elváltozásokhoz vezet a tüdőszövetben.

Arra is van bizonyíték, hogy ezek a részecskék légzőszervi megbetegedésekkel, valamint a gyulladásos markerek emelkedésével és a véralvadási zavarokra való hajlam növekedésével hozhatók összefüggésbe, ami növelheti a szívritmuszavarok, a szívinfarktus és a stroke előfordulását.

A nanorészecskék átjutnak a vér-agy gáton, és még nem tudni, hogy ez mit válthat ki.

Azzal a háttérismerettel, hogy minden vakcina hamis alapokon nyugszik, és legjobb esetben is csak kisebb károkat okoz, valamint azzal a ténnyel, hogy az alkalmazott nanorészecskék veszélyei ismertek mind a teljes tudományos közösség, mind a kritikus kollégák előtt, ezekkel a veszélyekkel foglalkozni kell, és nem szabad továbbra sem figyelmen kívül hagyni vagy elhallgatni őket.

Cselekedjünk!! Ha nem magunkért, akkor a gyerekeinkért!

Forrás: Stefan Lanka: Nanopartikel: So klein und doch so gefährlich (wissen-neu-gedacht.de)

Hivatkozás:
[1] A Biontech készítménye gyakorlatilag ugyanaz, mint a Pfizer-vakcina.

2024. január
Fordította:
Király József
(Az írás dátum nélküli, az összefüggésekből megállapítható, hogy 2020 decemberében születhetett. Megállapításai ma is helytállóak és időszerűek.)

Print Friendly, PDF & Email

3 hozzászólás

Add a Comment
  1. Nobel díjas méreganyag.

  2. David Bardens ( 1984 ) egy segédorvos akarta elnyerni Stefan Lanka kíírását arra vonatkozólag, hogy a kanyaró vírus valóban létezik-e.

    Az első pert, amit Ravensburg-ban 2015 március 12.-én mondtak ki, és Stefan Lanka elveszítette.

    De a fellebbezést meg, amit a Tartományi Felsőbb Bíróságon ( OLG ) mondtak ki Stuttgart-ban 2015 február 16.-án azt meg David Bardens veszítette el.

    Most David Bardens Svédországban él.

    Forrás:
    https://de.wikipedia.org/wiki/David_Bardens

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük