Kovid-oltások és rák: az időzített bomba

Közzétevő hangsúlyozza továbbra is: A kovid-oltásokat itt mRNS vagy modRNS kovid-oltások értelemben használjuk. A nyugati világban – Magyarországgal ellentétben – csak az mRNS és modRNS kovid-oltások voltak forgalomban, ezért ott nem volt értelme ennek a megkülönböztetésnek, míg hazánkban választható volt a hagyományos kínai (Sinopharm) kovid-vakcina is.

A cikk szerzője Angus Dalgleish az onkológia professzora a londoni St. George’s Hospital Medical School-ban.

Korábban már beszámolt arról, hogy aggódik a rákos visszaesések klinikáján tapasztalt növekedése miatt.

Egyik páciensem sem mutatta be a visszaesés klasszikus kiváltó tényezőit, amelyeket korábban mindig észrevettem, mint például a gyász, válás vagy csőd miatti súlyos depresszió. Valójában az egyetlen dolog, amit találtam, az volt, hogy nemrégiben emlékeztető (booster) mRNS kovid-vakcinát kaptak. Körbetelefonáltam kollégáimat, hogy megismerjem a tapasztalataikat. Semmi esetre sem tagadták ezt a kapcsolatot. Sőt, ugyanúgy aggasztotta őket az emlékeztető oltások és a visszaesés közötti összefüggés, amelyet ők is tapasztaltak, valamint az új rákos megbetegedések növekedése, különösen az 50 év alattiak körében. A melanoma mellett ezek a kollégák a vastagbélrákos fiatal betegek hirtelen nagy növekedését is tapasztalták.

Azonban ahelyett, hogy megfelelő vizsgálatot kezdeményeztek volna ennek kivizsgálására, amikor felvetettük ezeket az aggályokat, az egészségügyi hatóságok azt mondták nekünk, hogy aminek tanúi vagyunk, az véletlen egybeesés, feltételezéseinket bizonyítanunk kellene, és mindenekelőtt ne idegesítsük fel betegeinket.

A közelmúltban az American Cancer Society (ACS) figyelmeztetett az új rákos esetek megugrására több mint 2 millióval az Egyesült Államokban az elmúlt évben, és ezek közül sok eset fiatalabb betegeknél fordul elő.

Az ACS tudományos vezetője, William Dahat bejelentette továbbá, hogy ezek a rákos megbetegedések agresszívebb formában és nagyobb tumorokkal jelentkeznek, különösen a fiatalabb betegeknél. További érdekesség, hogy különbséget észlelt a mikrobiomban (mikroorganizmusok, például gombák, baktériumok és vírusok) az 50 év alatti és az 50 év feletti betegek között.

Ezt a növekedést alátámasztja a Phinance Technologies tavaly év végi jelentése, amely részletesen elemezte az Egyesült Királyság Nemzeti Statisztikai Hivatalának (ONS) adatait. Eszerint 2021-22-ben drámaian nőtt a halálesetek és mellékhatások száma minden korcsoportban, de különösen a 15-44 éves korosztálynál.

2023 decemberében a Lancet közzétett egy cikket, amely arról számolt be, hogy a kovid-járvány utáni többlethalálozás a vártnál 11-15 százalékkal volt magasabb a 25 év alattiak és a 25-49 év közöttiek körében. Valójában ezt a mintát követték számos ország adatai. Németország például arról számolt be, hogy a többlethalálozás a 2020-as 7 százalékról 2023-ra 24 százalékra nőtt.

Ez annál inkább meglepő, mivel egy világjárvány után a csökkenő haláleseteknek kellene a normának lenniük.

A kovid-vakcinák és a szívizomgyulladás, valamint a korai halál közötti összefüggés, különösen a fiatalok körében, amelyet Peter McCullough és kollégái, valamint Aseem Malhotra itt az Egyesült Királyságban hangsúlyozott, vitathatatlan. Most van egy megerősítő jelentésünk az amerikai CDC-től, olyan adatok, amelyek alapján az itteni hatóságok megtagadták a reagálást, hogy ne ijesszék meg a beoltott betegeket!

Bár nyilvánvaló, hogy ezek a többlethalálozások valósak, és folyamatosan emelkednek, tiszti főorvosunktól, Sir Chris Whitty-től csak nevetséges próbálkozásokat kapunk a növekedés magyarázatára, például hogy az annak eredménye, hogy a betegek nem kapták meg sztatinjaikat a lezárás során (halló, az 55 év alatti betegek nemigen kapnak sztatinokat)! Nem jobb a helyzet az Egyesült Államokban sem, ahol a Harvard kutatói az alvászavarokat hibáztatják!

Az első nyilvánvaló jelölt maga a lezárás, amikor az NHS-ből (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) Nemzeti Kovid-szolgálat lett, és minden szűrést töröltek vagy elhalasztottak, ami a rák késői felismeréséhez és orvoshoz való fordulásához vezetett. Számos negatív életmódbeli tényező szinte biztosan erősödött a lezárások eredményeként, mint például a testmozgás hiánya és a túl sok táplálkozás, különösen a fast food.

E vizsgálatok közül csak nagyon kevesen veszik figyelembe, hogy a többlethalálozások növekedése az oltási program eredménye is lehet, még akkor sem, ha az elhalálozások egyértelműen követik a 2021-ben kezdődő és 2022-ben és 2023-ban kiteljesedő oltási programot.

Ami a rákkal való összefüggést illeti, a szakirodalomban számos jelentés található arról, hogy a rákos megbetegedések a vakcinák beadását követő napokon belül jelentkeznek, különösen limfómák és leukémiák esetében. Számos jelentés érkezett arról, hogy a PET-vizsgálat által kimutatott daganatok felrobbannak a helyszínen, és a kovid-injekciók területét kiürítik. Ezek a jelentések azt javasolják, hogy a kovid-vakcinákat a felismert rákoktól távol kell beadni! Klinikai megfigyeléseimen kívül több barátomnál is kialakult a rák egy teljesen felesleges kovid emlékeztető oltás után, amelyet csak az utazás megkönnyítése érdekében vettek föl.

Az emlékeztető oltás és a rák megjelenése közötti lehetséges összefüggéshez hihető tudományos ok-okozati magyarázatra van szükségünk. Sajnos, akik még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy ezek az esetek puszta véletlenek, számos logikailag kényszerítő magyarázat közül választhatnak:

    • Először is arról számoltak be, hogy a T-sejtes immunválaszokat az emlékeztető oltások (nem az első két injekció) után valami elnyomja, és ez különösen szembetűnő egyes rákos betegeknél.
    • Másodszor, az antitest-repertoár az első emlékeztető oltás után a protektív IgG1 és IgG3 domináns B-sejt immunválaszról a semlegesebb IgG4 immunválaszra vált, amit a további emlékeztetők súlyosbítanak, amint arról a Science Immunology nemrégiben megjelent cikke beszámolt. Mivel sok rákot hatékony T-sejt által vezérelt immunitás tart ellenőrzés alatt, ennek a kontrollnak a hirtelen zavara egyértelműen megmagyarázná a B-sejtes leukémia és limfómák, a melanoma, a vesesejtes rák és a vastagbélrák kialakulását, amelyek mind olyan daganatok, amelyek reagálhatnak az immunterápiára.
    • Loacker és munkatársainak egy másik jelentése a Clin Chem Lab Med-ben azt mutatja, hogy az mRNS-vakcinák növelik a PD-L1-et a granulocitákon és a monocitákon, ami azt jelenti, hogy éppen az ellenkezőjét fejtik ki annak, amit az immunterápiás szerek tesznek ezekkel a daganatokkal szemben, és ami viszont megmagyarázza, hogy sok ilyen daganat miért tűnik ellenállónak ezzel az egyébként hatékony terápiával szemben. Összességében ezeknek az emlékeztetőknek az immunválaszra gyakorolt hatása könnyen megmagyarázhatja a visszaeséseket és az úgynevezett turbótöltésű rákok megjelenését.

Más jelentések dokumentálják a DNS plazmidok és az SV 40 (ismert rákkeltő gén) szekvenciák jelenlétét, valamint az mRNS azon képességét, hogy fontos szuppresszor génekhez kötődjön. Bár ez ellentmondásos és többen megkérdőjelezték, jelentős tételenkénti (sarzsonkénti) variációkhoz vezetett, amelyek felerősíthetik a rákképződés folyamatát, de a tünetek valószínűleg csak néhány év lappangási idő elteltével jelentkeznek. Az a lehetőség, hogy egy rákbombán ülünk, melyet az oltás indukál, azt jelenti, hogy soha többé nem szabad részt vennünk semmiféle más, holmi X betegség tömeges oltási programjában.

De ha a kormány most nem ébred rá erre, ki leszünk szolgáltatva az Egészségügyi Világszervezetnek, amely adott esetben úgy dönt majd, hogy szabadon engedi az X betegség vírusát, hogy visszavegye az irányítást és újra elpusztítsa az életünket.

Forrás: https://www.conservativewoman.co.uk/the-covid-booster-cancer-time-bomb/

Közzétevőnek mindehhez két kiegészítése van.

A WHO 2050-ig a rákos megbetegedések 77 %-os növekedésével számol (évi 20 millióról 35 millióra). Az egészségügyi terrorszervezet ezt álszent módon a szűrővizsgálatok majdani szélesebb körű elterjedésével indokolja. Megjegyzi továbbá, hogy a rákos esetek növekedése elsősorban a fejlett ipari államokban várható [ahol teljes körű a lakosság átoltása, teszi hozzá Közzétevő.]

Küszöbön ál továbbá az mRNS és modRNS injekciók széles körű bevezetése – a rák ellen. Az oltóanyag-gyártó maffia már a startra várakozik. Az ehhez kapcsolódó csalárd kutatást – érdekes módon a Kínai Oktatási Minisztérium alá tartozó Central South University, Changsha, Hunan, Rákkutatási Intézete végezte. Amely minisztérium a Kínai Kommunista Párt totális ellenőrzése és irányítása alatt van. A csalárd tanulmány a jövő hónapban fog megjelenni. Minderről Dr. William Makis M. D. substack-bejegyzésében olvashatunk.
A kör bezárult. Mindez a ciánkáli mérgezést ciánkáli injekcióval kezelő orvosra emlékeztet.

Nehéz ezek után hinni, hogy van még valaki, aki elhiszi a feltálalt kovid- és kovid-vakcina meséket.

 

2023. február
Fordította: Király József

 

Print Friendly, PDF & Email

1 Comment

Add a Comment
  1. Kígyóméreg és az mRNS vakcinázás ?

    1) http://www.med-etc.com/med/coronavirus/Dt/005i-2022-04-13-warnung-toedl-mRNA-impfungen-schlangengift-001-vergleich.html

    2) http://www.med-etc.com/med/coronavirus/Dt/005i-2022-04-13-warnung-toedl-mRNA-impfungen-schlangengift-002-me001.html

    Mire támaszkodik ez az elmélet ?

    Természetesen a tünetekre. Ami azt jelenti, hogy a kígyómarás és az mRNS oltás kb. ugyanazokat a tüneteket váltja ki.

    Az 1) forrás megállapítja, hogy a génoltásban részesülteknek a 30 % mindenféle tünetekben szenved. És sajnos a gén oltottak 0,8 %-a kap nagyon komoly mellékhatásokat.

    Hogy lehet az mRNS oltások mellékhatását kezelni ?

    — Homöopathie: Lachesis C30-val ( olcsó )
    — Dialysis ( vérmosás) (nagyon drága, de hatásos)
    — Antitest kígyóméreggel (hatékony!)
    — A vércsoportnak megfelelő étkezéssel (az egész testet erősíti, Quote 90%)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük